Get 20% OFF store-wide with discount code FLASH20 ⏤

 • Pumpkin Kush Regular
 • Pumpkin Kush Regular

Pumpkin Kush Regular

Η Pumpkin Kush είναι μια γλυκιά και πικάντικη ποικιλία γεμάτη THC. Η επίδρασή της θα θέσει τους χρήστες σε μια γλυκιά κατάσταση ευφορίας.
(7) Γράψτε μια κριτική
Αριθμός σπόρων:
10x
€ 65.00
25x
€ 130.00
Σε έκπτωση!
Μειωμένη τιμή!
€ 65.00

€ 65.00 (-0%)

  Προσθήκη στα αποθηκευμένα προϊόντα
Δωρεάν
Αποστολή
Δωρεάν
επιστροφη
Διακριτική
ναυτιλία

 • πληροφορίες
 • Παράμετροι
 • ερωτήσεις (0)
 • αξιολογήσεις (4)

Pumpkin Kush Regular: Νιώστε τη Γεύση της Κολοκυθόπιτας, με τη διάδοχο της Lambsbread και της Pre-98 Bubba Kush

Η Pumkin Kush είναι εξαιρετικά γευστική και έχει εξωτική καταγωγή. Προέρχεται από τις Δυτικές Ινδίες, μια περιοχή η οποία είναι διάσημη για τις γηγενείς ποικιλίες υψηλής ποιότητας, οι οποίες παράγουν μερικά γενετικά χαρακτηριστικά που αποτελούν πραγματικά κειμήλια για τον κόσμο της κάνναβης. Συγκεκριμένα, προέρχεται από την Lambsbread, μια διάσημη ποικιλία Sativa, η οποία αναπτύχθηκε στην Jamaica. Οι Rastafari και άλλοι λάτρεις των ψυχεδελικών έχουν εξυμνήσει την ποικιλία αυτή, ενώ μερικοί λένε πως την κάπνιζε ακόμα και ο Bob Marley.

Μερικοί καλλιεργητές πήραν άδεια από τους ντόπιους και μπόρεσαν να μεταφέρουν αυτό το εξωτικό φυτό στις ΗΠΑ. Με το που έφτασε στην Βόρεια Καλιφόρνια την ζευγάρωσαν με μια άλλη θρυλική ποικιλία: την Pre-98 Bubba Kush, η οποία χρησιμοποιήθηκε ώστε να εξισορροπηθεί το γενετικό της προφίλ και να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο η ήδη πλούσια περιεκτικότητα σε τερπένια που διέθετε.

Μετά από πολλές γενιές επιλεκτικής αναπαραγωγής, η Pumpkin Kush εμφανίστηκε στον κόσμο. Η ποικιλία διαθέτει μια ελαφριά κυριαρχία χαρακτηριστικών Sativa, έχοντας 60% Sativa και 40% Indica γενετικά χαρακτηριστικά.

ΟΙ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ, Η ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΤΗΣ PUMPKIN KUSH

Η Pumpkin Kush επιφέρει ένα ανέβασμα το οποίο στοχεύει σε μυαλό και σώμα. Τα Sativa και Indica χαρακτηριστικά συνδυάζονται ώστε να παράγουν εντυπωσιακά αποτελέσματα. Οι επιδράσεις της γίνονται αντιληπτές σχεδόν κατευθείαν και αρχίζουν ως μια ευχάριστη ευφορική διέγερση των αισθήσεων. Οι δημιουργικές σκέψεις θα αρχίσουν να σας κατακλύζουν οδηγώντας τις συζητήσεις σε φιλοσοφικά μονοπάτια. Αυτό το κομμάτι του ανεβάσματος που επιφέρει, παρακινεί και διεγείρει τον καπνιστή, καθιστώντας την Pumpkin Kush μια ιδανική ποικιλία για κάπνισμα πριν το γυμναστήριο.

Μετά από λίγη ώρα, οι επιδράσεις της μεταλλάσσονται σε μια βαθιά, σωματική χαλάρωση. Μέσα σε μία, δύο ώρες το σώμα αισθάνεται χαλαρό και εύκαμπτο και οι σκέψεις αρχίζουν να επιβραδύνονται. Αν έχετε πράγματα να κάνετε, μπορείτε να πάρετε επιπλέον τζούρες ώστε να επιστρέψει το αίσθημα ενεργητικότητας. Αν η μέρα σας φτάνει στο τέλος της, επιτρέψτε στην βαθιά χαλάρωση να σας κατακλύσει οδηγώντας σε έναν γλυκό λήθαργο.

Η Pumpkin Kush αναπτύσσει μικρά άνθη τα οποία έχουν 20% περιεκτικότητα σε THC. Τα άνθη της επίσης παράγουν υπέροχα αρώματα και γεύσεις που θυμίζουν γλυκιά κολοκυθόπιτα, μπαχαρικά και λουλούδια.

ΚΑΛΛΙΕΡΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ PUMPKIN KUSH

Η Pumpkin Kush φτάνει μέχρι ένα μεσαίο μέγεθος είτε καλλιεργείται σε εξωτερικό χώρο είτε σε εσωτερικό. Είναι μια πολύ καλή επιλογή για τους καλλιεργητές που διαθέτουν περιορισμένο χώρο. Επίσης, είναι αρκετά εύκολο να την κρύψετε καθιστώντας την και πάλι μια ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να είναι διακριτικοί. Τα φυτά που καλλιεργούνται σε εσωτερικό χώρο παρέχουν μια εξαιρετική σοδειά η οποία ανέρχεται στα 525g/m² και θα είναι έτοιμη μετά από 60 μέρες άνθισης. Όταν καλλιεργείται σε εξωτερικό χώρο, θα προσφέρει φανταστικές ποσότητες της τάξης των 700g/φυτό και θα είναι έτοιμη για συγκομιδή στις αρχές του Οκτώβρη.

Pumpkin Kush Regular data sheet
Τύπος ποικιλίας: Kanonikoi
THC: 20%
CBD: Χαμηλός
Συγκομιδή σε Εσωτερικό Χώρο: 475 - 525 gr/m2
Συγκομιδή σε Εξωτερικό Χώρο: 650 - 700 gr/plant
Ύψος σε Εσωτερικό Χώρο: 90 – 140 cm
Ύψος σε Εξωτερικό Χώρο: 140 - 180 cm
Χρόνος Άνθισης: 8 - 9 Εβδομάδες
Μήνας Συγκομιδής: Αρχές Οκτώβρη
Γενετικό Υπόβαθρο: Lambsbread x pre-98 Bubba Kush
Τύπος: Sativa 60% Indica 40%
Επίδραση: Διαύγεια, Ηρεμία
Κλίμα: Μεγάλη Διάρκεια Καλοκαιριού
Γεύση: Γήινη, Εσπεριδοειδών, Καραμελένια, Φρουτώδης

  Από M. F. Στις 28/Apr/2022 :

  Τίτλος : Hammer
  Σχόλιο : Ich bin sehr überrascht sehr gut und angenehm und sehr zufrieden

  Από D. D. Στις 12/Nov/2021 :

  Τίτλος : D. D.
  Σχόλιο : Erhalten 10 wundervolle Samen, beeindruckende Keimrate 10/10. Schnelle Wurzelbildung und beeindruckendes Wachstum. Starke Streckung im Übergang. Die Blüten selbst scheinen nicht wirklich dicht zu werden, trotz mehrfachen Versuches ist die Pflanze eher Arm was Terpenen angeht. Die kräftige Kräuter Note erinnert an einen Tannenbaum, gerade für außenstehende ist der Geruch ziemlich betörend. Viele kleine Blätter aber alles an Allen ergab es eine sehr gute Ausbeute. Eignet sich bestimmt gut für Kreuzungen mit einem starken Terpenen Partner. Zusammengefasst bei.. 18l Topf, 6 Wochen Vegi, SOG, LST, Erntereif nach 9 Wochen Blüte, im schnitte 80g das Baby

  Από M. P. Στις 05/Nov/2020 :

  Τίτλος : Michael
  Σχόλιο : Good eshop, and super seeds

  Από R. L. Στις 26/Oct/2020 :

  Τίτλος : Litchidog
  Σχόλιο : En extérieur et climat tempéré les plans ont atteint 2mètres et la récolte assez tard vers la fin octobre.


  Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε μια κριτική επειδή δεν έχετε αγοράσει αυτό το προϊόν

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Σύνδεση
συνιστώμενα προϊόντα
ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΙΣΤΕ 18 ΧΡΟΝΩΝ Ή ΑΝΩ;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.

Disclaimer

Οι σπόροι κάνναβης μπορούν να διανεμηθούν ελεύθερα εντός της Ε.Ε., σύμφωνα με την αρχή της αμοιβαίας αναγνώρισης. Ωστόσο, είναι δική σας ευθύνη να ελέγξετε τους τοπικούς νόμους και τους κανονισμούς πριν παραγγείλετε.

eKomi silver seal
4.7 στα 5
στα 19801 αξιολογήσεις

Disclaimer

Οι σπόροι κάνναβης μπορούν να διανεμηθούν ελεύθερα εντός της Ε.Ε., σύμφωνα με την αρχή της αμοιβαίας αναγνώρισης. Ωστόσο, είναι δική σας ευθύνη να ελέγξετε τους τοπικούς νόμους και τους κανονισμούς πριν παραγγείλετε.