By Arielle Friedman

Ο Πλήρης Οδηγός Για Τα Συμπυκνώματα Κάνναβης

Ο Πλήρης Οδηγός Για Τα Συμπυκνώματα Κάνναβης

περιεχομένου:

Τα συμπυκνώματα γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή. Μπορεί το άνθος να είναι αυτό που συνήθως αξιοποιείται, αλλά και τα συμπυκνώματα προτιμώνται ολοένα και περισσότερο. Μέχρι το 2022 προβλέπεται ότι οι πωλήσεις των συμπυκνωμάτων θα ξεπεράσουν τις πωλήσεις των ανθών.

Στα συμπυκνώματα κάνναβης τα ενεργά συστατικά είναι σε μια πιο συμπυκνωμένη μορφή σε σχέση με το άνθος της κάνναβης. Το kief είναι η πιο απλή μορφή συμπυκνώματος κάνναβης. Υπάρχουν κι άλλα συμπυκνώματα όπως: το hash, το BHO και τα συμπυκνώματα εκχύλισης με τη χρήση CO₂. Τεχνικά, τα βάμματα και τα βρώσιμα είναι και αυτά συμπυκνώματα, ωστόσο σε αυτό το άρθρο θα εστιάσουμε στα συμπυκνώματα που μπορούν να καπνιστούν ή να ατμιστούν.

Σε αυτό το σημείο μπορεί να έχετε περισσότερες ερωτήσεις παρά απαντήσεις. Ποια είναι τα διαφορετικά είδη συμπυκνωμάτων; Μπορούν να παρασκευαστούν στο σπίτι; Πως χρησιμοποιούνται; Θα απαντήσουμε σε όλες τις παραπάνω ερωτήσεις, όμως αρχικά ας κάνουμε μια αναφορά στην ιστορία των συμπυκνωμάτων κάνναβης.

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΑΤΩΝ ΚΑΝΝΑΒΗΣ

Παρόλο που τα συμπυκνώματα έχουν αποκτήσει τη φήμη ότι είναι κάτι καινούριο στην κοινότητα της κάνναβης, αυτά υπάρχουν από αρχαιοτάτων χρόνων με τη μορφή του hash (χασίς ή πιο ευρέως γνωστό ως "σοκολάτα"). Το hash προήλθε αρχικά από την Κίνα, αλλά έγινε γνωστό από τη χρήση του στην Ινδία και στη Μέση Ανατολή. Εμφανίστηκε μέχρι και στη συλλογή ιστοριών και παραμυθιών <i> Χίλιες Και Μια Νύχτες </i>.

Το hash έκανε την εμφάνισή του στην Ευρώπη τον 18ο αιώνα, μέσω συγγραφέων όπως ο Gmelin που εξιστορούσε τις θεραπευτικές του ιδιότητες. Η δημοτικότητα του hash αυξήθηκε μετά τους Ναπολεόντειους πολέμους, όταν τα Γαλλικά στρατεύματα ήρθαν σε επαφή με αυτό στην Αίγυπτο. Οι διανοούμενοι του Παρισιού σύντομα ίδρυσαν το "Club des Hashischins", μια κοινότητα που χτίστηκε γύρω από τη χρήση του. Ανάμεσα στα μέλη του συγκαταλέγονταν σπουδαίες προσωπικότητες όπως ο Victor Hugo, ο Charles Baudelaire και ο Alexandre Dumas.

Παράλληλα, το hash άρχισε να αναδεικνύεται και στην ιατρική κοινότητα. Ο Samuel Hahnemann, ιδρυτής της ομοιοπαθητικής, αγωνίστηκε για να γνωστοποιήσει την αποτελεσματικότητά του το 1811 και κατά τα τέλη του 1800, το hash αξιοποιούνταν ως θεραπεία για πλήθος συμπτωμάτων όπως η αϋπνία, διάφοροι πόνοι, ημικρανίες και εμμηνορροϊκά προβλήματα.

