The RQS Blog

.By Luke Sumpter


Η καλλιέργεια κάνναβης σε εσωτερικό χώρο χαρακτηρίζεται από μερικά μοναδικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Οι καλλιεργητές έχουν σχεδόν τον πλήρη έλεγχο του περιβάλλοντος κι έτσι μπορούν να ρυθμίσουν με ευκολία παράγοντες όπως το φως, το νερό και τα θρεπτικά συστατικά. Ωστόσο, ο περιορισμένος διαθέσιμος χώρος μπορεί να αποτελέσει προβλήμα όταν καλλιεργείτε ποικιλίες που αναπτύσσονται ταχύτατα.

Ευτυχώς οι εξειδικευμένοι καλλιεργητές μας έχουν βρει τα ιδανικά γενετικά χαρακτηριστικά, ώστε να δημιουργήσουν ποικιλίες που είναι ιδανικές για καλλιέργεια σε εσωτερικό χώρο. Τα φυτά αυτά έχουν μικρό ανάστημα, ενώ η διαχείριση και το κλάδεμά τους είναι εύκολα και απλά. Είναι ιδανικά για μικρές καλλιεργητικές σκηνές και μερικοί καλλιεργητές φτάνουν ακόμα και στο σημείο να τα καλλιεργούν σε ειδικά διαμορφωμένους πύργους υπολογιστών ή σε συρτάρια για περισσότερη διακριτικότητα.

Γιατί να καλλιεργήσετε κάνναβη σε εσωτερικό χώρο;

Η καλλιέργεια σε εσωτερικό χώρο κάνει τη ζωή ευκολότερη για πολλούς καλλιεργητές. Αν ζείτε σε μέρος με ψυχρό κλίμα, κακό καιρό ή ο κήπος σας δεν έχει την κατάλληλη πρόσβαση σε ηλιακό φως, τότε οι καλλιεργητικές σκηνές ίσως να είναι ένας πραγματικός παράδεισος. Προσφέρουν έλεγχο του κύκλου φωτός και η προσεκτική παροχή θρεπτικών συστατικών επιτρέπει στους καλλιεργητές να καλλιεργήσουν τα φυτά τους με τους δικούς τους όρους.

Η καλλιέργεια κάνναβης σε εσωτερικό χώρο επίσης βοηθά τους καλλιεργητές να κρατήσουν κρυφό το ενδιαφέρον τους για την κάνναβη. Η καλλιεργητικές σκηνές εσωτερικού χώρου με φίλτρα άνθρακα μπορούν να εξαλείψουν τη μυρωδιά που παράγουν τα φυτά και να μειώσουν σημαντικά τις πιθανότητες να αντιμετωπίσετε προβλήματα με γείτονες ή με τις αρχές.

Είναι όλες οι ποικιλίες κάνναβης ιδανικές για καλλιέργεια σε εσωτερικό χώρο;

Πρακτικά ναι. Όλες οι ποικιλίες κάνναβης μπορούν να καλλιεργηθούν σε εσωτερικό χώρο—αν και κάποιες έχουν τέτοιο γενετικό προφίλ που τις καθιστά ιδανικές για αυτού του είδους την καλλιέργεια. Οι θαμνώδεις ποικιλίες Indica και οι αυτόματες ποικιλίες συνήθως δεν ξεπερνούν τα 120cm σε ύψος κι έτσι είναι συνήθως ιδανικές για μικρούς χώρους.

Η καλλιέργεια σε εσωτερικό χώρο επίσης επιτρέπει στους καλλιεργητές να ελέγξουν τον χρόνο (τουλάχιστον μέχρι έναν βαθμό). Οι ποικιλίες φωτοπεριόδου ανθίζουν μόνο όταν μειώνονται οι ώρες της ημέρας, καθώς φτάνει το Φθινόπωρο. Στις καλλιέργειες εσωτερικού χώρου οι καλλιεργητές μπορούν να αλλάξουν τον κύκλο φωτός ώστε να προκαλέσουν την άνθιση όποτε αυτοί επιθυμούν. Εναλλακτικά, μπορούν ακόμη και να αυξήσουν την περίοδο ανάπτυξης, κρατώντας τα φυτά για περισσότερο χρόνο στον ανάλογο κύκλο φωτός.

