Συλλέξτε Όλα Τα Μέρη Του Φυτού Κάνναβης Για Να Φτιάξετε Hash

Μπορείτε να συλλέξετε το kief από τα φύλλα κάνναβης για τη δημιουργία hash (σοκολάτα) αξιοποιώντας πολλές διαφορετικές μεθόδους.

Συλλέξτε Όλα Τα Μέρη Του Φυτού Κάνναβης Για Να Φτιάξετε Hash

Η ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΤΩΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ

Μετά από μήνες φροντίδας των φυτών κάνναβης, έχουν εμφανιστεί επιτέλους ωραιότατα μπουμπούκια που αναθρέψατε με τα χεράκια σας. Και ας είμαστε ειλικρινείς, τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο από το να βγάλετε τα ψαλίδια σας για να κόψετε όλα τα όμορφα - και πλούσια σε ρητίνη - μπουμπούκια; Και η διασκέδαση δεν σταματά εκεί! Πέρα από τα μπουμπούκια, μπορείτε να συλλέξετε κι άλλα μέρη του φυτού για να εξαγάγετε κανναβινοειδή και τερπένια. Δεν υπάρχει λόγος να μείνει κάτι αναξιοποίητο!

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ KIEF;

Το kief είναι μια λεπτή σκόνη που αποτελείται από ρητινώδη τριχίδια κάνναβης. Το kief έχει υψηλή περιεκτικότητα σε THC και μπορεί να καπνιστεί σε τσιγάρο, σε μπολ ή να συμπιεστεί ώστε να γίνει hash (σοκολάτα). Κι άλλα καλά νέα: Η διαδικασία συλλογής του kief και η δημιουργία hash είναι εύκολη και αποδοτική.

ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΥΛΛΕΞΕΤΕ ΤΟ KIEF

Τα μπουμπούκια που έχετε συλλέξει είναι τώρα τακτοποιημένα στην αποθήκη έτοιμα για αποξήρανση και τα μικρότερα μπουμπούκια μπορεί να έχουν αποξηρανθεί αρκετά ώστε να τα καπνίσετε, έστω και δοκιμαστικά. Μετά από δύο εβδομάδες, τα μπουμπούκια σας ίσως να σας φαίνονται ξηρά από έξω, αλλά στο εσωτερικό τους θα υπάρχει ακόμα υγρασία.

Τα μεγαλύτερα μπουμπούκια θα χρειαστούν λίγο περισσότερο χρόνο. Αφήστε τα να στεγνώσουν αργά σε ένα σκοτεινό και αρκετά μεγάλο δωμάτιο (ή εξοπλισμένο με έναν ανεμιστήρα), έτσι ώστε η υγρασία στα μπουμπούκια να φύγει. Μόλις τα μικρά κλαδιά των μπουμπουκιών σπάνε αντί να λυγίζουν, μπορείτε να περάσετε στο στάδιο της ωρίμανσης. Μην ανησυχείτε αν τα άνθη σας εξακολουθούν να έχουν μια μυρωδιά υγρασίας κατά τις πρώτες δύο εβδομάδες. Ορισμένες ποικιλίες μπορεί να χρειάζονται λίγο περισσότερο χρόνο για να αναπτύξουν τη χαρακτηριστική οσμή της κάνναβης που κυκλοφορεί στο εμπόριο. Καθώς τα μπουμπούκια σας ωριμάζουν, μπορείτε να συλλέξετε το kief από το φύλλωμα για να κάνετε hash!

ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΦΥΛΛΑ

Το μυστικό για να εξασφαλίσετε μεγάλη ποσότητα kief για να κάνετε hash είναι να φυλάξετε τα φύλλα του φυτού σας! Μπορείτε να αποθηκεύσετε τα φύλλα και να τα αφήσετε να στεγνώσουν όπως και τα μπουμπούκια.

