By RQS Editorial Team

Top 10 Ποικιλίες που σε Καθηλώνουν στον Καναπέ

Top 10 Couch Locking Strains

Το θέμα με την κάνναβη είναι ότι πολλές ποικιλίες προκαλούν διαφορετικά συναισθήματα σε διαφορετικά επίπεδα. Μπορεί να θέλετε μια ποικιλία που να σας κάνει πιο αστείους ή πιο κοινωνικούς. Ο στόχος σας μπορεί να είναι να βελτιώσετε τη δημιουργικότητα ή την εστίασή σας. Μερικές φορές, ωστόσο, μπορεί να μη θέλετε τίποτα περισσότερο από το να χαλαρώσετε εντελώς, να ξαπλώσετε στον καναπέ, να φάτε ΟΛΑ τα σνακ και να παρακολουθήσετε μια ολόκληρη τηλεοπτική σειρά.

Γιατί Θέλετε μια Ποικιλία που σε Καθηλώνει στον Καναπέ;

Μερικές φορές δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο όταν είστε αγχωμένοι, έπειτα από μια δύσκολη εβδομάδα στη δουλειά ή απλά όταν θέλετε να ξεχάσετε όλα τα προβλήματά σας. Οι ποικιλίες που σε καθηλώνουν στον καναπέ μπορούν επίσης να είναι εξαιρετικές για όσους υποφέρουν από χρόνιο ή επίμονο πόνο, βοηθώντας τους να βρουν επιτέλους έναν τρόπο να χαλαρώσουν και να κοιμηθούν. Εάν αυτό σας φαίνεται σαν κάτι που χρειάζεστε, διαβάστε για τις 10 καλύτερες ποικιλίες που προσφέρουν σωματική χαλάρωση και βρείτε την τέλεια ώρα για τη χαλάρωση σας.

1.Orion F1

Orion F1

Αυτή η υβριδική ποικιλία F1 αυτόματης άνθισης αξίζει μια θέση στο κουτί καλλιέργειάς σας, διαθέτοντας σύντομη περίοδο ανθοφορίας, απολαυστικό προφίλ τερπενίων και ισχυρές επιδράσεις. Επιπλέον, η Orion μπορεί να υπερηφανεύεται για την εξαιρετική γενετική κληρονομιά της, αφού προέρχεται από τις Blue Mammoth Auto, Blue Dream και Amnesia. Αν αυτό δεν είναι αρκετό, αυτή η ποικιλία σούπερ σταρ μπορεί επίσης να υπερηφανεύεται για μερικές από τις καλύτερες αποδόσεις από όλες τις ποικιλίες F1.

Διαθέτοντας ένα υπέροχα σπάνιο προφίλ τερπενίων που αποτελείται από κορυφαία επίπεδα μυρσενίου, οκιμενίου και φαρνεζενίου, μπορείτε να περιμένετε ένα διακριτικό μείγμα φρεσκάδας και γλυκύτητας να χορεύει στους γευστικούς σας κάλυκες είτε κάνετε χρήση μέσω τσιγάρου είτε μέσω μπονγκ. Η Orion F1 θα σας οδηγήσει σε απόλυτη ηρεμία και χαλάρωση. Τα υψηλά επίπεδα THC και μια νότα από CBG συνδυάζονται με το εξαιρετικό μείγμα τερπενίων για να προσφέρουν την τέλεια σωματική χαλάρωση.

[View_product Id="618"]

2.El Patron

El Patron

Η El Patron είναι το υποπροϊόν της AMG (Amnesia Mac Ganja) και της Shiva. Η AMG είναι μια ποικιλία όπου κυριαρχεί η γενετική Sativa με επίπεδα THC που φτάνουν το 22% και προσφέρει εγκεφαλικές επιδράσεις. Αντίθετα, η Shiva είναι μια ποικιλία όπου κυριαρχεί η γενετική Indica και προσφέρει μια περισσότερο φαρμακευτική, θεραπευτική απόλαυση. Η απόγονός τους, γνωστή ως El Patron είναι ένα καλά σχεδιασμένο υβρίδιο όπου κυριαρχεί η γενετική Sativa (60%/40%) και είναι γεμάτη με THC και φρουτώδη τερπένια. Η El Patron ευδοκιμεί σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Η γενετική Indica φαίνεται στην κοντή και θαμνώδη εμφάνισή της.

