The RQS Blog

.


By Luke Sumpter


Η ποικιλία Fat Banana Automatic προσφέρει έναν γρήγορο κύκλο ανάπτυξης και συνεπή αποτελέσματα. Επιπλέον, χρειάζεται να περιμένετε μόνο λίγες εβδομάδες για να απολαύσετε τα ζαχαρούχα τερπένια και την ευφορική επίδρασή της. Θα θέλατε να τη δοκιμάσετε στο δωμάτιο της καλλιέργειάς σας; Δείτε παρακάτω την έκθεση καλλιέργειας της Fat Banana Auto για λίγη έμπνευση.

Fat Banana Auto Αναφορά Καλλιέργειας: Λίστα Εξοπλισμού

Κράτησα αυτήν την καλλιέργεια μικρή και συμμαζεμένη για να αποδείξω ότι μπορούν να επιτευχθούν σπουδαία αποτελέσματα σε περιορισμένο χώρο. Μπορείτε να μιμηθείτε αυτήν την αναφορά καλλιέργειας, είτε ζείτε σε ένα μικρό διαμέρισμα είτε καλλιεργείτε στα κρυφά. Ιδού ο εξοπλισμός που χρησιμοποίησα:

 • Κουτί: Secret Jardin DS120W 120 × 60 × 178cm
 • Φώτα: MIGRO 200+
 • Εξαερισμός: Blauberg Turbo - E 100
 • Φίλτρο: Prima Klima filter PK 100/125
 • Ανεμιστήρας: Oscillating Koala Fan x2
 • Υγραντήρας: Beurer LB 45
 • Χώμα: Ελαφρύ οργανικό μείγμα για ποικιλίες αυτόματης άνθισης
 • Δοχείο: Γλάστρα 11 λίτρων Air-Pot
 • Θρέψη: RQS Organic Nutrition, BioBizz, φόρμουλα αμινοξέων, εκχύλισμα φυκιών, εκχύλισμα αλόης βέρα, φόρμουλα ασβεστίου/μαγνησίου, φόρμουλα ανθοφορίας

Fat Banana Auto Αναφορά Καλλιέργειας

Αναφορά Καλλιέργειας Fat Banana Automatic: Στάδιο Σπορόφυτου (Εβδομάδα 1)

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Έπρεπε να βλαστήσω τον σπόρο Fat Banana Auto και να στήσω την περιοχή της καλλιέργειάς μου. Ιδού τι έκανα:

Καλλιεργητικό μέσο: Για να δημιουργήσω το μέσο της καλλιέργειάς μου, πρόσθεσα 10 λίτρα μίγματος αυτο-άνθισης, 5 γραμμάρια Easy Roots Mycorrhiza Mix και 50 γραμμάρια RQS Organic Nutrition σε ένα μεγάλο πλαστικό δοχείο και τα ανακάτεψα καλά. Στη συνέχεια, μετέφερα το μείγμα σε μια γλάστρα Air-Pot 11 λίτρων. