The RQS Blog

.


By Ryan Najjar

Αν είχατε μπροστά σας ένα μενού επιδορπίων και βλέπατε ότι το γλυκό Honey Cream είναι μία από τις επιλογές, υποθέτουμε ότι θα το επιλέγατε. Σας προτείνουμε να εμπιστευτείτε αυτό το ένστικτο σας την επόμενη φορά που θα ψάχνετε ποια ποικιλία να καλλιεργήσετε. Η υπέροχη, μοναδική και απίστευτα γλυκιά Honey Cream είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε κάθε δωμάτιο καλλιέργειας ή κήπο. Γεννήθηκε στην Ισπανία και αγαπήθηκε ιδιαιτέρως στην πατρίδα της, αλλά ήρθε η ώρα να κατακτήσει τον κόσμο.

ΤΟ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΤΗΣ HONEY CREAM

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά που αγαπάμε σε αυτήν την ποικιλία είναι η πολυπλοκότητά της. Η Honey Cream έχει τις ρίζες της όχι σε έναν, όχι σε δύο, αλλά σε τρεις διαφορετικούς προγόνους. Και το καλύτερο είναι ότι ο κάθε πρόγονος έχει εξαιρετική φήμη.

Ο πρώτος πρόγονος, η BlueBlack, είναι μια διασταύρωση Blueberry και Black Domina, δύο ποικιλιών με πολύ έντονα χαρακτηριστικά. Πρόκειται για μια ποικιλία με έντονα στοιχεία indica και είναι γνωστή για τη γλυκιά και πικάντικη γεύση της. Ο δεύτερος πρόγονος, η Maple Leaf Indica, προέρχεται από μια Αφγανική Indica, γνωστή για την ισχυρή της επίδραση στο σώμα. Ο τελευταίος γονέας, η White Rhino, έχει τις ρίζες της στο Αφγανιστάν, τη Βραζιλία και τη Νότια Ινδία. Φημίζεται για το γεγονός ότι προσφέρει μια ισχυρή επίδραση που γίνεται άμεσα αντιληπτή και ακολουθείται από ένα κύμα ευφορίας.

Η Honey Cream είναι ένα γενετικό μείγμα BlueBlack, Maple Leaf Indica και White Rhino.

ΟΙ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ HONEY CREAM

Ακόμη και με μια μέτρια περιεκτικότητα 16% THC, η Honey Cream είναι άκρως αποτελεσματική. Δεδομένου ότι και οι τρεις πρόγονοι της είναι Indica, θα πρέπει να αναμένετε μια χαλαρωτική εμπειρία με αυτή την ποικιλία. Είτε θέλετε να χαλαρώσετε μετά από μια κουραστική μέρα, είτε να κοιμηθείτε γρηγορότερα από ότι συνήθως, αυτή είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Είναι υπέροχη ακόμη και αν ψάχνετε για μια ισχυρή επίδραση που θα σας καθηλώσει στον καναπέ. Όλο και περισσότεροι χρήστες φαρμακευτικής κάνναβης επιλέγουν αυτήν την ποικιλία για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων τους. Οι άνθρωποι που έχουν προβλήματα με την αϋπνία, τον χρόνιο πόνο, ακόμη και με την ένταση των μυών βρίσκουν ανακούφιση σε αυτήν την ποικιλία, ενώ νέες έρευνες έρχονται συνεχώς στο φως.

• Η Honey Cream προσφέρει μια ισχυρή χαλαρωτική επίδραση που φέρνει υπνηλία, ενώ μερικοί την χρησιμοποιούν για να ανακουφιστούν από συμπτώματα που τους ταλαιπωρούν.

