Αναφορά Καλλιέργειας Milky Way F1 

Λοιπόν, σκέφτεστε να καλλιεργήσετε μερικά από τα πρώτα αληθινά υβρίδια κάνναβης F1; Η Milky Way F1 είναι μια εξαιρετική επιλογή για καλλιεργητές με περιορισμένο χώρο που θέλουν να αποκτήσουν μερικά από τα πιο γρήγορα και ισχυρά άνθη. Δείτε παρακάτω την εβδομαδιαία αναφορά μου για την καλλιέργεια της Milky Way F1 για να πάρετε μια ιδέα για το τι να περιμένετε κατά τη διάρκεια της καλλιέργειας αυτής της ποικιλίας.


Milky Way preparation

Αναφορά Καλλιέργειας Milky Way F1: Λίστα Εξοπλισμού

 • Ντουλάπα: Secret Jardin DS120W 120 × 60 × 178
 • Φώτα: MIGRO 200+
 • Εξαερισμός: TT Silent-M 100
 • Φίλτρο: Primaklima filter PK 100/125
 • Ανεμιστήρας: Oscillating Koala Fan × 2
 • Υγραντήρας: Beurer LB 45
 • Χώμα: BioBizz Light Mix
 • Γλάστρα: 11L Air-Pot
 • Σπόρος: Royal Queen Seeds
 • Θρεπτικά Συστατικά: RQS Organic Nutrition

Αναφορά Καλλιέργειας Milky Way F1: Στάδιο Σπορόφυτου (Εβδομάδα 1)

Έχω ήδη καλλιεργήσει μερικά υβρίδια F1 της Royal Queen Seeds και έχω δει εξαιρετικά αποτελέσματα, από την αυξανόμενη ταχύτητα και την ισχύ τους έως την εντυπωσιακή ομοιομορφία τους. Έτσι, είχα μεγάλες προσδοκίες για τη Milky Way F1.

 • Μέσο καλλιέργειας: Πριν βλαστήσω τους σπόρους μου Milky Way F1, χρειάστηκε να φτιάξω ένα θρεπτικό μέσο για να υποστηρίξω το φυτό μου στα πρώτα στάδια της ζωής του. Για να γίνει αυτό, πρόσθεσα 5 λίτρα BioBizz Light Mix στο 11L Air-Pot μου. Στη συνέχεια, πρόσθεσα τα ακόλουθα θρεπτικά συστατικά και ευεργετικά μικρόβια:
Milky Way Grow Report Week 1

Ανακάτεψα καλά όλα αυτά τα συστατικά με τα χέρια μου. Στη συνέχεια, πρόσθεσα άλλα 5 λίτρα BioBizz Light Mix και φρόντισα να ενσωματωθεί ομοιόμορφα.

 • Βλάστηση: Έχοντας προετοιμάσει το καλλιεργητικό μου μέσο, έκανα το επόμενο βήμα και βλάστησα τον σπόρο μου. Το έβαλα σ' ένα ποτήρι νερό και τον άφησα να μουλιάσει για έξι ώρες. Στη συνέχεια, πότισα το καλλιεργητικό μέσο σε σημείο κορεσμού. Τέλος, έκανα μια τρύπα 2cm στη μέση της επιφάνειας και τοποθέτησα τον σπόρο μου μέσα. Τον σκέπασα ελαφρά με χώμα και έβρεξα λίγο την περιοχή.
 • Φωτισμός: Αποφάσισα να χρησιμοποιήσω το αξιόπιστο σύστημα φωτισμού MIGRO 200+ κατά τη διάρκεια αυτής της καλλιέργειας, αφού το είχα χρησιμοποιήσει με επιτυχία όταν καλλιεργούσα άλλα υβρίδια F1. Αυτό το σετ αποτελείται από δύο λάμπες, γι' αυτό αφιέρωσα λίγο χρόνο για να τις ρυθμίσω σωστά, διασφαλίζοντας ομοιόμορφη εξάπλωση του φωτός μέσα στην ντουλάπα μου. Χρησιμοποίησα ένα ζευγάρι ιμάντες με καστάνια για να κρεμάσω κάθε λάμπα σε απόσταση περίπου 35cm από την άλλη, χρησιμοποιώντας τον κεντρικό άξονα της ντουλάπας καλλιέργειας ως οδηγό. Στη συνέχεια, προσάρμοσα τους ιμάντες έτσι ώστε κάθε λάμπα να κρέμεται 35cm κάθετα από το χείλος του Air-Pot μου. Άρχισα να λειτουργώ και τις δύο λάμπες για 18 ώρες την ημέρα μόλις παρατήρησα τον βλαστό να ξεπροβάλλει από την επιφάνεια του χώματος.
 • Κατάσταση φυτού: Ο σπόρος My Milky Way F1 φύτρωσε γρήγορα και χωρίς προβλήματα. Μέχρι το τέλος της πρώτης εβδομάδας, το σπορόφυτό μου είχε ύψος περίπου 3cm, είχε αναπτύξει το πρώτο του μικρό σετ αληθινών φύλλων και είχε έναν στιβαρό κορμό χωρίς σημάδια τεντώματος.

