The RQS Blog

.


By Luke Sumpter

Πώς να καλύψετε τη μυρωδιά της κάνναβης.


Είμαστε βέβαιοι πως θα συμφωνήσετε μαζί μας σε αυτό: η κάνναβη μυρίζει υπέροχα—μαγευτικά για να λέμε την αλήθεια. Η έντονη και γήινη μυρωδιά του φυτού φέρνει ταυτόχρονα μια αίσθηση νοσταλγίας και ενθουσιασμού. Μας θυμίζει στιγμές του παρελθόντος και μας καταπραΰνει στο τέλος δύσκολων και μεγάλων ημερών.

Δεν εκτιμούν όμως όλοι τα αρώματα της κάνναβης. Μερικές φορές, το να μυρίζεις λες και μόλις άναψες ένα bong δεν είναι και ό,τι καλύτερο άλλωστε. Είτε πηγαίνετε σε κάποιο επαγγελματικό meeting, σε μια οικογενειακή συνάντηση ή απλώς βρίσκεστε στα μέσα μαζικής μεταφοράς, είναι εξαιρετικά χρήσιμο να μπορείτε να καλύψετε τη μυρωδιά της κάνναβης ώστε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε μερικούς από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κρύψετε τη μυρωδιά της κάνναβης. Είτε αυτή μένει στο σώμα, στα ρούχα, στο αμάξι ή στα μαλλιά σας, υπάρχει λύση. Χρησιμοποιήστε τις τεχνικές αυτές όταν τις χρειάζεστε και καπνίστε άφοβα, μυρίζοντας φρεσκάδα και καθαριότητα.

Πώς να κρύψετε τη μυρωδιά της κάνναβης στο δωμάτιό σας

Το κάπνισμα της κάνναβης στην άνεση του δωματίου σας είναι μια άκρως απολαυστική εμπειρία. Κάθεστε στον καναπέ σας, ανάβετε ένα τσιγάρο, βάζετε την αγαπημένη σας μουσική, παίρνετε και μερικά σνακ και διώχνετε όλα σας τα προβλήματα.

Ωστόσο, ο φόβος που έχουν πολλοί μην πιαστούν στα πράσα από κάποιον γείτονα ή τον σπιτονοικοκύρη λόγω της μυρωδιάς που μένει στον χώρο, δεν τους επιτρέπει να χαλαρώσουν εντελώς. Δείτε πώς μπορείτε να αποτρέψετε τη μυρωδιά της κάνναβης από το να μένει στον χώρο σας και πώς μπορείτε να την απομακρύνετε όταν συμβεί κάτι τέτοιο.

Μην αφήσετε τις οσμές να γεμίσουν τον χώρο

Όπως λέει το παλιό ρητό, η πρόληψη είναι καλύτερη από τη θεραπεία. Σταματώντας την μυρωδιά της κάνναβης από τη στιγμή που παράγεται, θα αυξήσετε τις πιθανότητές σας να μείνετε όσο πιο διακριτικός γίνεται. Το φθηνό και απλό τέχνασμα του αερισμού αρκεί πολλές φορές!

 • Αερίστε!

Πριν καπνίσετε ένα bong ή τσιγάρο, ανοίξτε το παράθυρο και ενεργοποιήστε έναν ανεμιστήρα. Φυσικά, αυτή η τεχνική κατευθύνει τη μυρωδιά της κάνναβης έξω, προς το παράθυρό σας. Πολλοί καπνιστές το προτιμούν αυτό σε σύγκριση με το να γεμίζει ο καπνός τον διάδρομό τους.

Η σωστή αποθήκευση παίζει επίσης σημαντικό ρόλο—η κάνναβη μυρίζει ακόμη και πριν την καπνίσετε. Κρατήστε το απόθεμά σας σε ένα αεροστεγές δοχείο για να περιορίσετε τα τερπένια, έτσι ώστε να μη διαρρεύσουν στο δωμάτιό σας.

Ventilate!

Πώς να καλύψετε τη μυρωδιά της κάνναβης στο δωμάτιό σας

Εάν καπνίζετε ποικιλίες με εξαιρετικά έντονη μυρωδιά—ή έχει πολύ κρύο για να ανοίξετε παράθυρο—η επόμενη λύση περιλαμβάνει την καλύτερη λύση για να καλύψετε τη μυρωδιά. Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι που χρησιμοποιούν οι καπνιστές για να καλύψουν τα ίχνη τους, με τα επιπρόσθετα τερπένια να είναι συχνά η καλύτερη λύση.