Η επίδραση της El Patron βρίσκεται στη χρυσή τομή μεταξύ των επιδράσεων Sativa και Indica, παρέχοντας μια σχεδόν τέλεια ισορροπία. Μια αρχικά εγκεφαλική επίδραση γίνεται αισθητή γρήγορα, επηρεάζοντας την εγρήγορση και ενισχύοντας τη δημιουργικότητα. Με μια ομαλή μετάβαση, αυτή η επίδραση σύντομα μεταμορφώνεται σε σωματική χαλάρωση που προάγει την ενδοσκόπηση και την περισυλλογή. Είναι μια φοβερή κοινωνική ποικιλία, ενώ είναι επίσης ιδανική και για χαλάρωση. Η γεμάτη γεύση της El Patron και τα πικάντικα αρώματα εσπεριδοειδών και kush συνδυάζονται υπέροχα, όταν ενσωματώνονται σε βρώσιμα αρτοπαρασκευάσματα και φαγητά.

El Patron
AMG x Shiva
450 - 500 gr/m
90 - 130 cm
9 - 10 Εβδομάδες
THC: 22%
Sativa 60% Indica 40%
550 - 600 gr/plant
140 - 200 cm
Τέλη Οκτώβρη
Ισχυρά Αποτελέσματα, Καθήλωση

Αγορά El Patron

3.Candy Kush Express

Candy Kush

Η απόγονος της Sweet Special και της OG Kush. Με 40% γενετική Sativa και 60% Indica, αυτή η ποικιλία είναι ένα ομοιόμορφα ισορροπημένο υβρίδιο. Η Sweet Special είναι γνωστή για τη σταθερή της ανάπτυξη και τη γλυκιά της γεύση. Ο θρύλος λέει ότι η ποικιλία OG Kush είναι ένα περίφημο στέλεχος Indica, που προέρχεται από την απίστευτα ισχυρή Afghani Kush, που είναι γνωστή παγκοσμίως για τα καταπραϋντικά της αποτελέσματα που προσφέρουν ισχυρή σωματική χαλάρωση.

Πρόκειται για έναν μοναδικό συνδυασμό αναζωογόνησης και βαθιάς χαλάρωσης, με μια χαμηλή δόση CBD που βοηθά στη ρύθμιση της ισχύος του THC. Η γρήγορη ανθοφορία της Candy Kush Express είναι εντυπωσιακή και θα είναι έτοιμη σε επτά εβδομάδες. Ακόμα και οι αρχάριοι καλλιεργητές θα βρουν εκπληκτικά εύκολο να παράγουν γρήγορα πυκνά, υψηλής ποιότητας άνθη.

Candy Kush Express (Fast Flowering)
Sweet Special x O.G. Kush
475 - 525 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 9 Εβδομάδες
THC: 18%
Sativa 40% Indica 60%
450 - 500 gr/plant
100 - 170 cm
Αρχές Σεπτέμβρη
Καθήλωση, Σωματική Χαλάρωση

Αγορά Candy Kush Express (Fast Flowering)

4.Critical

Critical

Μεγάλες αποδόσεις, σύντομη περίοδος ανθοφορίας, καλή γεύση. Η Critical θα ικανοποιήσει τον χρήστη όσο και τον καλλιεργητή. Πρόκειται για μια ποικιλία όπου κυριαρχεί η γενετική Indica (60%/40%) και προέρχεται από τις εντυπωσιακές γενετικές των Afghani και Skunk. Το μικρό ανάστημά των φυτών Critical τα καθιστά κατάλληλα και για τους πιο διακριτικούς καλλιεργητές.

Προσφέρει μια εξαιρετική επίδραση που θα σας οδηγήσει σε μια έντονη σωματική χαλάρωση. Με νότες καραμέλας, γήινες, φρούτων, πεύκου και skunk: υπάρχουν πολλές γεύσεις που μπορείτε να απολαύσετε. Μπορείτε να αναμένετε μια έντονη και αλμυρή γεύση, με γλυκές γήινες νότες, ενώ η επίδραση είναι καταπραϋντική και χαλαρωτική. Είναι ιδανική για την αντιμετώπιση του άγχους και της αϋπνίας που οφείλεται στο στρες, αφού θα σας ηρεμήσει από όλα αυτά.

Critical
Afghani x Skunk
550 - 600 gr/m2
80 - 140 cm
7 - 9 Εβδομάδες
THC: 18%
Sativa 40% Indica 60%
600 - 650 gr/plant
180 - 220 cm
Τέλη Σεπτέμβρη
Βαρύ, Καθήλωση, Σωματική Χαλάρωση

Αγορά Critical

5.Blue Mystic

Blue Mystic

Οι θρυλικές ποικιλίες Blueberry και Northern Light δημιούργησαν αυτήν την ποικιλία όπου κυριαρχεί η γενετική Indica και είναι γεμάτη γεύσεις. Η Blueberry είναι μια βραβευμένη ποικιλία, γνωστή για τη μοναδική, γλυκιά γεύση της και την ισχυρή της επίδραση που προσφέρει σωματική χαλάρωση.

