The RQS Blog

.By Luke Sholl


Τα τσιγάρα αποτελούν εδώ και πολλά χρόνια ένα αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας της μαριχουάνας. Πολλοί άνθρωποι τα αγαπούν για την απλότητα, την ευκολία και τη γεύση τους. Ωστόσο, ενδέχεται να προκύψουν καταστάσεις όπου δεν υπάρχουν διαθέσιμα χαρτάκια. Επιπλέον, σε ορισμένους ανθρώπους δεν αρέσει να καπνίζουν τσιγάρα, λόγω του χαρτιού. Άλλοι απλά προτιμούν να καταναλώνουν μαριχουάνα μέσω άλλων μεθόδων που μπορεί να είναι πιο ευχάριστες ή βολικές για αυτούς. Όποιος κι αν είναι ο λόγος, υπάρχει ένα ευρύ φάσμα εναλλακτικών μεθόδων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να απολαύσετε τις επιδράσεις της κάνναβης. Ακολουθεί μια λίστα με μερικές από τις πιο γνωστές εναλλακτικές λύσεις για τα χαρτάκια.

ΑΤΜΟΠΟΙΗΤΕΣ

Οι ατμοποιητές έχουν γίνει ένας από τους πιο συνηθισμένους τρόπους κατανάλωσης προϊόντων μαριχουάνας. Τα ξηρά βότανα, τα έλαια, τα κεριά, τα αποστάγματα κι άλλα συμπυκνώματα μπορούν να μετατραπούν σε ατμό και να εισπνευστούν.

Οι ατμοποιητές δεν είναι μόνο ευέλικτοι στη χρήση τους, αλλά είναι επίσης μια πολύ πιο υγιεινή εναλλακτική για το κάπνισμα. Αυτό συμβαίνει επειδή οι ατμοί μαριχουάνας περιέχουν πολύ λιγότερες τοξίνες και καρκινογόνες ουσίες από τον καπνό της μαριχουάνας.

Οι ατμοποιητές εφευρέθηκαν για πρώτη φορά ως μια πιο υγιεινή μέθοδος κατανάλωσης καπνού, αλλά έχουν εξελιχθεί σε έναν από τους ασφαλέστερους, βολικότερους και πιο ευχάριστους τρόπους κατανάλωσης μαριχουάνας.

Οι ατμοποιητές λειτουργούν καλύτερα σε θερμοκρασίες που κυμαίνονται από 140–205°C. Οι θερμοκρασίες εκτός αυτού του εύρους μπορεί να μην εκμεταλλευτούν πλήρως τα κανναβινοειδή ή να τα κάψουν. Φροντίστε να τρίψετε την κάνναβή σας πριν την τοποθετήσετε στον ατμοποιητή για να βεβαιωθείτε ότι θα εξατμίζεται πλήρως και ομοιόμορφα.

Vaporizers from Royal Queen Seeds

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία ατμοποιητών. Είτε θέλετε να ατμίσετε στο σπίτι, είτε εν κινήσει, υπάρχει ένα ευρύ φάσμα επιλογών και τιμών για να διαλέξετε. Ορισμένοι τύποι ατμοποιητών, όπως για παράδειγμα τα στυλό, έχουν γίνει πολύ δημοφιλείς και κατά συνέπεια πολύ ακριβοί.

Τέλος, δεν έχουν όλοι οι ατμοποιητές την ίδια διάρκεια ζωής. Τα αναλώσιμα στυλό ή τα επαναχρησιμοποιούμενα δοχεία πωλούνται τώρα σε ιατρεία σε όλη τη Βόρεια Αμερική. Αυτοί οι ατμοποιητές χρησιμοποιούν απλές, μικρές και φθηνές μπαταρίες αντί για πολύπλοκες μονάδες θέρμανσης. Πωλούνται συνήθως ως συσκευασία μαζί με κάποιο είδος συμπυκνώματος, όπως έλαιο ή απόσταγμα THC. Μόλις το συμπύκνωμα αδειάσει, το στυλό πρέπει να απορριφθεί και να αντικατασταθεί.

