By Luke Sumpter

Ποικιλίες Gorilla — Η Συλλογή της Royal Queen Seeds 

Gorilla Genetics


Η Προέλευση των Ποικιλιών Gorilla: Κέρδισαν το Λαχείο της Γενετικής

Οι ποικιλίες Gorilla είναι μοντέρνα κλασικές. Όπως οι Haze, Kush και Skunk, η Gorilla θα μείνει στην ιστορία ως μια οικογένεια ποικιλιών που καθόρισε την εποχή της. Ωστόσο, σε αντίθεση με άλλες ποικιλίες, οι ποικιλίες Gorilla

διαθέτουν πολύ μεγαλύτερες ποσότητες THC, πιο πικάντικα προφίλ τερπενίων και ανώτερη παραγωγικότητα. Πλέον υπάρχουν διαθέσιμες πολλές ποικιλίες Gorilla, αλλά όλες εξαρτώνται από την επιτυχία της πρώτης. Ωστόσο, από πού ξεκίνησαν όλα; Ας το ανακαλύψουμε!

Οι πολλές διαφορετικές ποικιλίες Gorilla που είναι διαθέσιμες σήμερα προέρχονται από την Gorilla Glue, αλλιώς γνωστή και ως Original Glue και GG4. Άτομα που ασχολούνται με την αναπαραγωγή της κάνναβης δημιούργησαν αυτήν την ποικιλία διασταυρώνοντας τις Chem's Sister, Sour Dubb και Chocolate Diesel. Δεν ήξεραν όμως ότι κάνοντας κάτι τέτοιο, απλώς κέρδισαν το λαχείο, δημιουργώντας μια ποικιλία με τεράστια ποσότητα THC που φτάνει το 27%. Εκείνη την εποχή, αυτό έκανε την Gorilla Glue μια από τις ισχυρότερες ποικιλίες που εμφανίστηκαν ποτέ στον κόσμο της κάνναβης. Φυσικά, σύντομα έγινε το επίκεντρο της προσοχής και επάξια κέρδισε δύο βραβεία High Times Cannabis Cup το 2014.

Η Gorilla Glue έγινε επίσης μια από τις αγαπημένες ποικιλίες όσων ασχολούνται με την αναπαραγωγή της κάνναβης και θέλουν να δημιουργήσουν την επόμενη καλύτερη ποικιλία. Τόσο οι χομπίστες οικιακοί καλλιεργητές όσο και οι εμπορικοί καλλιεργητές τη χρησιμοποίησαν για να δημιουργήσουν έναν μεγάλο κατάλογο απίστευτων ποικιλιών. Εδώ στη Royal Queen Seeds, βάλαμε αυτό το γονίδιο να δουλέψει για να δημιουργήσουμε ποικιλίες όπως η Shogun, η Triple G, η Mother Gorilla και άλλες! Γνωρίστε τις απογόνους της Gorilla Glue παρακάτω και μάθετε γιατί πρέπει να έχουν μια θέση στην ντουλάπα καλλιέργειας ή το θερμοκήπιό σας!

Χαρακτηριστικα καλλιεργειας: φυτα κανναβης τεραστιων διαστασεων

Royal Gorilla Feminized

Η Royal Gorilla μεγαλώνει σαν αναρριχητικό φυτό και αυξάνεται σε μέγεθος ταχύτατα. Το κλάδεμα συνιστάται, ώστε να συγκρατηθεί το μέγεθος αυτού του υβριδικού τέρατος Indica και Sativa. Η μέθοδος καλλιέργειας ScrOG (Screen Of Green) προτιμάται ώστε να μπορείτε να συλλέξετε τη μεγίστη ποσότητα ανθών. Η μέθοδος LST (Low Stress Training) είναι μια ακόμη καλή μέθοδος καλλιέργειας ώστε να πάρετε τη μέγιστη σοδειά από τη Royal Gorilla.

