🌔 Υβρίδια F1: Μια Επανάσταση της Κάνναβης ⏤ Αγόρασε Εδώ ⬇️

 • Milky Way F1
 • Milky Way F1
 • Milky Way F1
 • Milky Way F1
 • Milky Way F1

Milky Way F1

Ταξιδέψτε στα αστέρια με αυτό το ισχυρό υβρίδιο F1. Η Milky Way F1 θα ανάψει τους κινητήρες σας με μεγάλη ποσότητα THC και γευστικά τερπένια. Επιπλέον, η γενετική της θα σας εντυπωσιάσει σε εσωτερικό χώρο ή στον κήπο, προσφέροντας ικανοποιητική σοδειά, γρήγορο χρόνο ανάπτυξης και αντοχή σε ασθένειες και περιβαλλοντικούς στρεσογόνους παράγοντες. Εάν τη δοκιμάσετε, δε θα υπάρξει επιστροφή.
Αριθμός σπόρων:
1x
€ 26.00
3x
€ 62.00
5x
€ 94.00
10x
€ 170.00
Σε έκπτωση!
Μειωμένη τιμή!
€ 62.00

€ 62.00 (--1%)

  Προσθήκη στα αποθηκευμένα προϊόντα
Δωρεάν
Αποστολή
Δωρεάν
επιστροφη
Διακριτική
ναυτιλία

 • πληροφορίες
 • Παράμετροι
 • ερωτήσεις (0)
 • αξιολογήσεις (0)

Milky Way F1: Ταξιδέψτε στον Γαλαξία με αυτήν την Ισχυρή Ποικιλία F1

Η ελληνική μυθολογία αναφέρει ότι ο γαλαξίας Milky Way προήλθε από τα στήθη μιας θεάς. Αν και αυτή η ποικιλία προέρχεται από την ανθρώπινη καινοτομία, θα γίνει γρήγορα το κέντρο του καλλιεργητικού σύμπαντός σας. Ως ένα από τα πρώτα γνήσια υβρίδια κάνναβης F1, η Milky Way F1 είναι μια ποικιλία αυτόματης άνθισης που προέρχεται από πολλαπλές ενδογαμικές διασταυρώσεις. Το αποτέλεσμα; Απαράμιλλη ομοιομορφία, εντυπωσιακή αντοχή σε ασθένειες, μεγάλη παραγωγικότητα, υπέροχη γεύση και επίδραση που θα σας κάνουν να σπέρνετε αυτούς τους σπόρους ξανά και ξανά. Η Milky Way F1 έφτασε στον κόσμο επειδή οι καλλιεργητές διασταύρωσαν αρκετές καθαρές γενετικές γραμμές που μοιράζονται κοινά γενετικά χαρακτηριστικά με τις Blue Mammoth, Blue Dream και Sin Tra Bajo Auto.

Milky Way F1

Επιδράσεις, Γεύσεις και Αρώματα της Milky Way F1: Ήπια Επίδραση και Έντονες Γεύσεις

Οι μητρικές ποικιλίες της Milky Way F1 της κληροδότησαν ένα πολύπλοκο μίγμα τερπενίων, που αποτελείται από μυρσένιο, φαρνεσένιο, καρυοφυλλένιο, πινένιο και λιμονένιο. Μαζί, αυτά τα αρωματικά μόρια συντελούν στη δημιουργία έντονων αρωμάτων και γεύσεων που μοιάζουν με skunk και εσπεριδοειδή. Ως αποτέλεσμα, η Milky Way F1 κατέχει τον τίτλο της πιο αρωματικής ποικιλίας στη σειρά των F1 ποικιλιών μας. Όσον αφορά στην επίδραση, αυτό το υβρίδιο F1 θα σας εκτοξεύσει σε τροχιά με υψηλά επίπεδα THC. Μπορείτε να αναμένετε μια ήπια επίδραση και σωματική χαλάρωση, γεγονός που την καθιστά ιδανική επιλογή για τα βράδια. Ωστόσο, τα ίχνη CBG και καταπραϋντικών τερπενίων θα βοηθήσουν στον περιορισμό των υπερβολικά έντονων επιδράσεων για να είναι πιο ευχάριστη η συνολική εμπειρία.

Milky Way F1

Καλλιεργώντας Milky Way F1: Συμπαγή και Αξιόπιστα Φυτά

Έχετε περιορισμένο χώρο; Μην ανησυχείτε! Με μέσο ύψος τα 70cm, ένα φυτό Milky Way F1 θα είναι χαρούμενο ακόμα και σε μια μικρή γωνιά σε εσωτερικό χώρο καλλιέργειας ή στον κήπο σας. Αυτή η διακριτική ποικιλία αυτόματης άνθισης προσφέρει μεγάλη σοδειά περίπου 74 ημέρες μετά τη βλάστηση. Είτε καλλιεργείτε σε ντουλάπα είτε σε δωμάτιο εσωτερικού χώρου, σε θερμοκήπιο ή σε εξωτερικό χώρο σε γλάστρες ή σε παρτέρια, αυτά τα φυτά είναι προετοιμασμένα για μεγάλη απόδοση.

Milky Way F1
Milky Way F1 data sheet
Variety: F1 Hybrid auto
Γενετικό Υπόβαθρο: Blue Mammoth x Blue Dream x Sin Tra Bajo Auto
THC: Very High
Yield: XXL
Ύψος: 55 - 75 cm
Χρόνος Άνθισης: 42 - 45 days
Harvest: 70 - 75 days after germination
Major terpenes: Farnesene, Πινένιο, Το μυρσένιο
Επίδραση: Δημιουργικότητα, Ευφορία, Σωματική Χαλάρωση
Γεύση: Skunk, Έντονη, Εσπεριδοειδών, Σοκολάτα
Κλίμα: Μικρή Διάρκεια Καλοκαιριού
  Nobody has posted a review yet


  Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε μια κριτική επειδή δεν έχετε αγοράσει αυτό το προϊόν

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Σύνδεση
συνιστώμενα προϊόντα
ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΙΣΤΕ 18 ΧΡΟΝΩΝ Ή ΑΝΩ;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.