Αναφορά Καλλιέργειας Milky Way F1: Βλαστική Φάση (Εβδομάδα 2–4)

Το δικό μου Milky Way F1 ξεπέρασε τη φάση του σπορόφυτου χωρίς προβλήματα και γρήγορα άρχισε να προσθέτει μάζα κατά το πρώιμο στάδιο ανάπτυξης .

Εβδομάδα 2

Το μικρό μου φυτό διπλασίασε το ύψος του κατά την πρώτη εβδομάδα της φάσης ανάπτυξης!

Milky Way Grow Report Week 2
 • Φωτισμός: Διατήρησα τις λάμπες μου σε λειτουργία για 18 ώρες την ημέρα και τις επανατοποθετούσα έτσι ώστε να κρέμονται 35cm από την κορυφή του φυτού μου και όχι από το χείλος της γλάστρας.
 • Θρεπτικά συστατικά: Το φυτό μου είχε περισσότερα από αρκετά θρεπτικά συστατικά στο καλλιεργητικό του μέσο για να τροφοδοτήσει την ανάπτυξή του. Πότισα το φυτό μου με 1.5L νερό, προσαρμόζοντας το pH στο 6.0 την πρώτη και την έκτη ημέρα της εβδομάδας.
 • Περιβάλλον: Χρησιμοποιώντας τους ανεμιστήρες και το σύστημα εξαερισμού μου, διατήρησα μέση θερμοκρασία 25°C και σχετική υγρασία 50%.
 • Κατάσταση φυτού: Στο τέλος της πρώτης εβδομάδας ανάπτυξης, το φυτό μου είχε φτάσει στο ύψος των 7cm. Είχε αναπτύξει πολλά νέα σετ από λαχταριστά φύλλα βεντάλιας. Παρατήρησα λίγο αποχρωματισμό στο φύλλωμα. Ωστόσο, το φυτό μου φαινόταν υγιές συνολικά, οπότε το εξέλαβα ως πιθανή γενετική μετάλλαξη.

Εβδομάδα 3

Το φυτό μου Milky Way F1 συνέχισε να ευδοκιμεί κατά την τρίτη εβδομάδα. Το μέγεθός του αυξήθηκε πολύ γρήγορα και είχε δημιουργήσει μια πυκνή κορυφή μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Milky Way Grow Report Week 3
 • Φωτισμός: Συνέχισα να λειτουργώ τις λάμπες μου για 18 ώρες την ημέρα και ρύθμισα το ύψος ξανά, συνεχίζοντας να κρατώ τα φώτα σε απόσταση 35cm από την κορυφή του φυτού.
 • Θρεπτικά συστατικά: Επειδή το φυτό μου είχε μεγαλώσει τόσο γρήγορα, αποφάσισα να ξεκινήσω να του χορηγώ συμπληρώματα. Μέχρι τώρα, τα θρεπτικά συστατικά στο αρχικό μέσο καλλιέργειας θα είχαν μειωθεί. Πρόσθεσα 2ml Bigger Flowers από το Bio Flowering Booster Pack σε 2L νερό και τα χορήγησα στο φυτό μου τη δεύτερη μέρα της εβδομάδας. Πότισα με 1.5 λίτρο νερού με ρυθμισμένο pH την έκτη ημέρα της εβδομάδας.
 • Περιβάλλον: Κατέγραψα μέση θερμοκρασία 20°C και σχετική υγρασία 50%.
 • Κατάσταση φυτού: Το φυτό μου Milky Way F1 αύξησε ραγδαία το μέγεθός του και έφτασε τα 18cm στο τέλος της τρίτης εβδομάδας. Τα φύλλα εξακολουθούσαν να παρουσιάζουν σημάδια αποχρωματισμού, αλλά φαινόταν να είναι κάποια γενετική ποικιλομορφία παρά ένα σημάδι ασθένειας ή ανεπάρκειας. Συνολικά, το φυτό μου φαίνονταν υγιές και γεμάτο ζωντάνια.

