The RQS Blog

.


By Luke Sumpter

Ψάχνετε για μεγάλες σοδειές φέτος; Τότε είστε στο σωστό μέρος! Οι παρακάτω 10 ποικιλίες θα κρατήσουν τα βάζα αποθήκευσής σας γεμάτα για πολλές εβδομάδες μετά τη συγκομιδή. Είτε προτιμάτε την καλλιέργεια σε εσωτερικό χώρο με ελεγχόμενες συνθήκες είτε την καλλιέργεια σε εξωτερικό χώρο κάτω από τον ήλιο, αυτές οι ποικιλίες θα σας ανταμείψουν, προσφέροντας σας άφθονα ογκώδη και κολλώδη μπουμπούκια. Οι έμπειροι γενετιστές μας επικεντρώθηκαν στο μέγεθος της σοδειάς κατά τη δημιουργία αυτών των ποικιλιών, παρόλ' αυτά αυτές οι ποικιλίες διαθέτουν επίσης νόστιμες γεύσεις και ένα ευρύ φάσμα ψυχοδραστικών επιδράσεων, από "ανεβαστικές" και ευφορικές έως χαλαρωτικές και καθηλωτικές. Δείτε παρακάτω τις πιο αποδοτικές ποικιλίες του 2024.

ΟΙ ΠΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΘΗΛΥΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ

1. ROYAL MOBY

Η Royal Moby είναι μια κλασική ισπανική επιλογή. Πρόκειται για μια εκπληκτική ποικιλία Sativa που θα φτάσει σε ύψος τα 200cm σε εσωτερικό χώρο. Σε εξωτερικό χώρο μπορεί να φτάσει έως και τα 300cm σε βέλτιστες συνθήκες. Θα αναπτύξει μακριά, ευλύγιστα κλαδιά με άφθονα πυκνά μπουμπούκια.

Λόγω του αξιοσέβαστου μεγέθους της, η Royal Moby θα σας προσφέρει έως και 75g ανά φυτό ή 600g/m² με φως 600W. Αν θέλετε να μεγαλώσει στο έπακρο, είναι καλύτερο να την καλλιεργήσετε σε εξωτερικό χώρο, σε ένα ηλιόλουστο, εύκρατο κλίμα, όπως αυτό της Ισπανίας ή της Ιταλίας. Μην εκπλαγείτε, γιατί εκεί μπορεί να σας ανταμείψει με μια επιβλητική ποσότητα της τάξης των 1000g ανά φυτό!

Δεν θα δείτε πολλά χαρακτηριστικά Indica κατά την καλλιέργεια της Royal Moby, εκτός από τις καλύτερες ιδιότητές της, δηλαδή τον σύντομο χρόνο ανθοφορίας της που ανέρχεται σε μόλις 9–10 εβδομάδες. Επομένως, πρόκειται για μια εξαιρετική επιλογή για τους καλλιεργητές που θέλουν μια ποικιλία Sativa πρώτης ποιότητας με εντυπωσιακές αποδόσεις αλλά χωρίς μεγάλη αναμονή.

Η Royal Moby διαθέτει μια από τις μεγαλύτερες περιεκτικότητες σε THC μεταξύ των ποικιλιών κάνναβης, γεγονός που εξασφαλίζει μια επίδραση εκτός πραγματικότητας. Με αυτές τις εξαιρετικές ιδιότητες και τις τεράστιες αποδόσεις, η Royal Moby αξίζει μια θέση στη λίστα των 10 κορυφαίων ποικιλιών μας υψηλής παραγωγικότητας!

Royal Moby

2. PURPLE QUEEN

Καθισμένη σε έναν θρόνο Indica, κυβερνά το βασίλειό της με μια ήρεμη αλλά ισχυρή επίδραση. Με γενετικό υπόβαθρο Hindu Kush και Purple Afghani, τι άλλο θα περίμενε κανείς; Αυτή η ποικιλία φτάνει σε περιεκτικότητα THC το 22%, γεγονός που σημαίνει ότι μπορεί να σας καθηλώσει γρήγορα. Δεδομένου ότι πρόκειται για μια ποικιλία όπου κυριαρχεί η γενετική Indica, παρέχει μια ηρεμιστική επίδραση και εγγυάται μια χαλαρωτική εμπειρία στον καναπέ. Η Purple Queen έχει νόστιμη γεύση εσπεριδοειδών για να ικανοποιήσει όσους αγαπούν τα γλυκά, ενώ προσφέρει και άρωμα πεύκου για τους φυσιολάτρες.

