Get 20% OFF store-wide with discount code FLASH20 ⏤

 • Garlic Mist Regular
 • Garlic Mist Regular

Garlic Mist Regular

Η Garlic Mist είναι μια ποικιλία για ειδήμονες της κάνναβης που αναζητούν να εντυπωσιάσουν τον ουρανίσκο τους. Προσφέρει επιδράσεις που διεγείρουν και καθηλώνουν ταυτόχρονα, ενώ χαρακτηρίζεται και από ένα έντονο προφίλ τερπενίων με αρώματα σκόρδου, γεγονός που αναβαθμίζει παγκοσμίως την κατηγορία των αλμυρών ποικιλιών.
(4) Γράψτε μια κριτική
Αριθμός σπόρων:
10x
€ 60.00
25x
€ 120.00
Σε έκπτωση!
Μειωμένη τιμή!
€ 60.00

€ 60.00 (-0%)

  Προσθήκη στα αποθηκευμένα προϊόντα
Δωρεάν
Αποστολή
Δωρεάν
επιστροφη
Διακριτική
ναυτιλία

 • πληροφορίες
 • Παράμετροι
 • ερωτήσεις (0)
 • αξιολογήσεις (3)
 • Εικόνες πελατών (1)

Garlic Mist Regular: Ένα Προφίλ Τερπενίων Όπως Κανένα Άλλο, Προερχόμενο από την Αυθεντική Garlic Bud x Cali Sativa Haze

Το να πούμε απλά ότι η Garlic Mist είναι μοναδική θα ήταν υποτιμητικό. Αυτή η ποικιλία είναι πραγματικά ξεχωριστή. Οι καλλιεργητές βελτίωσαν με δεξιοτεχνία τα επιθυμητά χαρακτηριστικά της με την πάροδο πολλών γενεών, ώστε να δημιουργήσουν φυτά με απίστευτα αρώματα και ισχυρές φαρμακευτικές ιδιότητες.

Η Garlic Mist κληρονόμησε το μεγαλύτερο μέρος του πικάντικου προφίλ τερπενίων της από την προγονική της ποικιλία, Garlic Bud. Αυτή η κυρίως Indica ποικιλία εμφανίστηκε για πρώτη φορά την δεκαετία του '90. Έγινε διάσημη για τη μυρωδιά μόσχου, μπαχαρικών, λεμονιού και φρεσκάδας. Συνδυάστηκε με την Cali Sativa Haze για να αποκτήσει και τα ζωηρά γονίδια Sativa. Η Garlic Mist διαθέτει την τέλεια ισορροπία 50% Sativa και 50% Indica.

ΕΠΙΔΡΑΣΗ, ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑ

Οι επιδράσεις της Garlic Mist είναι τόσο Indica όσο και Sativa. Η γενετική της ισορροπία γίνεται ιδιαίτερα αισθητή κατά τη διάρκεια της επίδρασής της. Μετά από τη χρήση bong ή blunt (πούρο κάνναβης), θα γίνουν αισθητές οι επιδράσεις Sativa. Ο εγκέφαλος διεγείρεται και ταυτόχρονα ανεβαίνει η διάθεση. Οι αισθήσεις οξύνονται και συχνά επιφέρει ξεσπάσματα γέλιου. Σταδιακά, αυτή η επίδραση σταματά και το σώμα αρχίζει να χαλαρώνει. Η Indica πλευρά της μαλακώνει τους μύες, ανοίγει την όρεξη και βοηθά στην ανακούφιση των σωματικών ενοχλήσεων και πόνων.

Τα άνθη της Garlic Mist φέρουν μια ασυνήθιστη αλλά ευχάριστη οσμή. Κατά την περίοδο ανθοφορίας, το δωμάτιο καλλιέργειας γεμίζει με αρώματα σκόρδου και μπαχαρικών. Οι μυρωδιές είναι πολύ πιο "αλμυρές" συγκριτικά με άλλες ποικιλίες. Προκαλούν την ενεργοποίηση των σιελογόνων αδένων. Ελαφρώς διαφορετικά τερπένια έρχονται στο προσκήνιο κατά το κάπνισμα των μπουμπουκιών της. Γεύσεις σκόρδου, λεμονιού και εσπεριδοειδών τυλίγονται γύρω από τη γλώσσα.