Οι ψηλές ποικιλίες Sativa μπορούν να φτάσουν έως και τα 300cm σε ύψος. Μπορείτε να περιορίσετε το ύψος τους τοποθετώντας τες σε μικρές γλάστρες, αλλά έτσι θα παράγουν και μικρότερες σοδειές.

Αν σκοπεύετε να καλλιεργήσετε σε εσωτερικό χώρο, τότε λάβετε υπόψιν τις παρακάτω ποικιλίες. Είναι ιδανικές για μικρούς χώρους και προσφέρουν εξαιρετικές σοδειές.

Είναι όλες οι ποικιλίες κάνναβης ιδανικές για καλλιέργεια σε εσωτερικό χώρο;

HulkBerry: Ένας πραγματικός σούπερ ήρωας

Οι ταλαντούχοι καλλιεργητές μας δημιούργησαν την ποικιλία HulkBerry αφού αναρωτήθηκαν: "Πώς θα έμοιαζε η τέλεια ποικιλία εσωτερικής καλλιέργειας;". Μετά από προσεκτική εξέταση, συμφώνησαν σε τρία βασικά χαρακτηριστικά: μεσαίο μέγεθος, εξαιρετική παραγωγικότητα και υψηλά επίπεδα THC. Για να επιτύχουν αυτό το αποτέλεσμα, διασταύρωσαν τα μητρικά στελέχη OG Kush και Strawberry Diesel. Το πολυ-υβρίδιο που προέκυψε ονομάστηκε HulkBerry και πέτυχε τα τρία ζητούμενα, αλλά και μερικά ακόμα.

Συνολικά, η HulkBerry έχει 65% γενετική Sativa και 35% Indica. Παράγει λεπτά αλλά πυκνά άνθη με ζωηρές αποχρώσεις του πράσινου, του κίτρινου και του πορτοκαλί. Ωστόσο, το πιο αξιοσημείωτο είναι ότι τα άνθη αυτής της ποικιλίας είναι εμποτισμένα με μια παχύρρευστη ρητίνη που εμπεριέχει πληθώρα τριχιδίων. Αυτή η ουσία περιέχει πολλά πολύτιμα φυτοχημικά, συμπεριλαμβανομένης μιας εντυπωσιακής ποσότητας THC που φτάνει το 27%. Οι αρχάριοι αλλά και οι έμπειροι χρήστες θα ήταν φρόνιμο να ξεκινήσουν αργά και λογικά, όταν δοκιμάζουν αυτά τα άνθη για πρώτη φορά. Χρειάζονται μόνο μερικές εισπνοές για να αισθανθείτε τις επιδράσεις τους. Επιπλέον, το αναζωογονητικό προφίλ τερπενίων της παρέχει νότες από εσπεριδοειδή, ντίζελ, βότανα και πιπέρι που κάνουν κάθε συνεδρία μια μοναδική εμπειρία.

Ποια είναι λοιπόν η πραγματική απόδοση της HulkBerry σε καλλιέργεια εσωτερικού χώρου; Μπορείτε να περιμένετε από τα φυτά να φτάσουν το μέγιστο ύψος των 140cm. Ωστόσο, εάν δεν έχετε χώρο, η χρήση της τεχνικής LST θα κρατήσει τα φυτά σας στο ύψος των 80cm. Μετά από μια φάση ανθοφορίας 9–11 εβδομάδων, θα χρειαστείτε αρκετά βάζα για να αποθηκεύσετε 400–450g/m².

Sinsemilla Superhero — HulkBerry

HulkBerry
23_genetic background_1 OG Kush x Strawberry Diesel
33_Yield indoors_1 400 - 450 gr/m2
31_plant height outdoor_1 80 - 140 cm
25_flowering time_1 9 - 11 Εβδομάδες
29_THC_1 THC: 27%
28_Type Blend_1 Sativa 65% Indica 35%
34_yield outdoor_1 650 - 700 gr/plant
32_plant height outdoors_1 160 - 200 cm
27_harvest period_1 Τέλη Σεπτέμβρη
22_Effect_1 Διαύγεια, Χαρά

