Έκθεση Καλλιέργειας Flower Power της RQS

Αυτό είναι το πρώτο άρθρο μιας νέας σειράς με τον επίσημο φωτογράφο της Royal Queen Seeds Kike L. Στις επόμενες εκδόσεις, θα συνεχίσουμε αυτή τη λεπτομερή έκθεση φωτογραφιών και με άλλες ποικιλίες κάνναβης.

Για να διεξάγουμε τις δοκιμές, οργανώσαμε μια περιοχή παρόμοια σε μέγεθος με αυτή που θα είχε διαθέσιμη ο μέσος καλλιεργητής. Έτσι, μπορούμε να φτάσουμε σε ένα αποτέλεσμα που θα μπορούσε να πετύχει ο καθένας, έχοντας προμηθευτεί όλα τα απαραίτητα για μια τυπική καλλιέργεια και ένα πακέτο θηλυκοποιημένων σπόρων.

Τα φυτά καλλιεργήθηκαν υπό το φως ενός λαμπτήρα Philips Son T Pia, με έναν ρυθμιζόμενο ανακλαστήρα. Αυτή η λάμπα έχει πτυσσόμενα φτερά, επιτρέποντας έτσι την προσαρμογή της παραγωγής φωτός ανάλογα με τις συνθήκες καλλιέργειας. Ο άκρως απαραίτητος εξαερισμός του χώρου επιτεύχθηκε με ένα σωληνοειδή εξαεριστήρα και ανεμιστήρα εισαγωγής αέρα, στον οποίο είχαν προσαρμοστεί τα απαραίτητα φίλτρα. Χρησιμοποιήσαμε επίσης και έναν ανεμιστήρα ώστε να διαμοιράσουμε τον αέρα ομοιόμορφα σε όλο τον χώρο.

Power Flower Power Flower Power Flower
 

Τα φυτά βλάστησαν σε βαμβάκι και αφού βγήκαν τα βλαστάρια, αυτά τοποθετήθηκαν για μερικές μέρες σε ένα ηλιόλουστο μπαλκόνι. Κατά τη διάρκεια της βλάστησης αλλά και κατά την αρχική ανάπτυξη του φυτού χρειάζεται προσοχή ώστε να διασφαλίσετε πως το φυτό λαμβάνει το απαραίτητο, ποιοτικό φως που χρειάζεται. Αν αποτύχετε να το κάνετε αυτό, το φυτό θα αναπτυχθεί ασθενικά προς τον ήλιο, μην έχοντας τη δυνατότητα να δημιουργήσει ένα πλούσιο δίκτυο από κλαδιά. Παρόλ' αυτά, όμως, δεν θα πρέπει να το παρακάνετε, καθώς έτσι μπορείτε να κάψετε το φυτό.

Το χώμα και το λίπασμα που διαλέξαμε είναι της εταιρείας Atami, μια Ολλανδική εταιρία με μεγάλο όνομα στην αγορά. Τα βιολογικά προϊόντα της είναι εξαιρετικά για όσους θέλουν να έχουν εξαιρετικό άρωμα και γεύση. Στην περίπτωση αυτή θέλαμε να καταλήξουμε σε εύρωστα και εμφανίσιμα φυτά ιδανικά για φωτογραφίες και γι' αυτό επιλέξαμε το Bloombastic. Για όσους δεν το γνωρίζουν το πακέτο Bloombastic είναι ένα κουτί που περιέχει το Bloombastic, ένα λίτρο Terra Leaves, ένα λίτρο Terra Max, ένα μικρό κουτί Root-C διεγερτικού ριζών και ένα ακόμη με Atazyme, έναν συνδυασμό ενζύμων της Atami. Δεδομένου ότι τα φυτά θα χρειάζονταν έντονη θρέψη με πολλά ένζυμα αγοράσαμε ένα επιπλέον μπουκάλι.

Τα υπόλοιπα προϊόντα δόθηκαν στα φυτά σε πολύ λογικές ποσότητες, πράγμα που αποδεικνύει πως το κουτί Bloombastic είναι σχεδιασμένο εξαιρετικά. Επιλέξαμε υπόστρωμα Bio Grow Mix, επίσης από την Atami. Αυτό το ελαφρύ μίγμα περιέχει λίγα θρεπτικά συστατικά αλλά ξεχωρίζει για τη μοναδική απορρόφηση νερού που διαθέτει.

Τα φυτά μεταφέρθηκαν στις τελικές τους γλάστρες την ίδια χρονική στιγμή που μεταφέρθηκαν από εξωτερικό σε εσωτερικό χώρο. Την πρώτη εβδομάδα, τους δόθηκε μόνο διεγερτικό ριζών Root-C. Μετά από αυτό πέρασαν δύο ακόμη εβδομάδες ανάπτυξης λαμβάνοντας 18 ώρες φωτός την ημέρα. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, τα φυτά τράφηκαν με το λίπασμα Terra Leaves. Όταν αλλάξαμε τον φωτισμό σε 12 ώρες φωτός και 12 ώρες σκοταδιού, αντικαταστήσαμε το προηγούμενο προϊόν με το Terra Max. Η άνθιση ξεκίνησε την τέταρτη εβδομάδα, οπότε και αρχίσαμε να χρησιμοποιούμε το Bloombastic. Αυτό το συμπλήρωμα είναι ένα εξαιρετικό τονωτικό για την άνθιση, το οποίο θρέφει τα άνθη, ενισχύοντας τη γεύση τους, ενώ καθ' όλη τη διάρκεια της της διαδικασίας χρησιμοποιήσαμε και αρκετά ένζυμα. Για τις τελευταίες δύο εβδομάδες ποτίζαμε τα φυτά μόνο με σκέτο νερό.

Power Flower

Προερχόμενη από τη θρυλική ποικιλία της Νότιας Αφρικής Power Plant, η οποία είχε κατακλύσει τα coffeehouses του Άμστερνταμ, η Power Flower είναι μια ποικιλία με κυρίαρχη τη Sativa γενετική, η οποία αποδίδει φόρο τιμής στην αρχική ποικιλία.

Αγοράστε Power Flower

ΕΙΣΤΕ 18 ΧΡΟΝΩΝ Ή ΑΝΩ;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.