 • Αιθέρια Έλαια

Τα τερπένια είναι αρκετά ισχυρά ώστε να ενισχύουν τη μυρωδιά της κάνναβης, οπότε η λογική λέει ότι είναι και αρκετά ισχυρά για να την καλύψουν! Οι συσκευές απελευθέρωσης αιθέριων ελαίων χρησιμοποιούν τερπένια που βρίσκονται σε ιδιαίτερα αρωματικά φυτά—το δεντρολίβανο, τον ευκάλυπτο και τη λεβάντα—για να κάνουν τα δωμάτια να μυρίζουν φρεσκάδα και καθαριότητα. Χρησιμοποιήστε αυτές τις συσκευές για να καλύψετε τη μυρωδιά της κάνναβης με τα αρώματα πιο αθώων λουλουδιών και φυτών.

Essential Oils

Πώς να αποκρύψετε τη μυρωδιά της κάνναβης στο σπίτι σας

Οι περισσότεροι χρήστες κάνναβης ξεκινούν να γνωρίζουν την κάνναβη στους κοιτώνες τους στο κολέγιο ή σε ένα δωμάτιο στο παιδικό τους σπίτι. Τελικά—μετά την αποφοίτηση, την προαγωγή ή άλλα γεγονότα—μετακομίζουν στο δικό τους σπίτι. Αυτή η σημαντική αλλαγή σημαίνει πολύ περισσότερη ελευθερία, που περιλαμβάνει συνήθως το κάπνισμα πρωινών bong και το κάπνισμα κάνναβης στο μπάνιο (η απόλυτη απόλαυση για τους περισσότερους καπνιστές κάνναβης).

Εάν προτιμάτε να κρατάτε τη μυρωδιά των τερπενίων έξω από το σπίτι σας, ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω μεθόδους πρόληψης. Εάν χρειάζεστε μια λύση έκτακτης ανάγκης, μπορείτε να δείτε πώς θα καλύψετε την ολοένα και αυξανόμενη μυρωδιά.

Αποτρέψετε το σπίτι σας από το να μυρίζει κάνναβη

Φυσικά, ο επαρκής αερισμός ισχύει για το κάπνισμα σε όλες τις περιοχές του σπιτιού. Αν έχετε κάποιο αγαπημένο σημείο, ανοίξτε το παράθυρο και ενεργοποιήστε τον ανεμιστήρα. Ιδανικά, επιλέξτε ένα δωμάτιο για κάπνισμα με καλό εξαερισμό, στο οποίο οι επισκέπτες δεν μπαίνουν συχνά.

 • Πηγαίνετε Έξω

Εναλλακτικά, μπορείτε να πάτε έξω στον κήπο. Αν ζείτε σε ηλιόλουστη περιοχή, απολαύστε τη Βιταμίνη D που σας παρέχει ο ήλιος και καθίστε κοντά στα φυτά του κήπου σας. Αν πάλι έχει κρύο εκεί που ζείτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο υπόστεγο ή δώμα ώστε να έχετε καταφύγιο και παράλληλα να μη γεμίζετε με τη μυρωδιά της κάνναβης τον χώρο σας.

Head Outside
 • Σωστή Αποθήκευση

Θυμηθείτε επίσης να αποθηκεύετε σωστά την κάνναβή σας, έτσι ώστε να μην αφήσετε τα τερπένια της να διαχέονται στον χώρο σας όταν δεν καπνίζετε. Τα αεροστεγή βάζα και οι αεροστεγείς σακούλες είναι ιδανικές γι' αυτό.

Proper Storage

Πώς να καλύψετε τη μυρωδιά του χόρτου στο σπίτι σας

Αν γεμίζετε το σπίτι σας με τερπένια σχεδόν κάθε μέρα, τότε η μύτη σας δεν θα είναι πλέον αρκετά ευαίσθητη. Έτσι, δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο μοιάζει η μυρωδιά του σπιτιού σας με ένα ολλανδικό coffeeshop. Αν και μπορεί να μην είναι πρόβλημα για εσάς, αυτό μπορεί να γίνει ανησυχητικό όταν οι επισκέπτες σας ανακοινώνουν την έντονη μυρωδιά της κάνναβης με το που μπουν στο σπίτι. Αλλά μη φοβάστε, υπάρχουν πολλές ενέργειες που μπορείτε να κάνετε για να μυρίζει το σπίτι σας φρεσκάδα και να μην έχει καπνό.