Επιπλέον, η Purple Queen είναι τόσο ευχάριστη κατά την καλλιέργεια, όσο και κατά τη διάρκεια του καπνίσματος της. Αυτή η ποικιλία καλλιεργείται σε εσωτερικό, αλλά και σε εξωτερικό χώρο και ευδοκιμεί σε εύκρατα και θερμότερα κλίματα. Οι ποικιλίες αυτού του επιπέδου απαιτούν συχνά εκτεταμένη συντήρηση και χρόνο. Με την Purple Queen, ωστόσο, θα είστε έτοιμοι για συγκομιδή μετά από μόλις 8–9 εβδομάδες με έναν κύκλο φωτός/συσκότισης 12/12. Για όσους καλλιεργούν σε εξωτερικούς χώρους, θα είναι έτοιμη μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου ή τις αρχές Οκτωβρίου. Είναι συμπαγής, αλλά αναπτύσσει πλήθος κλαδιών και συνήθως δεν ξεπερνά σε ύψος το 1m. Μπορείτε να αναμένετε απόδοση περίπου 450–500g/m² σε εσωτερικούς χώρους και 650–700g ανά φυτό σε εξωτερικούς χώρους.

Purple Queen

3. GREEN GELATO

Εάν βάλετε μπισκοτάκια Thin Mint Cookies σε ένα μπολ με σορμπέ, είμαστε σίγουροι ότι θα φτιάξετε ένα υπέροχο επιδόρπιο. Είναι λογικό, λοιπόν, που ο συνδυασμός των μητρικών ποικιλιών Thin Mint Cookies και Sunset Sherbet δημιούργησε μία από τις πιο νόστιμες ποικιλίες της αγοράς, την Green Gelato. Προερχόμενη από τον κόλπο του Σαν Φρανσίσκο, αυτή η δελεαστική, υβριδική ποικιλία προσφέρει στους καπνιστές μια φρουτώδη γεύση, ενώ πλημμυρίζει το δωμάτιο με άρωμα φρεσκοψημένων μπισκότων. Ίσως πρέπει να έχετε και απόθεμα από πραγματικά μπισκότα, καθώς με 25% THC σίγουρα θα προκαλέσει λιγούρες. Η Green Gelato δεν έχει μόνο εξαιρετική επίδραση, αλλά και μοναδική εμφάνιση, με πορτοκαλί και μοβ άνθη.

Ευτυχώς, δεν θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ καιρό για να απολαύσετε αυτήν την ποικιλία, καθώς είναι έτοιμη για συγκομιδή μετά από μόλις 8–9 εβδομάδες ανθοφορίας σε εσωτερικό χώρο. Το κλάδεμα και η εκπαίδευση του φυτού κάνουν θαύματα όσον αφορά στην απόδοση. Η τεχνική ScrOG, το κορφολόγημα, η μέθοδος mainlining, η μέθοδος fimming και η εκπαίδευση LST συνιστώνται επίσης. Σημειώσετε ότι, αντί για επιμήκη άνθη, τα λουλούδια αυτού του φυτού σχηματίζουν σφιχτές συστάδες μικρού έως μεσαίου μεγέθους. Τέλος, εάν θέλετε να λάμψουν οι μοβ αποχρώσεις της, μειώστε τη θερμοκρασία το βράδυ προς το τέλος της φάσης άνθισης.

Green Gelato

4. SHOGUN

Όπως και οι παλιοί πολεμιστές Shogun, η ποικιλία Shogun μας είναι ένας συγκεντρωμένος, αποφασισμένος και ισχυρός μαχητής. Με γενετικό υπόβαθρο που συνδυάζει Amnesia Haze και Gorilla #4, προσφέρει ισχυρές επιδράσεις, εξαιρετική γεύση και θεαματικές αποδόσεις. Η Shogun στέκεται στο ύψος του ονόματός της. Το κάπνισμά της προσφέρει συγκέντρωση και ανεξέλεγκτη δύναμη. Με 25% THC, μπορεί εύκολα να κατακλύσει τους αρχάριους, αλλά αν πετύχετε τη σωστή ποσότητα, θα προσφέρει μια επίδραση που θα σας βοηθήσει να καταφέρετε όλα όσα θέλετε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αν καπνίσετε περισσότερο, θα πρέπει να αναμένετε Indica επιδράσεις που θα σας οδηγήσουν σε μια βαθιά σωματική χαλάρωση, καθώς το μυαλό σας συνεχίζει να κάνει ευφορικά ταξίδια.

Η Shogun είναι εύκολη στην καλλιέργεια και κατάλληλη τόσο για αρχάριους, όσο και για βετεράνους του είδους. Μπορεί να ευδοκιμήσει σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, αλλά να θυμάστε ότι είναι ένα φυτό με υψηλές διατροφικές απαιτήσεις, οπότε θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι του παρέχετε όλα όσα χρειάζεται για τη μεγιστοποίηση των αποδόσεών του. Υπό τις κατάλληλες συνθήκες, μπορεί να αποδώσει έως και 600g/m² σε εσωτερικό χώρο μετά από 9–11 εβδομάδες ανθοφορίας και 750g/φυτό σε εξωτερικό χώρο.

Shogun

ΟΙ ΠΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ

5. ROYAL CHEESE AUTO

Η Royal Cheese Auto είναι μία από τις πιο δημοφιλείς ποικιλίες αυτο-άνθισης και είναι λογικό. Οι λάτρεις της κάνναβης αγαπούν την εξαιρετική και πολύ δυνατή γεύση τυριού της Royal Cheese Auto, η οποία την κάνει να ξεχωρίζει. Είναι πολύ εύκολο να καλλιεργηθεί και έχει έναν σύντομο κύκλο ζωής μόλις 10 εβδομάδων από τον σπόρο έως τη συγκομιδή, ενώ χρειάζεται 7 εβδομάδες άνθισης.

Τα φυτά της Royal Cheese Auto θα παραμείνουν σε διαχειρίσιμο ύψος που φτάνει τα 100cm, αν και μερικά φυτά μπορεί να γίνουν ψηλότερα ή κοντύτερα. Θα σας ανταμείψει με αξιοσέβαστες αποδόσεις έως 160g ανά φυτό κατά μέσο όρο και 210g σε βέλτιστες συνθήκες

Με την υπέροχη τυρένια γεύση της και μια ισχυρή και πολύ χαλαρωτική επίδραση, η Royal Cheese Auto είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν μια εύκολη ποικιλία αυτο-άνθισης που δεν απογοητεύει κανέναν.

Royal Cheese Auto

6. WHITE WIDOW AUTO

Όπως η μεγάλη αδερφή της, έτσι και η White Widow Auto έχει φαρδιά και σκούρα πράσινα φύλλα, τα οποία είναι επικαλυμμένα με μεγάλες ποσότητες λαμπερής ρητίνης. Οι καλλιεργητές θα λατρέψουν το γεγονός ότι χρειάζεται μόλις 75 ημέρες για να φτάσει από τον σπόρο έως τη συγκομιδή.

Η White Widow Auto φτάνει σε ένα ταπεινό ύψος περίπου 50cm, ενώ μερικά φυτά φτάνουν τα 100cm. Έτσι, η White Widow Auto είναι μια ιδανική ποικιλία για όσους διαθέτουν περιορισμένο χώρο και για όσους θέλουν να κρατήσουν μυστική την καλλιέργειά τους, Παρά το μέγεθος της, προσφέρει εξαιρετικές αποδόσεις για μια ποικιλία αυτο-άνθισης. Μπορείτε να αναμένετε από 190 έως 240g ανά φυτό.

Όταν την καπνίζετε, θα παρατηρήσετε μια ευχάριστη γλυκόξινη γεύση με όμορφες νότες εσπεριδοειδών. Η επίδρασή της είναι παρόμοια με την αυθεντική White Widow, εστιάζοντας περισσότερο στη σωματική χαλάρωση.

White Widow Auto

7. NORTHERN LIGHT AUTO

Αυτή η κυρίως Indica ποικιλία έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλής από την πρώτη της εμφάνιση τη δεκαετία του 1970. Όπως συνέβη και με άλλες κλασικές και διάσημες ποικιλίες, οι καλλιεργητές έχουν βελτιώσει τη Northern Light με την πάροδο του χρόνου. Αυτή η ποικιλία είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα, όπου διατηρούνται τα καλύτερα στοιχεία της παλιάς γενετικής και συνδυάζονται με νέες ιδιότητες.

Η Northern Light Automatic είναι μια ποικιλία που μπορείτε να την καλλιεργήσετε σχεδόν παντού. Ευδοκιμεί σε σχεδόν όλα τα κλίματα και δεν θα υπάρξουν προβλήματα αν καλλιεργείτε σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο. Αυτό που κάνει τη Northern Light Automatic μοναδική είναι ότι αρχίζει να ανθίζει πολύ γρήγορα. Παρά την ευκολία στην καλλιέργεια, η Northern Light Automatic είναι μια από τις πλέον παραγωγικές ποικιλίες αυτο-άνθισης και χρειάζεται μόλις 9–10 εβδομάδες.