ΠΙΠΕΣ

Οι πίπες διατίθενται σε όλα τα σχήματα και μεγέθη. Μπορούν επίσης να κατασκευαστούν από οποιοδήποτε υλικό, όπως γυαλί, μέταλλο, ξύλο και πηλό. Τα διαφορετικά υλικά παράγουν ελαφρώς διαφορετικό καπνό και ως εκ τούτου δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν συγκεκριμένες προτιμήσεις. Οι πίπες είναι πολύ βολικές, καθώς προσφέρουν ευκολία μεταφοράς και χρήσης.

Προκειμένου τα υλικά να καίγονται ομοιόμορφα σε μια πίπα, πρέπει να αλέθονται εκ των προτέρων καλά. Εάν η πίπα διαθέτει μια τρύπα στο πλάι, φροντίστε να την καλύψετε ενώ ανάβετε την κάνναβη και απελευθερώστε την κατά την εισπνοή.

Εάν έχετε τα κατάλληλα υλικά, οι πίπες μπορούν να κατασκευαστούν και στο σπίτι, εάν χρειαστεί. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς μπορείτε να φτιάξετε πίπες από αντικείμενα, όπως μήλα, καλαμπόκι και μπουκάλια νερού.

ΠΙΠΕΣ


BONG

Πολλοί άνθρωποι προτιμούν το κάπνισμα κάνναβης με bong επειδή προσφέρει ισχυρές επιδράσεις γρήγορα. Τα bong είναι πολύ πιο βολικά, καθώς σας εξοικονομούν χρόνο γιατί δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε με το στρίψιμο. Το μόνο πραγματικό μειονέκτημα είναι ότι χρειάζονται νερό για να λειτουργήσουν σωστά. Αυτό μπορεί να είναι πρόβλημα εάν το νερό δεν είναι άμεσα διαθέσιμο ή εάν χυθεί νερό από το bong.

Μπορούν να κατασκευαστούν από πλήθος υλικών, όπως γυαλί, μέταλλο, πλαστικό, πηλό ακόμη και ορισμένα είδη ξύλου, όπως το μπαμπού. Κυκλοφορούν επίσης σε πολλά διαφορετικά σχέδια, όπως σε σχήμα καρμπυρατέρ, με φίλτρο, με πολλαπλούς θαλάμους, με ίσιο σωλήνα, σε σχήμα ποτηριού ζέσεως, ενώ υπάρχουν και τα bong βαρύτητας.

BONGS

BONG ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ

Τα bong βαρύτητας πήραν το όνομά τους από την τεχνική που χρησιμοποιούν για την παραγωγή καπνού. Μερικές φορές ονομάζονται επίσης και νερόπιπες, αν και ουσιαστικά είναι το ίδιο πράγμα. Τα bong βαρύτητας μπορούν να κατασκευαστούν από πολλά εύκολα προσβάσιμα υλικά, όπως καρπούζια, κολοκύθες, συσκευασίες γάλακτος και κουβάδες βαφής. Ουσιαστικά, για να φτιάξετε ένα bong νερού, θα χρειαστείτε ένα δοχείο που να μπορεί να συγκρατήσει το νερό κι ένα πλαστικό μπουκάλι που μπορεί να συγκρατήσει τον καπνό.

Για να φτιάξετε και να χρησιμοποιήσετε ένα bong βαρύτητας, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

 1. Κόψτε το πλαστικό μπουκάλι στη μέση.
 2. Καλύψτε την οπή του στόματος με αλουμινόχαρτο. Διαμορφώστε το σε σχήμα μπολ.
 3. Δημιουργήστε τρύπες στο αλουμινόχαρτο για να περνά ο αέρας.
 4. Γεμίστε το δοχείο με νερό.
 5. Τοποθετήστε το μπουκάλι στο δοχείο με το επιστόμιο πάνω από τη γραμμή του νερού.
 6. Τοποθετήστε την κάνναβη στο αλουμινόχαρτο και ανάψτε την.
 7. Τραβήξτε το μπουκάλι προς τα πάνω ενώ ανάβετε για να το γεμίσετε με καπνό.
 8. Σπρώξτε το μπουκάλι προς τα κάτω στο νερό καθώς εισπνέετε, ώστε να πιέσετε τον καπνό προς τα πάνω στους πνεύμονές σας.

