Σύνταξη Luke Sumpter

Royal Gorilla, Η Πιο Δυνατή Μαριχουάνα Όλων Των Εποχών

Royal Gorilla


ΚΑΤΑΓΩΓΗ: ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΝΕΤΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ

Οι εποχές που ζούμε είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσες για την καλλιέργεια κάνναβης. Μερικές τυχαίες δημιουργίες και εφευρέσεις που έχουν αναπτυχθεί τον τελευταίο καιρό είναι πραγματικά εξαιρετικές. Πολλές από αυτές, όμως, περνούν απαρατήρητες, όπως ένα ουράνιο τόξο στο σκοτάδι. Ορισμένες από αυτές όμως, όπως η Coca Cola, τα Chocolate Chip Cookies, τα Corn Flakes και τα Πατατάκια έχουν κυριολεκτικά αλλάξει τον κόσμο. Έτσι και η ποικιλία Gorilla Glue είναι αυτή που ταχύτατα γίνεται η πρώτη -κατά τύχη- επαναστάτρια της εποχής της.

Gorilla Glue #1 είναι ο εμφανισιακά κυρίως Sativa φαινότυπος της Gorilla Glue οικογένειας, ο οποίος είναι παράγωγο της ερμαφρόδιτης γονιμοποίησης μέσω γύρης, εκλεκτών ποικιλιών Diesel. Αντί να διαβρωθούν τα γονίδιά, προέκυψαν εξαιρετικά δραστικοί απόγονοι υψηλής ποιότητας. Μέχρι στιγμής ο φαινότυπος Gorilla Glue #4 είναι ο πιο δραστικός φαινότυπος που έχει ανακαλυφθεί ποτέ.

Όλοι οι φαινότυποι Gorilla Glue μοιράζονται τα ίδια γενετικά χαρακτηριστικά τα οποία πηγάζουν από τη γενεολογία των Chems Sis, Sour Dubb και Chocolate Diesel. Παρόλ' αυτά, όμως, μερικά υβρίδια ξεχωρίζουν από τα άλλα. Οι αριθμοί έχουν σημασία και με 32% περιεκτικότητα σε THC, βάσει των εργαστηριακών δοκιμών στο Denver του Colorado, το Royal Gorilla έχει επαναπροσδιορίσει τη δραστικότητα της κάνναβης. Το Royal Gorilla μας είναι πραγματική φωτιά

Χωρίς να αποτελεί έκπληξη, το Gorilla Glue έχει αρχίσει να συγκεντρώνει αρκετούς ακόλουθους και πολλά βραβεία. Κέρδισε 2 φορές το βραβείο High Times Cannabis Cup το 2014 στο Los Angeles και στο Michigan. Τα άνθη Gorilla Glue έγιναν πολυπόθητα μέσα σε ένα βράδυ και τώρα είναι διαθέσιμα σε σπόρους για πρώτη φορά. Οι σπιτικοί καλλιεργητές μπορούν τώρα να καλλιεργήσουν την πιο δυνατή ποικιλία μαριχουάνας στον πλανήτη Γη.

Video id: 328585080

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ: ΦΥΤΑ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ

Η Royal Gorilla μεγαλώνει σαν αναρριχητικό φυτό και αυξάνεται σε μέγεθος ταχύτατα. Το κλάδεμα συνιστάται, ώστε να συγκρατηθεί το μέγεθος αυτού του υβριδικού τέρατος Indica και Sativa. Η μέθοδος καλλιέργειας ScrOG (Screen Of Green) προτιμάται ώστε να μπορείτε να συλλέξετε τη μεγίστη ποσότητα ανθών. Η μέθοδος LST (Low Stress Training) είναι μια ακόμη καλή μέθοδος καλλιέργειας ώστε να πάρετε τη μέγιστη σοδειά από τη Royal Gorilla.

Η άνθιση είναι γρήγορη, απότομη και πραγματοποιείται μέσα σε 60 ή και λιγότερες ημέρες. Παράγει ατέλειωτες ποσότητες ρητίνης και αναβλύζει γήινα αρώματα κωνοφόρων, χαρακτηριστικά στοιχεία αυτής της ποικιλίας. Τα άνθη έχουν μικρό προς μεσαίο μέγεθος, είναι εξαιρετικά συμπαγή και κολλάνε λόγω της μεγάλης ποσότητας ρητίνης που περιέχουν.

Στα τέλη της άνθισης, τα μπουμπούκια και οι συστάδες τους θα μοιάζουν με χιονόμπαλες με μικρά πορτοκαλί τρίχίδια. Τα τριχίδια θα είναι τόσα πολλά που μόλις ακουμπάτε το φυτό θα κολλάει το χέρι σας, όπως είθισται με την Royal Gorilla. Πρόκειται, επίσης, για ένα φυτό εξαιρετικά ανθεκτικό στις μεγάλες δόσεις θρεπτικών συστατικών, ενώ αποδίδει εξίσου καλά σε οργανική και υδροπονική καλλιέργεια.