Η ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΤΗΣ HONEY CREAM

Είμαστε βέβαιοι ότι νιώσατε λαχτάρα μόλις αναφέραμε το όνομα της. Μην ανησυχείτε, το ίδιο νιώσαμε κι εμείς. Όσον αφορά στη γεύση, ένα μείγμα γλυκών και γήινων αισθήσεων είναι το πρώτο στοιχείο που θα παρατηρήσετε. Το άρωμα, όμως, είναι αυτό που κλέβει την παράσταση και εκεί οφείλεται και το όνομα της ποικιλίας. Αμέσως, το δωμάτιο γεμίζει με ένα γλυκό άρωμα που θυμίζει μέλι ή καραμέλα. Υπάρχουν και άλλα αρώματα και γεύσεις που γίνονται αισθητές, αλλά η γλυκύτητα τα επικαλύπτει.

Η Honey Cream έχει μια γλυκιά και γήινη γεύση με αρώματα μελιού και καραμέλας μαζί με άλλες διακριτικές νότες.

Honey Cream

Honey Cream

Honey Cream

Genetic background BlueBlack x Maple Leaf Indica x White Rhino
Yield indoor 500 - 550 gr/m2
Height indoor 60 - 100 cm
Flowering time 6 - 7 weeks
THC strength THC: 16% (aprox.) / CBD: Medium
Blend 35% Sativa, 65% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 625 - 675 g/per plant (dried)
Height outdoor 180 - 250 cm
Harvest time Early October
Effect Psychedelic high

Buy Honey Cream

ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ HONEY CREAM

Αν είστε εξοικειωμένοι με την ανάπτυξη των ποικιλιών Indica, τότε φαντάζεστε ποια θα είναι η πορεία της Honey Cream. Πρόκειται για ένα σχετικά χαμηλό φυτό που φτάνει μέχρι το 1,6m σε εσωτερικούς χώρους και τα 2,5m σε εξωτερικούς χώρους, αλλά δεν είναι φειδωλό στην παραγωγή. Γίνεται ιδιαίτερα θαμνώδες με τεράστιο όγκο στην κορυφή και είναι γεμάτο από πυκνά, ανθεκτικά άνθη. Στο τέλος της διαδικασίας, η συγκομιδή σας θα σας προσφέρει μέχρι 550g/m² σε εσωτερικούς χώρους και 675g/φυτό σε εξωτερικούς χώρους. Χάρη στις πρόσφατες εξελίξεις αναφορικά με αυτή την ποικιλία, ο χρόνος ανθοφορίας είναι πιο σύντομος από ποτέ. Η ταχύτητα είναι τέτοια που είναι έτοιμη για συγκομιδή μετά από μόλις 6-7 εβδομάδες ανθοφορίας! Εάν έχετε σκοπό να καλλιεργήσετε αυτήν την ποικιλία σε εξωτερικό χώρο, παρακαλούμε σημειώστε ότι αυτό σημαίνει ότι ο χρόνος συγκομιδής θα είναι στις αρχές Οκτωβρίου. Ωστόσο, δεν υπάρχει λόγος βιασύνης: αν την αφήσετε λίγο περισσότερο, θα έχετε μεγαλύτερη συγκομιδή.

• Η Honey Cream αναπτύσσεται ως μια κλασική Indica.
• Μπορείτε να αρχίσετε τη συγκομιδή 6-7 εβδομάδες μετά την έναρξη της φάσης ανθοφορίας.

ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ...

Είμαστε σίγουροι ότι δεν χρειαζόταν πολλή πειθώ ώστε να δοκιμάσετε την ποικιλία Honey Cream, αλλά ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο σας ενέπνευσε. Προσφέροντας βαθιά χαλάρωση, γλυκιά γεύση και ακόμη πιο γλυκιά μυρωδιά, πρόκειται για μια σίγουρη επιλογή. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι αναπτύσσεται πιο γρήγορα από τις περισσότερες ποικιλίες, είναι δύσκολο να βρεθούν ανταγωνιστές για τη Honey Cream.

• Με γρήγορο χρόνο ανάπτυξης, ηρεμιστικές επιδράσεις, γλυκά αρώματα και γεύσεις, η Honey Cream είναι μια ποικιλία κορυφαίας ποιότητας.

Ειστε 18 χρονων ή ανω;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.