Ανάλογα με την ποικιλία, μπορεί να καταλήξετε με περίπου την ίδια ποσότητα ξηρού φυλλώματος και ξηρών μπουμπουκιών. Έτσι, αν έχετε 500 γραμμάρια ξηρών μπουμπουκιών από τα φυτά σας, μπορεί να έχετε περίπου 500 γραμμάρια σε φύλλωμα. Αυτή η ποσότητα φυσικά είναι ενδεικτική. Αν και αυτό το φύλλωμα δεν θα είναι τόσο ισχυρό όσο τα μπουμπούκια, αφού συμπυκνωθεί, η ισχύς του θα αυξηθεί σημαντικά.

ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΣΤΑ ΦΥΛΛΑ ΣΑΣ

• Ελέγξτε για τριχίδια

Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε συγκεντρώσει όλα τα μικρά φύλλα που έχουν κρυστάλλους (sugar leaves). Τα φύλλα αυτά είναι καλυμμένα με τριχίδια και έρχονται δεύτερα σε ποσότητα κανναβινοειδών μετά τα μπουμπούκια. Ως εκ τούτου, μια καλή ποσότητα αυτών των φύλλων μπορεί να οδηγήσει σε μια ικανοποιητική ποσότητα hash. Εάν ενδιαφέρεστε να πάρετε μια καλύτερη εικόνα των τριχιδίων, χρησιμοποιήστε έναν μεγεθυντικό φακό για να επιθεωρήσετε τα φύλλα από κοντά. Θα παρατηρήσετε μικροσκοπικούς αδένες σε σχήμα μανιταριού με γυαλιστερές κρυστάλλινες φυσαλίδες. Αυτά είναι τα τριχίδια.

ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΣΤΑ ΦΥΛΛΑ ΣΑΣ

• Ξεχωρίστε τα μεγάλα φύλλα (fan leaves)

Θα πρέπει να κρατήσετε και τα μεγαλύτερα φύλλα. Αν και περιέχουν πολύ λιγότερα τριχίδια από ότι τα μπουμπούκια και τα μικρά φύλλα, εξακολουθούν να περιέχουν κανναβινοειδή και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για άλλους σκοπούς πέρα από τη δημιουργία hash. Θα χρειαστεί, όμως, να τα ξεχωρίσουμε από τα μικρά, ζαχαρώδη φύλλα.

Η ανάμειξη των φύλλων δεν έχει νόημα, καθώς αυτό θα αυξήσει την ποσότητα του υλικού που θα απαιτεί επεξεργασία για την παρασκευή ενός ισχυρού hash. Τα πλούσια σε THC μικρά φύλλα περιέχουν λίγο λιγότερο THC συγκριτικά με τα μπουμπούκια. Σε καμία περίπτωση, ωστόσο, δεν θέλουμε να αποδυναμώσουμε ακόμη περισσότερο το hash μας.

• Αφήστε τα φύλλα σας να στεγνώσουν καλά

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που είναι σημαντικό είναι να αφήσετε το φύλλωμα να στεγνώσει εντελώς προτού επιχειρήσετε να φτιάξετε hash. Να ξέρετε ότι το στέγνωμα των φύλλων μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από το στέγνωμα των μπουμπουκιών! Τα φύλλα θα πρέπει να είναι τόσο στεγνά ώστε να γίνονται ψίχουλα όταν τα τρίβετε ανάμεσα στα δάχτυλά σας.

Όσο πιο στεγνά, τόσο πιο καλά και τόσο μεγαλύτερη θα είναι η ποσότητα του hash που θα προκύψει από τα φύλλα σας. Ο λόγος είναι ότι οι κρύσταλλοι THC αφαιρούνται πολύ πιο εύκολα όταν έχουν στεγνώσει τελείως.

Η χρυσοκίτρινη σκόνη έχει μια ελαφρώς διαφορετική επίδραση όταν την καπνίζετε σε αγνή μορφή και κάποιοι καπνιστές προτιμούν τη γλυκιά επίδραση του hash από την κάπως πιο βαριά επίδραση που προκαλεί το κάπνισμα των ανθών.

ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΟΥ KIEF ΜΕ ΕΝΑ GRINDER 3 ΤΜΗΜΑΤΩΝ

Ο ευκολότερος τρόπος συλλογής του kief είναι ένα grinder 3 τμημάτων. Αυτοί οι τύποι grinder έχουν ένα ειδικό κατώτατο τμήμα με ένα πλέγμα στο πάνω μέρος για τη συλλογή του kief—δηλαδή μια παγίδα kief. Με αυτό τον τρόπο, όταν αλέθετε την πρώτη ύλη σας, δεν θα πάει χαμένο αυτό που οι περισσότεροι θεωρούν ότι είναι το καλύτερο μέρος της κάνναβης.

