🌔 Υβρίδια F1: Μια Επανάσταση της Κάνναβης ⏤ Αγόρασε Εδώ ⬇️

 • Medusa F1
 • Medusa F1
 • Medusa F1
 • Medusa F1
 • Medusa F1

Medusa F1

Η Medusa είναι ένα γνήσιο υβρίδιο F1, που δημιουργήθηκε με τη μέθοδο της ενδογαμικής αναπαραγωγής από διασταυρώσεις καθαρών ποικιλιών κάνναβης. Διαθέτει ομοιόμορφα χαρακτηριστικά ανάπτυξης, λαχταριστά αρώματα, υπέροχες γεύσεις και άφθονη ισχύ. Αν θέλετε να καλλιεργήσετε σταθερά, μεγάλα φυτά στο δωμάτιο, την τέντα ή τον κήπο σας, μην ψάχνετε άλλο.
Αριθμός σπόρων:
1x
€ 27.00
3x
€ 64.00
5x
€ 97.00
10x
€ 175.00
Σε έκπτωση!
Μειωμένη τιμή!
€ 64.00

€ 64.00 (-0%)

  Προσθήκη στα αποθηκευμένα προϊόντα
Δωρεάν
Αποστολή
Δωρεάν
επιστροφη
Διακριτική
ναυτιλία

 • πληροφορίες
 • Παράμετροι
 • ερωτήσεις (0)
 • αξιολογήσεις (0)

Medusa F1: Λαχταριστά Αρώματα, Ισχυρή Επίδραση και Μεσαίου Μεγέθους Φυτά

Αν και δε θα σας μετατρέψει σε πέτρα, όπως η μυθική θεά από την οποία πήρε το όνομά της, η ποικιλία Medusa F1 είναι βέβαιο ότι θα σας ακινητοποιήσει με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο. Συνδυάζοντας τη γενετική από συγγενικές ποικιλίες που προέρχονται από τη Sugar Magnolia, μια περιεκτική και εύγευστη Indica, και την American Beauty, ένα γρήγορο, φρουτώδες υβρίδιο που προτιμάται για την καλά ισορροπημένη, θετική του επίδραση, το αποτέλεσμα είναι μια F1 ποικιλία αυτόματης άνθισης που παράγει φρέσκες γεύσεις, ένα μοναδικό προφίλ κανναβινοειδών και μεγάλη σοδειά.

Medusa F1

Αρώματα, Γεύσεις και Επιδράσεις της Medusa F1: Μέντα, Πιπέρι και Φρέσκα Φρούτα με Ισορροπημένο Προφίλ Κανναβινοειδών

Η Medusa F1 είναι μια πολύ αρωματική ποικιλία με υψηλή συγκέντρωση τερπενίων που φέρει νότες φρέσκιας μέντας μαζί με ένα πιπεράτο γύρισμα, που υποστηρίζεται από νότες φρέσκων φρούτων, μούρων και βενζίνης. Τα συμπαγή, περιεκτικά άνθη της παράγουν σταθερά υψηλά επίπεδα THC και CBG, καθώς και υψηλές συγκεντρώσεις μυρσένιου, οκιμένιου, φαρνεσένιου και καρυοφυλλένιου. Ως αποτέλεσμα, η Medusa F1 έχει ισχυρή επίδραση που χαλαρώνει και ηρεμεί το σώμα από την κορυφή ως τα νύχια (χάρη στις ιδιαίτερα υψηλές συγκεντρώσεις μυρσένιου και φαρνεσένιου), ενώ ενεργοποιεί το μυαλό με μια αναζωογονητική, δημιουργική και παρακινητική ώθηση (χάρη στις υψηλές συγκεντρώσεις οκιμένιου).

Medusa F1

Καλλιεργώντας Medusa F1: Ψηλά, Αλλά Διαχειρίσιμα Φυτά με Βαριά Άνθη

Οι σπόροι Medusa F1 παράγουν επιμήκη φυτά αυτόματης άνθισης με μακριά, δυνατά κλαδιά με καλή απόσταση ανάμεσά τους. Τα φυτά φτάνουν συνήθως τα 80–85cm και διαθέτουν γρήγορο χρόνο ανθοφορίας μόλις 42–45 ημερών (72 ημέρες από τη βλάστηση έως τη συγκομιδή). Χάρη στη γενετική της, η Medusa F1 παράγει πολλά και μεγάλα άνθη με μεγάλους, διογκωμένους κάλυκες, γεγονός που κάνει πολύ εύκολο το τριμάρισμά τους. Η ποικιλία Medusa F1 είναι πολύ σταθερό υβρίδιο, αντιμετωπίζει εύκολα το στρες και τις δυσμενείς συνθήκες καλλιέργειας, αν και είναι κάπως ευαίσθητη στον Βοτρύτη, γι' αυτό φροντίστε να παρακολουθείτε την υγρασία στον χώρο καλλιέργειας/κήπο σας.

Medusa F1
Medusa F1 data sheet
Variety: F1 Hybrid auto
Γενετικό Υπόβαθρο: Sugar Magnolia x American Beauty
THC: Very High
Yield: XXXL
Ύψος: 60 - 90 cm
Χρόνος Άνθισης: 40 - 45 days
Harvest: 70 - 75 days after germination
Major terpenes: Farnesene, Oκιμένιο, Το μυρσένιο
Επίδραση: Δημιουργικότητα, Ισορροπημένη, Σωματική Χαλάρωση, Υπνηλία
Γεύση: Καυσίμου, Μέντα, Μύρτιλο, Πιπεράτη, Φρουτώδης
Κλίμα: Μικρή Διάρκεια Καλοκαιριού
  Nobody has posted a review yet


  Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε μια κριτική επειδή δεν έχετε αγοράσει αυτό το προϊόν

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Σύνδεση
συνιστώμενα προϊόντα
ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΙΣΤΕ 18 ΧΡΟΝΩΝ Ή ΑΝΩ;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.