• Strawberry Cough

Strawberry Cough

Strawberry Fields x Haze

Με διεγερτικές επιδράσεις και γλυκό άρωμα φράουλας, πως να μη λατρέψετε τη Strawberry Cough; Έγινε διάσημη από τον Kyle Kushman τη δεκαετία των '00 κατά τη μετακίνησή του από τη Νέα Υόρκη στην Καλιφόρνια. Η Strawberry Cough είναι πλέον μια πραγματικά κλασική ποικιλία κάνναβης. Καλλιεργήστε αυτή τη βασίλισσα της Sativa στο σπίτι αγοράζοντας θηλυκοποιημένους σπόρους Strawberry Cough από την RQS.
Αριθμός σπόρων:
1x
€ 9.50
3x
€ 25.00
5x
€ 37.50
10x
€ 70.00
Σε έκπτωση!
Μειωμένη τιμή!
€ 25.00

€ 25.00 (-0%)

Προσθήκη στα αποθηκευμένα προϊόντα
Δωρεάν
Αποστολή
Δωρεάν
επιστροφη
Διακριτική
ναυτιλία

  • πληροφορίες
  • Παράμετροι
  • ερωτήσεις (0)
  • αξιολογήσεις (0)

Strawberry Cough: Μια Αγαπημένη Ποικιλία του Kyle Kushman

Η Strawberry Cough διαδόθηκε από τον Kyle Kushman, αναμφισβήτητα έναν από τους πιο αγαπημένους καλλιεργητές κάνναβης στον κόσμο. Δημιουργήθηκε στο Connecticut από έναν ανώνυμο καλλιεργητή και ο Kushman έλαβε τον πρώτο κλώνο του "The Cough" ως δώρο για να βοηθήσει τον εν λόγω καλλιεργητή να βελτιώσει τον κήπο του. Όταν επιθεώρησε τον μικροσκοπικό κλώνο πίσω στο σπίτι του στο Brooklyn, ο Kyle έμεινε αμέσως έκπληκτος από το έντονο άρωμα μούρων που αναδιδόταν από αυτό. Κατά τη μετακόμισή του από τη Νέα Υόρκη στην Καλιφόρνια το 2004, ο Kyle κράτησε έναν δίσκο με κλώνους Strawberry Cough στον χώρο αποσκευών του νοικιασμένου Buick του και τους μοίρασε στους καλλιεργητές σε κάθε πολιτεία που διέσχιζε. Και τη συνέχεια τη γνωρίζετε.

Σπόροι Κάνναβης Strawberry Cough: Strawberry Fields και Haze, για Πάντα

Η Strawberry Cough κατάγεται από την παντοδύναμη Haze και τη λιγότερο γνωστή (αλλά όχι λιγότερο εντυπωσιακή) Strawberry Fields. Η Strawberry Fields που δημιουργήθηκε στα βόρεια της Νέας Υόρκης καλλιεργήθηκε ανάμεσα σε φυτείες φράουλας για να καλυφθεί το έντονο άρωμά της. Η ιστορία που κυκλοφορεί ανάμεσα στους χρήστες της κάνναβης λέει ότι, κατά κάποιο τρόπο, τα φυτά άρχισαν να αφομοιώνουν το άρωμα των συντροφικών φυτών. Αν και δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ή να αρνηθούμε αυτούς τους ισχυρισμούς, συμφωνούμε με τον Kyle Kushman: "Δεν είναι σίγουρα η πιο περίεργη ιδέα [που έχουμε] ακούσει ποτέ!". Συνδυάζοντας τη γενετική Indica της Strawberry Fields και τις ιδιότητες της Haze που κλίνει προς τη Sativa, η Strawberry Cough μας μπορεί να υπερηφανεύεται για τολμηρά αρώματα, 75% γενετική Sativa και μια ευφορική επίδραση.

Επιδράσεις και Αρώματα της Κάνναβης Strawberry Fields

Μέχρι να συλλέξετε, να στεγνώσετε και να αποξηράνετε τα άνθη Strawberry Cough, θα έχουν συνθέσει ένα υπέροχο άρωμα που συνδυάζει νότες από φρέσκες φράουλες, μαρμελάδα και πίκλα με τους γήινους τόνους μιας παλιάς σχολής Haze. Διαθέτοντας υψηλές συγκεντρώσεις μυρσενίου, πινενίου και καρυοφυλλενίου καθώς και 20% THC, η Strawberry Cough από τη Royal Queen Seeds προκαλεί σχεδόν άμεσα επιδράσεις Sativa—ακριβώς όπως η χρήση μιας κλασικής ποικιλίας, σαν τη Neville's Haze. Μέσα σε λίγα λεπτά, θα πρέπει να αισθάνεστε απόλυτη διαύγεια και θα είστε συγκεντρωμένοι και κοινωνικοί. Πρόκειται για μια ποικιλία ιδανική για χρήση κατά τη διάρκεια της ημέρας για δημιουργικές δραστηριότητες ή συνεδρίες το σαββατοκύριακο με τους φίλους σας.

Καλλιέργεια Σπόρων Κάνναβης Strawberry Fields

Βάλτε στο χώμα έναν σπόρο Strawberry Cough και σύντομα θα καλλιεργήσετε ένα γερό φυτό με άφθονο, υγιές φύλλωμα και δυνατά πλευρικά κλαδιά. Απλώς σημειώστε ότι μπορεί να διπλασιαστεί σε μέγεθος καθώς εισέρχεται στη φάση της ανθοφορίας του. Σε εξωτερικό χώρο, η Strawberry Cough φυτεύεται καλύτερα στις αρχές της σεζόν σε μεγάλους χώρους όπου μπορείτε να εκμεταλλευτείτε πλήρως το μέγεθός της. Ανάλογα με το στιλ που καλλιεργείτε, αναμένετε τα φυτά Strawberry Cough σε εσωτερικό χώρο να φτάσουν τα 150cm και να προσφέρουν εξαιρετικές αποδόσεις έως και 500g/m² εντός 9–10 εβδομάδων. Εν τω μεταξύ, τα φυτά εξωτερικού χώρου είναι συνήθως έτοιμα για συγκομιδή μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου, φτάνοντας τα 200cm και αποδίδουν αρκετά εύκολα έως και 650g το καθένα. Παραγγείλετε τους σπόρους σας από την RQS και μη χάσετε την ευκαιρία να καλλιεργήσετε αυτήν την αγαπημένη ποικιλία του Kyle Kushman!

Strawberry Cough data sheet
Τύπος ποικιλίας: ΘΗΛΥΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΣΠΟΡΟΙ
Γενετικό Υπόβαθρο: Strawberry Fields x Haze
Τύπος: Sativa 75% Indica 25%
THC: 20%
CBD: Χαμηλός
Χρόνος Άνθισης: 9 - 10 Εβδομάδες
Μήνας Συγκομιδής: Αρχές Οκτώβρη
Ύψος σε Εσωτερικό Χώρο: 100 - 150 cm
Ύψος σε Εξωτερικό Χώρο: 160 - 200 cm
Συγκομιδή σε Εσωτερικό Χώρο: 450 - 500 gr/m2
Συγκομιδή σε Εξωτερικό Χώρο: 600 - 650 gr/plant
Επίδραση: Ηρεμία, Παρακίνηση, Χαρά
Γεύση: Καραμελένια, Μύρτιλο, Φρουτώδης
Κλίμα: Μεγάλη Διάρκεια Καλοκαιριού
    Nobody has posted a review yet


    Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε μια κριτική επειδή δεν έχετε αγοράσει αυτό το προϊόν

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Σύνδεση
συνιστώμενα προϊόντα
ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

Ειστε 18 χρονων ή ανω;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.