Οδηγός Καλλιέργειας Κάνναβης από τη Royal Queen Seeds

Πώς Να Πετύχετε Μέγιστες Σοδειές Με Κάνναβη Αυτόματης Άνθισης

Maximum Yield With Autoflowering Cannabis

Ορίστε πως μπορείτε να μεγιστοποιήσετε την απόδοση των αυτόματων σπόρων σας:


Οι ποικιλίες αυτόματης άνθισης κέρδισαν επιτέλους τον σεβασμό που τους αξίζει. Το σπουδαιότερο είναι όμως ότι έχουν κερδίσει μια θέση και στο δωμάτιό καλλιέργειάς σας. Με τον οδηγό μας για την επίτευξη των μέγιστων αποδόσεων, θα λάβετε την μεγαλύτερη δυνατή συγκομιδή από τα αυτόματα φυτά σας!

ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟ-ΑΝΘΙΖΟΜΕΝΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ

Τα φυτά αυτόματης άνθισης αναπτύσσονται πολύ γρήγορα και η άνθιση τους δεν εξαρτάται από τις ώρες φωτός που απολαμβάνουν. Επειδή η διαδικασία καλλιέργειας τους είναι πολύ πιο απλή, οι αυτόματες ποικιλίες έχουν γίνει πολύ δημοφιλείς και έχει ανεβεί το επίπεδο της ποιότητάς τους στην αγορά.

Υπάρχουν διάφορες πρακτικές που μπορείτε να εφαρμόσετε για να αυξήσετε την απόδοση των αυτόματων φυτών σας.

Video id: 527684146

1. ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΠΕΡΙΕΚΤΕΣ ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ

Η κάνναβη αυτόματης άνθισης χρειάζεται μόλις 60-90 ημέρες για να φτάσει από το στάδιο του σπορόφυτου στο στάδιο του τελικού προϊόντος. Ακόμα και υπό αντίξοες συνθήκες που οδηγούν σε επιβράδυνση της ανάπτυξης, η ανθοφορία θα έρθει χωρίς καθυστέρηση, ωστόσο το σοκ που θα έχει υποστεί το φυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση της παραγωγής.

Για να μεγιστοποιήσετε την απόδοση της καλλιέργειάς σας, θα πρέπει να τοποθετήσετε τους σπόρους απευθείας στους τελικούς περιέκτες τους. Εναλλακτικά, μπορείτε να βλαστήσετε τους σπόρους χρησιμοποιώντας τη μέθοδο της χαρτοπετσέτας (ή όποια άλλη μέθοδο βλάστησης προτιμάτε) και στη συνέχεια να τους βάλετε κατευθείαν σε μεγάλες γλάστρες. Παρόλ' αυτά μην ξεχάσετε να μεριμνήσετε για το κατάλληλο περιβάλλον ανάπτυξης της ρίζας από νωρίς.

2. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ

Όσο μεγαλύτερη είναι η γλάστρα, τόσο περισσότερο θα αναπτυχθούν οι ρίζες και επομένως τόσο μεγαλύτερο θα γίνει και το φυτό σας. Εάν περιορίσετε το φυτό σε μια πολύ μικρή γλάστρα, θα περιοριστεί και η ανάπτυξη και παραγωγή του. Σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε γλάστρες 15-20 λίτρων για τη μεγιστοποίηση της απόδοσης και την ομαλή ανάπτυξη του φυτού σας. Μια υπερβολικά μεγάλη γλάστρα θα οδηγήσει σε σπατάλη υποστρώματος και λιπάσματος.

3. ΛΑΒΕΤΕ ΥΠΟΨΗ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΗΣ ΓΛΑΣΤΡΑΣ

Ένα υγιές και ισχυρό ριζικό σύστημα σημαίνει υγιή φυτά με μεγάλες αποδόσεις. Εξετάστε το ενδεχόμενο χρήσης μιας "έξυπνης γλάστρας", όπως η υφασμάτινη γλάστρα της RQS, για να ενισχύσετε το ριζικό σύστημα. Οι υφασμάτινες γλάστρες αποτρέπουν την υπερβολική συμπίεση του ριζικού συστήματος, ενισχύοντας την ευρύτερη ανάπτυξη του φυτού.

Επιπλέον, οι υφασμάτινες γλάστρες καθιστούν σχεδόν αδύνατο το υπερβολικό πότισμα των φυτών σας, καθώς διευκολύνουν την αποστράγγιση.

Germination

4. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΕΥΑΕΡΟ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ

Τα φυτά αυτόματης άνθισης αναπτύσσονται γρήγορα και δυναμικά, και αυτό πρέπει να το κάνουν μέσα σε ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα. Έτσι, θα πρέπει να υποστηρίξετε την ανάπτυξή τους με κάθε δυνατό τρόπο. Ένα αφράτο και ευάερο υπόστρωμα διευκολύνει την ανάπτυξη ισχυρών ριζικών συστημάτων.

Εάν το υπόστρωμα είναι πολύ συμπαγές, μπορείτε να το καταστήσετε κατάλληλο για αυτόματες ποικιλίες προσθέτοντας λίγο περλίτη και κοκοφοίνικα.

5. ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΕΝΑ ΔΙΕΓΕΡΤΙΚΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΡΙΖΩΝ

Ένας άλλος τρόπος για την ενίσχυση της ανάπτυξης ριζών είναι η προσθήκη ενός διεγερτικού. Ένας καλός τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι μέσω της προσθήκης ευεργετικών μυκήτων στο μέσο καλλιέργειάς σας. Οι μυκορριζικοί μύκητες αυξάνουν την πρόσληψη θρεπτικών ουσιών και νερού, προστατεύουν τα φυτά από ασθένειες και γενικά συμβάλλουν στη δημιουργία ενός βέλτιστου περιβάλλοντος ανάπτυξης.

6. ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΦΥΝΤΑΝΙΩΝ ΣΑΣ ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ

Είτε σχεδιάζετε να προχωρήστε σε καλλιέργεια εσωτερικού, είτε σε καλλιέργεια εξωτερικού χώρου, φροντίστε ώστε οι σπόροι σας να βλαστήσουν σε εσωτερικό χώρο.

Καθώς ο χρόνος πιέζει τόσο εσάς, όσο και τα φυτά σας από την πρώτη κιόλας ημέρα, θα πρέπει να διασφαλίσετε ότι τα φυτά σας θα ριζώσουν καλά. Αρκεί ένας συμπαγής λαμπτήρας φθορισμού (CFL) απαλού λευκού φωτός, ένας κατάλληλος λαμπτήρας LED ή ακόμη και ένα ηλιόλουστο περβάζι. Σε κάθε περίπτωση βεβαιωθείτε ότι το στάδιο ανάπτυξης προχωρά ομαλά. Είτε είστε έτοιμοι, είτε όχι, τα αυτόματα φυτά σας θα ανθίσουν σύμφωνα με τοπροκαθορισμένο χρονοδιάγραμμα τους.

Germination

4. Use an airy growing medium

Autoflowers grow fast and vigorously, and have only a limited time to do so. Because of that, you want to support their growth in every way possible. A loose and airy growing medium makes it easier for your autoflowers to develop a strong root system.

If the substrate is too compact, you can make it suitable for autoflowers by adding some perlite and coco coir. See our article here for more tips on the best soil for your autoflowers.

5. Add a root stimulant

Another way to support root development is by adding a root stimulant. One good way to do this is by introducing beneficial fungi into your growing medium. Mycorrhizal fungi increase nutrient and water uptake, protect plants from disease, and generally encourage an optimal growing environment.

6. Start seedlings indoors

Whether you are planning an indoor or an outdoor grow, make sure to start your seedlings indoors.

As you and your plants are on the clock from day one, you want to ensure your seedlings root well. A cool white CFL, appropriate LED, or even a sunny windowsill are adequate. Just make sure vegetative growth goes smoothly; ready or not, your autoflowers will bloom on schedule.

Nutrients

7. ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ ΣΑΣ

Η χρήση πασσάλων στήριξης ή η αξιοποίηση οποιασδήποτε μορφής στήριξης του φυτού, πιθανόν να είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της όρθιας στάσης των φυτών σας και της καλής κατάστασης των μπουμπουκιών.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να το κάνετε αυτό. Για να ισορροπήσει το φυτό, μπορούν να χρησιμοποιηθούν πασσαλάκια μπαμπού και σπάγκος, πλέγμα trellis ή συρμάτινα κλουβιά υποστύλωσης για ντομάτες. Εάν επιθυμείτε περισσότερες συμβουλές, δείτε αυτό το άρθρο που αναφέρεται σε πέντε τρόπους υποστήριξης βαριών μπουμπουκιών.

8. ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΕΝΑΝ ΚΥΚΛΟ ΦΩΤΟΣ 18 ΩΡΩΝ

Οι απόψεις διίστανται ως προς το εάν λειτουργεί ευεργετικά η διατήρηση των φυτών σε συνεχή 24ωρο κύκλο φωτός. Ο κύκλος 18/6 (18 ώρες φωτός/ 6 ώρες σκοταδιού) είναι ο πιο διαδεδομένος και ο πιο οικονομικός σε χρήμα και ενέργεια.

Θα μπορούσατε ενδεχομένως να καλλιεργήσετε τα φυτά σας και με λιγότερες ώρες φωτός, αλλά εφόσον ο στόχος σας είναι η μέγιστη συγκομιδή, θα πρέπει να τους παρέχετε όσο το δυνατόν περισσότερα λούμεν. Περισσότερο φως = περισσότερα μπουμπούκια. Απλά τα πράγματα.

Κατά την καλλιέργεια σε εξωτερικό χώρο, τα αυτόματα φυτά σας θα ευδοκιμήσουν σε καλοκαιρινές θερμοκρασίες. Το συνεχόμενο φως του ήλιου επί 18 ώρες δεν είναι απαραίτητο, επειδή το ηλιακό φως της Μητέρας Φύσης είναι απείρως πιο ισχυρό από οποιονδήποτε τεχνητό λαμπτήρα.

9. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΝΕΡΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ ΟΣΜΩΣΗΣ

Το νερό σας μπορεί να έχει υποστεί φθορίωση ή χλωρίωση, ή μπορεί να περιέχει άλλες ακαθαρσίες που εμποδίζουν την υγιή μικροβιακή ανάπτυξη στο έδαφος. Εν ολίγοις, εάν το νερό του σπιτιού σας δεν είναι πόσιμο, δεν θα κάνει καλό ούτε στα φυτά κάνναβης. Μπορείτε να το αντιμετωπίσετε αυτό χρησιμοποιώντας νερό αντίστροφης όσμωσης.

Με απλά λόγια, η αντίστροφη όσμωση είναι μια διαδικασία φιλτραρίσματος που οδηγεί σε καθαρό, εξαιρετικά φιλτραρισμένο νερό. Με αυτόν τον τρόπο, έχετε τον απόλυτο έλεγχο της περιεκτικότητας του νερού σας σε μέταλλα. Αυτό μπορεί να ωφελήσει την ανάπτυξη των φυτών σας και την απόδοσή της καλλιέργειάς σας.

Osmosis

10. ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕ ΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ PH

Τα φυτά αυτόματης άνθισης είναι συνήθως μικρότερα σε μέγεθος, επομένως έχουν και λιγότερες απαιτήσεις νερού και θρεπτικών συστατικών, σε σύγκριση με τα μεγάλα φυτά φωτοπεριόδου. Εάν χρησιμοποιείτε τα συνηθισμένα θρεπτικά συστατικά κάνναβης, μια καλή ιδέα είναι να ξεκινήσετε με το 50% ή ακόμα και το 25% της συνιστώμενης δόσης.

Στην περίπτωση καλλιέργειας κάνναβης αυτό-ανθοφορίας σε εδαφικό υπόστρωμα, συνίσταται η χρήση μικρής ποσότητας λιπάσματος. Η υπερβολική χρήση λιπάσματος θα κάψει τα φυντάνια σας. Πέρα από την ανάγκη χρήσης συμπληρωμάτων θρέψης, όπως τα ένζυμα, η βιταμίνη Β και οι ωφέλιμοι μύκητες, η αυτοφυής κάνναβη δεν χρειάζεται μεγάλη ποσότητα βασικών θρεπτικών ουσιών κατά τη διάρκεια του σύντομου βλαστικού της σταδίου. Η αλήθεια είναι ότι με χώμα καλής ποιότητας, τα φυτά σας μάλλον θα αναπτυχθούν μια χαρά μέχρι και το στάδιο της τελικής συγκομιδής, χωρίς την προσθήκη θρεπτικών ουσιών.

Εάν παρόλα αυτά πρέπει να προσθέσετε θρεπτικές ουσίες στο έδαφος κατά το αρχικό στάδιο, κάντε το με φειδώ. Γενικά δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω πέρα από τα θρεπτικά συστατικά και τα ενισχυτικά άνθισης, κατά τη διάρκεια του κύκλου ζωής των φυτών αυτών. Ακόμα και κατά την ανθοφορία, μια μικρή έως μέτρια ποσότητα θρεπτικών συστατικών, είναι επαρκής. Η υπερβολική παροχή θρεπτικών συστατικών στα φυτά είναι ένα συνηθισμένο λάθος που γίνεται στην περίπτωση των αυτόματων ποικιλιών, το οποίο έχει δυσμενείς επιπτώσεις στην απόδοση της καλλιέργειας.

Εάν το pH του εδάφους δεν είναι κατάλληλο, τα φυτά σας δεν θα μπορούν να απορροφήσουν θρεπτικά συστατικά ακόμη και αν αυτά είναι διαθέσιμα. Το κατάλληλο pH του νερού στην περίπτωση εδαφικού υποστρώματος είναι 6.0-7.0. Με μερικές σταγόνες προϊόντος για την προσαρμογή του pH, μπορείτε να ρυθμίσετε κατάλληλα το pH του νερού σας.

11. ΔΩΣΤΕ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ

Τα σπορόφυτα και τα νεαρά φυτά προτιμούν ένα πιο υγρό περιβάλλον, ενώ τα φυτά κατά την ανθοφορία χρειάζονται πολύ χαμηλότερα επίπεδα υγρασίας για να αποφευχθεί η μούχλα και η σήψη.

Μερικές φορές, ένας απλός ανεμιστήρας ή το άνοιγμα ενός παραθύρου είναι το μόνο που χρειάζεται για τη δημιουργία ενός βέλτιστου περιβάλλοντος ανάπτυξης. Εάν όμως αυτές οι μέθοδοι δεν φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, αναζητήστε λύσεις όπως η χρήση θερμαντήρα ή κλιματιστικού στο δωμάτιο καλλιέργειας σας.

12. ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΤΕ ΜΕ CO₂

Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι τα φυτά χρησιμοποιούν το CO₂ ως καύσιμο για τη φωτοσύνθεση. Με μεγαλύτερη ποσότητα CO₂ στον χώρο καλλιέργειάς σας, θα παρατηρήσετε αξιοσημείωτη διαφορά στο ρυθμό ανάπτυξης και στο μέγεθος των φυτών.

Προσέξτε, όμως, καθώς ο εμπλουτισμός του χώρου καλλιέργειας με CO₂ έχει νόημα μόνο εάν όλες οι υπόλοιπες περιβαλλοντικές συνθήκες είναι κατάλληλα προσαρμοσμένες στις ανάγκες του φυτού. Εάν υπάρχουν προβλήματα όσον αφορά στη θερμοκρασία, στην υγρασία, στο νερό ή στα θρεπτικά συστατικά, θα πρέπει να αντιμετωπίστε αυτά πρώτα, πριν εξετάσετε την εγκατάσταση ενός περίπλοκου (και ακριβού) συστήματος παροχής CO₂.

Humidity

13. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΤΕ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΑΣ

Το low-stress training (LST) είναι μια ασφαλής μέθοδος ανάπτυξης που μπορούν να χρησιμοποιήσουν ακόμη και οι αρχάριοι. Όπως υποδηλώνει η ονομασία της, είναι μια ελάχιστα επεμβατική τεχνική που δεν δημιουργεί μεγάλες ζημιές στα φυτά.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να λυγίσετε προς τα κάτω και να δέσετε προσεκτικά τον κεντρικό βλαστό και τα παρακλάδια του φυτού για να προωθήσετε την επίπεδη ανάπτυξη. Με αυτόν τον τρόπο, ένας μεγαλύτερος αριθμός μπουμπουκιών είναι εκτεθειμένος στο φως και αυτό με την σειρά του οδηγεί σε μεγαλύτερες συστοιχίες ανθών και πιο πλούσια συγκομιδή.

Εάν είστε αρκετά εξοικειωμένος και δεν φοβάστε να χρησιμοποιήσετε ψαλίδι στα φυτά σας, μπορείτε να προχωρήσετε στο κλάδεμα των φυτών και συγκεκριμένα σε κορφολόγημα (αφαίρεση της κορυφής των βλαστών). Απλώς βεβαιωθείτε ότι όλα τα υπόλοιπα είναι υπό έλεγχο πριν προχωρήσετε σε αυτές τις πιο παρεμβατικές τεχνικές εκπαίδευσης του φυτού.

14. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ SEA OF GREEN (SOG)

Η μέθοδος sea of green ή SOG περιλαμβάνει την καλλιέργεια πολλών μικρών φυτών σε κοντινή απόσταση μεταξύ τους για πλήρη αξιοποίηση του διαθέσιμου χώρου και μέγιστες αποδόσεις. Αυτή είναι μια πολύ καλή επιλογή για μικρούς χώρους καλλιέργειας και δεν υπάρχει καλύτερος υποψήφιος από τις αυτόματες ποικιλίες. Η γρήγορη ανάπτυξή τους και το μικρό τους ανάστημα τις καθιστούν πλήρως κατάλληλες για την αξιοποίηση της συγκεκριμένης μεθόδου. Επιπλέον, δεν απαιτείται ούτε κλάδεμα, ούτε ιδιαίτερη εκπαίδευση.

15. ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ

Συνήθως, τα άνθη που βρίσκονται στην επιφάνεια ωριμάζουν γρηγορότερα από εκείνα που βρίσκονται στο κάτω μέρος του φυτού. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφαιρέσετε τα ώριμα μπουμπούκια και να περιμένετε να ωριμάσουν και τα υπόλοιπα. Περιμένετε περίπου 1-2 εβδομάδες μεταξύ κάθε συγκομιδής και εστιάστε την προσοχή σας σε πιθανά σημάδια ωρίμανσης των μπουμπουκιών. Τα περισσότερα αυτοφυή φυτά χρειάζονται μόνο δύο κύκλους προοδευτικής συγκομιδής, αλλά τα μεγαλύτερα φυτά ενδέχεται να χρειαστούν περισσότερους.

Harvest techniques

16. ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ, ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΤΕ

Κανείς δεν γεννιέται εξειδικευμένος στην καλλιέργεια της κάνναβης. Για να εξειδικευτείτε, θα πρέπει να δώσετε προσοχή και να καταγράψετε προσεκτικά κάθε διαδικασία που περιλαμβάνεται στο πλαίσιο ανάπτυξης των φυτών σας. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε παρατηρήσετε ποιες τεχνικές οδηγούν στην καλύτερη απόδοση.

Πάντα κάτι μπορεί να πάει στραβά κατά την καλλιέργεια κάνναβης. Το μυστικό για να επιτύχετε υψηλές αποδόσεις είναι ο γρήγορος και έξυπνος εντοπισμός των προβλημάτων που προκύπτουν. Καθώς με την πάροδο του χρόνου βελτιώνετε τις διάφορες πτυχές των απαιτούμενων διαδικασιών, η υγεία και οι αποδόσεις των φυτών σας θα σημειώσουν βελτίωση.