Η άνθιση είναι γρήγορη, απότομη και πραγματοποιείται μέσα σε 60 ή και λιγότερες ημέρες. Παράγει ατέλειωτες ποσότητες ρητίνης και αναβλύζει γήινα αρώματα κωνοφόρων, χαρακτηριστικά στοιχεία αυτής της ποικιλίας. Τα άνθη έχουν μικρό προς μεσαίο μέγεθος, είναι εξαιρετικά συμπαγή και κολλάνε λόγω της μεγάλης ποσότητας ρητίνης που περιέχουν.

Στα τέλη της άνθισης, τα μπουμπούκια και οι συστάδες τους θα μοιάζουν με χιονόμπαλες με μικρά πορτοκαλί τρίχίδια. Τα τριχίδια θα είναι τόσα πολλά που μόλις ακουμπάτε το φυτό θα κολλάει το χέρι σας, όπως είθισται με την Royal Gorilla. Πρόκειται, επίσης, για ένα φυτό εξαιρετικά ανθεκτικό στις μεγάλες δόσεις θρεπτικών συστατικών, ενώ αποδίδει εξίσου καλά σε οργανική και υδροπονική καλλιέργεια.

Σε εξωτερικό χώρο το Royal Gorilla έχει τη δυνατότητα να αποφέρει τεράστιες σοδειές, με την ανάπτυξη μεγάλων κολλωδών δέντρων μαριχουάνας σε περιοχές με θερμό κλίμα. Επιπλέον, η στρώση τριχιδίων είναι εξαιρετικά χρήσιμη στους καλλιεργητές εξωτερικών χώρων, σε περίπτωση που επιτεθούν στο φυτό ζιζάνια ή σε περίπτωση που οι περιβαλλοντικές συνθήκες είναι εξαιρετικά ξηρές. Το εύρωστο αυτό υβρίδιο θα είναι έτοιμο για συγκομιδή τον Οκτώβριο, καθώς η σύντομη περίοδος ανθοφορίας του, διάρκειας 8 εβδομάδων, διασφαλίζει πως θα έχετε έτοιμα τα άνθη σας τον Σεπτέμβριο.

Επιδρασεις του Royal Gorilla: επομενη σταση η χωρα των ονειρων

Η Royal Gorilla είναι μια ποικιλία κάνναβης που δεν μοιάζει με καμία άλλη. Είναι πραγματικά μια κατηγορία από μόνη της. Τα επίπεδα THC συνήθως είναι πάνω από 25% και πλησιάζουν ακόμα και το απίστευτο 30%. Είναι μια ποικιλία μαριχουάνας που σίγουρα δεν απευθύνεται σε αρχάριους. Τα μόνα στοιχεία που θυμίζουν το Sour Diesel είναι η γήινη γεύση της και η γλυκιά επίγευση που ακολουθείται από ένα έντονο εγκεφαλικό ανέβασμα.

Η μεγάλη διαφορά είναι πως οι επιδράσεις της Indica γίνονται κατευθείαν αντιληπτές, σχεδόν παράλληλα με εκείνες της Sativa, κάτι που μπορεί να είναι υπερβολικό για τους αρχάριους χρήστες. Για τον έμπειρο χρήστη πάντως, αυτή η όμορφη, ευφορική εμπειρία είναι κάτι που θα θυμάται για πολύ καιρό.

H Royal Gorilla Automatic εχει ερθει για να κυριαρχησει στην αγορα

Royal Gorilla Auto

Οι γενετιστές μας πήραν θρυλικά γονίδια και σας τα προσφέρουν μέσω μιας ποικιλίας αυτόματης άνθισης. Τώρα, όλοι οι καλλιεργητές μπορούν να απολαύσουν τις εντυπωσιακές επιδράσεις και την υπέροχη γεύση του Gorilla σε πολύ λιγότερο χρόνο. Δημιουργήσαμε την Royal Gorilla Automatic διασταυρώνοντας την αρχική ποικιλία με κάνναβη ruderalis. Το αποτέλεσμα; Μια ποικιλία κατά βάση Indica που καλλιεργείται εύκολα και ανθίζει γρήγορα. Στην περίπτωση των αυτόματων ποικιλιών, οι καλλιεργητές συνήθως καλούνται να θυσιάσουν την ισχύ για χάρη της ταχύτητας. Αυτό δεν συμβαίνει όμως με τη συγκεκριμένη ποικιλία. Η Royal Gorilla Automatic προσφέρει και τα δύο!