Η Northern Light είναι μια κλασική ποικιλία που είναι η αγαπημένη πολλών χρηστών για δεκαετίες χάρη στην αφγανική και ταϊλανδέζικη κληρονομιά της. Η ποικιλία που προέκυψε, η "Blue Mystic" έχει 80% γενετική Indica και επίπεδα THC τουλάχιστον της τάξης του 18%. Η Blue Mystic θα επιφέρει μια ευτυχισμένη αίσθηση ικανοποίησης, βαθιάς χαλάρωσης και μια χαλαρή ροή έμπνευσης. Η Blue Mystic είναι η τέλεια ποικιλία για χαλαρές μέρες και βράδια που θα χαλαρώσετε μόνοι σας ή με φίλους.

Καθώς έχει θαμνώδη δομή, το φυτό Blue Mystic θα είναι έτοιμο για συγκομιδή προσφέροντας μια ζωηρή, γλυκιά γεύση μετά από οκτώ εβδομάδες. Αλλά δώστε του λίγο περισσότερο χρόνο και θα σας ανταποδώσει με μια πιο ισχυρή επίδραση με σωματική χαλάρωση.

Blue Mystic
Oregon Blueberry x Northern Light
375 - 425 gr/m2
60 - 100 cm
8 - 9 Εβδομάδες
THC: 18%
Sativa 20% Indica 80%
400 - 450 gr/plant
180 - 220 cm
Οκτώβριος
Καθήλωση

Αγορά Blue Mystic

6.Somango XL

Somango XL

Η Somango XL δημιουργήθηκε για να καλύψει τη ζήτηση για μια ποικιλία με ισχυρή, κλασική επίδραση, χωρίς αυτή να συνοδεύεται από μια αίσθηση κούρασης. Δημιουργήθηκε από δύο παραγωγικά και ανθεκτικά φυτά, το Somango και το Critical 47. Η δημοφιλία αυτής της ποικιλίας πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Το επακόλουθο αποτέλεσμα γίνεται αισθητό πολύ γρήγορα, επιφέροντας μια ηρεμιστική αίσθηση γαλήνης και διαύγειας χωρίς να αισθάνεστε κούραση. Η επίδραση είναι ισχυρή και μπορεί να διαρκέσει για αρκετές ώρες καθώς φτάνει στο επίπεδο του 18% THC. Είναι μια εξαιρετική ποικιλία για έμπνευση και δημιουργικότητα.

Η θηλυκοποιημένη Somango έχει γενετική αναλογία 25% Sativa και 75% Indica. Είναι κατάλληλη για όλους τους καλλιεργητές, ανεξαρτήτου εμπειρίας, και το φυτό είναι πολύ μαζεμένο. Τα ώριμα φυτά εμφανίζουν κηλίδες με μοβ αποχρώσεις και άνθη επικαλυμμένα από ένα λεπτό στρώμα κρυστάλλων που μπορούν να συλλεχθούν μετά από οκτώ εβδομάδες ανθοφορίας.

Somango XL
Somango x Critical 47
525 - 575 gr/m2
60 - 100 cm
8 - 10 Εβδομάδες
THC: 18%
Sativa 25% Indica 75%
550 - 600 gr/plant
120 - 200 cm
Τέλη Σεπτέμβρη
Ισχυρά Αποτελέσματα, Καθήλωση

Αγορά Somango XL

7.Sweet ZZ Auto

Sweet ZZ Auto

Οι ποικιλίες αυτόματης άνθισης είναι εύκολο να καλλιεργηθούν, αλλά οι φωτοπεριοδικές ποικιλίες δίνουν καλύτερες αποδόσεις. Η Sweet ZZ Auto συνδυάζει αυτά τα χαρακτηριστικά, είναι εύκολη στην καλλιέργεια και παράγει μια σοδειά που συναγωνίζεται τις περισσότερες ποικιλίες φωτοπεριόδου.