Δυστυχώς, όμως, μια καταιγίδα ετοιμαζόταν να ξεσπάσει. Με την απαγόρευση των ναρκωτικών τον 20ο αιώνα, το hash εντάχθηκε ανάμεσα στους επικηρυγμένους και στοχοποιήθηκε.
Με τη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών του 1961 για τα Ναρκωτικά, το hash εγκληματοποιήθηκε παγκοσμίως και η χρυσή εποχή της νόμιμης κάνναβης έφτασε στο τέλος της.

Το hash καταδιώχθηκε, αλλά μπόρεσε να ξεφύγει. Το Μαρόκο έγινε ο κορυφαίος εξαγωγέας hash στον κόσμο, προμηθεύοντας τον με hash τύπου "soap bar", το οποίο υπήρχε σε μεγάλη ποσότητα αλλά ήταν χαμηλής ποιότητας. Από το 1900, το Αφγανιστάν ανέλαβε τα ηνία στην εξαγωγή hash, προσφέροντας ένα υψηλής ποιότητας προϊόν στην παγκόσμια αγορά.

Καθώς το hash χάραξε την υπόγεια πορεία του, γεννήθηκε ένα νέο είδος συμπυκνώματος. Στη δεκαετία του '70, οι τεχνολόγοι μαριχουάνας χρησιμοποίησαν αλκοόλ, ενεργό άνθρακα και μέλι για να παράγουν "χασισέλαιο", ένα συμπύκνωμα με υψηλότερα επίπεδα THC σε σχέση με το γνωστό hash. Το χασισέλαιο γρήγορα κέρδισε δημοτικότητα και μάλιστα εμφανίστηκε στα πειράματα της CIA MK Ultra ως πιθανός υποψήφιος για τον έλεγχο του μυαλού.

Μεγάλο κεφάλαιο της ιστορίας των συμπυκνωμάτων, έχει "συμπυκνωθεί" μέσα στα τελευταία 20 χρόνια. Το 1999 αρχίζουν να εμφανίζονται στο διαδίκτυο οδηγίες για την εξαγωγή των δραστικών ουσιών της κάνναβης με τη χρήση βουτανίου. Το 2005, ο Καναδός Budderking γνωστοποίησε την τεχνική για την παραγωγή budder και παράλληλα έκανε γνωστό το dabbing ring, έναν γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπος κατανάλωσης συμπυκνωμάτων. Έκτοτε, τα χασισέλαια ανέβηκαν επίπεδο και απέκτησαν μεγαλύτερο κύρος και ετοιμάζονται να εκπροσωπήσουν επάξια την παγκόσμια βιομηχανία κάνναβης.

χασισέλαιο

ΕΙΔΗ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΑΤΩΝ

Τα συμπυκνώματα διακρίνονται σε 2 βασικές κατηγορίες: Αυτά που είναι εκχυλίσματα και αυτά που δεν είναι. Τα εκχυλίσματα φτιάχνονται με τη χρήση ενός διαλύτη και συχνά ονομάζονται και ως χασισέλαιο. Τα συμπυκνώματα που δεν παράγονται με εκχύλιση είναι το hash, το rosin hash και το kief. Το bubble hash δεν θεωρείται εκχύλισμα παρόλο που χρησιμοποιεί το νερό ως διαλυτικό μέσο. Στον κόσμο της κάνναβης το νερό δεν θεωρείται διαλύτης.

Υπάρχουν δύο τρόποι κατηγοριοποίησης των εκχυλισμάτων, βάση τον διαλύτη και βάση την υφή. Κάποιες κατηγορίες εκχυλισμάτων με βάση τον διαλύτη είναι το BHO, του οποίου διαλύτης είναι το βουτάνιο, το PHO, του οποίου διαλύτης είναι το προπάνιο, τα εκχυλίσματα με βάση το CO₂, των οποίων διαλύτης είναι το υπερκρίσιμο CO₂ και τα εκχυλίσματα με βάση την αλκοόλη, διαλύτης των οποίων, φυσικά, είναι η αλκοόλη.