Καλλιεργωντας Royal Gorilla Automatic

Οι αρχάριοι καλλιεργητές δεν θα αντιμετωπίσουν καμία δυσκολία κατά την καλλιέργεια της Royal Gorilla Automatic. Εάν δεν είστε έμπειροι καλλιεργητές, αυτή η ποικιλία είναι το εισιτήριό σας για την επιτυχία. Αντέχει τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας, την έντονη υγρασία και την ξηρασία και έχει ισχυρές άμυνες έναντι της μούχλας. Σε εσωτερικό χώρο φτάνει σε ύψος 60–120cm και παράγει 325–400g/m². Τα υπαίθρια φυτά φτάνουν το ύψος των 140cm και παράγουν 120–170g/φυτό. Η συγκομιδή των ανθών συνήθως πραγματοποιείται 8–10 εβδομάδες μετά τη βλάστηση.

καπνιζοντας Royal Gorilla aytomatic

Η Royal Gorilla Automatic έχει περιεκτικότητα σε THC 20%—είναι δηλαδή αρκετά ισχυρή για αυτόματη ποικιλία. Η κατά βάση Indica επίδρασή της χαλαρώνει αμέσως το σώμα και καταπραΰνει το μυαλό. Έχει την ιδανική ψυχαγωγική επίδραση για μια μοναδική βραδινή χαλάρωση που θα σας κάνει να ξεχάσετε τον έξω κόσμο. Παράλληλα, η επίδρασή της σε σωματικό επίπεδο την καθιστά μια καλή θεραπευτική ποικιλία ενάντια στον πόνο, στην ανορεξία και στην κακή διάθεση. Εξαλείφει το άγχος και απαλύνει χρόνιους πόνους και ασθένειες. Τα αποτελέσματα αυτά συνοδεύονται από ευχάριστα αρώματα και γεύσεις από εσπεριδοειδή, πεύκο και φρούτα.

Shogun: Όταν η Κάνναβη Gorilla Συναντά τη Haze   

Shogun

Η Shogun μπορεί να αλλάξει το μυαλό σας από νηφάλιο σε διεγερμένο χωρίς πολλή προσπάθεια. Ως απόγονος τόσο της Gorilla Glue #4 όσο και της Amnesia Haze, αυτή η ισχυρή ποικιλία περιέχει μεγάλη ποσότητα THC που φτάνει το 25%. Χρειάζεται κάτι παραπάνω από μερικές εισπνοές για να νιώσετε την αναζωογονητική και δημιουργική επίδρασή της που προκαλεί γέλιο. Τα αναζωογονητικά αποτελέσματα της Shogun την καθιστούν μια καλή υποψήφια ποικιλία για χρήση κατά τη διάρκεια της ημέρας, ακόμα και κατευθείαν μετά το ξύπνημα και κατά τη διάρκεια της μαγειρικής. Ωστόσο, χρησιμοποιήστε την προσεκτικά—η δύναμή της θα μπορούσε να σας στείλει πίσω στο κρεβάτι νωρίτερα από το προβλεπόμενο!

Όσον αφορά στην καλλιέργεια της Shogun, βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετά βάζα για να αποθηκεύσετε τη γενναιόδωρη σοδειά που παρέχει στο τέλος του κύκλου καλλιέργειας. Τα φυτά εσωτερικού χώρου, όταν δεν εκπαιδεύονται, φτάνουν στο σχετικά ψηλό ύψος των 140cm και παράγουν έως και 600g/m². Σε εξωτερικό χώρο, η Shogun φτάνει τα 190cm και παράγει έως και 750g/φυτό.