BUBBLER

Το bubbler είναι σαν ένας συνδυασμός πίπας και bong. Κατά μία έννοια, συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία και των δύο. Είναι αρκετά μικρό για εύκολο στη χρήση, όπως μια πίπα, αλλά κατασκευασμένο για να προσφέρει τις επιδράσεις ενός bong. Τα bubblers είναι συνήθως κατασκευασμένα από γυαλί και έχουν ένα στρογγυλό θάλαμο είτε στο κάτω μέρος, είτε στο πλάι. Ο θάλαμος είναι γεμάτος με νερό και η κάνναβη πηγαίνει στο μπολ. Εάν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό ή αν ψάχνετε για μια πιο φορητή έκδοση του bong σας, δοκιμάστε ένα bubbler.

BUBBLER

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ

Εάν βρεθείτε χωρίς χαρτάκια, μην ξεχνάτε ότι υπάρχουν και άλλα υλικά με βάση το χαρτί που μπορούν να λειτουργήσουν ως υποκατάστατα. Αντικείμενα όπως χαρτάκια έτοιμων τσιγάρων, περιτυλίγματα τσίχλας, ακόμη και ο Χρυσός Οδηγός μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως υποκατάστατο για τα τυπικά χαρτάκια. Το χαρτί που χρησιμοποιείται στα τηλεφωνικά βιβλία είναι πολύ λεπτό και πολύ παρόμοιο με τα συνηθισμένα χαρτάκια. Η λεπτότητα του χαρτιού θα σας βοηθήσει επίσης να το κλείσετε εύκολα με σάλιο, όπως θα κάνατε με τα κανονικά χαρτάκια. Αν και τα χαρτάκια για τσιγάρα είναι συνήθως παχύτερα, τα περιτυλίγματα τσίχλας είναι παρομοίως πολύ λεπτά και εύθραυστα.

Όταν πρόκειται για χρήση εναλλακτικών χαρτιών, απλώς φροντίστε να τα χειριστείτε προσεκτικά για να αποφύγετε το σκίσιμο. Επιπλέον, προσέξτε όταν εισάγετε φίλτρα, καθώς είναι πιθανό να σκίσετε το χαρτί.

ΗΛΙΑΚΟ ΑΝΑΜΜΑ

Αυτή είναι μια μέθοδος που θα ταιριάζει στους λάτρεις του MacGyver που κάνουν χρήση κάνναβης. Εκμεταλλευόμενοι τη δύναμη του ήλιου, μπορείτε να απολαύσετε την επίδραση της κάνναβης με σχετική ευκολία. Φυσικά, αυτό βασίζεται σε μια καλή πηγή ηλιακού φωτός για να λειτουργήσει, αλλά αν βρεθείτε σε ένα ηλιόλουστο σημείο για να περάσετε το απόγευμά σας και θέλετε να κάνετε χρήση κάνναβης χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε αναπτήρα, αυτό θα μπορούσε να σας βοηθήσει.

Υπάρχουν μερικοί διαφορετικοί τρόποι για να το πετύχετε αυτό. Ένας από αυτούς είναι να χρησιμοποιήσετε έναν μεγεθυντικό φακό και να θερμάνετε το σκεύος χρήσης κάνναβης για ένα καθαρό ηλιακό άναμμα. Χωρίς βουτάνιο από αναπτήρα ή κάποια βλαβερή φλόγα, το αποτέλεσμα είναι καθαρή κάνναβη.

Εναλλακτικά, αν έχετε τη διάθεση να φτιάξετε τη δική σας ηλιακή συσκευή καπνίσματος, είναι απολύτως εφικτό να τοποθετήσετε έναν ή δύο ανθούς κάνναβης σ' ένα γυάλινο μπουκάλι και να χρησιμοποιήσετε έναν φελλό για να το σφραγίσετε. Πάρτε το μπουκάλι και βάλτε το στο άμεσο ηλιακό φως. Μερικοί μάλιστα τοποθετούν το μπουκάλι σε θερμαινόμενες επιφάνειες, όπως ένα παλιό δορυφορικό πιάτο τηλεόρασης. Ωστόσο, μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε έναν μεγεθυντικό φακό, εάν θέλετε μια πιο ελεγχόμενη πηγή θερμότητας. Χρειάζεται μόνο ένα λεπτό περίπου πριν γεμίσει το μπουκάλι με καπνό. Αφαιρέστε τον φελλό και εισπνεύστε. Είναι τόσο εύκολο.