Μια άλλη κατηγοριοποίηση των εκχυλισμάτων βασίζεται στην υφή. Το κερί αφορά εκχυλίσματα κηρώδη και αδιαφανή, το sap αφορά εκχυλίσματα κολλώδη και διαφανή, το shatter αφορά εκχυλίσματα σκληρά και διάφανα σαν το γυαλί, το pull 'n' snap αφορά εκχυλίσματα που είναι σαν καραμέλα βουτύρου και το budder αφορά εκχυλίσματα αδιαφανή με αφράτη υφή.

Διαφορετικές υφές μπορούν να προκύψουν μεταβάλλοντας την ταχύτητα και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το εκχύλισμα ψύχεται κατά τη διάρκεια της παραγωγής. Το Budder, για παράδειγμα, μπορεί να προκύψει με το «χτύπημα» του εκχυλίσματος στην πλάκα ψύξης του. Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, η υφή έχει μικρή επίδραση στις ψυχοτρόπες ή φαρμακευτικές ιδιότητες του εκχυλίσματος.

Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παραγωγή εκχυλισμάτων και άλλων συμπυκνωμάτων.

ΔΡΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΑΤΩΝ

Τα συμπυκνώματα λειτουργούν σπάζοντας τα λεπτά αδενικά τριχίδια του άνθους της κάνναβης και συμπιέζοντας το περιεχομένου τους. Ως εκ τούτου, είναι πλούσια σε κανναβινοειδή και τερπένια, τα οποία προσφέρουν στην κάνναβη την επίδραση της.

Τα συμπυκνώματα είναι δημοφιλή για δύο λόγους: Πρώτον, τείνουν να έχουν μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε THC συγκριτικά με γνωστές ποικιλίες κάνναβης, που σημαίνει ότι έχουν μια πολύ πιο μεθυστική επίδραση. Δεύτερον, τείνουν να είναι πιο πλούσια σε φαρμακευτικά κανναβινοειδή και τερπένια, ενισχύοντας έτσι τις θεραπευτικές επιδράσεις της κάνναβης.

Η δραστικότητα είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα των συμπυκνωμάτων, αλλά ενέχει και τον μεγαλύτερο κίνδυνο. Οι άπειροι χρήστες μπορεί να βρεθούν συγκλονισμένοι από την πρώτη τους εμπειρία, νιώθοντας ότι βρίσκονται στα πρόθυρα της παράνοιας ή βιώνοντας μια δυσάρεστη κατάσταση. Συνεπώς, οι αρχάριοι χρήστες, θα πρέπει να ξεκινούν με μικρές δόσεις συμπυκνωμάτων και να τα καταναλώνουν με υπευθυνότητα.

Ο Πλήρης Οδηγός Για Τα Συμπυκνώματα Κάνναβης

ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΑΤΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ VS ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Όπως και με τα μπισκότα, η πιο σημαντική ερώτηση που ένας χρήστης οφείλει να θέσει στον εαυτό του είναι: Να αγοράσει τα συμπυκνώματα από κάποιο κατάστημα ή να τα παρασκευάσει στο σπίτι; Ένας τυπικός χρήστης έχει τρεις επιλογές: να αγοράσει συμπυκνώματα του εμπορίου, να αγοράσει συμπυκνώματα που έχουν παρασκευαστεί οικιακά από κάποιον ιδιώτη ή να τα παρασκευάσει μόνος του. Για να σας διαφωτίσουμε περισσότερο σχετικά με την επιλογή που καλείστε να κάνετε, θα πρέπει να εμβαθύνουμε λίγο περισσότερο στο ποια είναι τα διάφορα είδη συμπυκνωμάτων και πώς παρασκευάζονται.

Όταν πρόκειται για συμπυκνώματα χωρίς τη χρήση διαλύτη, πολλοί χρήστες θα επιλέξουν να τα φτιάξουν στο σπίτι. Εξάλλου, όποιος χρησιμοποιεί ένα grinder με παγίδα kief, τεχνικά παρασκευάζει σπιτικά συμπυκνώματα. Το συμπυκνωμένο kief μπορεί να προστεθεί σε τσιγάρα, να πασπαλιστεί στον καφέ ή να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή moon rocks.