Αγορά HulkBerry

Royal Skywalker: Για ένα ταξίδι στα άστρα

Η Royal Skywalker θα εκτοξεύσει τον εγκέφαλό σας στο διάστημα κι ακόμα παραπέρα, ενώ παράλληλα θα ικανοποιήσει τους γευστικούς σας κάλυκες. Ακόμα κι αν αισθάνεστε σαν μαθητευόμενος Τζεντάι στην καλλιέργεια εσωτερικού χώρου, η Royal Skywalker παρέχει μια εύκολη εμπειρία καλλιέργειας. Θα σας βοηθήσει να γίνετε ο Δάσκαλος Τζεντάι με τα πράσινα δάχτυλα σε ελάχιστο χρόνο. Αυτή η ελαφρώς Indica ποικιλία διαθέτει 60% γενετική Indica και 40% Sativa. Σε μια προσπάθεια να δημιουργήσουν μια διαχρονική ποικιλία εσωτερικής καλλιέργειας, οι ειδικοί αναπαραγωγής της RQS διασταύρωσαν τη θρυλική Blueberry με τη Mazar.

Η Royal Skywalker προσελκύει τους καλλιεργητές για διάφορους λόγους. Πολλοί αισθάνονται γοητεία βλέποντας φωτογραφίες των μοναδικών ανθών της. Οι αποχρώσεις του σκούρου πράσινου, που σχεδόν συνορεύουν με το μαύρο, είναι απλά ακαταμάχητες. Φυσικά, οι περισσότεροι καλλιεργητές επιλέγουν να καλλιεργήσουν αυτό το φυτό για το υψηλό επίπεδό του σε THC. Με 25% δεν χρειάζονται πολλά για να αισθανθείτε μια κλιμακούμενη επίδραση. Και το αποτέλεσμα; Ένα ισχυρό απόθεμα που διαρκεί πολύ περισσότερο από κάποιο που αποτελείται από πιο αδύναμα άνθη. Το καλύτερο είναι το λαχταριστό προφίλ τερπενίων της Royal Skywalker, το οποίο περιέχει νότες από βατόμουρο, εσπεριδοειδή και πιπέρι.

Αν ψάχνετε για μια εύκολη εμπειρία καλλιέργειας σε εσωτερικούς χώρους, η Royal Skywalker είναι η κατάλληλη για εσάς. Μόλις γυρίσετε τα φώτα σας σε πρόγραμμα ανθοφορίας, αυτό το φυτό θα δουλέψει σκληρά σχηματίζοντας άνθη σε μια περίοδο 9–10 εβδομάδων. Μέχρι το τέλος αυτού του χρονικού πλαισίου, προετοιμαστείτε να συλλέξετε και να αποξηράνετε έως και 600g/m² άνθη καλυμμένα με ρητίνη.ç

Shoot for the Stars — Royal Skywalker

Royal Skywalker
23_genetic background_1 Blueberry x Mazar
33_Yield indoors_1 550 - 600 gr/m2
31_plant height outdoor_1 80 - 130 cm
25_flowering time_1 9 - 10 Εβδομάδες
29_THC_1 THC: 25%
28_Type Blend_1 Sativa 40% Indica 60%
34_yield outdoor_1 500 - 600 gr/plant
32_plant height outdoors_1 150 - 200 cm
27_harvest period_1 Οκτώβριος
22_Effect_1 Διαύγεια, Σωματική Χαλάρωση

Αγορά Royal Skywalker

AMG: Οι γεύσεις της φύσης

Η ποικιλία AMG, γνωστή και ως Amnesia Mac Ganja, αξίζει μια θέση στην εσωτερική σας καλλιέργεια για διάφορους λόγους. Οι καλλιεργητές μας δημιούργησαν ειδικά αυτή τη ποικιλία για να καλλιεργηθεί σε εσωτερικό χώρο. Συνδυάζοντας την ιστορική και παγκοσμίου φήμης γενετική Amnesia και Mexican Haze, η AMG διαθέτει ως κυρίαρχο προφίλ τη γενετική Sativa σε ποσοστό 80%, καθιστώντας τη μια από τις λίγες ποικιλίες Sativa που ευδοκιμούν κάτω από φώτα εσωτερικής καλλιέργειας.