ΚΑΛΛΙΕΡΓΩΝΤΑΣ GARLIC MIST

Η Garlic Mist αποδίδει εξαιρετικά σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, όπου ακολουθεί ένα μοτίβο ανάπτυξης που μοιάζει περισσότερο με Indica φυτά. Τα φυτά εσωτερικού χώρου φθάνουν σε μέτριο ύψος και παρέχουν απόδοση 600g/m². Μπορείτε να αναμένετε τη συγκομιδή των μπουμπουκιών μετά από μια περίοδο ανθοφορίας περίπου 65 ημερών. Τα φυτά που καλλιεργούνται σε εξωτερικούς χώρους διατηρούν επίσης ένα μέτριο ύψος, αποδίδουν όμως 700g/φυτό. Είναι σίγουρο, λοιπόν, ότι δεν θα ξεμείνετε γρήγορα! Τα φυτά εξωτερικού χώρου θα είναι έτοιμα για συγκομιδή στις αρχές Οκτωβρίου.

Garlic Mist Regular data sheet
Τύπος ποικιλίας: Kanonikoi
THC: 19%
CBD: Χαμηλός
Συγκομιδή σε Εσωτερικό Χώρο: 550 - 600 gr/m2
Συγκομιδή σε Εξωτερικό Χώρο: 650 - 700 gr/plant
Ύψος σε Εσωτερικό Χώρο: 90 – 140 cm
Ύψος σε Εξωτερικό Χώρο: 140 - 180 cm
Χρόνος Άνθισης: 8 - 9 Εβδομάδες
Μήνας Συγκομιδής: Αρχές Οκτώβρη
Γενετικό Υπόβαθρο: Original garlic bud x Cali Sativa Haze
Τύπος: Sativa 50% Indica 50%
Επίδραση: Διαύγεια, Χαρά
Κλίμα: Μικρή Διάρκεια Καλοκαιριού
Γεύση: Βοτανική, Πιπεράτη

  Από M. F. Στις 28/Apr/2022 :

  Τίτλος : Hammer
  Σχόλιο : Eine super Sorte gute Geschmack und angenehm

  Από V. C. Στις 23/Oct/2020 :

  Τίτλος : Rapporto qualità-prezzo ottimo
  Σχόλιο : Un aroma unico e sapore ottimo

  Από A. C. Στις 18/Apr/2020 :

  Τίτλος : La plus intéressante
  Σχόλιο : Elle est très intéressante, je l acheterai cet hiver


  Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε μια κριτική επειδή δεν έχετε αγοράσει αυτό το προϊόν

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Σύνδεση
συνιστώμενα προϊόντα
ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΙΣΤΕ 18 ΧΡΟΝΩΝ Ή ΑΝΩ;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.

Disclaimer

Οι σπόροι κάνναβης μπορούν να διανεμηθούν ελεύθερα εντός της Ε.Ε., σύμφωνα με την αρχή της αμοιβαίας αναγνώρισης. Ωστόσο, είναι δική σας ευθύνη να ελέγξετε τους τοπικούς νόμους και τους κανονισμούς πριν παραγγείλετε.

eKomi silver seal
4.7 στα 5
στα 19801 αξιολογήσεις

Disclaimer

Οι σπόροι κάνναβης μπορούν να διανεμηθούν ελεύθερα εντός της Ε.Ε., σύμφωνα με την αρχή της αμοιβαίας αναγνώρισης. Ωστόσο, είναι δική σας ευθύνη να ελέγξετε τους τοπικούς νόμους και τους κανονισμούς πριν παραγγείλετε.