Συμβουλή: Καθώς αλέθετε, ανακινείστε και χτυπήστε ελαφρά το grinder για να ανακατευτεί το περιεχόμενο και να συλλέξετε ακόμη περισσότερο kief.

Αν θέλετε, μπορείτε να καπνίσετε το kief που έχετε συλλέξει όπως είναι σε τσιγάρο ή σε μπολ. Μπορείτε επίσης να πασπαλίσετε λίγο kief πάνω στα άνθη σας για να τους δώσετε μια επιπλέον νότα απόλαυσης, ή να το ανακατέψετε με λίγο καπνό.

Ωστόσο, υπάρχουν ακόμα πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις χρήσης: Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για εγχύσεις THC, για να φτιάξετε βούτυρο κάνναβης, ή μπορείτε να το απολαύσετε μέσα σε ατμοποιητή. Απλά προσθέστε λίγο kief στον θάλαμο του ατμοποιητή και απολαύστε το άτμισμα σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Να είστε προσεκτικοί όμως γιατί το kief είναι πολύ ισχυρό, έτσι θα χρειαστεί πιθανόν μόνο μια πολύ μικρή ποσότητα για να μια πολύ έντονη επίδραση!

ΣΥΛΛΕΞΤΕ KIEF ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ HASH

Η πραγματική διασκέδαση με το kief αρχίζει όταν φτιάξετε hash από αυτό. Ας δούμε τρεις απλούς και αποτελεσματικούς τρόπους για να το κάνετε αυτό.

ΣΥΛΛΕΞΤΕ KIEF ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ HASH

POLLINATOR

Ένα grinder 3 τμημάτων μπορεί να κάνει τη δουλειά αν θέλετε να συλλέξετε kief από μια μικρή ποσότητα φυλλώματος. Αν σκοπεύετε να συγκεντρώσετε πολύ περισσότερο φύλλωμα για να κάνετε hash, πρέπει να αξιοποιήσετε κάποια άλλη μέθοδο για πιο "βαριές" δουλειές. Μια τέτοια μέθοδος είναι η χρήση του Pollinator. Πρόκειται για ένα μεγάλο περιστρεφόμενο τύμπανο με κόσκινο που ξεχωρίζει τους κρυστάλλους και τους παγιδεύει στο κατώτατο τμήμα του.

Ακολουθεί ο τρόπος χρήσης ενός Pollinator:

• Προετοιμάστε το φύλλωμα σας

Δεδομένου ότι το φύλλωμα πρέπει να είναι πολύ ξηρό, μπορεί να είναι ωφέλιμο να το τοποθετήσετε την προηγούμενη νύχτα στον καταψύκτη. Αυτό βοηθά πολύ όταν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Pollinator. Το παγωμένο περιβάλλον της κατάψυξης κάνει τους κρυστάλλους THC πιο εύθραυστους, οπότε σπάνε και αφαιρούνται πιο εύκολα. Βεβαιωθείτε ότι κατά την ψύξη του kief σας, χρησιμοποιείτε ένα δοχείο πολύ καλά σφραγισμένο.

Παρομοίως, τεμαχίστε προσεκτικά το υλικό που σχεδιάζετε να χρησιμοποιήσετε. Αυτό βοηθά ώστε να εξασφαλιστεί ο διαχωρισμός της μέγιστης ποσότητας τριχιδίων και θα αυξήσει κατακόρυφα την απόδοση του hash σας. Βεβαιωθείτε επίσης ότι δεν υπάρχουν κλαδιά (ή όσο το δυνατόν λιγότερα), καθώς αυτά μπορούν να προκαλέσουν ζημιά στο κόσκινο. Ένα κόσκινο μπορεί να κοστίσει αρκετά χρήματα, οπότε δεν θέλετε να το καταστρέψετε με κλαδιά και άλλα μεγάλα κομμάτια.

