By Steven Voser

Η απόκρυψη της μυρωδιάς της κάνναβης μπορεί να είναι απαραίτητη για να αποφευχθούν οι νομικές ή κοινωνικές συνέπειες της καλλιέργειας μαριχουάνας. Υπάρχουν τεχνικές, όπως τα φίλτρα άνθρακα, αλλά δεν αποτελούν έναν απολύτως ασφαλή τρόπο για να κρατήσετε κρυφό το δωμάτιο της καλλιέργειας σας. Εξαρτάται από το πόσο χώρο και χρήματα μπορείτε να διαθέσετε. Επίσης, είναι καλύτερο να απομακρύνετε τον φιλτραρισμένο αέρα μακριά από τους γείτονές σας. Εάν καλλιεργείτε μόνο λίγα φυτά, ένα ανοιχτό βάζο με RQS gel μπορεί να εξουδετερώσει τις οσμές για 4–6 εβδομάδες.

Εάν είστε έτοιμοι να καλλιεργήσετε κάνναβη στο σπίτι σας, τότε θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για τη μυρωδιά, ειδικά όταν φυτά σας βρίσκονται στο στάδιο της ανθοφορίας. Ωστόσο, χρειάζεται προσοχή, διότι αν βρίσκεστε συχνά κοντά στην κάνναβη, μπορεί να μειωθεί η ευαισθησία της όσφρησής σας. Θα συνηθίσετε τη μυρωδιά και μπορεί να μην την παρατηρείτε στα ρούχα ή στα μαλλιά σας. Λάβετε τακτικές προφυλάξεις για να διατηρείτε ολόκληρο το σπίτι σας καθαρό, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα τον καλό εξαερισμό του δωματίου καλλιέργειας. Αν προσπαθήσετε να καλύψετε τη μυρωδιά της κάνναβης με άλλη μυρωδιά, υπάρχει ο κίνδυνος να δημιουργηθούν δύο διαφορετικές μυρωδιές.

Παρόλ' αυτά, μπορείτε να λύσετε το ζήτημα εστιάζοντας στην πηγή του προβλήματος, επιλέγοντας ποικιλίες που έχουν λιγότερο έντονη μυρωδιά. Διαθέτουμε μια εξαιρετική συλλογή από ποικιλίες που δεν έχουν τόσο έντονη μυρωδιά. Ωστόσο, πάντα θα υπάρχει κάποια μυρωδιά, έστω και λιγότερο έντονη, που πρέπει να λάβετε υπόψη. Αν θέλετε, όμως, ποικιλίες χωρίς δυνατό άρωμα δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Τα αποτελέσματά τους δεν θα είναι λιγότερο ισχυρά, απλώς θα προσελκύσουν λιγότερη προσοχή καθώς μεγαλώνουν. Οι 5 ποικιλίες από τον κατάλογο της RQS που θα βρείτε παρακάτω είναι γνωστό ότι έχουν λιγότερο έντονη μυρωδιά συγκριτικά με άλλες.

1. Northern Light

Η καλλιέργεια σε εσωτερικό χώρο αυτής της ποικιλίας είναι εύκολη για τον αρχάριο καλλιεργητή. Το πικάντικο, γήινο άρωμα της Northern Lights έχει μερικές φορές φρουτώδεις τόνους, όταν καπνίζεται. Καθώς μεγαλώνει, ωστόσο, η μυρωδιά της είναι λιγότερο αναγνωρίσιμη. Καλλιεργείστε την διακριτικά, χωρίς να στερηθείτε τα κολλώδη, ρητινώδη μπουμπούκια. Το περιεκτικότητα της σε THC συχνά ξεπερνά το 20%, προσφέροντας ισχυρές επιδράσεις Indica που χαλαρώνουν το σώμα. Εκτός από την παραγωγή μιας ικανοποιητικής συγκομιδής σε 7–9 εβδομάδες, αποτελεί κι  ένα εξαιρετικό μητρικό φυτό, βοηθώντας στη συνέχιση της καλλιέργειας χαμηλής οσμής.

Northern Light

Northern Light
Northern Light S1
500 - 550 gr/m2
100 - 160 cm
8 - 9 Εβδομάδες
THC: 18%
Sativa 0% Indica 100%
575 - 625 gr/plant
180 - 220 cm
Τέλη Σεπτέμβρη
Διαύγεια, Ισορροπημένη, Καθήλωση

Αγορά Northern Light

2. Blue Mystic

Αυτή η υπέροχη, γήινη ποικιλία είναι ένα υβρίδιο που προέκυψε από τις ποικιλίες Northern Light και Blueberry. Τα φλαβονοειδή και τα τερπένια της γενετικής Blueberry έχουν περάσει στην ποικιλία Blue Mystic, προσφέροντάς της μια υπέροχη γεύση. Το φρουτώδες άρωμα μούρων με νότες λεβάντας συμπληρώνει αρμονικά τις εντυπωσιακές επιδράσεις Indica. Οι φρουτώδεις γεύσεις αυτού του φυτού θα βοηθήσουν επίσης στην κάλυψη της κλασικής μυρωδιάς της κάνναβης κατά την 8η–10η εβδομάδα της ανθοφορίας.

