The RQS Blog

.


By Max Sargent

Η RQS ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΠΟΡΩΝ ΣΤΟ SPANNABIS 2019

Royal Queen Seeds Best Seedbank Spannabis 2019Το φετινό Spannabis 2019 (η δέκατη έκτη έκδοση της έκθεσης) ήταν ένα συναρπαστικό, διασκεδαστικό, γεμάτο και ενημερωτικό Σαββατοκύριακο με ωραίο κλίμα και υπέροχο soundtrack. Η επιστροφή μας στο Spannabis 2019 ήταν ισχυρότερη από ποτέ, καθώς καθιερώσαμε τη θέση μας ως μία από τις κορυφαίες τράπεζες σπόρων στον κόσμο. Ένα γεγονός που ενισχύθηκε από την καλύτερη στιγμή του Σαββατοκύριακου: Η Royal Queen Seeds κέρδισε το βραβείο "Καλύτερη Τράπεζα Σπόρων" στην έκθεση. Σε μια εξαιρετικά ανταγωνιστική ευρωπαϊκή και παγκόσμια αγορά κάνναβης, μια τέτοια διάκριση μας κάνει να αισθανόμαστε ενθουσιασμένοι και ταπεινοί έναντι των υποστηρικτών μας που μας έκαναν αυτή την τιμή.

ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ROYAL QUEEN SEEDS

Πολλοί επισκέπτες εκτίμησαν τη ζωντανή μουσική, καθώς έκαναν βόλτα με τέλειο καιρό γύρω από τις παρουσιάσεις 200 επιχειρήσεων κάνναβης στο Fira de Cornellá. Στην έκθεση σημειώθηκε η πρώτη εμφάνιση του διώροφου περιπτέρου της RQS, το οποίο διέθετε 75m2 ανά όροφο. Εκεί, οι επισκέπτες μπορούσαν να απολαύσουν την ατμόσφαιρα της RQS και τον ήλιο. Είχαμε ακόμη κι ένα ειδικό παιχνίδι για τους επισκέπτες μας: το παιχνίδι Jackpot. Όλοι το λάτρεψαν, κέρδισαν πολλά δώρα και συνέχισαν την περιήγησή τους στην έκθεση με ένα πλατύ χαμόγελο.

Video id: 484519527

ΣΥΝΑΝΤΩΝΤΑΣ ΦΙΛΟΥΣ, ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΣΤΟ SPANNABIS 2019

Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να πάμε στο Spannabis και να μην περάσουμε χρόνο με τους υπόλοιπους επισκέπτες. Είχαμε μερικές συναρπαστικές συναντήσεις με πελάτες, θαυμαστές και φίλους της βιομηχανίας σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, φιλικό προς την κάνναβη.

Είχαμε, επίσης, τη χαρά να έχουμε πολλές διασημότητες που έχουν ασχοληθεί με την κάνναβη. Ανάμεσα σε άλλους, συναντήσαμε και τον  Ed Rosenthal, ο οποίος ήταν εκεί στην αρχή του αγώνα για τη μεταρρύθμιση του νόμου για την κάνναβη και έγραψε ένα από τα πρώτα βιβλία για την καλλιέργεια της μαριχουάνας. Συναντήσαμε επίσης τον Urban Remo, έναν σύγχρονο ειδικό της καλλιέργειας κάνναβης, που είναι κορυφαίος στον τομέα του. Άλλοι influencers που σταμάτησαν για να χαλαρώσουν ήταν οι Yoidi Ganja Zone, That Weed CoupleEl Sendero de la María και οι 4.20cult. Όπως μπορείτε να δείτε, είχαμε πλήθος διάσημων επισκεπτών!

Ένα κεντρικό θέμα των συζητήσεων ήταν το μέλλον της κάνναβης. Συναρπαστικά project σε όλο τον κόσμο, ειδικά στις ΗΠΑ και στον Καναδά, χαρτογραφούν τον δρόμο για μια καλά ρυθμισμένη παγκόσμια βιομηχανία κάνναβης. Αυτό ήταν ένα καυτό θέμα, καθώς νωρίτερα το Σαββατοκύριακο το ICBC συζητούσε πώς θα ήταν εφικτό να μεταρρυθμιστεί η νομοθεσία για την κάνναβη σε μη συνεργάσιμες χώρες. Είναι μια συναρπαστική στιγμή για τη βιομηχανία κάνναβης και κάθε χρόνος γίνεται όλο και πιο πράσινος.

ΣΥΝΑΝΤΩΝΤΑΣ ΦΙΛΟΥΣ, ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΣΤΟ SPANNABIS 2019

ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ SPANNABIS 2020!

Για τους επόμενους 12 μήνες έως το Spannabis 2020, θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε τους υπέροχους σπόρους κάνναβης, τις υπηρεσίες και τις πληροφορίες που μας βοήθησαν να αναπτύξουμε την RQS και την κοινότητά της. Αλλά μην ανησυχείτε, δεν έχουμε σκοπό να επαναπαυτούμε στις δάφνες μας και θα συνεχίσουμε να καινοτομούμε με ολοκαίνουριες ποικιλίες και πρωτοποριακή καθοδήγηση. Ελπίζουμε να σας ξαναδούμε και τον επόμενο χρόνο!

Ειστε 18 χρονων ή ανω;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.