• Βάλτε το υλικό σας στο Pollinator

Τοποθετήστε το φύλλωμα σας στο τύμπανο και ενεργοποιήστε το. Ένας κινητήρας θα αρχίσει να γυρίζει και να περιστρέφει τα φύλλα σας, αποσπώντας τα τριχίδια μηχανικά. Μετά από περίπου 30-40 λεπτά περιστροφής, μπορείτε να σταματήσετε το Pollinator και να συγκεντρώσετε τη σκόνη σε μια στοίβα.

• Συμπιέστε το kief που έχετε συλλέξει δημιουργώντας hash

Για να δημιουργήσετε εξαιρετικής ποιότητας hash, συμπιέστε τη σκόνη (η συμπιεσμένη σκόνη ονομάζεται skuff) και αποθηκεύστε την για τουλάχιστον ένα χρόνο για να ωριμάσει. Ο λόγος που συμπιέζουμε τη σκόνη είναι επειδή βελτιώνει τη γεύση και τη μυρωδιά. Κάνει επίσης πιο εύκολη τη διαχείριση και τη μεταφορά. Ένα συμπιεσμένο κομμάτι hash είναι ευκολότερο να το μοιραστείτε με κάποιον σε σύγκριση με μια ποσότητα σκόνης που κολλάει. Σε κάθε περίπτωση, όσο καλύτερη είναι η ποιότητα, τόσο πιο ήπια συμπίεση απαιτείται. Με kief κακής ποιότητας, απαιτείται πιο ισχυρή συμπίεση. Αυτό συμβαίνει επειδή οι κρύσταλλοι είναι αναμεμειγμένοι με περισσότερη φυτική ύλη και έτσι δεν κολλάνε μεταξύ τους με την ίδια ευκολία.

Pollinator

Πλεονεκτήματα

• Μπορεί να επεξεργαστεί μια μεγάλη ποσότητα φυλλώματος
• Συλλέγεται μια μεγάλη ποσότητα kief
• Πολύ εύκολο στη χρήση

Μειονεκτήματα

• Κάπως ακριβό
• Αξίζει μόνο αν έχετε μεγάλη ποσότητα φυλλώματος

BUBBLE HASH

Για τη δημιουργία bubble hash (hash νερού), ακολουθείτε την ίδια λογική όπως στην περίπτωση του Pollinator, αλλά χρησιμοποιείτε παγωμένο νερό για τον διαχωρισμό των κρυστάλλων. Η διαδικασία δημιουργίας bubble hash είναι κάπως πιο κουραστική, αλλά η ποιότητα που προκύπτει είναι το κάτι άλλο.

Η διαδικασία έχει ως εξής:

• Πάρτε έναν μεγάλο κουβά και ειδικές σακούλες κοσκινίσματος bubble hash

Χρειάζεστε έναν μεγάλο κουβά χωρητικότητας περίπου 20 λίτρων, στον οποίο θα τοποθετήσετε ειδικές σακούλες κοσκινίσματος bubble hash. Οι σακούλες αυτές αποτελούνται από δύο ή περισσότερους σάκους mesh με ανοίγματα διαφορετικού μεγέθους. Ένα κόσκινο επιτρέπει το πέρασμα των κρυστάλλων και οι άλλοι σάκοι κοσκινίσματος, με μικρότερα ανοίγματα,παγιδεύουν και κατακρατούν τους κρυστάλλους με ολοένα και μεγαλύτερη καθαρότητα. Παίρνοντας ένα σετ bubble hash με έναν αριθμό διαφορετικών σακούλων φιλτραρίσματος, μπορείτε να συλλέξετε διαφορετικές ποιότητες hash. Η σακούλα με τα μεγαλύτερα ανοίγματα mesh θα περιέχει το μεγαλύτερο μέρος φυτικής ύλης, ενώ οι σακούλες με τα μικρότερα ανοίγματα θα περιέχουν το καθαρότερο hash.

