By Luke Sumpter

Purple Queen: Μεγαλοπρεπής Μοβ Κάνναβη

Purple Queen

Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ PURPLE QUEEN

Κάπου στα βουνά Hindu Kush μεγαλώνει μια μυστηριώδης ορεινή μαριχουάνα. Εδώ και αιώνες, αυτή η περιοχή φιλοξενεί τις πιο εκπληκτικές άγριες ποικιλίεςκάνναβης Indica. Μέχρι σήμερα, εξακολουθεί να αποτελεί μια από τις πηγές του καλύτερου hash (σοκολάτας):. Οι περιπετειώδεις κυνηγοί ποικιλιών άντεξαν ένοπλες συγκρούσεις, σκληρές συνθήκες και διέσχισαν επικίνδυνα εδάφη κατά την αναζήτηση άγριας κάνναβης και βραβευμένων τοπικών ποικιλιών.

Το μοβ χρώμα συνδέονταν ανέκαθεν με τους βασιλείς. Οι αρχαίοι Κινέζοι ήταν ίσως οι πρώτοι που αναγνώρισαν τις υποτιθέμενες μαγικές ιδιότητες του μοβ χρώματος. Η είσοδος στην Απαγορευμένη Μοβ Πόλη επιτρεπόταν αποκλειστικά και μόνο στον Αυτοκράτορα.

Η Purple Queen είναι ένα βαρύ υβρίδιο Indica που δημιουργήθηκε από τους έμπειρους καλλιεργητές της Royal Queen Seeds. Αυτή η υπέροχη ποικιλία συνδυάζει τους πιο ρητινώδεις, μοβ φαινότυπους του Afghan Kush και του Pakistan Kush . Τώρα, κάθε κήπος κάνναβης μπορεί να μετατραπεί σε ένα κολλώδες, μοβ παλάτι για κάθε αξιοπρεπή οικιακό καλλιεργητή.

Video id: 484156876

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ: ΜΟΒ, ΚΟΛΛΩΔΗ ΦΥΤΑ

Σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους και σε εύκρατα έως ζεστά κλίματα, η Purple Queen μαγεύει τους πάντες. Τα χαμηλά, θαμνώδη φυτά με μικρή απόσταση στα κλαδιά, θα αναπτύξουν κολλώδη και συμπαγή μπουμπούκια. Η πυκνότητα του φυτού δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Σε μόλις 8 εβδομάδες ανθοφορίας, η Purple Queen θα είναι έτοιμη για συγκομιδή. Οι υπαίθριοι καλλιεργητές πρέπει να είναι έτοιμοι για συγκομιδή στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Καθώς τα φυτά μεταβαίνουν από την ανάπτυξη στην άνθιση, παίρνουν σταδιακά διάφορες αποχρώσεις λεβάντας. Τα πολύ μεγάλα φύλλα μπορούν να αφαιρεθούν για να επιτρέψουν περισσότερη διείσδυση του φωτός. Οι πιο δροσερές νυχτερινές θερμοκρασίες κατά το τέλος της περιόδου άνθισης, θα ενισχύσουν τα πλούσια, βασιλικά μοβ άνθη και το φύλλωμα, γεγονός που θα ενθουσιάσει τους καλλιεργητές. Πιστή στη γενεαλογία Kush, αυτή η ποικιλία παράγει μοβ μπουμπούκια που αναδίδουν έντονα γήινα αρώματα, με νότες λεμονιού, πεύκου και χασίς.

ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ PURPLE QUEEN: ΕΝΤΟΝΗ ΕΥΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΛΙΓΟΥΡΑ

Η Purple Queen, σύμφωνα με τους ειδήμονες της γενετικής Indica, καπνίζεται καλύτερα το βράδυ, καθώς κατακλύζει όλο το σώμα. Η έντονη γεύση Kush και η διακριτική επίγευση εσπεριδοειδών θα κάνουν απολαυστική την κάθε τζούρα, παρόλο που θα είναι δύσκολο να σταματήσετε να θαυμάζετε τα πανέμορφα άνθη. Η Purple Queen βασιλεύει με πυγμή. Μία έντονη χαρά θα είναι το πρώτο πράγμα που θα νιώσετε. Στη συνέχεια, θα έρθει η έντονη ευφορία. Ωστόσο, το ταξίδι θα είναι κατά βάση χαλαρωτικό. Τα ηρεμιστικά αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να εμφανιστούν και αργά ή γρήγορα, θα καθηλωθείτε στον καναπέ, νιώθοντας πείνα. Οι φαρμακευτικοί χρήστες θα εκτιμήσουν την Purple Queen για τα φυσικά ηρεμιστικά της αποτελέσματα και τη διέγερση της όρεξης.

