The RQS Blog

.


By Max Sargent

Αν καπνίζετε κάνναβη τακτικά, το πιθανότερο είναι ότι κάποια στιγμή η μαγεία θα αρχίσει να ξεφτίζει και θα λησμονείτε εκείνες τις πρώτες μέρες που ήταν μια συναρπαστική εμπειρία. Λοιπόν, μπορεί να μην μπορέσετε ποτέ να νιώσετε όπως στην αρχή, αλλά μπορείτε να δημιουργήσετε μια νέα σχέση με την κάνναβη που είναι εξίσου ικανοποιητική.

Παρακάτω, θα βρείτε οκτώ μεθόδους που μπορούν να βοηθήσουν στην ενίσχυση και βελτίωση της εμπειρίας από την κατανάλωση της κάνναβης. Από την επιλογή διαφορετικών ποικιλιών έως τη διακοπή της κατανάλωσής σας, υπάρχει μεγάλη ποικιλία για να διαλέξετε!


1. Επιλέξτε τις Ποικιλίες Σοφά

Αν αναρωτιέστε πώς μπορείτε να βιώσετε στο έπακρο τις επιδράσεις της κάνναβης, μία από τις πιο εύκολες μεθόδους είναι να ξεκινήσετε με τη σωστή ποικιλία! Εάν καλλιεργείτε μόνοι σας, βρείτε μια ποικιλία που είναι γνωστό ότι παράγει άφθονο THC (ή THCA) όταν ωριμάσει. Αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή, καθώς δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι ένα φυτό θα επιτύχει τη μέγιστη ισχύ του—πρέπει να του παρέχετε τις βέλτιστες περιβαλλοντικές συνθήκες για να το κάνει! Θεωρητικά, μια ποικιλία με χαμηλότερο επίπεδο THC θα μπορούσε να καταλήξει να είναι πιο ισχυρή από μια ποικιλία με υψηλότερα επίπεδα THC, εάν η πρώτη καλλιεργηθεί σε βέλτιστες συνθήκες και η δεύτερη σε κακές συνθήκες.

Choose strains wisely

Όταν πρόκειται για τη δραστικότητα της κάνναβης, δεν είναι μόνο το THC που παίζει ρόλο. Ορισμένα τερπένια οδηγούν την επίδραση σε διαφορετικές κατευθύνσεις, δημιουργώντας μια σειρά από διαφορετικές εμπειρίες. Εάν ξέρετε ότι αναζητάτε μια πιο ενεργητική εμπειρία, για παράδειγμα, επιλέξτε ποικιλίες με υψηλά επίπεδα αναζωογονητικών τερπενίων, όπως το λιμονένιο. Αντίθετα, αν προτιμάτε η επίδραση να είναι καταπραϋντική και χαλαρωτική, ίσως πρέπει να επιλέξτε ποικιλίες πλούσιες σε μυρσένιο και άλλα τερπένια που προσφέρουν χαλάρωση.

Χρειάζεστε βοήθεια για την επιλογή της σωστής ποικιλίας; Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή μας Seedfinder, η οποία θα σας καθοδηγήσει προς τη σωστή κατεύθυνση και θα σας απαλλάξει από πολλές ώρες άκαρπης αναζήτησης. Εάν χρειάζεστε βοήθεια για τη μεγιστοποίηση των τερπενίων και του THC, οι οδηγοί καλλιέργειας μας παρέχουν πληθώρα πληροφοριών.

2. Αποθηκεύστε την Κάνναβη Σωστά

Ακόμα και η καλύτερη κάνναβη θα χάσει τελικά την ισχύ της εάν δεν αποθηκευτεί σωστά. Ειδικά αν έχετε καλλιεργήσει τη δική σας, πρέπει να αποθηκεύσετε σωστά την κάνναβή σας, εάν θέλετε να διατηρήσει το THC και τα τερπένιά της.