Θα φτάσει περίπου τα 90–120cm, γεγονός που την καθιστά ελαφρώς ψηλότερη από άλλα είδη αυτο-άνθισης, αλλά αυτός είναι κι ο λόγος που υπερέχει σε όρους παραγωγικότητας. Σε βέλτιστες συνθήκες, σε εξωτερικούς χώρους μπορεί να παράγει έως 200g, αν και οι περισσότεροι καλλιεργητές πιθανότατα θα λάβουν περίπου 90g ανά φυτό όταν την καλλιεργούν σε εσωτερικό χώρο.

Η Northern Light Automatic σαγηνεύει με μια ωραία γλυκιά γεύση και προσφέρει μια που είναι εξίσου ευχάριστη και χαλαρωτική επίδραση.

Northern Light Automatic

Northern Light Auto
23_genetic background_1 Northern Light x Ruderalis
33_Yield indoors_1 500 - 550 gr/m2
31_plant height outdoor_1 80 - 120 cm
25_flowering time_1 6 - 8 Εβδομάδες
29_THC_1 THC: 14%
28_Type Blend_1 Sativa 0% Indica 80% Ruderalis 20%
34_yield outdoor_1 170 - 220 gr/plant
32_plant height outdoors_1 130 - 160 cm
27_harvest period_1 10-12 εβδομάδες μετά την άνθιση
22_Effect_1 Διαύγεια, Χαρά

Αγορά Northern Light Auto

8. NORTH THUNDERFUCK AUTOMATIC 

Η North Thunderfuck Automatic προέρχεται από τη διασταύρωση μεταξύ της αρχικής North Thunderfuck και ενός αρσενικού φυτού κάνναβης Ruderalis. Η προσθήκη των γενετικών χαρακτηριστικών Ruderalis προσέφερε σε αυτήν την πολύτιμη ποικιλία των ΗΠΑ ιδιότητες αυτόματης ανθοφορίας που οδήγησαν σε εύκολη καλλιέργεια και γρήγορη συγκομιδή. Πέρα από την ταχύτητα και την ευκολία, αυτή η αυτόματη ποικιλία είναι μια από τις πιο ισχυρές που υπάρχουν και ανατρέπει τα δεδομένα, σύμφωνα με τα οποία οι ποικιλίες αυτό-άνθισης υστερούσαν σε επίπεδο THC.

Τι μπορείτε να αναμένετε από ένα φυτό North Thunderfuck Automatic στο δωμάτιο καλλιέργειας ή στον κήπο σας; Ας ξεκινήσουμε από τους εσωτερικούς χώρους. Αυτή η ποικιλία φτάνει μέχρι το εύκολo στη διαχείριση ύψος των 90–140cm (μπορείτε να περιορίσετε το ύψος της χρησιμοποιώντας τεχνικές όπως το **LST). Έπειτα από μόλις 10–12 εβδομάδες μετά τη σπορά, θα μπορείτε να συλλέξετε έως και 550g/m². Σε εξωτερικό χώρο, αυτή η παραγωγική ποικιλία φτάνει σε ύψος τα 150cm, προσφέροντας έως και 140g/φυτό και ο χρόνος μέχρι τη συγκομιδή είναι εξίσου σύντομος. Μπορείτε να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη σπέρνοντας συντροφικά φυτά σε κοντινή απόσταση από τη North Thunderfuck Automatic, καθώς ελκύουν ωφέλιμα έντομα, ικανά να υπερασπιστούν την καλλιέργειά σας.

Μετά τη συγκομιδή, θα έχετε τη δυνατότητα να περιποιηθείτε τους υποδοχείς κανναβινοειδών και τους γευστικούς σας κάλυκες με μια απολαυστική εμπειρία. Μετά τη χρήση ατμοποιητή, τσιγάρου ή bong, για την κατανάλωση αυτών των μπουμπουκιών, θα απολαύσετε γεύσεις γήινες, μοσχολέμονου και skunk να κυλούν σε όλη σας τη γλώσσα. Λίγο μετά από αυτήν την απογειωτική αισθητηριακή εμπειρία, το 21% THC της North Thunderfuck Automatic θα γίνει αισθητό. Η αναζωογονητική της επίδραση θα σας "ανεβάσει", ενισχύοντας τη δημιουργική σας διάθεση, ενώ παράλληλα θα χαλαρώσει το σώμα και θα μαλακώσει τους μυς σας.