Για τη δημιουργία αυτής της ποικιλίας επιλέχθηκαν κορυφαίες μητρικές ποικιλίες για εξαιρετική απόδοση και γεύση. Η Zkittlez επιλέχθηκε για τη βραβευμένη γεύση, τη μυρωδιά και τη χαλαρωτική επίδραση Indica υψηλής ισχύος. Η Diesel Auto ήταν η τέλεια επιλογή για να προσδώσει χαρακτηριστικά αυτόματης άνθισης. Έτσι, η Sweet ZZ Auto προσφέρει μια ισχυρή επίδραση που στοχεύει στο σώμα.

Με επίπεδο THC που φτάνει το 18%, θα σας προσφέρει μια καταπραϋντική επίδραση που θα διώξει κάθε άγχος και στρες. Περιέχει μια σειρά από χαλαρωτικά τερπένια, όπως καρυοφυλλένιο, λιμονένιο, με άρωμα από μπαχαρικά και νότες πιπεριού.

Sweet ZZ Auto
Sweet ZZ x Diesel Auto
350 - 400 gr/m2
70 - 120 cm
6 - 7 Εβδομάδες
THC: 18%
Sativa 35% Indica 60% Ruderalis 5%
90 - 175g/plant
100 - 120 cm
9 - 11 εβδομάδες μετά την άνθιση
Καθήλωση

Αγορά Sweet ZZ Auto

8.White Widow Auto

White Widow

Η White Widow είναι άλλη μια ποικιλία που αποτελεί τη βάση για πολλές άλλες πολύ αγαπημένες ποικιλίες. Η White Widow Automatic βελτιώνει την πρωτότυπη ποικιλία από ορισμένες απόψεις. Μπορείτε να αναμένετε ένα πιο διακριτικό μέγεθος φυτών, πιο γρήγορη ανάπτυξη και επίδραση με λίγο περισσότερη σωματική χαλάρωση από ό,τι μπορεί να έχετε συνηθίσει.

Όπως η αρχική έκδοση που δημιουργήθηκε από μια διασταύρωση μιας τοπικής ποικιλίας Sativa της Βραζιλίας και μιας Indica ποικιλίας της Δυτικής Ινδίας με πολλή ρητίνη, αυτή η αυτόματη ποικιλία περιλαμβάνει 65% γονίδια Indica και 35% γονίδια Sativa. Η White Widow Automatic συνδυάζει πικρές και γήινες γεύσεις για να δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία. Οι γεύσεις πεύκου είναι αισθητές, μαζί με τις φρέσκες γεύσεις εσπεριδοειδών.

Παρέχοντας μια χαλαρωτική επίδραση με περιεκτικότητα της τάξης του 15% THC, αυτή η αυτόματη ποικιλία θα σας προσφέρει μια πιο ισχυρή σωματική χαλάρωση από την κανονική θηλυκοποιημένη έκδοση, παρέχοντας αδιαμφισβήτητη σωματική χαλάρωση. Ωστόσο, επειδή το συνολικό αποτέλεσμα δεν είναι τόσο δυνατό, η White Widow Automatic είναι μια πιο ευέλικτη επιλογή για τη μέρα ή το βράδυ.

White Widow Auto
White Widow x ruderalis
400 - 450 gr/m2
40 - 80 cm
7 - 8 Εβδομάδες
THC: 14%
Sativa 40% Indica 40% Ruderalis 20%
190 - 240 gr/plant
50 - 110 cm
10-12 εβδομάδες μετά την άνθιση
Καθήλωση, Σωματική Χαλάρωση

Αγορά White Widow Auto

9.Royal Cheese Auto

Royal Cheese Auto

Η Royal Cheese είναι αγαπητή σε πολλούς για το μοναδικό πικάντικο άρωμα και τη γεύση της. Τώρα απολαύστε αυτή τη θρυλική ποικιλία όπου κυριαρχεί η γενετική Indica σε ένα μικρότερο και ευκολότερο στη διαχείριση πακέτο. Αυτό το "θεϊκό" φυτό είναι μια μίξη των Cheese και Royal Critical σε συνδυασμό με τα ανθεκτικά γονίδια της κάνναβης Ruderalis.

Η οικογένεια των ποικιλιών Cheese κατέχει μια θρυλική θέση με πολλούς να ευχαριστούν τη σκηνή rave του Ηνωμένου Βασιλείου της δεκαετίας του 1990, παραμένοντας ένα από τα πιο ξεχωριστά προφίλ τερπενίων εκεί έξω. Όπως η αυθεντική, έτσι και η αυτόματη ποικιλία αναδίδει ένα πικάντικο άρωμα και έχει έντονη γεύση ξινού τυριού και μπαχαρικών με γήινες νότες. Η Royal Cheese Automatic είναι μια εξαιρετική ποικιλία για όσους θέλουν τα οφέλη της εύκολης ανάπτυξης που προσφέρουν οι ποικιλίες αυτόματης άνθισης.