Purple Queen
Hindu Kush x Purple Afghani
450 - 500 gr/m2
80 - 120 cm
8 - 9 Εβδομάδες
THC: 22%
Sativa 25% Indica 75%
650 - 700 gr/plant
175 - 210 cm
Οκτώβριος
Ευφορία, Ηρεμία

Αγορά Purple Queen

PURPLE QUEEN AUTOMATIC: ΜΑΓΕΥΤΙΚΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΜΟΝΗ

Η ποικιλία Purple Queen παράγει εκπληκτικά και ικανοποιητικά αποτελέσματα. Ωστόσο, οι αρχάριοι συχνά φοβούνται τον κόσμο της γενετικής φωτοπεριόδου. Ακόμα και οι έμπειροι καλλιεργητές προτιμούν μερικές φορές την ταχύτητα και τη διακριτικότητα που προσφέρουν οι ποικιλίες αυτόματης ανάπτυξης. Οι έμπειροι καλλιεργητές μας διασταύρωσαν με επιτυχία την ποικιλία Purple Queen με την Critical Auto, για να ενισχύσουν την ταχύτητα και την προσβασιμότητα των αρχάριων σε αυτήν την ποικιλία. Ως αποτέλεσμα, γεννήθηκε η Purple Queen Automatic.

Με γενετικό προφίλ 80% Indica, 15% Sativa και 5% Ruderalis, στην Purple Queen Automatic υπερισχύει η γοητεία της γενετικής Indica. Είναι ενδιαφέρον ότι τα φυτά που καλλιεργούνται σε εσωτερικό χώρο φτάνουν σε ελαφρώς μεγαλύτερο ύψος από την αρχική Purple Queen—130cm—αν και με την τεχνική low-stress training μπορείτε να κρατήσετε το φυτό πιο κοντά στο έδαφος. Μπορείτε να αναμένετε μια εντυπωσιακή απόδοση έως και 400g/m² σε μόνο 8-9 εβδομάδες μετά τη βλάστηση.

Τα φυτά που αναπτύσσονται σε εξωτερικούς χώρους φτάνουν τα 140cm, αλλά μπορούν να παραμείνουν στα 90cm, αν εκπαιδευτούν ανάλογα. Περιβάλλετε αυτές τις μοβ ομορφιές με συντροφικά φυτά, όπως το χαμομήλι, για να καμουφλάρετε τη μυρωδιά τους. Μπορείτε να αναμένετε μία σοδειά 100-150g/φυτό, όταν καλλιεργείτε αυτή την ποικιλία σε εξωτερικούς χώρους.

Η Purple Queen Automatic βγάζει υπέροχα, αρωματικά λουλούδια. Αυτά τα συμπαγή, σκούρα μοβ μπουμπούκια διαθέτουν ένα λαμπερό στρώμα τριχιδίων με περιεκτικότητα σε THC που φτάνει το 16% και τερπένια που παράγουν ένα άρωμα εσπεριδοειδών με γήινες νότες. Οι χρήστες θα απολαύσουν μια καταπραϋντική επίδραση που απομακρύνει τις ανησυχίες και βοηθά στο να επικεντρωθείτε στο παρόν.

Purple Queen Auto

Purple Queen Auto
Purple Queen x Critical Auto
350 - 400 gr/m2
90 - 130 cm
6 - 7 Εβδομάδες
THC: 16%
Sativa 15% Indica 80% Ruderalis 5%
100 - 150 gr/plant
90 - 140 cm
8-9 εβδομάδες μετά την άνθιση
Ευφορία, Ηρεμία

Αγορά Purple Queen Auto

Ειστε 18 χρονων ή ανω;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.