ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ

Η Royal Queen Seeds προσφέρει μια εξειδικευμένη ποικιλία εκδοχών γρήγορης άνθισης σε μερικές από τις αγαπημένες σας ποικιλίες. Η γκάμα ποικιλιών γρήγορης άνθισης συνδυάζει τη διάσημη δραστικότητα των κορυφαίων ποικιλιών φωτοπεριόδου με τη γρήγορη ανάπτυξη της κάνναβης αυτόματης άνθισης. Το αποτέλεσμα είναι μια θηλυκοποιημένη ποικιλία γρήγορης καλλιέργειας με μια συγκομιδή πλούσια σε κανναβινοειδή.

ΟΧΙ ΑΥΤΟ-ΑΝΘΙΖΟΜΕΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΘΗΛΥΚΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΦΩΤΟΠΕΡΙΟΔΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ

Η πρώτη γενιά υβριδίων μας είναι αποτέλεσμα του παντρέματος κλώνων υψηλής ποιότητας με κάνναβη αυτόματης άνθισης τρίτης γενιάς. Χρειάζεται ελάχιστη παρέμβαση, έτσι ώστε τα φυτά να γίνουν εξαιρετικά εύκολα στη καλλιέργεια τους. Η γενετική συνταγή γρήγορης άνθισης προσφέρει ένα σύντομο και αποδοτικό τρόπο για πλούσιους ανθούς κορυφαίας ποιότητας.

Με σύντομο κύκλο ζωής, ο οποίος μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα σε μόλις 8 εβδομάδες, τα τελευταία υβρίδια είναι μερικά από τα πιο γρήγορα σε άνθιση που υπάρχουν στην αγορά. Είναι γενετικώς προγραμματισμένα ώστε να ανθίζουν ταχύτατα και να έχουν σύντομη ανθοφορία. Μόλις μετά από 6 με 7 εβδομάδες άνθισης είναι έτοιμα για συγκομιδή. Για αυτούς που καλλιεργούν σε εξωτερικό χώρο, τα υβρίδια φωτοπεριόδου μας, αναπτύσσονται με ευκολία από 1 έως και 2 εβδομάδες πιο γρήγορα από τις αντίστοιχες πρωτότυπες ποικιλίες.

ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ

Ποιες ποικιλίες χρησιμοποιήσαμε για να δημιουργήσουμε αυτή τη γκάμα ειδών ταχύτατης ανάπτυξης; Προσφέρουμε εκδοχές γρήγορης ανάπτυξης των ποικιλιών Royal Cheese (Γρήγορης Άνθισης) και Honey Cream. Επίσης, από το 2014, επεκτείναμε τη συλλογή σπόρων μας ώστε να μπορούμε να υποστηρίξουμε δύο ολοκαίνουργιες ποικιλίες: την Speedy Chile και την Candy Kush Express (Γρήγορης Άνθισης).

Μία κλασική ποικιλία Skunk που προέρχεται από το Λονδίνο και αποτελεί συνδυασμό του Skunk XL και του κλασσικού UK Cheese, το Blue Cheese δεν απογοητεύει ποτέ τους χρήστες του με την χαρακτηριστική του γεύση, την απίστευτη μυρωδιά και τις μεγάλες σοδειές. Όντας ήδη μια εξαιρετικά αποδοτική ποικιλία, η εκδοχή γρήγορης ανάπτυξης του Royal Cheese (Γρήγορης Άνθισης) ανθίζει με απίστευτα γρήγορους ρυθμούς, προσφέροντας σας έτσι μια ποικιλία παγκοσμίου κύρους σε εξαιρετικά σύντομο χρονικό διάστημα.

Μια Ισπανική και κυρίως Indica ποικιλία, το Honey Cream είναι μία από τις πιο δημοφιλείς ποικιλίες μας. Με πυκνό φύλλωμα και γλυκά, θεραπευτικά στοιχεία, μπορείτε να νιώσετε τη δραστικότητα του Honey Cream από τη μυρωδιά του πριν καν το καπνίσετε. Πολλοί λατρεύουν το Honey Cream λόγω της περίπλοκης γεύσης του και του χαλαρωτικού αλλά παραγωγικού ανεβάσματος που προσφέρει. Είναι ιδανικό για χρήστες φαρμακευτικής μαριχουάνας.

Το Speedy Chile και το Candy Kush Express (Γρήγορης Άνθησης) είναι διαθέσιμα από την Άνοιξη του 2014, φέρνοντας μια εποχή γεμάτη νέες ενδιαφέρουσες ποικιλίες. Στην εξαίρετη φήμη της ποικιλίας Northern Califronia O.G. Kush, προστίθεται τώρα μια απαλή γλυκύτητα στη γεύση και ανεβαστική επίδραση για να δημιουργηθεί το Candy Kush Express (Γρήγορης Άνθησης). Το Candy Kush Express (Γρήγορης Άνθησης) που δημιουργήσαμε το 2014 θα επιτρέψει μια γρήγορη συγκομιδή με ανθούς κορυφαίας ποιότητας.

ΕΙΣΤΕ 18 ΧΡΟΝΩΝ Ή ΑΝΩ;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.

Royal Cheese (Fast Flowering)
Royal Cheese (Fast Flowering)
€ 20.00
Honey Cream (Fast Flowering)
Honey Cream (Fast Flowering)
€ 20.00
Candy Kush Express (Fast Flowering)
Candy Kush Express (Fast Flowering)
€ 23.00
Speedy Chile (Fast Flowering)
Speedy Chile (Fast Flowering)
€ 21.50