Υπάρχουν επίσης διάφοροι τρόποι παρασκευής hash στο σπίτι. Μερικοί χρήστες προτιμούν την απλότητα του shoe hash, όπου το kief συσκευάζεται σε μια αεροστεγή σακούλα και τοποθετείται στη φτέρνα του παπουτσιού. Καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας πατιέται, θερμαίνεται και συμπιέζεται αποκτώντας την μορφή του hash. Μια άλλη επιλογή είναι το rosin hash - όπου τα άνθη κάνναβης διπλώνονται μέσα σε κερόχαρτο και στη συνέχεια θερμαίνονται και συμπιέζονται με μια πρέσα μαλλιών, απελευθερώνοντας έτσι μια ρητίνη με παρόμοιες ιδιότητες με το BHO. Υπάρχουν διάφοροι άλλοι τρόποι παρασκευής hash, χρησιμοποιώντας αναδευτήρες, συμπιεστές ή και πάγο. Από τις διαφορετικές μεθόδους παρασκευής hash προκύπτουν διαφορετικές ιδιότητες, αλλά το κοινό χαρακτηριστικό όλων είναι η ασφάλεια που οφείλεται στην απουσία διαλυτών.

Τα εκχυλίσματα είναι λίγο πιο περίπλοκα. Η διαδικασία παρασκευής του BHO και του PHO - δύο εκ των πιο γνωστών - ενέχει ένα ποσοστό επικινδυνότητας. Η εκχύλιση με βουτάνιο περιλαμβάνει εκρηκτικά υλικά και κάποιοι οικιακοί παρασκευαστές έχουν ανατινάξει τις κουζίνες τους κατά την διαδικασία παρασκευής. Ένας άλλος κίνδυνος στην περίπτωση των BHO και PHO είναι η πιθανή παρουσία προσμίξεων στο τελικό προϊόν.

Εάν είναι η πρώτη σας απόπειρα εκχύλισης στο σπίτι, μην ξεκινήσετε με BHO ή PHO. Δοκιμάστε καλύτερα μια εκχύλιση με βάση την αλκοόλη, η οποία ενέχει μικρό ρίσκο και αποτελεί έναν καλό τρόπο εξοικείωσης με τη διαδικασία.

Τα εκχυλίσματα του εμπορίου συνήθως παρασκευάζονται με εκχύλιση μέσω του υπερκρίσιμου CO₂. Η μέθοδος αυτή επιτρέπει στους παραγωγούς να εξαγάγουν μια ευρεία ποικιλία κανναβινοειδών και τερπενίων, χωρίς τον κίνδυνο προσμίξεων. Το υπερκρίσιμο CO2 είναι η κύρια μέθοδος εμπορικής εκχύλισης αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, ο εξοπλισμός που απαιτείται είναι εξαιρετικά ακριβός, επομένως είναι σχεδόν απίθανο να υπάρχει σε οικιακά εργαστήρια.

ΠΟΙΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΕΤΕ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΑΤΑ;

Μια από τις σημαντικότερες αποφάσεις που πρέπει να λάβετε κατά την διαδικασία παρασκευής συμπυκνωμάτων είναι το με ποια ποικιλία θα ξεκινήσετε. Όπως δεν μπορείτε να πάρετε αίμα από μια πέτρα, έτσι δεν μπορείτε να αντλήσετε THC από μια ποικιλία με μηδενική περιεκτικότητα σε THC, παραδείγματος χάρη.

Υπάρχουν ορισμένες βασικές παράμετροι που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή μιας ποικιλίας. Η πρώτη είναι το σε τι ποσοστό έχει ιδιότητες Indica ή Sativa - οι Indica ποικιλίες έχουν πιο χαλαρωτικές ιδιότητες, με έντονες σωματικές επιδράσεις που μπορεί να προκαλέσουν από πείνα μέχρι υπνηλία. Οι Sativa ποικιλίες τείνουν να έχουν μια πιο ενεργητική επίδραση, προκαλώντας μια εγκεφαλική ευφορία που μπορεί να είναι αναζωογονητική, δημιουργική και μερικές φορές στρεσογόνος. Επίσης είναι σημαντικό να ληφθεί υπόψη η περιεκτικότητα της ποικιλίας σε THC - που καθορίζει την ισχύ των ψυχοτρόπων επιπτώσεών της - καθώς και τα επίπεδα CBD, αφού στο CBD οφείλονται πολλές από τις θεραπευτικές επιδράσεις της κάνναβης.