Η AMG έχει πολλά να προσφέρει εκτός από εύκολη καλλιέργεια σε εσωτερικούς χώρους. Αυτό το υβρίδιο Sativa παράγει επίσης μια εντυπωσιακή ποσότητα THC της τάξης του 22%, η οποία υποδηλώνει μια ψυχοτρόπο επίδραση κατά τη χρήση των ανθών της. Δεν θα κυριαρχήσει εντελώς τον εγκέφαλό σας, αλλά σίγουρα δεν θα σας απογοητεύσει. Ετοιμαστείτε για μια μακρά εμπειρία εγκεφαλικής ανύψωσης που θα σας φέρει την επιθυμία της δημιουργίας ή της επικοινωνίας με παλιούς, καλούς φίλους. Τα τερπένια της AMG συνεργάζονται με το ψυχοδραστικό κανναβινοειδές THC για να δημιουργήσουν μια αίσθηση γείωσης—για να μην αναφερθούμε στις ελκυστικές γήινες γεύσεις με νότες εσπεριδοειδών.

Καθώς είναι μια πραγματική Sativa, η AMG έχει συγκριτικά μεγάλο χρόνο ανθοφορίας 10–11 εβδομάδων. Αν και χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο για να ανθίσει, αυτή η παραγωγική κυρία προσφέρει έως και 500g/m² στο τέλος της διαδικασίας. Παρά τη μεγάλη απόδοσή της, τα φυτά σπάνια ξεπερνούν το ύψος των 120cm. Εάν σας πιέζει ιδιαίτερα ο χώρος, σκεφτείτε να εφαρμόσετε τις μεθόδους main-lining και LST για να τη διατηρήσετε σε ένα εύκολα διαχειρίσιμο ύψος, γύρω στα 80cm.

Tastes of Nature — AMG

AMG - Amnesia Mac Ganja
23_genetic background_1 Amnesia x Mexican Haze
33_Yield indoors_1 450 - 500 gr/m2
31_plant height outdoor_1 80 - 120 cm
25_flowering time_1 10 - 11 Εβδομάδες
29_THC_1 THC: 22%
28_Type Blend_1 Sativa 80% Indica 20%
34_yield outdoor_1 550 - 600 gr/plant
32_plant height outdoors_1 140 - 200 cm
27_harvest period_1 Οκτώβριος
22_Effect_1 Διαύγεια, Ισορροπημένη, Καθήλωση

Αγορά AMG - Amnesia Mac Ganja

Mother Gorilla: Με υψηλή παραγωγικότητα

Η Mother Gorilla προσφέρει ένα τόσο ευφορικό αποτέλεσμα που θα μπορούσε να δαμάσει ακόμη και τις αιωρούμενες γροθιές του πιο ταραγμένου γορίλα με ασημένια πλάτη. Εκτός από το ότι σας κάνει να αισθάνεστε μοναδικά, αυτή η ποικιλία πληροί όλες τις προϋποθέσεις μιας εξαιρετικής ποικιλίας για εσωτερική καλλιέργεια. Είναι εξαιρετικά συμπαγής, εξαιρετικά παραγωγική και σχετικά γρήγορη στο να ανθίσει. Συνολικά, προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε, αν αναζητάτε κάτι που θα γεμίσει τα βάζα σας χωρίς να καταλαμβάνει πολύ χώρο στο δωμάτιο καλλιέργειας.

Η Mother Gorilla έχει κατά 70% κυρίαρχο γενετικό προφίλ Sativa και προέρχεται από την κορυφαία ποικιλία Gorilla Glue 4, με καταγωγή από τις ΗΠΑ και γνωστή σε όλο τον κόσμο για την εντυπωσιακή της ισχύ. Για να δημιουργήσουν τη Mother Gorilla, οι καλλιεργητές μας διασταύρωσαν την GG4 με τη Reina Madre. Οι απόγονοι διαθέτουν όμορφα πράσινα-μοβ άνθη, THC της τάξης του 23% και ένα περίπλοκο προφίλ τερπενίων που φέρει γεύσεις σοκολάτας, γης, βοτάνων και skunk.

Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να καλλιεργήσουν σε εσωτερικό χώρο για λόγους μυστικότητας. Έτσι, είναι λογικό να καλλιεργούνται φυτά που είναι εύκολο να κρυφτούν και να περιοριστούν. Μέσω της χρήσης της τεχνικής LST και άλλων τεχνικών εκπαίδευσης, οι καλλιεργητές μπορούν να διατηρήσουν τη Mother Gorilla στο χαμηλό ύψος των μόλις 60 εκατοστών. Ακόμα και σε αυτό το μέγεθος, τα φυτά εξακολουθούν να είναι ικανά να παράγουν έως και 500g/m², με χρόνο ανθοφορίας των 9–10 εβδομάδων.

Mother Gorilla

Mother Gorilla (Πρώην Royal Madre)
23_genetic background_1 Gorilla Glue 4 x Reina Madre
33_Yield indoors_1 450 - 500 gr/m2
31_plant height outdoor_1 60 - 100 cm
25_flowering time_1 9 - 10 Εβδομάδες
29_THC_1 THC: 23%
28_Type Blend_1 Sativa 70% Indica 30%
34_yield outdoor_1 500 - 550 gr/plant
32_plant height outdoors_1 140 - 180 cm
27_harvest period_1 Αρχές Οκτώβρη
22_Effect_1 Ευφορία, Ηρεμία

Αγορά Mother Gorilla (Πρώην Royal Madre)

Mimosa: Η Βασίλισσα του Tang

Δεν υπάρχει κάποιο βραβείο εάν μαντέψετε σωστά το από πού πήρε το όνομά της αυτή η ποικιλία. Ωστόσο, αν είστε κάποιος που απολαμβάνει το αναψυκτικό Tang, θα ξέρετε ακριβώς τι κάνει μια ρουφηξιά Mimosa στους γευστικούς κάλυκες. Ο συνδυασμός σαμπάνιας και πορτοκαλιού εκτοξεύει τις νευρικές απολήξεις στη γλώσσα, ενώ το αφρώδες ποτό διεγείρει το μυαλό.

Κάθε χρήση μέσω μπονγκ ή τσιγάρου της Mimosa παράγει σχεδόν το ίδιο αποτέλεσμα. Ως απόγονος της εσπεριδοειδούς Clementine και της γλυκιάς και φρουτώδους Purple Punch, αυτό το πολυ-υβρίδιο όπου κυριαρχεί η γενετική Sativa διαθέτει ένα δροσιστικό και αναζωογονητικό προφίλ τερπενίων που χαρακτηρίζεται από γήινες και όξινες νότες. Εν τω μεταξύ, το 22% THC δρα άμεσα για να ανυψώσει το μυαλό και να χαλαρώσει το σώμα. Είτε την απολαμβάνετε το πρωί είτε νωρίς το απόγευμα, θα σας βάλει γρήγορα στην τέλεια διάθεση για κοινωνικές συναναστροφές, δημιουργικές ενασχολήσεις ή για οικιακές δουλειές με νέο κίνητρο.

Ευτυχώς, η παραγωγή αυτών των ισχυρών ανθών απαιτεί λίγη προσπάθεια. Σε εσωτερική καλλιέργεια, η Mimosa θα φτάσει σε ύψος μόλις 80cm, ενώ με ελαφριά εκπαίδευση και μειώνοντας το μέγεθος της γλάστρας μπορείτε να την διατηρήσετε στα 60cm για άκρα μυστικότητα. Αν και μικρά σε ανάστημα, τα φυτά θα σας ανταμείψουν με 350–450g/m² μετά από μια περίοδο ανθοφορίας 9–10 εβδομάδων.

Mimosa
23_genetic background_1 Clementine x Purple Punch
33_Yield indoors_1 350 - 400 gr/m2
31_plant height outdoor_1 60 - 80 cm
25_flowering time_1 9 - 10 Εβδομάδες
29_THC_1 THC: 22%
28_Type Blend_1 Sativa 70% Indica 30%
34_yield outdoor_1 500 - 550 gr/plant
32_plant height outdoors_1 80 - 100 cm
27_harvest period_1 Μέσα Οκτώβρη
22_Effect_1 Γέλιο, Δημιουργικότητα

Αγορά Mimosa

Ειστε 18 χρονων ή ανω;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.