ΟΙ 5 ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ ΤΗΣ RQS ME TIΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΤΟ 2020

Ίσως ο πιο σημαντικός παράγοντας, συγκριτικά με όλους τους παραπάνω που αναφέρθηκαν να είναι τελικά τα γονίδια, τα οποία επηρεάζουν σε πολύ σημαντικό βαθμό την απόδοση. Για τον λόγο αυτό, προτού ολοκληρώσουμε τον οδηγό μας για την επίτευξη μέγιστων σοδειών στην περίπτωση των αυτόματων ποικιλιών, θα παραθέσουμε παρακάτω μια λίστα με τις ποικιλίες αυτόματης άνθισης της Royal Queen Seeds, που έχουν σημειώσει τις καλύτερες αποδόσεις.

1. NORTHERN LIGHT AUTOMATIC

Η Northern Light είναι μια θρυλική ποικιλία κάνναβης που προέρχεται από γονίδια Indica από το Αφγανιστάν. Καλλιεργήθηκε για πρώτη φορά στις ΗΠΑ την δεκαετία του 1970 και η πρώτη εμφάνιση της στην Ευρώπη σημειώθηκε τη δεκαετία του '80. Αυτή η ποικιλία Indica εξακολουθεί να συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς. Η αυτόματη εκδοχή της Northern Light Automatic έχει διατηρήσει όλα τα πλεονεκτήματα της πρωταρχικής ποικιλίας, χωρίς συμβιβασμούς ως προς τη γεύση και την επίδραση. Επιπλέον, συγκαταλέγεται ανάμεσα στις αυτόματες ποικιλίες με τις υψηλότερες αποδόσεις, προσφέροντας 550g/m² σε εσωτερικούς χώρους. Εγγυάται ικανοποίηση μέσω της γλυκιάς, γήινης, πευκώδους γεύσης της και μέσω της εγκεφαλικής επίδρασής της που είναι ευφορική και αναζωογονητική.

NORTHERN LIGHT AUTOMATIC

Northern Light Auto
Northern Light x Ruderalis
500 - 550 gr/m2
80 - 120 cm
6 - 8 Εβδομάδες
THC: 14%
Sativa 0% Indica 80% Ruderalis 20%
170 - 220 gr/plant
130 - 160 cm
10-12 εβδομάδες μετά την άνθιση
Διαύγεια, Χαρά

Αγορά Northern Light Auto

2. WHITE WIDOW AUTOMATIC

Η White Widow Automatic είναι επίσης μια αυτόματη εκδοχή μιας κλασσικής ποικιλίας κάνναβης και συγκεκριμένα της White Widow. Η ποικιλία οφείλει το όνομά της στην εμφάνισή της, καθώς η μαζική παραγωγή τριχιδίων καλύπτει ολόκληρο το φυτό, δημιουργώντας ένα παχύ λευκό στρώμα ρητίνης. Η αυτόματη εκδοχή της RQS έχει ένα ξυλώδες, γήινο άρωμα και γεύση παρόμοια, αλλά όχι τόσο ισχυρή όσο, η αντίστοιχη θηλυκοποιημένη ποικιλία φωτοπεριόδου. Έχει επίσης λίγο πιο ισχυρή επίδραση. Μπορείτε να αναμένετε μια ικανοποιητική απόδοση της τάξης των 450g/m² από αυτή την πολλά υποσχόμενη ποικιλία!

WHITE WIDOW AUTOMATIC

White Widow Auto
White Widow x ruderalis
400 - 450 gr/m2
40 - 80 cm
7 - 8 Εβδομάδες
THC: 14%
Sativa 40% Indica 40% Ruderalis 20%
190 - 240 gr/plant
50 - 110 cm
10-12 εβδομάδες μετά την άνθιση
Καθήλωση, Σωματική Χαλάρωση

Αγορά White Widow Auto

3. ROYAL CHEESE AUTOMATIC

Η Royal Cheese Automatic είναι η αυτόματη εκδοχή της θρυλικής UK Cheese. Έχει το ίδιο εμβληματικό άρωμα, αλλά διαθέτει και όλα τα προνόμια μιας αυτόματης ποικιλίας. Μπορείτε να αναμένετε τη συγκομιδή των επιφανειακών μπουμπουκιών σε μόλις 10 εβδομάδες μετά τη φύτευση των σπόρων σας. Η Royal Cheese Automatic θα σας ικανοποιήσει με την έντονη γεύση ξινού τυριού, μπαχαρικών, καθώς και με τις γήινες νότες της. Η ισχυρή σωματική της επίδραση θα σας αφήσει με μια αίσθηση χαράς και ευφορίας. Οι αποδόσεις της φτάνουν έως και 475g/m² και είναι ομολογουμένως εντυπωσιακές για ένα φυτό που φτάνει μόλις το 1m σε ύψος.

