Black Friday Hangover — Οι εκπτώσεις δεν τελείωσαν!— Εξοικονομήστε Τώρα

 • Marula Fruit Regular
 • Marula Fruit Regular

Marula Fruit Regular

Η Marula Fruit είναι μια θεραπευτική ποικιλία Indica. Αφιερώστε λίγο χρόνο από την ημέρα σας στην προσωπική σας υγεία και ευεξία. Καπνίστε τα άνθη της, διαλογιστείτε και κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας.
(9) Γράψτε μια κριτική
Αριθμός σπόρων:
10x
€ 70.00
25x
€ 140.00
Σε έκπτωση!
Μειωμένη τιμή!
€ 70.00

€ 70.00 (-0%)

  Προσθήκη στα αποθηκευμένα προϊόντα
Δωρεάν
Αποστολή
Δωρεάν
επιστροφη
Διακριτική
ναυτιλία

 • πληροφορίες
 • Παράμετροι
 • ερωτήσεις (0)
 • αξιολογήσεις (6)

Marula Fruit Regular: Χαρίστε στον Εαυτό σας Χαλάρωση με αυτή τη Διασταύρωση Μεταξύ των Mendocino και Mozambica

Η Marula Fruit είναι μια χαλαρωτική Indica ποικιλία με καταγωγή από την Αφρική. Θέλοντας να τιμήσουμε την κληρονομιά της, την ονομάσαμε έτσι από το δέντρο Marula που συναντάται στην Αφρικανική ήπειρο. Αυτά τα τεράστια, ανθεκτικά δέντρα παράγουν καρπούς που μεθούν τους ελέφαντες. Η ποικιλία μας προσφέρει διαφορετικές επιδράσεις, αλλά μοιράζεται πολλά χαρακτηριστικά με το φυτό, όπως το έντονο φύλλωμα και οι ψυχοδραστικές ιδιότητες. Για να δημιουργήσουμε τη Marula Fruit, χρησιμοποιήσαμε μια μοναδική γηγενή ποικιλία που ανακαλύψαμε στην Μοζαμβίκη. Την καλλιεργήσαμε με ένα δραστικό είδος Indica από τη περιοχή Mendocino County της Καλιφόρνια και έτσι καταφέραμε να δημιουργήσουμε αυτή τη μοναδική ποικιλία.

Το ζευγάρωμα δύο ποικιλιών που προέρχονται από δύο εντελώς διαφορετικά μέρη του κόσμου δεν ήταν μια εύκολη διαδικασία. Όμως μείναμε εξαιρετικά ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα! Η Marula Fruit έγινε μια ποικιλία με έντονα Indica στοιχεία, έχοντας 65% Indica γενετικά χαρακτηριστικά και 35% Sativa. Καλλιεργείται εύκολα και προσφέρει εξαιρετικές σοδειές και φαρμακευτικές ιδιότητες.

ΟΙ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ, Η ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΤΗΣ MARULA FRUIT

Η Marula Fruit δεν είναι απλά χαλαρωτική. Οι επιδράσεις της δύσκολα περιγράφονται με λέξεις. Ίσως θα μπορούσε να παρομοιαστεί με ένα χαλαρωτικό μασάζ, ή έναν γλυκό βραδινό ύπνο δίπλα από ένα τζάκι που σιγοκαίει. Με λίγες μόνο τζούρες θα νιώσετε μια βαθιά χαλάρωση στο νευρικό σας σύστημα και στους μύες, καθώς το στρες υποχωρεί. Η Marula Fruit παίρνει τα ψυχολογικά βάρη που μπορεί να έχετε και προσφέρει ένα ευχάριστο διάλειμμα στο μυαλό σας. Δεν προορίζεται για χρήση μέσα στην ημέρα, εκτός και αν έχετε σκοπό να την περάσετε χαλαρώνοντας στον καναπέ. Είναι ιδανική για κατανάλωση το απόγευμα. Γεμίστε ένα bong, έναν ατμοποιητή ή στρίψτε ένα τσιγάρο με τα άνθη της και ξεφύγετε από τις καθημερινές έγνοιες. Τα άνθη της διαθέτουν 20% περιεκτικότητα σε THC, επιφέροντας ένα ανέβασμα το οποίο καταφτάνει άμεσα και παραμένει για αρκετή ώρα.

Η Marula Fruit διεγείρει τις αισθήσεις με το ευχάριστο προφίλ τερπενίων που διαθέτει. Τα άνθη της είναι γλυκά και ζαχαρώδη, ενώ εκλύουν έντονες νότες κερασιού και ζαχαρωτών.

ΚΑΛΛΙΕΡΓΩΝΤΑΣ ΤΗ MARULA FRUIT

Η Marula Fruit είναι ένας πραγματικός επιδειξίας. Οι καλλιεργητές θα το καταλάβουν αυτό μόλις αρχίσει να ανθίζει. Τα άνθη της είναι όμορφα αλλά ταυτόχρονα περίεργα. Είναι μυτερά και ακανθώδη, μοιάζοντας με Χριστουγεννιάτικα δέντρα και παράγουν μεγάλες ποσότητες ρητίνης. Είναι μια ανθεκτική ποικιλία, η οποία δεν χρειάζεται συγκεκριμένες συνθήκες για να ευδοκιμήσει - τα καταφέρνει εξίσου καλά σε κάθε περιβάλλον. Είναι διαχειρίσιμη είτε καλλιεργείται σε εσωτερικό χώρο, είτε σε εξωτερικό καθώς το ανάστημα της είναι μεσαίου επιπέδου. Σε εσωτερικό χώρο τα φυτά θα παράγουν μια ικανοποιητική σοδειά των 475g/m², μετά από μια περίοδο άνθισης 49-53 ημερών. Αν καλλιεργηθεί σε εξωτερικό χώρο θα αποφέρει μια γιγάντια σοδειά 650g/φυτό και θα είναι έτοιμη για συγκομιδή στις αρχές του Οκτώβρη.

Marula Fruit Regular data sheet
Τύπος ποικιλίας: Kanonikoi
THC: 20%
CBD: Χαμηλός
Συγκομιδή σε Εσωτερικό Χώρο: 425 - 475 gr/m2
Συγκομιδή σε Εξωτερικό Χώρο: 600 - 650 gr/plant
Ύψος σε Εσωτερικό Χώρο: 90 – 140 cm
Ύψος σε Εξωτερικό Χώρο: 140 - 180 cm
Χρόνος Άνθισης: 7 - 8 Εβδομάδες
Μήνας Συγκομιδής: Αρχές Οκτώβρη
Γενετικό Υπόβαθρο: Mendocino x Mozambica
Τύπος: Sativa 65% Indica 35%
Επίδραση: Ηρεμία, Ισορροπημένη, Σωματική Χαλάρωση
Κλίμα: Μικρή Διάρκεια Καλοκαιριού
Γεύση: Ανανά, Γήινη, Φρουτώδης

  Από M. B. Στις 25/Jul/2022 :

  Τίτλος : Erba fantastica
  Σχόλιο : Ho preso questa qualità per le caratteristiche e per la possibilità di riprodurla facendo talee. Eccezionale risultato, consigliata certamente.

  Από C. M. Στις 23/May/2022 :

  Τίτλος : C.M.
  Σχόλιο : This is not a plant for beginners. Good results after germinating. I liked the high. Recommended for therapeutic issues.

  Από M. F. Στις 28/Apr/2022 :

  Τίτλος : Hammer
  Σχόλιο : Eine super Sorte aber super geschmeck aber nix für Anfänger

  Από A. S. Στις 23/Dec/2021 :

  Τίτλος : perfect outdoor
  Σχόλιο : good for outdoor growing

  Από S. G. Στις 26/Jun/2020 :

  Τίτλος : A découvrir
  Σχόλιο : Livraison toujours impeccable. Mon jardin est full... mais la description me donnait tellement envie ! Elles seront prêts de moi pour la prochaine saison.

  Από J. C. Στις 11/May/2020 :

  Τίτλος : Good quality seeds
  Σχόλιο : Amazing seeds, all of them germinated. Grew first batch under lights with great results. Really nice high that lasts for hours. Second batch are growing outside at present and seems to be going really well.


  Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε μια κριτική επειδή δεν έχετε αγοράσει αυτό το προϊόν

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Σύνδεση
συνιστώμενα προϊόντα
ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ, ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΙΣΤΕ 18 ΧΡΟΝΩΝ Ή ΑΝΩ;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.

Disclaimer

Οι σπόροι κάνναβης μπορούν να διανεμηθούν ελεύθερα εντός της Ε.Ε., σύμφωνα με την αρχή της αμοιβαίας αναγνώρισης. Ωστόσο, είναι δική σας ευθύνη να ελέγξετε τους τοπικούς νόμους και τους κανονισμούς πριν παραγγείλετε.

eKomi silver seal
4.7 στα 5
στα 19627 αξιολογήσεις

Disclaimer

Οι σπόροι κάνναβης μπορούν να διανεμηθούν ελεύθερα εντός της Ε.Ε., σύμφωνα με την αρχή της αμοιβαίας αναγνώρισης. Ωστόσο, είναι δική σας ευθύνη να ελέγξετε τους τοπικούς νόμους και τους κανονισμούς πριν παραγγείλετε.