Blue Mystic

Blue Mystic
Oregon Blueberry x Northern Light
375 - 425 gr/m2
60 - 100 cm
8 - 9 Εβδομάδες
THC: 18%
Sativa 20% Indica 80%
400 - 450 gr/plant
180 - 220 cm
Οκτώβριος
Καθήλωση

Αγορά Blue Mystic

3. Royal Jack Auto

Με αυτήν την ποικιλία θα λάβετε σοδειά εντός 70 ημερών και θα απολαύσετε μια πολύ ευχάριστη επίδραση. Είναι μια ποικιλία αυτόματης άνθισης, η οποία προέκυψε από τη διάσημη ποικιλία Jack Herer, που πήρε το όνομά της από τον ομώνυμο, πασίγνωστο ακτιβιστή της κάνναβης. Οι επίμονες προσπάθειες του για τη νομιμοποίηση της κάνναβης αντικατοπτρίζονται στην αναζωογονητική επίδραση αυτής της ποικιλίας Sativa. Η γενετική Ruderalis διευκολύνει περαιτέρω την ανάπτυξη αυτής της ποικιλίας. Όσο αφορά στη μυρωδιά της, αυτή δεν είναι τόσο έντονη συγκριτικά με άλλες ποικιλίες. Θα παράγει ένα πιο γλυκό, φρουτώδες άρωμα που θυμίζει διακριτικά καραμέλα. Αυτή η ποικιλία φέρει επίσης την κληρονομιά της White Widow, μιας εκπληκτικής ποικιλίας Sativa, εξασφαλίζοντας ισχυρή ευφορία μόλις καταναλωθεί.

Royal Jack Automatic

Royal Jack Automatic
Jack Herer x Ruderalis
350 - 400 gr/m2
40 - 80 cm
7 - 8 Εβδομάδες
THC: 16%
Sativa 40% Indica 30% Ruderalis 30%
70 - 120 gr/plant
60 - 80 cm
11 - 12 weeks after sprouting
Δημιουργικότητα, Παρακίνηση

Αγορά Royal Jack Automatic

4. Royal Creamatic

Η Royal Creamatic μπορεί να θεωρηθεί μια πανίσχυρη ποικιλία για καλλιεργητές εσωτερικού χώρου, δεδομένης της συμπαγούς φύσης και της διακριτικής οσμής της. Χάρη στη συμπερίληψη γονιδίων White Rhino, αυτή η ποικιλία διαθέτει ένα γλυκό και εντυπωσιακό άρωμα, το οποίο είναι παράλληλα διακριτικό και θα κρατήσει κρυφή τη δραστηριότητά σας. Κατά το κάπνισμα, ωστόσο, θα ικανοποιήσει όλες τις αισθήσεις. Η Royal Creamatic είναι μια ποικιλία αυτο-άνθισης που φτάνει από τον σπόρο στη  συγκομιδή σε 8 εβδομάδες. Ίσως ακόμη πιο εντυπωσιακή είναι η ικανότητά της να παράγει μια αξιοσέβαστη ποσότητα 450g/m², όταν αντιμετωπίζεται με την αγάπη και τον σεβασμό που της αξίζει.

Royal Creamatic

Royal Creamatic
Cream Caramel x Ruderalis
400 - 450 gr/m2
60 - 80 cm
8 - 9 Εβδομάδες
THC: 15%
Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%
115 - 165 gr/plant
80 - 100 cm
12 - 13 after sprouting
Ηρεμία, Σωματική Χαλάρωση

Αγορά Royal Creamatic

5. Quick One

Η Quick One είναι μια παραλλαγή της Lowryder, η οποία φημίζεται για τον πολύ γρήγορο χρόνο άνθισης και την υποτονική της μυρωδιά. Τα γονίδια Ruderalis αυτού του φυτού το καθιστούν διακριτικό και διαχειρίσιμο. Σπάνια μεγαλώνει περισσότερο από 75cm, άρα παραμένει αρκετά μικρό. Η Quick One φτάνει στη γραμμή τερματισμού πολύ γρήγορα, καθώς θα είναι έτοιμη για συγκομιδή στον εντυπωσιακό χρόνο των 6–7 εβδομάδων και είναι τόσο ανθεκτική που μπορεί να καλλιεργηθεί και σε ψυχρότερα κλίματα. Έχει επίσης μια από τις πιο ήπιες οσμές που προέρχονται από φυτά κάνναβης. Το διακριτικό, φρουτώδες άρωμα της δεν θα σας προδώσει. Καλλιεργήστε την για μια χαλαρωτική επίδραση Indica.

Quick One

Quick One
Lowryder 1 x Old School Indica
275 - 325 gr/m2
50 - 60 cm
5 - 6 Εβδομάδες
THC: 13%
Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%
100 - 150 gr/plant
60 - 100 cm
9-10 εβδομάδες μετά την άνθιση
Σωματική Χαλάρωση

Αγορά Quick One

ΕΙΣΤΕ 18 ΧΡΟΝΩΝ Ή ΑΝΩ;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.