Δεν ειναι μονο το μελλον πρασινο αλλα ισως και η καριερα σας

Η Royal Queen Seeds ίσως να είναι το κλειδί για τη μελλοντική επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Πού αλλού θα μπορούσατε να αξιοποιείτε τα ταλέντα σας και ταυτόχρονα να αποτελείτε μέλος της #1 τράπεζας σπόρων κάνναβης στην Ευρώπη; Για να ξεχωρίσει μια τράπεζα σπόρων, δεν αρκεί μόνο να υπάρχουν ειδήμονες καλλιεργητές κάνναβης και γονίδια μαριχουάνας ύψιστης ποιότητας. Είναι απαραίτητο να υπάρχουν και σκληρά εργαζόμενοι, δημιουργικοί άνθρωποι, που θα συνεισφέρουν προς τη σωστή κατεύθυνση.

Μήπως νιώθετε ότι τρέχετε και δεν φτάνετε χωρίς να αισθάνεστε καθόλου ικανοποίηση; Μήπως έχετε κουραστεί να δουλεύετε για κάποιον άλλον; Ίσως να χρειάζεστε μια αλλαγή καριέρας ή ίσως η ιδανική λύση για εσάς να είναι η συμμετοχή σας σε μια επιτυχημένη ομάδα ανθρώπων, όπου θα δείτε την καριέρα σας να εξελίσσεται. Η RQS έχει σημειώσει τεράστιες επιτυχίες σε σύντομο χρονικό διάστημα. Εμείς ξέρουμε ότι το μέλλον είναι πράσινο. Καθώς προσελκύουμε ολοένα και περισσότερους καλλιεργητές για λόγους ιατρικούς ή αναψυχής, οφείλουμε να αυξήσουμε και το προσωπικό μας.

ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ROYAL QUEEN SEEDS;

Αυτό που αναζητά η Royal Queen Seeds είναι άτομα τα οποία διακρίνονται για το πάθος τους για την κάνναβη. Θα πρέπει όμως οπωσδήποτε να έχετε και τις απαραίτητες δεξιότητες. Στο άμεσο μέλλον ενδιαφερόμαστε να προσλάβουμε άτομα για διάφορες θέσεις εργασίας. Θα χρειαστούμε, φυσικά, ειδικούς στην κάνναβη, οι οποίοι έχουν πολύ καλές γνώσεις και δεξιότητες όσον αφορά στα δωμάτια καλλιέργειας. Παρόλα αυτά, όμως, θα υπάρχουν ευκαιρίες και για διάφορες άλλες ειδικότητες που δεν αφορούν στην καλλιέργεια.

Μήπως έχετε ταλέντο στον γραπτό λόγο; Θα χρειαστούμε σίγουρα συντάκτες κειμένων. Μήπως είστε πολύγλωσσοι; Εξακολουθούμε να χρειαζόμαστε μεταφραστές, για να μπορούμε να έχουμε απήχηση σε διαφορετικούς πληθυσμούς. Ή μήπως είστε καλλιτεχνικές προσωπικότητες; Ωραία, γιατί θα χρειαστούμε και κάποιους γραφίστες.

Ίσως να αναζητάτε έναν πιο συμβατικό ρόλο σε μια ιδιαίτερη εταιρεία. Αν ναι, τότε τέλεια, καθώς θα χρειαστούμε άτομα και για την προώθηση προϊόντων, για την εξυπηρέτηση πελατών, καθώς και υπαλλήλους καταστημάτων. Ο απώτερος σκοπός της Royal Queen Seeds είναι να διαθέτει στους καλλιεργητές τους καλύτερους θηλυκοποιημένους σπόρους κάνναβης. Για να επιτύχει αυτόν τον σκοπό, είναι απαραίτητο να προσλάβει το καλύτερο προσωπικό, τόσο για δουλειές γραφείου, όσο και για πιο χειρωνακτικές εργασίες.

Αυτή είναι η ευκαιρία σας να συμβάλλετε στην παγκόσμια κοινότητα κάνναβης και να εργαστείτε για την κορυφαία τράπεζα σπόρων κάνναβης. Εάν λοιπόν πιστεύετε ότι ''το έχετε'', στείλτε μας το βιογραφικό σας στην φόρμα επικοινωνίας που σας παρέχεται.

Ειστε 18 χρονων ή ανω;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.