Shogun
Amnesia Haze x Gorilla Glue 4
550 - 600 gr/m2
90 – 140 cm
9 - 11 Εβδομάδες
THC: 25%
Sativa 70% Indica 30%
650-750 gr/plant
150 - 190 cm
Τέλη Οκτώβρη
Γέλιο, Διαύγεια, Ηρεμία, Χαρά

Αγορά Shogun

Triple G: Η Βραβευμένη Απόγονος της Gorilla Glue #4 και της Gelato 33

Triple G

Μιλάμε για πολύ ισχυρή γενετική! Αυτή η ποικιλία μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα από τα πιο ισχυρά ζεύγη μητρικών ποικιλιών. Τόσο η Gorilla Glue #4 όσο και η Gelato 33 είναι γνωστές για την τρομερή τους ισχύ, τα νόστιμα τερπένια και την εξαιρετική παραγωγικότητα και η Triple G διαθέτει ένα μείγμα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά τους. Αυτό το υβρίδιο όπου κυριαρχεί η γενετική Indica διαθέτει μεγάλη ποσότητα THC που φτάνει το 26%. Κάντε μερικές εισπνοές και προετοιμαστείτε να αισθανθείτε μια έντονη επίδραση σε ολόκληρο το σώμα σας. Οι νόστιμες γεύσεις σοκολάτας, εσπεριδοειδών, ντίζελ και οι γήινοι τόνοι κάνουν αυτήν την ποικιλία ιδιαίτερα έντονη.

Η Triple G έχει μια αρκετά συμπαγή μορφολογία και ανταποκρίνεται καλά στην εκπαίδευση για να κρατήσετε τα φυτά ακόμα πιο μικρά και πυκνά. Τα φυτά εσωτερικού χώρου φτάνουν σε ύψος τα 90–140cm και παράγουν έως και 575g/m². Ακόμα και οι καλλιεργητές που διαθέτουν μικρούς χώρους μπορούν να επιτύχουν ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα με αυτήν την ποικιλία. Τα φυτά εξωτερικού χώρου, όταν καλλιεργούνται σε ηλιόλουστο μέρος και σε γόνιμο έδαφος, θα ξεπεράσουν σε ύψος τα 180cm και θα παράγουν 600–650g/φυτό.

Triple G
Gorilla Glue 4 x Gelato 33
525 - 575 gr/m2
90 – 140 cm
8 - 9 Εβδομάδες
THC: 26%
Sativa 15% Indica 85%
600 - 650 gr/plant
140 - 180 cm
Μέσα Οκτώβρη
Γρήγορη Σκέψη, Διαύγεια, Ευφορία, Παρακίνηση

Αγορά Triple G

Triple G Auto: Για Καλλιεργητές που Χρειάζονται την Ταχύτητα

Triple G Auto

Επιθυμείτε όλα όσα έχει να προσφέρει η Triple G, αλλά δεν έχετε τον χρόνο να περιμένετε ένα μεγάλο φωτοπεριοδικό φυτό να φτάσει έως την ωρίμαση; Λοιπόν, μην ανησυχείτε φίλοι καλλιεργητές. Σας παρουσιάζουμε την Triple G Auto! Αυτή η ποικιλία προσφέρει μερικά από τα καλύτερα χαρακτηριστικά της Triple G, αλλά σε μια έκδοση αυτόματης άνθισης ταχείας ανάπτυξης. Οι έμπειροι καλλιεργητές μας δημιούργησαν αυτήν την ποικιλία διασταυρώνοντας την ίδια την Triple G με την Big Skunk Auto. Αφού αφιέρωσαν λίγο χρόνο για να βελτιώσουν αυτήν την ποικιλία και να σταθεροποιήσουν έναν φαινότυπο, δημιούργησαν μια από τις πιο ισχυρές ποικιλίες αυτόματης άνθισης . Αυτή η ποικιλία διαθέτει περιεκτικότητα σε THC που φτάνει το 20% και σαν γνήσια ποικιλία Gorilla, προσφέρει ισχυρές επιδράσεις, ιδανικές για ήσυχα βράδια στο σπίτι. Όπως και η φωτοπεριοδική ποικιλία Triple G, προσφέρει επίσης γεύσεις γλυκών, σοκολάτας και γήινα αρώματα.

