The RQS Blog

.


By Adam Parsons

Παρακάτω θα βρείτε 7 τρόπους για να ενισχύσετε την ένταση των αποτελεσμάτων. 


7 τρόποι για να ενισχύσετε τις επιδράσεις της κάνναβης

1. Επιλεξτε Σωστα Την Ποικιλια

Ας ελπίσουμε ότι έχετε πραγματικά μια καλή πηγή απ' όπου προμηθεύεστε την κάνναβή σας. Αυτό, φυσικά, είναι ευκολότερο εάν η κάνναβη είναι νόμιμη στο μέρος όπου κατοικείτε, καθώς μπορείτε να την προμηθευτείτε μέσω ενός ιατρείου ή μιας λέσχης κάνναβης. Εάν, από την άλλη, ζείτε κάπου όπου οι επιλογές σας είναι περιορισμένες, τότε είναι καλό να γνωρίζετε τουλάχιστον το όνομα της ποικιλίας που προμηθεύεστε.

Αυτό αρκεί για να βρείτε πληροφορίες για την ποικιλία στην ιστοσελίδα μας και κάποιες γενικές συμβουλές. Εδώ, μπορείτε επίσης να μάθετε για τις ξεχωριστές επιδράσεις κάθε είδους, που προκαλούνται από το μοναδικό φυτοχημικό προφίλ του, συμπεριλαμβανομένων των κυρίαρχων κανναβινοειδών και τερπενίων. Οι αναλογίες αυτών των μορίων προκαλούν ποίκιλες επιδράσεις, από ελαφριά και διαυγή αποτελέσματα, έως μια βαθιά σωματική χαλάρωση. Μπορείτε ακόμη να λάβετε πληροφορίες σχετικά με το επίπεδο THC που μπορείτε να περιμένετε. Φυσικά, αυτά τα χαρακτηριστικά ποικίλλουν, ανάλογα με το ποιος καλλιέργησε την ποικιλία και από ποιους σπόρους. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να πειραματιστείτε μέχρι να βρείτε την ποικιλία που παρέχει τις επιδράσεις που επιθυμείτε.

2. Σωστη Αποθηκευση

Όταν φτάνετε στο σπίτι σας, πού αποθηκεύετε την κάνναβη; Εάν χρησιμοποιείτε ένα πλαστικό δοχείο ή ένα πλαστικό σακουλάκι, τότε μπορεί να μειωθεί η ισχύς του βοτάνου. Το πλαστικό μπορεί να φέρει ηλεκτρικό φορτίο, το οποίο θα "ψήσει" τα τριχίδια που είναι πλούσια σε THC και βρίσκονται πάνω στα άνθη σας. Διατηρήστε την κάνναβη σας σε εξαιρετική κατάσταση αποθηκεύοντάς τη σε ένα καλό γυάλινο ή ατσάλινο βάζο.

Υπάρχουν και αυτά με ενσωματωμένους αισθητήρες υγρασίας, καθώς και άλλα με αφαιρούμενα πακέτα υγρασίας. Εάν δεν έχετε πρόσβαση σε ένα τέτοιο βάζο, μια απλή λύση για την αποθήκευση είναι να αφήσετε μια φλούδα πορτοκαλιού, λεμονιού ή lime μέσα στο δοχείο με την κάνναβή σας για 2 ή 3 ώρες. Αυτό θα εμποδίσει την ξήρανση του αποθέματός σας και θα βοηθήσει στη διατήρηση των επιδράσεων του. Συνιστάται επίσης η αποθήκευση σε ένα σκοτεινό, δροσερό μέρος για τη μέγιστη διατήρηση της ποιότητας.

ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

3. Αλλαξτε Τη Ρουτινα Σας

Ίσως έχετε καλή κάνναβη και γνωρίζετε πώς πρέπει να την αποθηκεύετε. Γιατί λοιπόν αισθάνεστε πως χάνει τη δραστικότητα της; Εξ ορισμού, το να καταναλώνουμε οτιδήποτε σε ποσότητες πέραν του κανονικού είναι κακό. Εάν καπνίζετε πάρα πολλή κάνναβη, τότε μπορεί να χαλάσετε όλη αυτήν την απολαυστική εμπειρία. Καθώς το σώμα σας προσαρμόζεται στο να έχει περισσότερα κανναβινοειδή στο σύστημά του, η ανοχή σας στην κάνναβη αυξάνεται.