 • Αρωματικά Στικ

Ανάψτε αρωματικά στικ και τοποθετήστε τα στις περιοχές που πλήττονται περισσότερο. Όπως και οι συσκευές αιθέριων ελαίων, τα αρωματικά στικ απελευθερώνουν ισχυρές αρωματικές ουσίες στον αέρα που είναι εκπληκτικά αποτελεσματικές στην κάλυψη της μυρωδιάς της κάνναβης.

Incense Sticks
 • Κεριά

Τα αρωματικά κεριά κάνουν επίσης καλή δουλειά στο να καλύπτουν τα τερπένια στον αέρα. Με μια τεράστια ποικιλία αρωμάτων μπορείτε να επιλέξτε αυτό που προτιμάτε.

Candles
 • Εξολοθρευτές Οσμών

Αν και συνήθως πρόκειται για την τελευταία λύση για τους καπνιστές κάνναβης, οι χημικές φόρμουλες κάνουν εξαιρετική δουλειά στην κάλυψη της μυρωδιάς της κάνναβης. Τα σπρέι όπως το Febreze και το Oust αντικαθιστούν γρήγορα το μεθυστικό άρωμα της κάνναβης με μια αναζωογονητική και αποτελεσματική έκρηξη αρωματικών μορίων.

Odour Eliminators
 • Kαθαριστές Αέρα

Οι καθαριστές αέρα λειτουργούν περνώντας τον αέρα μέσα από μια σειρά λεπτών φίλτρων. Όχι μόνο μπορούν να βοηθήσουν στην απομάκρυνση των αρωματικών τερπενίων, αλλά μπορούν επίσης και να παγιδεύσουν μερικές από τις δυνητικά επιβλαβείς ουσίες που βρίσκονται στον χρησιμοποιημένο καπνό.
Καθαριστές Αέρα

Air Purifiers

Πώς να κρύψετε τη μυρωδιά της κάνναβης στο αυτοκίνητό σας

Παρόλο που σας συμβουλεύουμε να μην οδηγείτε και να καπνίζετε κάνναβη, τα αυτοκίνητα παρέχουν πραγματικά ένα υπέροχο σημείο καπνίσματος όταν είναι στάσιμα. Το κάπνισμα στο αυτοκίνητο δεν θα σταματήσει μόνο τη μυρωδιά στο σπίτι σας. Διαθέτει και ενσωματωμένα συστήματα εξαερισμού και—ίσως το πιο σημαντικό— ένα αξιοπρεπές ηχοσύστημα που δίνει μια έξτρα ένταση στα μπάσα της reggae.

Αποτρέψτε το αυτοκίνητο σας από το να μυρίζει κάνναβη

Θερμαινόμενα καθίσματα. Ανεμιστήρες. Μουσική. Όμορφα LED. Μερικές φορές φαίνεται σαν τα αυτοκίνητα να φτιάχτηκαν για να καπνίζουμε μέσα σε αυτά. Αν σας αρέσει να καπνίζετε στο αυτοκίνητό σας, ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα μέσα για να διατηρήσετε τη μυρωδιά του εσωτερικού του φρέσκια.

 • Ενεργοποιήστε τον Εξαερισμό

Πριν ανάψτε το τσιγάρο σας, ενεργοποιήστε τον εξαερισμό. Εάν θέλετε πραγματικά να αποφύγετε ένα δύσοσμο αυτοκίνητο, τότε θα πρέπει να συμβιβαστείτε με τον θόρυβο των ανεμιστήρων.

Blast the Fans
 • Ανοίξτε τα Παράθυρα

Ο εξαερισμός θα μεταφέρει τα τερπένια έξω από το αυτοκίνητό σας, εμποδίζοντάς τα να εισχωρήσουν στο υλικό των καθισμάτων σας. Ανοίξτε τα παράθυρα και στις δύο πλευρές για να διατηρήσετε μια συνεχή ροή αέρα μέσα στο όχημά σας.