Εβδομάδα 4

Και κάπως έτσι, η τελευταία εβδομάδα της βλαστικής φάσης είχε ήδη ξεκινήσει. Μέχρι στιγμής, έχω εντυπωσιαστεί με το Milky Way F1. Επέδειξε απίστευτη ταχύτητα και έντονη ανάπτυξη και δεν είχε αντιμετωπίσει προβλήματα με παράσιτα, ασθένειες ή ελλείψεις.

Milky Way Grow Report Week 4
 • Φωτισμός: Συνέχισα να λειτουργώ τις λάμπες μου για 18 ώρες την ημέρα. Κράτησα κάθε λάμπα σε απόσταση 35cm πάνω από την κορυφή του φυτού μου.
 • Θρεπτικά συστατικά: Χορήγησα στο φυτό μου μία ακόμη μεγάλη δόση αζώτου πριν από τη μετάβαση σε θρεπτικά συστατικά για τη φάση ανθοφορίας. Τοποθέτησα μισό Easy Grow Booster Tablet σε 2.5L νερό και το χορήγησα στο φυτό μου τη δεύτερη μέρα της εβδομάδας. Στη συνέχεια πότισα με 1.5 λίτρο νερού με ρυθμισμένο pH την πέμπτη ημέρα της εβδομάδας.
 • Περιβάλλον: Κατέγραψα μέση θερμοκρασία 26°C και σχετική υγρασία 50%.
 • Κατάσταση φυτού: Το φυτό μου είχε ήδη προχωρήσει πέρα από το στάδιο της προ-άνθισης μέχρι το τέλος της εβδομάδας, με πολλούς λαμπερούς λευκούς ύπερους να έχουν ήδη αναδυθεί από τις περιοχές των ανθών. Μια απαλή μυρωδιά ξεκίνησε να πλανάται στον αέρα, γι' αυτό έκανα μια ελαφριά αποφύλλωση, για να εκθέσω τυχόν επισκιασμένες περιοχές με άνθη στο άμεσο φως.

Αναφορά Καλλιέργειας Milky Way F1: Στάδιο ανθοφορίας (Εβδομάδα 5–11)

Τα πράγματα άρχισαν να γίνονται πολύ συναρπαστικά από εδώ και πέρα. Το φυτό μου ανέπτυξε γρήγορα πυκνά και κολλώδη άνθη που απελευθέρωναν ένα υπέροχο άρωμα.

Εβδομάδα 5

Η ταχύτητα ανάπτυξης των ανθών με εξέπληξε την πρώτη εβδομάδα της ανθοφορίας.

Milky Way Grow Report Week 5
 • Φωτισμός: Συνέχισα να λειτουργώ τις λάμπες μου για 18 ώρες την ημέρα και προσάρμοσα ξανά τους ιμάντες με καστάνια, έτσι ώστε η καθεμία λάμπα να κρέμεται 35cm από την κορυφή του φυτού.
 • Θρεπτικά συστατικά: Πρόσθεσα 2ml Bigger Flowers και 0.8ml Thicker Flowers από το Bio Flowering Booster Pack σε 2 λίτρα νερού με ρυθμισμένο pH. Χορήγησα αυτά τα θρεπτικά συστατικά τη δεύτερη μέρα της εβδομάδας. Πότισα με 2 λίτρα νερό την έκτη μέρα της εβδομάδας.
 • Περιβάλλον: Κατέγραψα μέση θερμοκρασία 28°C και σχετική υγρασία 50%.
 • Kατάσταση φυτού: Το φυτό μου φαινόταν απίστευτα υγιές στο τέλος της πέμπτης εβδομάδας. Επιπρόσθετα, κανένα σημάδι ασθένειας ή ανεπάρκειας δεν εμφανίστηκε. Τα άνθη άρχισαν να αναπτύσσονται γρήγορα, αναδίδοντας έντονο άρωμα.