Σκεφτείτε τρόπους με τους οποίους θα μπορούσατε να αλλάξετε αυτήν την κατάσταση. Έχετε τη συνήθεια να καπνίζετε με το που σηκώνεστε το πρωί; Προσπαθήστε να περιμένετε μέχρι το βράδυ ή τουλάχιστον μέχρι τις 4:20 μ.μ. Καπνίστε νωρίτερα μέσα στην ημέρα, εάν καπνίζετε πάρα πολύ τη νύχτα. Μην καπνίζετε με κάθε γεύμα. Παρατηρήστε πώς είστε όταν καπνίζετε και προσπαθήστε να βρείτε τρόπους με τους οποίους θα μπορούσατε να αλλάξετε το πρόγραμμά σας.

4. Αλλαξτε Τον Τροπο Προσληψης

Ένα άλλο πράγμα που μπορείτε να προσαρμόσετε είναι ο τρόπος με τον οποίο καταναλώνετε την κάνναβη. Μερικοί άνθρωποι λατρεύουν να την καπνίζουν κι έτσι βιώνουν μια τελείως διαφορετική εμπειρία, αν δοκιμάσουν διαφορετικές μεθόδους. Μπορεί να προτιμάτε την αίσθηση του ατμίσματος ή του bong. Ή μπορεί να μην σας αρέσει καθόλου, εξαρτάται από τα γούστα του κάθε ατόμου.

Δοκιμάστε να αποφύγετε τη χρήση των πνευμόνων σας καταναλώνοντας βρώσιμα είδη. Σε γενικές γραμμές, τα βρώσιμα και τα dab rigs θεωρούνται δύο από τους πιο δραστικούς τρόπους κατανάλωσης κάνναβης. Γι' αυτό καταναλώστε τη με προσοχή.

Vaporizers from Royal Queen Seeds

5. Φατε Τα Σωστα Τροφιμα

Υπάρχει μια σειρά από ευχάριστα συνοδευτικά μαριχουάνας που θα ενισχύσουν τις επιδράσεις της. Ένα απλό φλιτζάνι μαύρο ή πράσινο τσάι περιέχει κατεχίνη, ένα αντιοξειδωτικό που συνδέεται με τους υποδοχείς CB1 του εγκεφάλου μας. Αυτό θα βοηθήσει τα καταπραϋντικά αποτελέσματα των κανναβινοειδών, έτσι ώστε να γίνουν πολύ πιο αποτελεσματικά.

Η μαύρη σοκολάτα έχει παρόμοια αποτελέσματα, όταν περιέχει 72% κακάο ή περισσότερο. Δε θα λειτουργήσει μόνο ως αντιοξειδωτικό, αλλά θα επιβραδύνει και τη διάσπαση της ανανδαμίνης, της χημικής ουσίας του εγκεφάλου που πήρε το όνομά της από τη σανσκριτική λέξη για την "ευδαιμονία". Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να επεκτείνετε τη διάρκεια των επιδράσεων.

Τροφές πλούσιες σε λιπαρά οξέα ωμέγα-3 θα δημιουργήσουν επίσης αποτελεσματικά νέους υποδοχείς ενδοκανναβινοειδών και κανναβινοειδών. Επίσης, προσέξτε τα τρόφιμα με τερπένια, όπως το μυρσένιο το οποίο ενισχύει το THC ή το πινένιο. Το πινένιο συναντάται στο φασκόμηλο, στο θυμάρι και σε άλλα βότανα, ενώ το μυρσένιο βρίσκεται κυρίως στα μάνγκο, το μπρόκολο και τους ξηρούς καρπούς. Εάν αποτύχουν όλα τα άλλα, τότε μια πολυβιταμίνη είναι καλή για εσάς ούτως ή άλλως, και βελτιώνει την κυτταρική απορρόφηση και τη λειτουργία του κυκλοφορικού συστήματος. Αυτό θα είναι πολύ χρήσιμο για τη ροή του THC.