ΗΛΙΑΚΟ ΑΝΑΜΜΑ

ΠΙΠΕΣ HOOKAH (ΝΑΡΓΙΛΕΔΕΣ)

Ο όρος hookah προέρχεται από τη λέξη "huqqa" της γλώσσας Ούρντου, που σημαίνει "πίπα". Αυτοί οι τύποι συσκευών καπνίσματος προέρχονται από την Ινδία κι εξαπλώθηκαν γρήγορα σε όλη την οθωμανική αυτοκρατορία. Καθώς έγιναν μια εξαιρετικά δημοφιλής μέθοδος καπνίσματος, αυτά τα είδη εργαλείων διαδόθηκαν στην Ευρώπη και την Ασία. Το κάπνισμα μαριχουάνας από μια πίπα hookah μπορεί να φαίνεται κάπως περίπλοκο, αλλά δεν είναι.

Για να το κάνετε αυτό, θα χρειαστείτε μια πίπα hookah, κάρβουνα, αλουμινόχαρτο, λαβίδα, νερό και, αν θέλετε, καπνό για ναργιλέ (shisha) για να τα αναμίξετε. Εάν αποφασίσετε να αναμίξετε την κάνναβή σας με καπνό για ναργιλέ ή απλό καπνό, τοποθετήστε τον στο κάτω μέρος, με την κάνναβη στην κορυφή. Αυτό θα παρέχει κάποια υγρασία για την κάνναβη, ώστε να μη στεγνώσει κατά τη διάρκεια του καπνίσματος.

Η μέθοδος του ναργιλέ είναι επίσης πολύ αποτελεσματική με το χασίς. Απλώς θυμηθείτε να χειρίζεστε τα κάρβουνα με προσοχή και να μην τραβάτε το επιστόμιο, έτσι ώστε να μην πέσει ο ναργιλές.

ΠΙΠΕΣ HOOKAH (ΝΑΡΓΙΛΕΔΕΣ)

DAB RIGS

Τα dab rig σας επιτρέπουν να καταναλώνετε εξαιρετικά ισχυρά εκχυλίσματα κάνναβης όπως shatter, honeycomb, και budder. Στην ουσία, τα dab rigs χρησιμοποιούν μια μέθοδο γρήγορης εξάτμισης για την επεξεργασία των συμπυκνωμάτων. Για να το επιτύχετε αυτό, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα φλόγιστρο αντί για έναν αναπτήρα. Το πλεονέκτημα της χρήσης των dab rigs είναι, φυσικά, η μοναδική επίδραση που προσφέρουν. Δεδομένου ότι τα εκχυλίσματα που χρησιμοποιούνται στα dab rigs είναι εξαιρετικά ισχυρά, μπορούν να σας προσφέρουν τις πιο ισχυρές επιδράσεις, συγκριτικά με όλες τις υπόλοιπες μεθόδους που αναφέρουμε σε αυτό το άρθρο.

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η χρήση αυτής της μεθόδου είναι ένας πιο υγιεινός τρόπος κατανάλωσης μαριχουάνας έναντι του καπνίσματος, καθώς συνήθως δεν περιλαμβάνει καύση. Αυτό καθιστά τον ατμό που προκύπτει πιο "καθαρό" από τον κανονικό καπνό της κάνναβης.

DAB RIGS

ΜΗΛΑ

Οι πίπες από μήλο είναι ένας διασκεδαστικός και βολικός τρόπος καπνίσματος κάνναβης. Τα μήλα είναι από τα πιο δημοφιλή και προσβάσιμα φρούτα στον κόσμο και μπορούν πολύ εύκολα να μετατραπούν σε συσκευές καπνίσματος. Το μόνο που χρειάζεστε για να φτιάξετε μια πίπα μήλου είναι ένα μήλο, ένα στυλό και ίσως λίγο αλουμινόχαρτο.