Για τον σκοπό αυτό, τα αεροστεγή γυάλινα ή χαλύβδινα δοχεία τείνουν να είναι καλύτερα. Καθώς η συνεχής ανταλλαγή αέρα μπορεί είτε να στεγνώσει τα άνθη σας είτε να φέρει υπερβολική υγρασία (και να τα κάνει να μουχλιάσουν), η στεγανότητα από τον αέρα δεν είναι πολυτέλεια—είναι ανάγκη. Για επιπλέον βοήθεια στη διατήρηση της βέλτιστης ισορροπίας μεταξύ υγρασίας και ξηρότητας, προσθέστε και μερικά πακέτα υγρασίας (58–62% RH). Αν δεν έχετε, τότε μπορείτε να ανοίγετε τα βάζα σας που και που για να βγαίνει η υγρασία και να μπαίνει καθαρός αέρας.

Θα πρέπει επίσης να αποθηκεύσετε τα άνθη σας στο σκοτάδι, καθώς το φως θα υποβαθμίσει το THC αρκετά γρήγορα, οδηγώντας σε μειωμένες επιδράσεις. Επιπλέον, οι χαμηλότερες θερμοκρασίες είναι καλύτερες, καθώς η θερμότητα μπορεί επίσης να υποβαθμίσει το THC. Εάν μπορείτε να διασφαλίσετε ότι τα άνθη σας παραμένουν σε θερμοκρασία δωματίου, τότε μάλλον δεν θα αντιμετωπίσετε πολλά προβλήματα.

Συμβουλή: Αν θέλετε να βελτιώσετε τη γεύση της κάνναβής σας, μπορείτε να την αποθηκεύσετε μαζί με φλούδες από διάφορα φρούτα (το πορτοκάλι και το λεμόνι είναι τα καλύτερα), καθώς τα τερπένια από αυτά θα προσθέσουν γεύση στην κάνναβή σας.

3. Αλλαξτε Τη Ρουτινα Σας

Ίσως έχετε καλή κάνναβη και γνωρίζετε πώς πρέπει να την αποθηκεύετε. Γιατί λοιπόν αισθάνεστε πως χάνει τη δραστικότητα της; Εξ ορισμού, το να καταναλώνουμε οτιδήποτε σε ποσότητες πέραν του κανονικού είναι κακό. Εάν καπνίζετε πάρα πολλή κάνναβη, τότε μπορεί να χαλάσετε όλη αυτήν την απολαυστική εμπειρία. Καθώς το σώμα σας προσαρμόζεται στο να έχει περισσότερα κανναβινοειδή στο σύστημά του, η ανοχή σας στην κάνναβη αυξάνεται.

Σκεφτείτε τρόπους με τους οποίους θα μπορούσατε να αλλάξετε αυτήν την κατάσταση. Έχετε τη συνήθεια να καπνίζετε με το που σηκώνεστε το πρωί; Προσπαθήστε να περιμένετε μέχρι το βράδυ ή τουλάχιστον μέχρι τις 4:20 μ.μ. Καπνίστε νωρίτερα μέσα στην ημέρα, εάν καπνίζετε πάρα πολύ τη νύχτα. Μην καπνίζετε με κάθε γεύμα. Παρατηρήστε πώς είστε όταν καπνίζετε και προσπαθήστε να βρείτε τρόπους με τους οποίους θα μπορούσατε να αλλάξετε το πρόγραμμά σας.

4. Αλλάξτε Μέθοδο Κατανάλωσης

Ένα άλλο πράγμα που μπορείτε να προσαρμόσετε είναι ο τρόπος με τον οποίο καταναλώνετε την κάνναβη. Μερικοί άνθρωποι λατρεύουν να την καπνίζουν κι έτσι βιώνουν μια τελείως διαφορετική εμπειρία, αν δοκιμάσουν διαφορετικές μεθόδους. Μπορεί να προτιμάτε την αίσθηση του ατμίσματος ή του bong. Ή μπορεί να μην σας αρέσει καθόλου, εξαρτάται από τα γούστα του κάθε ατόμου.