6. Αθληθειτε

Θα πρέπει να εξετάζετε πόσο υγιεινές είναι οι συνήθειές σας γενικότερα. Η διατροφή σας μπορεί να τροποποιηθεί για να βελτιώσει την ποιότητα των επιδράσεων της κάνναβης. Μεγάλο μέρος του THC απορροφάται και αποθηκεύεται στο σωματικό λίπος. Μερικές φορές αυτό μπορεί να απελευθερώνεται αργά, μειώνοντας την ποιότητα των επιδράσεων. Συνιστάται, λοιπόν, μια κατάλληλη διατροφή και άσκηση που μειώνει τη συνολική ποσότητα σωματικού λίπους.

Αυτό μπορεί να σημαίνει μια μετάβαση από το παγωτό στη μαύρη σοκολάτα. Η άσκηση είναι επίσης ένας σημαντικός παράγοντας. Όχι μόνο είναι καλή για τη γενικότερη υγεία σας, αλλά μελέτες δείχνουν ότι επηρεάζει τον εγκέφαλο με παρόμοιους τρόπους με την κάνναβη. Δε βελτιώνει απλώς τη διάθεση, αλλά μπορεί πραγματικά να προκαλέσει την απελευθέρωση του THC από το αποθηκευμένο λίπος . Μια μελέτη του 2013 πάνω στην εξάρτηση από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ διαπίστωσε ότι η αερόβια προπόνηση αυξάνει τα επίπεδα του THC στο αίμα κατά 15%.

ΑΘΛΗΘΕΙΤΕ

7. Καντε Ενα Διαλειμμα

Εάν τα έχετε δοκιμάσει όλα αυτά και εξακολουθείτε να μην αισθάνεστε ισχυρές επιδράσεις, σας καταλαβαίνουμε. Έχετε βελτιστοποιήσει όλες τις παραμέτρους για να ενισχύσετε τις επιδράσεις, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Πρέπει να αρχίσετε να σκέφτεστε γιατί επιθυμείτε ισχυρότερες επιδράσεις. Η κάνναβη μπορεί να βελτιώσει τη ζωή μας με πολλούς τρόπους, αλλά δεν θα επιλύσει κανένα βαθύ συναισθηματικό ζήτημα. Να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας σχετικά με τα επίπεδα κατανάλωσης. Εάν έχετε υπερβολική ανοχή, τότε ίσως η υπερβολική έκθεση στην κάνναβη να δημιουργεί μειωμένα αποτελέσματα.

Είναι καλό να αποφασίσετε να κάνετε ένα διάλειμμα από την κάνναβη. Δείτε αν μπορείτε αυτό να διαρκέσει ένα μήνα ή και περισσότερους. Όσο περισσότερο χρόνο δώσετε, τόσο πιο ισχυρή θα είναι η επόμενη εμπειρία σας. Εκτιμάται ότι απαιτείται περίπου ένας μήνας για να εγκαταλείψουν εντελώς τα κανναβινοειδή το σώμα σας. Εάν ένα διάλειμμα σας ακούγεται δυσάρεστο, τότε μπορείτε να βρείτε υποστήριξη για να βοηθηθείτε για να το ξεπεράσετε. Δείτε πώς είναι η ζωή σας χωρίς την κάνναβη. Εάν εξακολουθεί να υπάρχει μια υπεύθυνη θέση για αυτή στη ζωή σας, επιστρέψτε και νιώστε μια επίδραση πιο ισχυρή από ποτέ.

Προωθούμε την Υπεύθυνη Χρήση ΚάνναβηςΗ RQS τονίζει τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης κάνναβης.

Ενώ πολλά άτομα χρησιμοποιούν κάνναβη συχνά χωρίς επιπλοκές, ορισμένα μπορεί να είναι επιρρεπή στο να αναπτύξουν δυσμενείς συμπεριφορές. Πιστεύουμε ότι το βότανο πρέπει να βελτιώνει τη ζωή κάποιου, όχι να την εμποδίζει.

Η υπεύθυνη χρήση περιλαμβάνει περιορισμό της κατανάλωσης μόνο από ενήλικες, άρνηση χειρισμού αυτοκινήτων ή μηχανημάτων υπό την επιρροή και προσπάθεια αντίστασης στην υπερβολική χρήση.

Stay Cultivated.

Ειστε 18 χρονων ή ανω;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.