• Γεμίστε τον κουβά με παγωμένο νερό

Ξεκινώντας, γεμίστε τον κουβά με παγωμένο νερό. Όσο πιο κρύο τόσο το καλύτερο, αφού αυτό θα κάνει τους κρυστάλλους να αποκολληθούν πιο εύκολα. Επιπλέον συμβουλή: Πριν ξεκινήσετε να φτιάχνετε το bubble hash σας, βάλτε μερικά μπουκάλια νερού 1-2 λίτρων μέσα στην κατάψυξή σας. Αλλά μην περιμένετε μέχρι το νερό να παγώσει, απλά μέχρι να γίνει πολύ κρύο. Αυτό θα είναι ό,τι καλύτερο για την παραγωγή ποιοτικού bubble hash.

• Τοποθετήστε τις σακούλες bubble μέσα στον κουβά

Τοποθετήστε τις σακούλες bubble hash στον κουβά με το παγωμένο νερό, εξασφαλίζοντας ότι η σακούλα που βρίσκεται χαμηλότερα είναι αυτή με τα μικρότερα ανοίγματα.

Bubble Hash

• Τοποθετήστε ένα μίξερ τροφίμων στον κουβά με το φύλλωμά σας

Χρησιμοποιήστε ένα μίξερ τροφίμων στον κουβά με το φύλλωμα και ενεργοποιήστε το. Καθώς το μίξερ λειτουργεί και χτυπάει το νερό, οι κρύσταλλοι θα αρχίσουν να αποκολλώνται σιγά σιγά. Μην χρησιμοποιείτε το μίξερ στη μέγιστη ταχύτητα, καθώς δεν θέλετε το φύλλωμα σας να γίνει πολτός! Αυτό θα οδηγήσει σε τελικό προϊόν φτωχότερης ποιότητας. Όπως και στην περίπτωση του Pollinator, μπορείτε να έχετε καλύτερα αποτελέσματα αν τοποθετήσετε το φύλλωμα σας μια νύχτα στην κατάψυξη πριν ξεκινήσετε. Επίσης, μπορεί να είναι καλό να προσθέσετε παγάκια στο νερό του κουβά.

Ο ευκολότερος τρόπος για να δημιουργήσετε hash είναι να λειτουργεί το μίξερ σας με χρονοδιακόπτη, ώστε να λειτουργεί για 20 λεπτά, να σταματά για 5 λεπτά και να κάνει άλλον έναν κύκλο 20 λεπτών. Κάνετε το αυτό για περίπου 1.5 ώρα.

Σημαντικό: Βεβαιωθείτε ότι το μίξερ είναι σταθεροποιημένο, ώστε να μην καταστρέψει ολόκληρο το σύστημα που έχετε στήσει και τις σακούλες σας μαζί. Μην χρησιμοποιείτε εξαρτήματα μίξερ με αιχμηρές άκρες, καθώς δεν θέλετε να κάνετε μαριχουάνα smoothies! Το φύλλωμα θα πρέπει να αναδεύεται με ήπιο τρόπο στο παγωμένο νερό. Αυτό θα βοηθήσει ώστε να χαλαρώσουν οι κρύσταλλοι THC και να αποκολληθούν πιο εύκολα.

Όταν το νερό μετατραπεί σε κίτρινο, χρυσαφί-καφέ χρώμα, θα ξέρετε ότι περιέχει μια αρκετά μεγάλη ποσότητα κρυστάλλων. Δεδομένου ότι χρησιμοποιείτε την εκχύλιση νερού για το hash, δεν υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης από διαλύτες, γεγονός που αυξάνει την καθαρότητα και την ποιότητα. Τώρα είναι η στιγμή που μπορείτε να αφαιρέσετε τις σακούλες από τον κουβά. Στραγγίστε και τινάξτε τες πριν τις ανοίξετε. Ανοίγοντάς τες θα πρέπει να αντικρίσετε μια ικανοποιητική ποσότητα κίτρινων κρυστάλλων!