North Thunderfuck Auto
23_genetic background_1 North Thunderfuck x Ruderalis
33_Yield indoors_1 500 - 550 gr/m2
31_plant height outdoor_1 90 – 140 cm
25_flowering time_1 8 - 9 Εβδομάδες
29_THC_1 THC: 21%
28_Type Blend_1 45% Sativa, 50% Indica, 5% Ruderalis
34_yield outdoor_1 90 - 140 gr/plant
32_plant height outdoors_1 120 - 150 cm
27_harvest period_1 10-12 εβδομάδες μετά την άνθιση
22_Effect_1 Σωματική Χαλάρωση, Χαρά

Αγορά North Thunderfuck Auto

ΟΙ ΠΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΜΕ CBD

9. MEDICAL MASS

Η Medical Mass είναι μια εξαιρετική ποικιλία για τους χρήστες φαρμακευτικής κάνναβης που αναζητούν ένα διαχειρίσιμο και εύκολο στην ανάπτυξη φυτό. Αυτή η διασταύρωση μεταξύ της δημοφιλούς ποικιλίας Royal Medic και της Royal Highness, δημιούργησε μια ισχυρή ποικιλία που είναι ιδανική για τη θεραπεία χρόνιων πόνων και άλλων παθήσεων, χωρίς τα ψυχοτρόπα αποτελέσματα του THC.

Κατά την καλλιέργεια της, μπορείτε να αναμένετε σοδειά 500–550g ανά τετραγωνικό μέτρο σε εσωτερικό χώρο. Σε εξωτερικό χώρο, σε ιδανικές συνθήκες, μπορεί να αποδώσει περίπου 500–550g ανά φυτό. Ο μικρός χρόνος ανθοφορίας της που διαρκεί 7–8 εβδομάδες είναι ένα ακόμη πλεονέκτημα για τον καλλιεργητή. Ανεξάρτητα από το πώς και πού καλλιεργείτε την ποικιλία Medical Mass, το σθένος της θα σας προσφέρει απλόχερα γενναιόδωρες σοδειές.

Η Medical Mass μαγεύει τα πλήθη με μια πολύπλοκη και πολύ πλούσια γεύση που συνδυάζει γλυκούς τόνους και άρωμα λουλουδιών. Αποτελεί δε απόδειξη ότι δεν πρέπει να κάνετε συμβιβασμούς στην καλλιέργεια ποικιλιών CBD κορυφαίας ποιότητας.

Medical Mass

Medical Mass
23_genetic background_1 Critical Mass x CBD dominant plant
33_Yield indoors_1 500 - 550 gr/m2
31_plant height outdoor_1 60 - 100 cm
25_flowering time_1 10 - 11 Εβδομάδες
29_THC_1 THC: 10%
28_Type Blend_1 Sativa 40% Indica 60%
34_yield outdoor_1 500 - 550 gr/plant
32_plant height outdoors_1 120 - 150 cm
27_harvest period_1 Τέλη Σεπτέμβρη
22_Effect_1 Ηρεμία, Σωματική Χαλάρωση

Αγορά Medical Mass

10. PAINKILLER XL

Αυτή η ειδική ποικιλία, όπως υποδηλώνει το όνομά της, δημιουργήθηκε με βάση τις θεραπευτικές ιδιότητες της κάνναβης. Η Painkiller XL είναι μια ποικιλία 1:1, δηλαδή έχει ίση περιεκτικότητα THC και CBD (9% για να είμαστε ακριβείς).

Η περίοδος άνθισης της διαρκεί περίπου οκτώ εβδομάδες και προσφέρει περίπου 500–550g/m², είτε καλλιεργείται σε εσωτερικό, είτε σε εξωτερικό χώρο. Η διαφορά, ωστόσο, έγκειται στο ύψος της. Το φυτό φτάνει περίπου τα 80cm σε εσωτερικό χώρο, ενώ μπορεί να φτάσει έως και τα 135cm σε εξωτερικό χώρο. Εάν καλλιεργείτε σε εξωτερικό χώρο, θα πρέπει να αναμένετε τη συγκομιδή σας γύρω στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Painkiller XL

Painkiller XL
23_genetic background_1 Respect 13 x Juanita la Lagrimosa
33_Yield indoors_1 500 - 550 gr/m2
31_plant height outdoor_1 60 - 100 cm
25_flowering time_1 8 - 9 Εβδομάδες
29_THC_1 THC: 9%
28_Type Blend_1 Sativa 75% Indica 25%
34_yield outdoor_1 500 - 550 gr/plant
32_plant height outdoors_1 120 - 150 cm
27_harvest period_1 Τέλη Σεπτέμβρη
22_Effect_1 Διαύγεια, Σωματική Χαλάρωση

Αγορά Painkiller XL

Ειστε 18 χρονων ή ανω;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.