Εβδομάδα 6 & 7

Τα πράγματα συνέχισαν να εξελίσσονται ομαλά κατά τη διάρκεια της έκτης και της έβδομης εβδομάδας. Τα άνθη διογκώθηκαν και το φυτό συνέχισε να αυξάνει το μέγεθός του.

Milky Way Grow Report Week 6-7
 • Φωτισμός: Σωστά μαντέψατε. Συνέχισα να λειτουργώ τις λάμπες μου για 18 ώρες την ημέρα και τις τοποθέτησα 35cm από την κορυφή του φυτού.
 • Θρεπτικά συστατικά: Πρόσθεσα μισό δισκίο Easy Bloom Booster σε 2.5 λίτρα νερού και το χορήγησα στο φυτό μου την έκτη ημέρα της πρώτης εβδομάδας. Επανέλαβα την ίδια διαδικασία την 6η ημέρα της δεύτερης εβδομάδας. Την έκτη ημέρα της έκτης εβδομάδας, πρόσθεσα 0.8ml Thicker Flowers, 0.8ml Bigger Flowers και 0.8ml Sweeter Flowers σε 2 λίτρα νερού και πότισα το φυτό μου. Την έκτη ημέρα της έβδομης εβδομάδας, πρόσθεσα 1.2ml Thicker Flowers, 1.2ml Bigger Flowers και 0.8ml Sweeter Flowers σε 2 λίτρα νερού και το πότισα για άλλη μία φορά.
 • Περιβάλλον: Κατέγραψα μέση θερμοκρασία 28°C και σχετική υγρασία 50%.
 • Κατάσταση φυτού: Τα άνθη του φυτού μου άρχισαν να πυκνώνουν προς το τέλος της έβδομης εβδομάδας και η μυρωδιά γινόταν πολύ αισθητή κάθε φορά που άνοιγα την ντουλάπα μου. Κατά τη διάρκεια της έκτης εβδομάδας, έκανα μια ελαφριά αποφύλλωση για να αραιώσω το φυτό, βελτιώνοντας τη διείσδυση του φωτός και τον αερισμό. Έμεινε στα 54cm σε ύψος μέχρι το τέλος της έβδομης εβδομάδας, παρόλο που δεν χρησιμοποίησα καμία τεχνική εκπαίδευσης.

Εβδομάδα 8

Η τελευταία εβδομάδα πριν το ξέπλυμα!

Milky Way Grow Report Week 8
 • Φωτισμός: Συνέχισα να λειτουργώ τις λάμπες μου για 18 ώρες την ημέρα, κρατώντας απόσταση 35cm μεταξύ αυτών και της κορυφής του φυτού.
 • Θρεπτικά συστατικά: Τη δεύτερη μέρα της εβδομάδας, πρόσθεσα 1.6ml Thicker Flowers, 2ml Bigger Flowers και 0.8ml Sweeter Flowers σε 2L νερού με ρυθμισμένο pH και πότισα το φυτό μου. Την έκτη ημέρα της εβδομάδας, πρόσθεσα μισό δισκίο Easy Bloom Booster σε 2.5 λίτρα νερού και το χορήγησα στο φυτό μου.
 • Περιβάλλον: Κατέγραψα μέση θερμοκρασία 28°C και σχετική υγρασία 45%.
 • Κατάσταση φυτού: Το φυτό μου Milky Way F1 έφτανε σιγά σιγά στην ωρίμαση. Πολλοί από τους προηγουμένως λευκούς ύπερους είχαν πάρει ένα σκούρο καφέ χρώμα και τα άνθη του είχαν επικαλυφθεί από ένα παχύ στρώμα τριχιδίων και ρητίνης.

Εβδομάδα 9, 10 & 11

Η χορήγηση θρεπτικών συστατικών τελείωσε. Είχε έρθει η ώρα να ξεπλύνω το φυτό μου για τις τελευταίες τρεις εβδομάδες για να το αναγκάσω να χρησιμοποιήσει όλα τα αποθηκευμένα θρεπτικά συστατικά. Ανακάλυψα ότι αυτή η στρατηγική έχει τελικά ως αποτέλεσμα πιο απαλά και νόστιμα άνθη.