Δοκιμάστε να αποφύγετε τη χρήση των πνευμόνων σας καταναλώνοντας βρώσιμα είδη. Σε γενικές γραμμές, τα βρώσιμα και τα dab rigs θεωρούνται δύο από τους πιο δραστικούς τρόπους κατανάλωσης κάνναβης. Γι' αυτό καταναλώστε τη με προσοχή.

Η χρήση συμπυκνωμάτων ή βρώσιμων προϊόντων αντί για άνθη θα προκαλέσει επίσης πολύ πιο έντονες επιδράσεις. Τα συμπυκνώματα μπορεί να περιέχουν THC που φτάνει το 80% ή περισσότερο και τα βρώσιμα έχουν ισχυρότερα αποτελέσματα μεγαλύτερης διάρκειας σε σύγκριση με το εισπνεόμενο THC. Αλλά να έχετε κατά νου ότι παρόλο που και οι δύο επιλογές θα επιτύχουν ισχυρότερα αποτελέσματα, θα προκαλέσουν περαιτέρω μείωση της επίδρασης της κάνναβης όταν την καπνίζετε.

Όταν επιλέγετε να χρησιμοποιήσετε φαγώσιμα ή εκχυλίσματα, ξεκινήστε πάντα με

Change your methods

5. Φατε Τα Σωστα Τροφιμα

Υπάρχει μια σειρά από ευχάριστα συνοδευτικά μαριχουάνας που θα ενισχύσουν τις επιδράσεις της. Ένα απλό φλιτζάνι μαύρο ή πράσινο τσάι περιέχει κατεχίνη, ένα αντιοξειδωτικό που συνδέεται με τους υποδοχείς CB1 του εγκεφάλου μας. Αυτό θα βοηθήσει τα καταπραϋντικά αποτελέσματα των κανναβινοειδών, έτσι ώστε να γίνουν πολύ πιο αποτελεσματικά.

Η μαύρη σοκολάτα έχει παρόμοια αποτελέσματα, όταν περιέχει 72% κακάο ή περισσότερο. Δε θα λειτουργήσει μόνο ως αντιοξειδωτικό, αλλά θα επιβραδύνει και τη διάσπαση της ανανδαμίνης, της χημικής ουσίας του εγκεφάλου που πήρε το όνομά της από τη σανσκριτική λέξη για την "ευδαιμονία". Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να επεκτείνετε τη διάρκεια των επιδράσεων.

Τροφές πλούσιες σε λιπαρά οξέα ωμέγα-3 θα δημιουργήσουν επίσης αποτελεσματικά νέους υποδοχείς ενδοκανναβινοειδών και κανναβινοειδών. Επίσης, προσέξτε τα τρόφιμα με τερπένια, όπως το μυρσένιο το οποίο ενισχύει το THC ή το πινένιο. Το πινένιο συναντάται στο φασκόμηλο, στο θυμάρι και σε άλλα βότανα, ενώ το μυρσένιο βρίσκεται κυρίως στα μάνγκο, το μπρόκολο και τους ξηρούς καρπούς. Εάν αποτύχουν όλα τα άλλα, τότε μια πολυβιταμίνη είναι καλή για εσάς ούτως ή άλλως, και βελτιώνει την κυτταρική απορρόφηση και τη λειτουργία του κυκλοφορικού συστήματος. Αυτό θα είναι πολύ χρήσιμο για τη ροή του THC.

6. Αθληθειτε

Θα πρέπει να εξετάζετε πόσο υγιεινές είναι οι συνήθειές σας γενικότερα. Η διατροφή σας μπορεί να τροποποιηθεί για να βελτιώσει την ποιότητα των επιδράσεων της κάνναβης. Μεγάλο μέρος του THC απορροφάται και αποθηκεύεται στο σωματικό λίπος. Μερικές φορές αυτό μπορεί να απελευθερώνεται αργά, μειώνοντας την ποιότητα των επιδράσεων. Συνιστάται, λοιπόν, μια κατάλληλη διατροφή και άσκηση που μειώνει τη συνολική ποσότητα σωματικού λίπους.