Πριν ξεκινήσετε, φροντίστε να επιλέξετε ένα φρέσκο μήλο που δεν θα "λιώσει" στα χέρια σας. Θα δημιουργήσετε τρύπες, οπότε θα πρέπει να μπορεί να κρατήσει. Επιπλέον, μπορούν να χρησιμοποιηθούν υποκατάστατα του στυλό, όπως καπάκια, μολύβια ή δυνατά καλαμάκια, αλλά δεν σας τα προτείνουμε.

Για να φτιάξετε και να χρησιμοποιήσετε μια πίπα από μήλο, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

 1. Βάλτε το στυλό στο μήλο για να δημιουργήσετε ένα τούνελ από την κορυφή (κοτσάνι) προς το μέσο/κάτω μέρος του μήλου.
 2. Χρησιμοποιήστε το στυλό για να δημιουργήσετε ένα άλλο τούνελ στο πλάι του μήλου. Αυτή η σήραγγα πρέπει να συνδεθεί στη μεσαία, παρέχοντας απεριόριστη ροή αέρα.
 3. Φτιάξτε ένα μικρό μπολ με το αλουμινόχαρτο και τοποθετήστε το στο πάνω μέρος του μήλου. Πιέστε το προς την τρύπα, έτσι ώστε να πάρει το φυσικό σχήμα του μήλου.
 4. Δημιουργήστε τρύπες στο αλουμινόχαρτο για να περνά ο αέρας.
 5. Τοποθετήστε την κάνναβη πάνω από το αλουμινόχαρτο, ανάψτε την και ρουφήξτε μέσα από την πλαϊνή τρύπα.
 6. Μερικοί άνθρωποι προτιμούν να δημιουργούν κι ένα τρίτο τούνελ στην άλλη πλευρά του μήλου για να λειτουργεί ως εξαερισμός. Αυτό είναι δυνατό, αλλά όχι απαραίτητο.
ΜΗΛΑ

ΦΛΟΙΟΣ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ

Ο φλοιός καλαμποκιού έχει γίνει πολύ δημοφιλής στους καπνιστές που ενδιαφέρονται για την υγεία τους. Στην Τζαμάικα και στην Καλιφόρνια, οι φλοιοί καλαμποκιού χρησιμοποιούνται συχνά ως εναλλακτικές λύσεις για τα χαρτάκια ή για άλλες συσκευές. Δεδομένου ότι οι φλοιοί είναι φυσικοί, θεωρούνται μία από τις πιο υγιεινές μεθόδους καπνίσματος κάνναβης.

Αφού στεγνώσουν, οι φλοιοί καλαμποκιού είναι εύκολο να τυλιχτούν. Επιπλέον, είναι ινώδεις, γεγονός που σημαίνει ότι μπορούν να ασφαλιστούν καλά για να κρατήσουν τη μαριχουάνα μέσα, ώστε να καίγεται αργά. Αν ψάχνετε για έναν διασκεδαστικό, υγιεινό και δημιουργικό τρόπο για να καπνίσετε μαριχουάνα, δοκιμάστε έναν ξερό φλοιό καλαμποκιού.

ΦΛΟΙΟΣ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ

ΚΑΥΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ

Η μέθοδος των καυτών μαχαιριών είναι ένας από τους παλαιότερους γνωστούς τρόπους καπνίσματος κάνναβης ή χασίς. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα ή δύο μαχαίρια κι ένα θερμαντικό στοιχείο. Εάν χρησιμοποιείτε ηλεκτρική κουζίνα, ανάψτε τη σε μέτρια φωτιά και τοποθετήστε τα χαλύβδινα μαχαίρια πάνω από την εστία. Αυτό θα τους επιτρέψει να θερμανθούν ώστε να κολλήσει πάνω τους η μαριχουάνα. Όταν τα μαχαίρια είναι αρκετά ζεστά, τοποθετήστε ένα κομμάτι από το μπουμπούκι στο ένα και πιέστε το με το άλλο. Εισπνεύστε τη μαριχουάνα καθώς αρχίζει να βγάζει πανό.