Crack the Windows

Πώς να καλύψετε τη μυρωδιά της κάνναβης στο αυτοκίνητό σας

Εάν βιάζεστε να ανάψετε το τσιγάρο σας είναι πιθανό να ξεχάσετε τα μέτρα πρόληψης, αλλά μην ανησυχείτε! Ακόμα κι αν το αυτοκίνητό σας μυρίζει τώρα σαν τον καλλιεργητικό σας χώρο, χρησιμοποιήστε τις παρακάτω συμβουλές για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα.

 • Αποσμητικά Χώρου

Σχεδόν κάθε αυτοκίνητο διαθέτει ένα αποσμητικό χώρου που κρέμεται από τον καθρέφτη. Συχνά χρησιμοποιούνται για να καλύψουν τη μυρωδιά του φαγητού αλλά, βοηθούν και στην καταπολέμηση της μυρωδιάς της κάνναβης.

Air Fresheners
 • Καφές!;

Ναι. Η κυρίαρχη και εξίσου εθιστική μυρωδιά του καφέ καλύπτει αποτελεσματικά τη μυρωδιά των τερπενίων. Τοποθετήστε ένα σακουλάκι με καφέ στο αυτοκίνητό σας και αφήστε το εκεί για μια μέρα. Έπειτα, μπορείτε να το αφαιρέσετε.

Coffee!?
 • Ουδετεροποιητές Οσμών

Τα προϊόντα εξουδετέρωσης οσμών δεν καλύπτουν απλώς προσωρινά τη μυρωδιά της κάνναβης, αλλά συνδέονται φυσικά με τα αρωματικά μόρια και αφαιρούν το άρωμά τους. Τοποθετήστε αυτά τα μπλοκ στο αυτοκίνητό σας μετά από ένα τσιγάρο για να μυρίζει ουδέτερα σε χρόνο μηδέν.

Odour Neutralisers
 • Πληρώστε για έναν Βαθύ Καθαρισμό

Πηγαίνετε σε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων. Ένα βαθύ εσωτερικό καθάρισμα θα κάνει το αυτοκίνητο σας να μυρίζει σαν καινούργιο. Ένας συνδυασμός βιομηχανικών προϊόντων καθαρισμού και αρωματικών χώρου θα εξαλείψει ακόμη και τα πιο έντονα τερπενικά προφίλ.

Pay for a Deep Clean

Πώς να αφαιρέσετε τη μυρωδιά της κάνναβης από τα μαλλιά και το σώμα σας

Τα τερπένια δεν προσκολλώνται μόνο στα έπιπλα, αλλά παραμένουν στα μαλλιά και στο σώμα σας. Ίσως να μην μπορείτε να ανιχνεύσετε τη μυρωδιά τους μετά από το κάπνισμα, αλλά όλοι στο γραφείο σας θα νιώσουν το κύμα κάνναβης μόλις περάσετε την πόρτα.

Αποτρέψτε τα μαλλιά και το σώμα σας από το να μυρίζουν κάνναβη

Το να αποτρέψετε τη μυρωδιά της κάνναβης από το να προσκολληθεί στο σώμα σας θα σας σώσει από δύσκολες στιγμές στην δουλειά σας και όχι μόνο. Χρησιμοποιήστε αυτές τις συμβουλές για να μυρίζετε πάντα φρεσκάδα.

 • Καπνίστε σε Εξωτερικό Χώρο

Το κάπνισμα σε εξωτερικούς χώρους θα μειώσει την πιθανότητα να μυρίζετε. Η αυξημένη ροή αέρα θα απομακρύνει τα τερπένια μακριά από το σώμα σας, ειδικά εάν είστε κόντρα στον άνεμο.

Blaze Outdoors
 • Αλλάξτε τον Τρόπο Κατανάλωσης

Αν και το κάπνισμα είναι για πολλούς μια σημαντική τελετουργία, αυξάνει πολύ τις πιθανότητες να καταλάβει κάποιος ότι καταναλώνετε κάνναβη. Χρησιμοποιήστε την κάνναβη για να δημιουργήσετε έλαια ή βρώσιμα είδη! Να είστε προετοιμασμένοι όμως, καθώς τα βρώσιμα προκαλούν πολύ πιο έντονες επιδράσεις.