Αυτό μπορεί να σημαίνει μια μετάβαση από το παγωτό στη μαύρη σοκολάτα. Η άσκηση είναι επίσης ένας σημαντικός παράγοντας. Όχι μόνο είναι καλή για τη γενικότερη υγεία σας, αλλά μελέτες δείχνουν ότι επηρεάζει τον εγκέφαλο με παρόμοιους τρόπους με την κάνναβη. Δε βελτιώνει απλώς τη διάθεση, αλλά μπορεί πραγματικά να προκαλέσει την απελευθέρωση του THC από το αποθηκευμένο λίπος . Μια μελέτη του 2013 πάνω στην εξάρτηση από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ διαπίστωσε ότι η αερόβια προπόνηση αυξάνει τα επίπεδα του THC στο αίμα κατά 15%.

Exercise

7. Καντε Ενα Διαλειμμα

Εάν τα έχετε δοκιμάσει όλα αυτά και εξακολουθείτε να μην αισθάνεστε ισχυρές επιδράσεις, σας καταλαβαίνουμε. Έχετε βελτιστοποιήσει όλες τις παραμέτρους για να ενισχύσετε τις επιδράσεις, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Πρέπει να αρχίσετε να σκέφτεστε γιατί επιθυμείτε ισχυρότερες επιδράσεις. Η κάνναβη μπορεί να βελτιώσει τη ζωή μας με πολλούς τρόπους, αλλά δεν θα επιλύσει κανένα βαθύ συναισθηματικό ζήτημα. Να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας σχετικά με τα επίπεδα κατανάλωσης. Εάν έχετε υπερβολική ανοχή, τότε ίσως η υπερβολική έκθεση στην κάνναβη να δημιουργεί μειωμένα αποτελέσματα.

Είναι καλό να αποφασίσετε να κάνετε ένα διάλειμμα από την κάνναβη. Δείτε αν μπορείτε αυτό να διαρκέσει ένα μήνα ή και περισσότερους. Όσο περισσότερο χρόνο δώσετε, τόσο πιο ισχυρή θα είναι η επόμενη εμπειρία σας. Εκτιμάται ότι απαιτείται περίπου ένας μήνας για να εγκαταλείψουν εντελώς τα κανναβινοειδή το σώμα σας. Εάν ένα διάλειμμα σας ακούγεται δυσάρεστο, τότε μπορείτε να βρείτε υποστήριξη για να βοηθηθείτε για να το ξεπεράσετε. Δείτε πώς είναι η ζωή σας χωρίς την κάνναβη. Εάν εξακολουθεί να υπάρχει μια υπεύθυνη θέση για αυτή στη ζωή σας, επιστρέψτε και νιώστε μια επίδραση πιο ισχυρή από ποτέ.

8. Υιοθετήστε Φυσικούς Τρόπους Ενίσχυσης των Επιδράσεων της Κάνναβης

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το περιβάλλον γύρω σας για να βελτιώσετε την εμπειρία σας. Μερικές φορές δεν είναι ότι δεν έχετε καταναλώσει αρκετή κάνναβη, αλλά ότι τα ερεθίσματα δεν είναι σωστά. Έτσι, αντί να καταναλώσετε περισσότερη, δοκιμάστε μία από τις παρακάτω δραστηριότητες παράλληλα με τη χρήση και μπορεί να διαπιστώσετε ότι δεν χρειάζεστε τίποτα επιπλέον.