Σε εξωτερικό χώρο το Royal Gorilla έχει τη δυνατότητα να αποφέρει τεράστιες σοδειές, με την ανάπτυξη μεγάλων κολλωδών δέντρων μαριχουάνας σε περιοχές με θερμό κλίμα. Επιπλέον, η στρώση τριχιδίων είναι εξαιρετικά χρήσιμη στους καλλιεργητές εξωτερικών χώρων, σε περίπτωση που επιτεθούν στο φυτό ζιζάνια ή σε περίπτωση που οι περιβαλλοντικές συνθήκες είναι εξαιρετικά ξηρές. Το εύρωστο αυτό υβρίδιο θα είναι έτοιμο για συγκομιδή τον Οκτώβριο, καθώς η σύντομη περίοδος ανθοφορίας του, διάρκειας 8 εβδομάδων, διασφαλίζει πως θα έχετε έτοιμα τα άνθη σας τον Σεπτέμβριο.

Royal Gorilla

ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ROYAL GORILLA: ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΑΣΗ Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ

Η Royal Gorilla είναι μια ποικιλία κάνναβης που δεν μοιάζει με καμία άλλη. Είναι πραγματικά μια κατηγορία από μόνη της. Τα επίπεδα THC συνήθως είναι πάνω από 25% και πλησιάζουν ακόμα και το απίστευτο 30%. Είναι μια ποικιλία μαριχουάνας που σίγουρα δεν απευθύνεται σε αρχάριους. Τα μόνα στοιχεία που θυμίζουν το Sour Diesel είναι η γήινη γεύση της και η γλυκιά επίγευση που ακολουθείται από ένα έντονο εγκεφαλικό ανέβασμα.

Η μεγάλη διαφορά είναι πως οι επιδράσεις της Indica γίνονται κατευθείαν αντιληπτές, σχεδόν παράλληλα με εκείνες της Sativa, κάτι που μπορεί να είναι υπερβολικό για τους αρχάριους χρήστες. Για τον έμπειρο χρήστη πάντως, αυτή η όμορφη, ευφορική εμπειρία είναι κάτι που θα θυμάται για πολύ καιρό.

H ROYAL GORILLA AUTOMATIC ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

Οι γενετιστές μας πήραν θρυλικά γονίδια και σας τα προσφέρουν μέσω μιας ποικιλίας αυτόματης άνθισης. Τώρα, όλοι οι καλλιεργητές μπορούν να απολαύσουν τις εντυπωσιακές επιδράσεις και την υπέροχη γεύση του Gorilla σε πολύ λιγότερο χρόνο. Δημιουργήσαμε την Royal Gorilla Automatic διασταυρώνοντας την αρχική ποικιλία με κάνναβη ruderalis. Το αποτέλεσμα; Μια ποικιλία κατά βάση Indica που καλλιεργείται εύκολα και ανθίζει γρήγορα. Στην περίπτωση των αυτόματων ποικιλιών, οι καλλιεργητές συνήθως καλούνται να θυσιάσουν την ισχύ για χάρη της ταχύτητας. Αυτό δεν συμβαίνει όμως με τη συγκεκριμένη ποικιλία. Η Royal Gorilla Automatic προσφέρει και τα δύο!

Royal Gorilla Auto

ΚΑΛΛΙΕΡΓΩΝΤΑΣ ROYAL GORILLA AUTOMATIC

Οι αρχάριοι καλλιεργητές δεν θα αντιμετωπίσουν καμία δυσκολία κατά την καλλιέργεια της Royal Gorilla Automatic. Εάν δεν είστε έμπειροι καλλιεργητές, αυτή η ποικιλία είναι το εισιτήριό σας για την επιτυχία. Αντέχει τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας, την έντονη υγρασία και την ξηρασία και έχει ισχυρές άμυνες έναντι της μούχλας. Σε εσωτερικό χώρο φτάνει σε ύψος 60–120cm και παράγει 325–400g/m². Τα υπαίθρια φυτά φτάνουν το ύψος των 140cm και παράγουν 120–170g/φυτό. Η συγκομιδή των ανθών συνήθως πραγματοποιείται 8–10 εβδομάδες μετά τη βλάστηση.

ΚΑΠΝΙΖΟΝΤΑΣ ROYAL GORILLA AYTOMATIC

Η Royal Gorilla Automatic έχει περιεκτικότητα σε THC 20%—είναι δηλαδή αρκετά ισχυρή για αυτόματη ποικιλία. Η κατά βάση Indica επίδρασή της χαλαρώνει αμέσως το σώμα και καταπραΰνει το μυαλό. Έχει την ιδανική ψυχαγωγική επίδραση για μια μοναδική βραδινή χαλάρωση που θα σας κάνει να ξεχάσετε τον έξω κόσμο. Παράλληλα, η επίδρασή της σε σωματικό επίπεδο την καθιστά μια καλή θεραπευτική ποικιλία ενάντια στον πόνο, στην ανορεξία και στην κακή διάθεση. Εξαλείφει το άγχος και απαλύνει χρόνιους πόνους και ασθένειες. Τα αποτελέσματα αυτά συνοδεύονται από ευχάριστα αρώματα και γεύσεις από εσπεριδοειδή, πεύκο και φρούτα.

ΕΙΣΤΕ 18 ΧΡΟΝΩΝ Ή ΑΝΩ;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.