Change the Route of Administration

Πώς να καλύψετε τη μυρωδιά της κάνναβης στο σώμα και στα μαλλιά σας

Μόλις επικαλυφθείτε με τερπένια, η αγάπη σας για την κάνναβη θα είναι εμφανής μέχρι να χρησιμοποιήσετε μία από τις παρακάτω επιλογές.

 • Κάντε ένα Ντους

Το κάπνισμα στο σπίτι βολεύει γιατί μπορείτε να κάνετε ένα ντους πριν βγείτε έξω. Χρησιμοποιήστε ισχυρό σαμπουάν και αφρόλουτρο και αφαιρέστε τη μυρωδιά των τερπενίων από το δέρμα και τα μαλλιά σας.

Take a Shower
 • Έντονο Άρωμα

Εάν καπνίζετε εν κινήσει, μπορείτε να έχετε μαζί σας ένα μπουκάλι με ιδιαίτερα έντονο άρωμα. Εφαρμόστε το γενναιόδωρα πριν επιστρέψετε στο γραφείο για να καλύψετε τη μυρωδιά του καπνού.

Pungent Perfume

Πώς να απαλλαγείτε από τη μυρωδιά της κάνναβης στα ρούχα σας

Ο καπνός της κάνναβης όχι μόνο προσκολλάται στα μαλλιά και στο δέρμα, αλλά και στα ρούχα για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Παρακάτω σας δίνουμε μερικά κόλπα για να απαλλαγείτε από τη μυρωδιά.

Αποτρέψτε τα ρούχα σας από το να μυρίζουν κάνναβη

Το κλειδί για να σταματήσετε τα ρούχα σας να μυρίζουν κάνναβη είναι να μην τα εκθέτετε σε αυτήν. Δείτε μερικές επιλογές παρακάτω.

 • Φορέστε μια Εξωτερική Στρώση Ρούχων Ενώ Καπνίζετε

Εάν έχετε να πάτε κάπου αμέσως μετά το κάπνισμα, το να φορέσετε μια εξωτερική στρώση ρούχων ενώ ανάβετε το τσιγάρο σας μπορεί να απορροφήσει το μεγαλύτερο μέρος της μυρωδιάς. Ένα φούτερ ή ένα σακάκι θα παγιδεύσει τα περισσότερα τερπένια και θα τα εμποδίσει από το να κολλήσουν στα ρούχα που βρίσκονται από κάτω.

Wear an Outer Layer While Smoking
 • Καπνίστε Γυμνοί!

Απλώστε τα ρούχα σας πριν φύγετε από το σπίτι και τοποθετήστε τα σε άλλο δωμάτιο. Πάρτε τον χρόνο σας και απολαύστε το τσιγάρο σας. Μόλις τελειώσετε, κάντε μια βόλτα στο άλλο δωμάτιο, βάλτε τα ρούχα και βγείτε από το σπίτι μυρίζοντας φρεσκάδα!

Smoke Naked!

Πώς να καλύψετε τη μυρωδιά της κάνναβης στα ρούχα σας

Ένα γρήγορο τσιγάρο στο μεσημεριανό σας διάλειμμα ή λίγο πριν πάρετε το τρένο μπορεί να κάνει τα ρούχα σας να μυρίζουν πολύ έντονα. Η κολόνια λειτουργεί καλά στην κάλυψη της μυρωδιάς του σώματος, ενώ παράλληλα βοηθά και στην κάλυψη του αρώματος των προβληματικών τερπενίων. Απλώς φροντίστε να εφαρμόσετε περισσότερη ποσότητα από ό,τι συνήθως για να απαλλαγείτε από την έντονη μυρωδιά της κάνναβης.

Πώς να καπνίζετε χωρίς να προκαλείτε έντονη μυρωδιά

Για πολλούς χρήστες η πρώτη τους εμπειρία με την κάνναβη ήταν με το κάπνισμα ενός τσιγάρου ή bong. Πολλοί χρήστες προτιμούν αποκλειστικά αυτούς τους τρόπους κατανάλωσης. Σίγουρα, το παραδοσιακό κάπνισμα παρέχει μια αίσθηση τελετουργίας και κοινότητας, αλλά υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές που είναι πολύ λιγότερο δύσοσμες.