  • Κηπουρική ή βόλτα στη φύση: Η έξοδος στη φύση είναι γνωστό ότι κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται καλά και αυτό μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την εμπειρία σας με την κάνναβη. Πηγαίνετε στον κήπο ή κάντε μια βόλτα στο δάσος και σύντομα θα ανακαλύψετε ότι οι αισθήσεις σας ενισχύονται και ότι ο κόσμος αποκτά μια όμορφη οπτική.
  • Ασκήσεις αναπνοής και γιόγκα: Υπάρχουν πολλές μορφές ασκήσεων αναπνοής και γιόγκα στον κόσμο—κάποιες καταπραΰνουν, άλλες ενεργοποιούν. Ανεξάρτητα από αυτό, η δοκιμή αυτών των πρακτικών ενώ έχετε καταναλώσει κάνναβη μπορεί να απογειώσει την εμπειρία σας σε ένα νέο επίπεδο και πραγματικά να ανυψώσει το μυαλό σας και να ηρεμήσει το σώμα σας.
  • Ακούστε μουσική: Την επόμενη φορά που θα έχετε καταναλώσει το αγαπημένο σας βότανο, προσπαθήστε να ακούσετε μουσική αντί να παρακολουθήσετε κάτι. Όταν παρακολουθούμε ταινίες ή σειρές, τείνουμε να χαλαρώνουμε και να νιώθουμε λιγότερο τις επιδράσεις της κάνναβης. Ωστόσο, ακούγοντας μουσική μπορεί να βιώσετε μια πολύ πιο ενεργητική εμπειρία. Σε συνδυασμό με την κάνναβη, αυτό μπορεί να προσφέρει πολύ ισχυρά αποτελέσματα, ενισχύοντας τόσο τη μουσική όσο και τα αποτελέσματα της κάνναβης.
Incorporate natural highs

Ενίσχυση των Επιδράσεων της Κάνναβης: Υπάρχουν Πολλές Δυνατότητες

Εάν διαπιστώνετε ότι η κάνναβή σας δεν σας προσφέρει πλέον την ίδια αίσθηση, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε. Προτού καταναλώσετε περισσότερη, θα προτείναμε πάντα να κάνετε ένα διάλειμμα από τη χρήση, καθώς αυτό μπορεί να ωφελήσει την υγεία σας και μπορεί να είναι η περίπτωση που απλά βαριέστε λίγο την κάνναβή σας. Κάντε λοιπόν ένα διάλειμμα για μερικές εβδομάδες.

Αφού το δοκιμάσετε, πειραματιστείτε με τις παραπάνω μεθόδους και δείτε ποιες λειτουργούν για εσάς. Και να έχετε κατά νου ότι το πρόβλημα μπορεί να μην είναι οι ίδιες οι επιδράσεις, αλλά το τι κάνετε όταν είστε σε αυτή τη φάση. Εάν απλώς κάθεστε και περιμένετε να περάσετε καλά, δεν είναι περίεργο που δεν είναι πολύ συναρπαστικό. Δοκιμάστε λοιπόν κάτι νέο και θα ερωτευτείτε την εμπειρία από την αρχή.

Προωθούμε την Υπεύθυνη Χρήση ΚάνναβηςΗ RQS τονίζει τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης κάνναβης.

Ενώ πολλά άτομα χρησιμοποιούν κάνναβη συχνά χωρίς επιπλοκές, ορισμένα μπορεί να είναι επιρρεπή στο να αναπτύξουν δυσμενείς συμπεριφορές. Πιστεύουμε ότι το βότανο πρέπει να βελτιώνει τη ζωή κάποιου, όχι να την εμποδίζει.

Η υπεύθυνη χρήση περιλαμβάνει περιορισμό της κατανάλωσης μόνο από ενήλικες, άρνηση χειρισμού αυτοκινήτων ή μηχανημάτων υπό την επιρροή και προσπάθεια αντίστασης στην υπερβολική χρήση.

Stay Cultivated.

Ειστε 18 χρονων ή ανω;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.