Εάν αναζητάτε μια ποικιλία υψηλής περιεκτικότητας σε THC, η Royal Gorilla σίγουρα θα σας ικανοποιήσει. Πρόκειται για ένα υβρίδιο με ισορροπημένη αναλογία Indica/Sativa και πραγματικά εντυπωσιακή περιεκτικότητα THC που φτάνει το 30%. Εάν ψάχνετε για ένα συμπύκνωμα για θεραπευτική χρήση, όπως για την ανακούφιση από τον χρόνιο πόνο, το άγχος ή την επιληψία, καλό θα ήταν να στραφείτε προς ποικιλίες με υψηλή περιεκτικότητα σε CBD. Η Euphoria είναι μια καλή επιλογή, με κυρίαρχες ιδιότητες Ιndica και 7% CBD. Μια πολύ διαφορετική, αλλά εξίσου ισχυρή επιλογή είναι το Painkiller XL, μια κυρίως Sativa ποικιλία με ιδιαίτερη ισορροπία περιεκτικότητας THC και CBD.

ΤΕΡΠΕΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΑΤΑ

ΤΕΡΠΕΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΑΤΑ

Ένας άλλος παράγοντας στην επιλογή της κατάλληλης ποικιλίας είναι η περιεκτικότητα σε τερπένια. Τα τερπένια ευθύνονται για τη γεύση των ποικιλιών κάνναβης. Επίσης, επηρεάζουν τις ψυχοδραστικές επιδράσεις της κάνναβης και της προσφέρουν πολλές από τις θεραπευτικές της ιδιότητες.

Ένα σημαντικό τερπένιο είναι το λιμονένιο. Έχει αντικαταθλιπτικές ιδιότητες, οπότε εάν ψάχνετε κάποια ποικιλία εναντίον αυτής της διαταραχής, καλό θα ήταν να αναζητήσετε το συγκεκριμένο τερπένιο. Η ποικιλία Jack Herer είναι πλούσια σε λιναλοόλη και THC. Ένα άλλο σημαντικό τερπένιο είναι το β-καρυοφυλλένιο, που φαίνεται να[1] μειώνει τα συμπτώματα κατάθλιψης και άγχους κατά την χορήγηση σε αρουραίους. Η ποικιλία της ευθυμίας. η Royal Cookies, περιέχει β-καρυοφυλλένιο. Εάν υποφέρετε από κοινωνικό άγχος ή επιθετικότητα, ίσως πρέπει να αναζητήσετε μια ποικιλία που να περιέχει λιναλοόλη, η οποία ίσως βοηθήσει με αυτά τα συμπτώματα[2]. Οι ποικιλίες που προέρχονται από την Grand Daddy Purple, όπως η Legendary OG Punch, συνήθως έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε λιναλοόλη.

Όταν καταναλώνετε τερπένια σε συμπυκνώματα, είναι σημαντικό να έχετε επίγνωση της θερμοκρασίας. Τα τερπένια τείνουν να είναι πιο ευαίσθητα στη θερμότητα από ότι το THC και το CBD και μπορούν εύκολα να χαθούν σε υψηλές θερμοκρασίες. Εάν είστε ένας dabber που θέλει να διατηρήσει τα τερπένια, εξασφαλίστε ότι το dabbing πραγματοποιείται σε χαμηλές θερμοκρασίες.

ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΑΤΑ

Τα συμπυκνώματα μπορούν να καταναλωθούν με διάφορους τρόπους. Μπορούν να ψηθούν μέσα σε βρώσιμα χρησιμοποιώντας παρόμοιες μεθόδους με αυτές που θα χρησιμοποιούσατε για τα άνθη της κάνναβης. Μπορούν, επίσης, να προστεθούν σε τσιγάρα με άνθη κάνναβης ή σε πίπες. Ωστόσο, ο πιο συνηθισμένος τρόπος για να καταναλώσετε τα συμπυκνώματα είναι η άτμιση ή το dabbing.