Όταν χειρίζεστε ζεστά μαχαίρια, προσέξτε να μην καείτε με τις λαβές. Όταν αγγίξουν τη μαριχουάνα, αυτή θα αρχίσει αμέσως να παράγει καπνό, οπότε να είστε έτοιμοι να εισπνεύσετε.

Ορισμένες μικρές τροποποιήσεις μπορούν να γίνουν στη μέθοδο, εάν το επιθυμείτε. Μερικοί άνθρωποι προτιμούν να κόβουν ένα πλαστικό μπουκάλι στη μέση και να το χρησιμοποιούν ως εργαλείο αναρρόφησης. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και χαρτί κουζίνας. Επιπλέον, μερικοί άνθρωποι επιλέγουν να παραλείψουν εντελώς τα μαχαίρια και να τοποθετήσουν τη μαριχουάνα τους απευθείας στο θερμαντικό στοιχείο χρησιμοποιώντας ένα φύλλο αλουμινόχαρτου. Αυτή η μέθοδος λειτουργεί εξίσου καλά, αλλά παρέχει λιγότερο έλεγχο στην κατεύθυνση του καπνού (για να μην αναφέρουμε τον κίνδυνο καψίματος του προσώπου σας), κάνοντας υποχρεωτική τη χρήση ενός χαρτονιού ή ενός κομμένου πλαστικού μπουκαλιού.

ΚΑΥΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ

ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΠΝΕΥΜΟΝΑΣ

Οι πλαστικοί πνεύμονες δεν είναι απλά εύκολο να φτιαχτούν, αλλά θα σας προσφέρουν και εξαιρετικά αποτελέσματα. Οι πνεύμονες μιμούνται την ίδια λειτουργικότητα ροής αέρα με τα bong. Για να φτιάξετε έναν πλαστικό πνεύμονα, θα χρειαστείτε ένα πλαστικό δοχείο, όπως ένα μπουκάλι 2 λίτρων, ψαλίδι, αλουμινόχαρτο, ταινία και μια πλαστική σακούλα. Τα μπουκάλια 2 λίτρων τείνουν να λειτουργούν πολύ καλά, ωστόσο, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα δοχείο 4 λίτρων αν το επιθυμείτε.

Για να φτιάξετε και να χρησιμοποιήσετε έναν "πνεύμονα" ακολουθήστε τα εξής βήματα:

 1. Κόψτε το πλαστικό δοχείο στη μέση.
 2. Χρησιμοποιήστε την ταινία για να προσαρμόσετε την πλαστική σακούλα στο κάτω μέρος του δοχείου, σφραγίζοντας το.
 3. Τοποθετήστε αλουμινόχαρτο στο επιστόμιο του δοχείου. Διαμορφώστε το σε σχήμα μπολ.
 4. Δημιουργήστε τρύπες στο αλουμινόχαρτο.
 5. Τοποθετήστε τη μαριχουάνα πάνω από το αλουμινόχαρτο.
 6. Τραβήξτε τη σακούλα καθώς ανάβετε την κάνναβη, δημιουργώντας αναρρόφηση.
 7. Όταν η σακούλα γεμίσει, σηκώστε το αλουμινόχαρτο και εισπνεύστε.

Κατά την κατασκευή ενός «πνεύμονα», η χωρητικότητα του δοχείου εξαρτάται από το μέγεθος της σακούλας που χρησιμοποιείται. Έτσι, όσο μεγαλύτερη είναι η σακούλα, τόσο περισσότερο καπνό θα κρατήσει ο "πνεύμονας" και τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχετε.

ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΠΝΕΥΜΟΝΑΣ

ΚΟΥΤΑΚΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟΥ

Το κάπνισμα μαριχουάνας από ένα κουτάκι αναψυκτικού είναι πολύ δημοφιλές στους νέους. Πρόκειται για μια αγαπημένη λύση DIY των νέων καπνιστών, καθώς τα κουτάκια αναψυκτικού μπορούν εύκολα να μετατραπούν σε συσκευές καπνίσματος. Απλώς λυγίστε το δοχείο στη μέση, ανοίξτε μερικές τρύπες στην τσάκιση και μια τρύπα στο πλάι για εξαερισμό. Βάλτε την κάνναβη πάνω από τις τρύπες, ανάψτε τη και εισπνεύστε από το επιστόμιο.