Dabbing

Στο dabbing μαζεύουμε πολλά συμπυκνώματα σε ένα καυτό καρφί. Αν και αυτά τα παρασκευάσματα περιέχουν πολλά περισσότερα κανναβινοειδή, καίνε πολύ λιγότερο φυτικό υλικό σε σύγκριση με ένα τσιγάρο. Παράγουν μια μυρωδιά, αλλά δεν είναι τόσο έντονη όσο ο κανονικός καπνός. Το dabbing περιλαμβάνει τη χρήση μιας ειδικής συσκευής, αλλά χρησιμεύει ως μια εξαιρετική επιλογή αν θέλετε να καταναλώσετε κάνναβη πριν βγείτε από την πόρτα.

Ατμοποιητές

Οι ατμοποιητές εκθέτουν τα άνθη και τα εκχυλίσματα κάνναβης σε πολύ χαμηλότερες θερμοκρασίες από το κάπνισμα. Μέσω της ατμοποίησης, αυτές οι συσκευές στοχεύουν τα κανναβινοειδή και τα τερπένια χωρίς να τα καίνε. Εκτός από τη βελτίωση της γευστικής εμπειρίας, οι ατμοποιητές δημιουργούν και πολύ λιγότερες οσμές.

Sploof

Εάν επιμένετε στο κάπνισμα, εξετάστε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε ένα sploof. Είναι φθηνό και εύκολο στην κατασκευή, καθώς αποτελείται από ένα ρολό χαρτιού υγείας, μια ελαστική ταινία κι ένα κομμάτι χαρτοπετσέτας. Καλύψτε με τη χαρτοπετσέτα το ένα άκρο του σωλήνα και εκπνεύστε τον καπνό μέσα στο ρολό από το αντίθετο άκρο. Αυτή η αυτοσχέδια συσκευή εγκλωβίζει ορισμένα τερπένια και βοηθά στη μείωση της μυρωδιάς της κάνναβης.

Τι Εξουδετερώνει τη Μυρωδιά της Κάνναβης;

Για να ανακεφαλαιώσουμε, παρακάτω είναι μερικοί από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για την εξάλειψη της μυρωδιάς της κάνναβης όταν πρέπει να δράσετε γρήγορα:

 • Αποσμητικά χώρου
 • Αρωματικά κεριά
 • Αρωματικά στικ
 • Αιθέρια έλαια
 • Σωστός αερισμός
 • Σωστή αποθήκευση της άνναβης
 • Εναλλακτικές μέθοδοι: ατμοποιητές και dabbing
 • Χρησιμοποιήστε sploof όταν είναι εφικτό
🌪 Γιατί μυρίζει τόσο έντονα η κάνναβη;
Τα αρωματικά μόρια, γνωστά ως τερπένια, είναι αυτά που παράγουν τη χαρακτηριστική μυρωδιά της κάνναβης. Υπάρχουν πάνω από 40.000 τερπένια στη φύση και πάνω από 200 από αυτά βρίσκονται στην κάνναβη.
🌺 Πώς μυρίζει η κάνναβη;
Διαφορετικά είδη κάνναβης έχουν διαφορετικά τερπενικά προφίλ. Ορισμένες ποικιλίες έχουν πιο φρουτώδες και γλυκό άρωμα, ενώ άλλες περιγράφονται ως ξυλώδεις, πικάντικές ή έχουν άρωμα που θυμίζει κωνοφόρα δέντρα. Παρά τις διαφορές τους, σχεδόν κάθε είδος διαθέτει το ίδιο χαρακτηριστικό άρωμα—που συχνά περιγράφεται ως γήινο ή "skunky".
👃 Πώς μυρίζει κάποιος αφού καπνίσει;
Μετά το κάπνισμα κάνναβης, η μυρωδιά των τερπενίων και του καπνού προσκολλάται στο δέρμα, τα μαλλιά και τα ρούχα. Αυτή η οσμή συνήθως παραπέμπει σε μια γλυκιά βοτανική μυρωδιά.
☕️ Τι διώχνει τη μυρωδιά του καπνού;
Οι χρήστες κάνναβης μπορούν να καλύψουν τη μυρωδιά του καπνού χρησιμοποιώντας σπρέι σώματος και άρωμα. Ορισμένοι χρήστες προτιμούν να αλλάζουν τα ρούχα τους ή κάνουν ντους μετά το κάπνισμα.

Ειστε 18 χρονων ή ανω;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.