Milky Way Grow Report Week 9
 • Φωτισμός: Διατήρησα τις λάμπες μου σε λειτουργία για 18 ώρες την ημέρα για το υπόλοιπο του κύκλου ανθοφορίας.
 • Θρεπτικά συστατικά: Σταμάτησα όλα τα θρεπτικά συστατικά. Απλώς χορήγησα 2 λίτρα νερού με ρυθμισμένο pH τη δεύτερη και την έκτη μέρα τις υπόλοιπες εβδομάδες.
 • Περιβάλλον: Κατέγραψα μέση θερμοκρασία 29°C και σχετική υγρασία 45%.
 • Κατάσταση φυτού: Στο τέλος της περιόδου χορήγησης σκέτου νερού, το φυτό μου φαινόταν αρκετά αποχρωματισμένο. Τα μεγάλα φύλλα βεντάλιας έγιναν κίτρινα και μερικά κατώτερα φύλλα έπεσαν. Ωστόσο, αυτό ήταν το σημάδι ενός επιτυχημένου ξεπλύματος! Τα άνθη του φαινόταν πρησμένα, γεμάτα ρητίνη και έτοιμα για συγκομιδή!

Ημερολόγιο Καλλιέργειας Milky Way F1: Συγκομιδή

Ήρθε η ώρα να συλλέξω την ανταμοιβή μου! Έκοψα το φυτό μου από τη βάση του και το κρέμασα ανάποδα από την κορυφή της ντουλάπας μου στο σκοτάδι (οι ανεμιστήρες εξακολουθούσαν να λειτουργούν). Δοκίμασα την ευθραυστότητα των κλαδιών για να εκτιμήσω το πόσο έχουν στεγνώσει. Μόλις έσπαγαν εντελώς και ένιωσα το σπασμένο άκρο στεγνό, άρχισα να αποξηραίνω τα άνθη μου. Μετά την αποξήρανση, η σοδειά μου ζύγιζε 72 γραμμάρια.

Milky Way Harvest

Γενετικά Χαρακτηριστικά της Milky Way F1

Η ποικιλία Milky Way F1 βρίσκεται ανάμεσα στις τάξεις των πρώτων αληθινών υβριδίων κάνναβης F1. Οι ειδικοί της Royal Queen Seeds δημιούργησαν αυτήν την ποικιλία-ορόσημο καλλιεργώντας εξαιρετικά καθαρές μητρικές ποικιλίες με γενετική Blue Mammoth, Blue Dream και Sin Tra Bajo Auto. Διασταυρώνοντας αυτές τις ποικιλίες, δημιούργησαν έναν απόγονο με υβριδικό σθένος—ένα χαρακτηριστικό που οδηγεί σε ανώτερη ταχύτητα, ισχύ, παραγωγικότητα και ομοιομορφία.

Χαρακτηριστικά Καλλιέργειας της Milky Way F1

Το υβριδικό σφρίγος της Milky Way F1 της δίνει απίστευτη αντίσταση ενάντια σε παράσιτα, ασθένειες και αντίξοες καιρικές συνθήκες. Ευδοκιμεί τόσο σε εσωτερικό όσο και σε εξωτερικό χώρο και το συμπαγές μέγεθός της, που κυμαίνεται μεταξύ 55–75cm, την κάνει κατάλληλη για καλλιέργεια σχεδόν οπουδήποτε. Θα ολοκληρώσει τον κύκλο καλλιέργειας σε μόλις 70 ημέρες και ανταμείβει τους καλλιεργητές με εξαιρετικές σοδειές.

Επιδράσεις, Άρωμα και Γεύσεις της Milky Way F1

Τα άνθη της Milky Way F1 διαθέτουν υψηλά επίπεδα φαρνεσενίου, μυρσενίου και πινενίου. Μαζί, αυτά τα τερπένια δημιουργούν υπέροχες γεύσεις σοκολάτας, εσπεριδοειδών και skunk. Τα υψηλά επίπεδα THC απελευθερώνουν μια δημιουργική, ευφορική και χαλαρωτική επίδραση. Συνολικά, είναι τέλεια για να συνοδεύσει τα μακρύτερα, εντονότερα βράδια και να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε.

Ειστε 18 χρονων ή ανω;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.