Ενώ τα κουτάκια αναψυκτικού λειτουργούν ως συσκευές καπνίσματος, πολλοί άνθρωποι ανησυχούν για πιθανές αρνητικές επιπτώσεις τους στην υγεία. Το αλουμίνιο από το οποίο ενδέχεται να είναι κατασκευασμένο το δοχείο μπορεί να μην είναι τόσο ασφαλές για το κάπνισμα όσο το αλουμινόχαρτο. Επιπλέον, το μελάνι στο δοχείο μπορεί να απελευθερώσει χημικά όταν θερμανθεί. Επομένως, παρόλο που η μέθοδος λειτουργεί, θα πρέπει να χρησιμοποιείται με προσοχή.

Αντίθετα, ορισμένοι λατρεύουν το κάπνισμα από κουτάκια αναψυκτικών. Οι υποστηρικτές αυτής της μεθόδου ισχυρίζονται ότι οι επιδράσεις μπορούν να ενισχυθούν από τα υπολείμματα ζάχαρης και καφεΐνης στο δοχείο. Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι δεν υπάρχει έρευνα για την επιβεβαίωση αυτών των ισχυρισμών.

ΚΟΥΤΑΚΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟΥ

ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΝΕΡΟΥ

Όπως ισχύει με τα κουτάκια και τα δοχεία 2 λίτρων, τα πλαστικά μπουκάλια νερού μπορούν να μετατραπούν σε εργαλεία καπνίσματος. Απλώς δημιουργήστε μια τρύπα στο πλάι του μπουκαλιού, βάλτε λίγο αλουμινόχαρτο στο στόμιο (σε σχήμα μπολ), δημιουργήστε μερικές τρύπες στο αλουμινόχαρτο και voilà! Έχετε μια πίπα από ένα μπουκάλι νερού. Μερικοί προτιμούν να κάνουν την τρύπα στο κάτω μέρος της φιάλης, αλλά το σημείο δεν επηρεάζει την αποτελεσματικότητα. Οι πίπες από μπουκάλια νερού μπορεί να είναι απογοητευτικές στη χρήση, καθώς πρέπει να της κρατάτε σε μια κάπως περίεργη θέση. Προσέξτε, λοιπόν, να μη ρίξετε την κάνναβη από το μπολ όταν την ανάβετε.

ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΝΕΡΟΥ

ΤΣΙΓΑΡΑ ΑΠΟ ΡΟΔΟΠΕΤΑΛΑ

Τα ροδοπέταλα δεν είναι ιδιαίτερα γνωστά στον κόσμο των εναλλακτικών μεθόδων καπνίσματος. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι ισχυρίζονται ότι είναι εξίσου αποτελεσματικά με οποιαδήποτε μέθοδο κατανάλωσης κάνναβης. Για να προετοιμάσετε ένα τσιγάρο από ροδοπέταλα, θα χρειαστείτε μόνο 3 ροδοπέταλα κι έναν φούρνο σε λειτουργία.

Προθερμάνετε το φούρνο για να ψήσετε τα 3 ροδοπέταλα. Όταν ο φούρνος είναι αρκετά ζεστός, τοποθετήστε τα σε ένα ταψί μέσα στο φούρνο για περίπου 10 δευτερόλεπτα. Βγάλτε το ταψί, γλείψτε τα ροδοπέταλα και κολλήστε τα μαζί για να κάνετε ένα περιτύλιγμα. Τοποθετήστε τα πίσω στο φούρνο για άλλα 10 δευτερόλεπτα. Θυμηθείτε να μην τα αφήσετε να στεγνώσουν πολύ ή να γίνουν τραγανά, καθώς αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα κατά το τύλιγμα. Απλά βγάλτε τα από τον φούρνο, αφήστε τα να κρυώσουν για λίγο και ετοιμάστε ένα τσιγάρο.

ΤΣΙΓΑΡΑ ΑΠΟ ΡΟΔΟΠΕΤΑΛΑ

Ειστε 18 χρονων ή ανω;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.