Ένα φυτό Cheese Auto θα φτάσει σε μέγιστο ύψος των περίπου 100cm και προσφέρει γενναία απόδοση σε βέλτιστες συνθήκες καλλιέργειας. Με THC με μέσο ποσοστό 18% ή περισσότερο, θα προκαλέσει ισχυρά αποτελέσματα. Η επίδρασή της είναι κλασσική, καθώς σε καθηλώνει στον καναπέ και φέρνει χαλάρωση και λιγούρες. Να είστε προετοιμασμένοι για μια σταθερή σωματική επίδραση, ακολοθούμενη από μια χαρούμενη, ευφορική αίσθηση.

Royal Cheese Auto
Cheese x Royal Critical x Ruderalis
425 - 475 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 8 Εβδομάδες
THC: 15%
Sativa 30% Indica 50% Ruderalis 20%
160 - 210 gr/plant
60 - 120 cm
11 - 12 weeks after sprouting
Καθήλωση, Σωματική Χαλάρωση

Αγορά Royal Cheese Auto

10.Bubble Kush Auto

Bubble Kush Auto

Η Bubble Kush Automatic είναι μια ποικιλία όπου κυριαρχεί η γενετική Indica και προκύπτει από μια έξυπνη διασταύρωση που συνδυάζει την έντονη επίδραση Indica της OG Kush με τις νόστιμες, γλυκές γεύσεις της Bubble Gum και τα γονίδια της Critical Automatic που προσφέρουν εύκολη καλλιέργεια.

Θα συλλέξετε αυτά τα συμπαγή και κολλώδη άνθη σε μόνο 10–11 εβδομάδες μετά τη βλάστηση. Επίσης, είναι εύκολο να καλλιεργηθεί σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους. Αυτή η εκλεκτή ποικιλία θα σας ανταμείψει με εξαιρετικές αποδόσεις. Επιπλέον, η Bubble Kush Automatic παράγει ένα αξιοσέβαστο επίπεδο THC της τάξης του 16%. Έτσι, ενώ προσφέρει σωματική χαλάρωση, δεν είναι τόσο ισχυρή ώστε να μην μπορείτε να κουνηθείτε από τον καναπέ.

Αντίθετα, θα βιώσετε έναν βαθμό διαύγειας και δημιουργικότητας παράλληλα με τη χαλαρή σας διάθεση. Η Bubble Kush προσφέρει ένα προφίλ τερπενίων που προσφέρει γεύσεις γήινες, φρούτων, πιπεριού και πεύκου, προσθέτοντας έντονη γεύση για να ισοσταθμίσει τη σωματική χαλάρωση. Μια υπέροχη μεσαίας ισχύος ποικιλία για όταν θέλετε να χαλαρώσετε, αλλά και να μπορείτε να σηκωθείτε από τον καναπέ όταν θέλετε και όχι μόνο για να παραλάβετε το delivery!

Bubble Kush Auto
Bubble Gum x O.G. Kush x Critical Automatic
350 - 400 gr/m2
70-100 cm
6 - 8 Εβδομάδες
THC: 16%
Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%
120 - 170 gr/plant
100 - 140 cm
10–11 εβδομάδες μετά την άνθιση
Καθήλωση, Υπνηλία

Αγορά Bubble Kush Auto

Να Κολλήσετε στον Καναπέ ή Όχι;

Μερικές μέρες πρέπει να χαλαρώσετε λίγο περισσότερο από άλλες και εδώ είναι που οι ποικιλίες που προσφέρουν σωματική χαλάρωση μπορεί να είναι ο καλύτερος φίλος σας. Παρέχοντας ισχυρά οφέλη ανακούφισης από το στρες όταν χρησιμοποιούνται σωστά, κάθε ποικιλία μπορεί να έχει ελαφρώς διαφορετικά αποτελέσματα. Επιπλέον, με την εισαγωγή της γενετικής αυτόματης άνθισης, έχει γίνει ευκολότερη η καλλιέργεια για περισσότερους! Ας ελπίσουμε ότι κάτι από αυτή τη λίστα θα σας φέρει πολλές ώρες ψυχικής και σωματικής ανάπαυσης στον καναπέ σας. Απλώς βεβαιωθείτε ότι έχετε πολλά σνακ στο σπίτι.

Ειστε 18 χρονων ή ανω;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.