Πλεονεκτήματα

• Έχει καλά αποτελέσματα και με αποξηραμένο και με φρέσκο φύλλωμα
• Δεν απαιτεί τόσο πολύ και ακριβό εξοπλισμό όπως το Pollinator
• Χρησιμοποιεί το νερό ως έναν ασφαλή διαλύτη
• Οδηγεί σε ένα εξαιρετικής ποιότητας hash

Μειονεκτήματα

• Δεν είναι ο ευκολότερος τρόπος να κάνετε hash
• Είναι χρονοβόρο
• Απαιτείται μεγαλύτερη ποσότητα φυλλώματος συγκριτικά με ένα Pollinator
• Ορισμένες ποικιλίες χάνουν τη γεύση τους με αυτή τη μέθοδο

BUBBLEATOR

Η ίδια εταιρεία που φτιάχνει το Pollinator φτιάχνει και το Bubbleator, ένα κομψό μηχάνημα που καθιστά τη δημιουργία bubble hash μια υπόθεση εξαιρετικά εύκολη! Το μηχάνημα μοιάζει κάπως με ένα μικρό πλυντήριο ρούχων και σας απαλλάσσει από την ταλαιπωρία που συνοδεύει τη χρήση ενός κουβά και ενός μίξερ. Είναι εξαιρετικά εύκολο στη λειτουργία και οδηγεί σε εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Bubbleator για να κάνετε τέλειο bubble hash:

• Βάλτε το υλικό σας στην σακούλα κοσκινίσματος Bubbleator

Τοποθετήστε το υλικό σας στη μεγάλη σακούλα κοσκινίσματος του Bubbleator. Τοποθετήστε τη σακούλα μέσα στο Bubbleator και γεμίστε την με παγωμένο νερό. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μερικά παγάκια.

• Ενεργοποιήστε το Bubbleator

Πιέστε τον διακόπτη στο Bubbleator και η συσκευή θα φτιάξει το hash σας σε μόνο 15 λεπτά! Απλά αφήστε το Bubbleator να κάνει όλη τη δουλειά και θα έχετε τον επιθυμητό κρυστάλλινο σωρό σας σε ελάχιστο χρόνο. Είναι βολικό, αφού δεν χρειάζεται να ψάξετε για ένα κατάλληλο μίξερ και δεν απαιτείται η χρονοβόρα ανάδευση της μιας ώρας για να φτιάξετε το hash σας! Το Bubbleator περιλαμβάνει σακούλες φιλτραρίσματος, θερμόμετρο και μια σακούλα καθαρισμού.

Bubbleator

Πλεονεκτήματα

• Γρήγορο
• Βολικό
• Εύκολο στη χρήση

Μειονεκτήματα

• Πιο ακριβό

• Δημιουργεί μόνο μια ποιότητα hash

TIPS ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ HASH ΑΠΟ KIEF

Ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιείτε το Pollinator, το Bubbleator ή αν χρησιμοποιείτε τον παραδοσιακό τρόπο, μπορείτε θεωρητικά να απολαύσετε το hash σας άμεσα. Ωστόσο, οι ειδήμονες του hash θα το αφήσουν να ωριμάσει για έναν χρόνο. Αυτό μπορεί να ακούγεται απωθητικό στην αρχή, καθώς κανένας δεν θέλει να περιμένει για να απολαύσει το ιδιαίτερα δελεαστικό hash του! Παρόλ' αυτά, εάν καλλιεργείτε κάνναβη και φτιάχνετε hash κάθε χρόνο, σύντομα θα έχετε μια ατελείωτη προμήθεια ποιοτικού hash!

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΚΑΝΝΑΒΗΣ

Τα χυμώδη μπουμπούκια κάνναβης και τα πλούσια σε THC μικρά φύλλα με κρυστάλλους είναι μόνο η αρχή. Ναι, είναι αλήθεια ότι υπάρχουν ακόμα περισσότερα που μπορείτε να κάνετε με τα φυτά κάνναβης, έτσι ώστε να μην σπαταληθεί ούτε τρίμμα! Μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε και τα κοτσάνια για να φτιάξετε τσάι ή λικέρ μαριχουάνας. Και, φυσικά, υπάρχουν πολλά περισσότερα που μπορείτε να κάνετε με τα μικρά φύλλα με κρυστάλλους που είναι πλούσια σε τριχίδια, όπως η παρασκευή βρώσιμων και η άτμιση τους μαζί με τα μπουμπούκια σας.

Ειστε 18 χρονων ή ανω;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.