ROYAL CHEESE AUTOMATIC

Royal Cheese Auto
Cheese x Royal Critical x Ruderalis
425 - 475 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 8 Εβδομάδες
THC: 15%
Sativa 30% Indica 50% Ruderalis 20%
160 - 210 gr/plant
60 - 120 cm
11 - 12 weeks after sprouting
Καθήλωση, Σωματική Χαλάρωση

Αγορά Royal Cheese Auto

4. HULKBERRY AUTOMATIC

Η HulkBerry Automatic της RQS είναι μια από τις ισχυρότερες αυτόματες ποικιλίες που υπάρχουν. Αυτό το κατά βάση Sativa υβρίδιο, είναι αποτέλεσμα διασταύρωσης μεταξύ HulkBerry και Diesel Auto και εντυπωσιάζει με την περιεκτικότητα του σε THC που φτάνει έως και το 21%. Έτσι, ακόμη και οι έμπειροι καπνιστές θα απολαύσουν την υπέροχη επίδραση αυτής της ποικιλίας. Η επίδρασή της έχει ευφορικές, δημιουργικές και αναζωογονητικές πτυχές και έτσι μπορείτε να την απολαύσετε κατά τη διάρκεια διάφορων καθημερινών δραστηριοτήτων. Συνδυάζει πικάντικα, γήινα και φρουτώδη αρώματα φράουλας και οι καλλιεργητές μπορούν να επιτύχουν απόδοση έως και 400-500g/m² όταν ακολουθούνται σωστά οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

HULKBERRY AUTOMATIC

HulkBerry Auto
Hulkberry x Diesel Auto
450 - 500 gr/m2
80 - 120 cm
6 - 7 Εβδομάδες
THC: 21%
Sativa 65% Indica 30% Ruderalis 5%
100 - 150 gr/plant
80 - 120 cm
8-9 εβδομάδες μετά την άνθιση
Διαύγεια, Χαρά

Αγορά HulkBerry Auto

5. ROYAL AK AUTOMATIC

Η Royal AK Automatic είναι μια αυτόματη ποικιλία που ξεχωρίζει. Αυτή η παραλλαγή της γνωστής ποικιλίας AK-47 συνδυάζει τα γονίδια Colombian, Mexican, Thai και Afghan σε μια μοναδική ποικιλία με ισχυρή επίδραση και καλές αποδόσεις. Πρόκειται για ένα υβρίδιο που κλίνει λίγο περισσότερο προς τα χαρακτηριστικά Indica (40% Ιndica, 35% Sativa, 25% Ruderalis) και επιδρά προκαλώντας ευφορία και ενεργητικότητα. Επομένως, είναι κατάλληλη για χρήση και κατά την διάρκεια της ημέρας. Κατά το κάπνισμα, τα αρώματα που αναδύονται είναι πικάντικα και γλυκά. Πολλοί ισχυρίζονται ότι θυμίζουν θυμίαμα, ενώ είναι επίσης έντονη η μυρωδιά του χασίς. Αν και το ύψος του φυτού δεν ξεπερνά τα 80-100cm, μπορεί να αποδώσει έως και 475g/m².

ROYAL AK AUTOMATIC

Royal AK Auto
AK 47 x Ruderalis
275 gr - 350 gr
60 - 70 cm
6 - 8 Εβδομάδες
THC: 15%
Sativa 35% Indica 40% Ruderalis 25%
110 - 160 gr/plant
70 - 100 cm
11 - 12 weeks after sprouting
Γέλιο, Παρακίνηση

Αγορά Royal AK Auto

Ειστε 18 χρονων ή ανω;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.

Grow Guide Topic Finder

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
eKomi silver seal
4.7 στα 5
στα 37835 αξιολογήσεις