• Grape Ape
 • Grape Ape

Grape Ape

Afghani x Mendocino Purps x Skunk #1

Κάποιες ποικιλίες δίνουν μια ώθηση στο σώμα και σας βοηθούν να ξεκινήσετε τη μέρα με το δεξί, ενώ άλλες θα σας χαλαρώσουν στο τέλος μιας χαοτικής μέρας. Η Grape Ape ανήκει στη δεύτερη κατηγορία. Χρειάζονται μόνο μερικές εισπνοές για να νιώσετε τις ανησυχίες σας να εξαφανίζονται και να επικρατεί ένα αίσθημα ηρεμίας και χαλάρωσης. Οι γεύσεις φρούτων και skunk είναι ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα!
(6) Γράψτε μια κριτική
Αριθμός σπόρων:
1x
€ 12.50
3x
€ 30.50
5x
€ 46.50
10x
€ 85.00
Σε έκπτωση!
Μειωμένη τιμή!
€ 30.50

€ 30.50 (-0%)

Προσθήκη στα αποθηκευμένα προϊόντα
Δωρεάν
Αποστολή
Δωρεάν
επιστροφη
Διακριτική
ναυτιλία

 • πληροφορίες
 • Παράμετροι
 • ερωτήσεις (0)
 • αξιολογήσεις (2)

Σπόροι Grape Ape: Η Απόλυτη Ηρεμία Βρίσκεται Μερικές Εισπνοές Μακριά

Αν ψάχνετε για την απόλυτη ξεκούραση και ανάκαμψη, δοκιμάστε αυτήν την ποικιλία όπου κυριαρχεί η γενετική Indica για να χαλαρώσετε κάθε μυ του σώματός σας. Η ποικιλία μας Grape Ape προσφέρει χαλαρωτικές επιδράσεις και θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να αφεθείτε στην απόλαυση της στιγμής.

Grape Ape: Η Απόγονος των Afghani, Mendocino Purps και Skunk #1

Πολύ συχνά, οι καλλιεργητές κάνναβης γίνονται ιδιαίτερα φιλόδοξοι, όπως και η ομάδα μας όταν ονειρεύονταν την Grape Ape. Μετά από λίγη έμπνευση από βότανα, διεξήγαγαν ένα πρόγραμμα τριών κατευθύνσεων χρησιμοποιώντας θρυλική γενετική από την Afghani, τη Mendocino Purps και τη Skunk #1. Μετά από λίγη επεξεργασία, κατάφεραν να σταθεροποιήσουν τους σπόρους της Grape Ape, όπου κυριαρχεί η γενετική Indica. Με 90% γενετικό προφίλ Indica, αντιφατικά αρώματα καραμέλας και skunk και σύντομο χρόνο ανθοφορίας, προσφέρει σίγουρα κάτι μοναδικό.

Σπόροι Grape Ape: Επιδράσεις & Γεύσεις

Η ποικιλία κάνναβης Grape Ape προσφέρει χαλαρωτικές και καταπραϋντικές επιδράσεις που οδηγούν σε σωματική χαλάρωση. Η ποικιλία αυτή απέχει πολύ από τις ενεργητικές και ευδιάθετες ποικιλίες, προσφέροντας το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα. Μέσα σε λίγα λεπτά από το κάπνισμα των ανθών της, που έχουν 20% THC, θα νιώσετε τα βλέφαρά σας να βαραίνουν, την ένταση να φεύγει από τους ώμους σας και την όρεξή σας να αυξάνεται. Κάθε φορά που κάνετε χρήση, θα απολαμβάνετε δυνατές γεύσεις από βατόμουρο, γήινες νότες και άρωμα καραμέλας και skunk.

Σπόροι Grape Ape: Χαρακτηριστικά Καλλιέργειας

Η Grape Ape δεν αποτυγχάνει ποτέ να εντυπωσιάσει στον χώρο καλλιέργειας ή στον κήπο. Τα φυτά εσωτερικού χώρου παραμένουν συμπαγή, φτάνουν σε ύψος 60–100cm και παράγουν έως και 500 g/m² μετά από μια σύντομη φάση ανθοφορίας 7–9 εβδομάδων. Τα φυτά εξωτερικού χώρου φτάνουν μέχρι τα 190cm και προσφέρουν σοδειά έως και 600g/φυτό, ενώ θα είναι έτοιμα για συγκομιδή στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Grape Ape data sheet
Τύπος ποικιλίας: ΘΗΛΥΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΣΠΟΡΟΙ
Γενετικό Υπόβαθρο: Afghani x Mendocino Purps x Skunk 1
THC: 20%
CBD: Χαμηλός
Τύπος: Sativa 10% Indica 90%
Χρόνος Άνθισης: 7 - 9 Εβδομάδες
Μήνας Συγκομιδής: Τέλη Σεπτέμβρη
Ύψος σε Εσωτερικό Χώρο: 60 - 100 cm
Ύψος σε Εξωτερικό Χώρο: 160 - 190 cm
Συγκομιδή σε Εσωτερικό Χώρο: 450 - 500 gr/m2
Συγκομιδή σε Εξωτερικό Χώρο: 500 - 600 gr/plant
Κλίμα: Μικρή Διάρκεια Καλοκαιριού
Επίδραση: Ηρεμία, Σωματική Χαλάρωση, Υπνηλία
Γεύση: Skunk, Γήινη, Καραμελένια, Μύρτιλο

  Από A. O. Στις 16/May/2024 :

  Τίτλος : Grape ape 14 days in
  Σχόλιο : Looks great and strong

  Από J. H. Στις 25/Apr/2024 :

  Τίτλος : Grape ape in veg
  Σχόλιο : With organic nutrients and organic soil in veg my plants 19 inches so far topped tho. At 30 inches I'll flower. I've seen people post they haven't gotten your seeds and I think that's bullshit. I've spent a few grand at this place and have never had an issue.


  Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε μια κριτική επειδή δεν έχετε αγοράσει αυτό το προϊόν

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Σύνδεση
συνιστώμενα προϊόντα
ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

Ειστε 18 χρονων ή ανω;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.