Τα στυλό άτμισης αποτελούν έναν ιδιαίτερα δημοφιλή τρόπο κατανάλωσης συμπυκνωμάτων. Είναι ο πιο διαδεδομένος τρόπος κατανάλωσης εμπορικών συμπυκνωμάτων μέσω εκχύλισης με τη χρήση CO₂. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για οποιοδήποτε χασισέλαιο ή για το ίδιο το hash. Τα στυλό άτμισης είναι διακριτικά, απλά στη χρήση και συνήθως οδηγούν σε μια πιο ήπια και διαχειρίσιμη ευφορία.

Στο άλλο άκρο του φάσματος, το dabbing είναι μια μέθοδος για την κατανάλωση συμπυκνωμάτων, η οποία περιλαμβάνει την μετατροπή του προϊόντος κάνναβης σε καπνό ή ατμό με τη χρήση ενός καυτού καρφιού και εισπνέοντας τον ατμό από το καυτό μεταλλικό ή κεραμικό στοιχείο ''dab rig''. Μπορείτε να βρείτε πιο λεπτομερείς οδηγίες εδώ. Όπως προαναφέρθηκε, αυτή η μέθοδος θεωρείται αρκετά ισχυρή και χρειάζεται κάποιος χρόνος για να την συνηθίσει κανείς.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΑΤΩΝ

Τα συμπυκνώματα έχουν διάφορα πλεονεκτήματα. Για παράδειγμα, είναι πολύ πιο ισχυρά από το άνθος της κάνναβης, που σημαίνει πιο ισχυρή ευφορία, πιο ισχυρά θεραπευτικά αποτελέσματα ή - θέτοντάς το αλλιώς - μιλάμε για τα ίδια αποτελέσματα με λιγότερο προϊόν. Μιας και τα ενεργά συστατικά δεν είναι αναμειγμένα με φυτικά υλικά, τα συμπυκνώματα είναι συνήθως πιο φιλικά προς τους πνεύμονες. Επίσης, τα συμπυκνώματα τείνουν να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια από ένα απλό μπουμπούκι, όμως η σωστή αποθήκευση/ συντήρηση τους είναι ζωτικής σημασίας.

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΑΤΩΝ

Το πλεονέκτημα των συμπυκνωμάτων μπορεί να αποτελέσει και μειονέκτημα. Πιο συγκεκριμένα, η δραστικότητα μπορεί να οδηγήσει σε ισχυρές θεραπευτικές ιδιότητες από την μια, από την άλλη, όμως, μπορεί να προκαλέσει και υπερβολική αποδιοργάνωση για κάποιον που δεν είναι προετοιμασμένος. Εάν είστε αρχάριος όσον αφορά στα συμπυκνώματα και ειδικά όσον αφορά στη διαδικασία του dabbing, ξεκινήστε οπωσδήποτε με μικρές ποσότητες.

Ο ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΑΤΩΝ

Ίσως όλες αυτές οι πληροφορίες να σας φάνηκαν υπερβολικά πολλές, αλλά, όπως με όλα τα πράγματα, στην πράξη μαθαίνει κανείς καλύτερα. Επιλέξετε, λοιπόν, το συμπύκνωμα που σας ελκύει περισσότερο και αφεθείτε στην επίδρασή του. Ποιος ξέρει; Ίσως ανακαλύψετε τον νέο αγαπημένο σας τρόπο κατανάλωσης κάνναβης.

External Resources:
  1. β-Caryophyllene, a CB2 receptor agonist produces multiple behavioral changes relevant to anxiety and depression in mice. - PubMed - NCBI https://www.ncbi.nlm.nih.gov
  2. Effects of inhaled Linalool in anxiety, social interaction and aggressive behavior in mice. - PubMed - NCBI https://www.ncbi.nlm.nih.gov
Δήλωση αποποίησης ευθύνης:
Αυτό το περιεχόμενο προορίζεται αποκλειστικά για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Οι παρεχόμενες πληροφορίες προέρχονται από έρευνες που συλλέγονται από εξωτερικές πηγές

Ειστε 18 χρονων ή ανω;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.