Παρόλο που η Triple G Auto προσφέρει παρόμοιες επιδράσεις με την πρωτότυπη, συμπεριφέρεται πολύ διαφορετικά στον χώρο καλλιέργειας και στον κήπο. Με τη χρήση κάποιας τεχνικής εκπαίδευσης, τα φυτά εσωτερικού χώρου παραμένουν τόσο μικρά που μένουν στα 60cm και παράγουν έως και 500g/m² σε μόλις 10 εβδομάδες μετά τη βλάστηση. Σε εξωτερικό χώρο, τα φυτά θα φτάσουν σε ύψος τα 80–140cm ανάλογα με το μέγεθος της γλάστρας και τις ώρες έκθεσης στο ηλιακό φως. Εξασφαλίστε γόνιμο έδαφος και θα συλλέξετε έως και 140g/φυτό.

Triple G Auto
Triple G x Big Skunk Auto
450 - 500 gr/m2
60 - 120 cm
8 - 9 Εβδομάδες
THC: 20%
Sativa 15% Indica 80% Ruderalis 5%
90 - 140 gr/plant
60 - 140 cm
10-12 εβδομάδες μετά την άνθιση
Γρήγορη Σκέψη, Διαύγεια, Παρακίνηση

Αγορά Triple G Auto

Mother Gorilla: Μια Συμπαγής Ποικιλία Gorilla με Γεύσεις από Σοκολάτα

Mother Gorilla

Εάν αποφασίσετε να καλλιεργήσετε τη Mother Gorilla, μπορεί να χτυπάει το στήθος σας από ενθουσιασμό όταν φτάσει η ώρα της συγκομιδής. Παλαιότερα γνωστή ως Royal Madre, αυτή η εντυπωσιακή ποικιλία όπου κυριαρχεί η γενετική Sativa δίνει μεγάλη παράσταση κατά τη φάση της ανθοφορίας. Καθώς τα άνθη της ωριμάζουν, γίνονται όλο και πιο μοβ, αρωματικά και γεμάτα ρητίνη. Οι ειδικοί μας κατάφεραν να δημιουργήσουν αυτήν την εκπληκτική ποικιλία διασταυρώνοντας τις μητρικές ποικιλίες Reina Madre και Gorilla Glue #4. Συνολικά, αυτά τα κολλώδη άνθη περιέχουν THC που φτάνει το 23% και μια ποικιλία τερπενίων που απελευθερώνουν γεύσεις ξινές, γήινες, skunk και σοκολάτας.

Παρά το γενετικό της προφίλ, όπου κυριαρχεί η γενετική Sativa, η μορφολογία της ποικιλίας Mother Gorilla πλησιάζει προς τη γενετική Indica. Τα φυτά είναι θαμνώδη, συμπαγή και ελκυστικά για τους καλλιεργητές που θέλουν μια διακριτική καλλιέργεια. Τα φυτά εσωτερικού χώρου φτάνουν σε ύψος τα 60–100cm και είναι ιδιαίτερα παραγωγικά με εφαρμογή της τεχνικής εκπαίδευσης ScrOG, αποδίδοντας έως και 500g/m² μετά από μια περίοδο ανθοφορίας 9–10 εβδομάδων. Σε εξωτερικό χώρο, η Mother Gorilla φτάνει σε ύψος τα 140–180cm και παράγει έως και 550g/φυτό, ενώ θα είναι έτοιμη για συγκομιδή στις αρχές Οκτωβρίου.

Mother Gorilla (Πρώην Royal Madre)
Gorilla Glue 4 x Reina Madre
450 - 500 gr/m2
60 - 100 cm
9 - 10 Εβδομάδες
THC: 23%
Sativa 70% Indica 30%
500 - 550 gr/plant
140 - 180 cm
Αρχές Οκτώβρη
Ευφορία, Ηρεμία

Αγορά Mother Gorilla (Πρώην Royal Madre)

Ειστε 18 χρονων ή ανω;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.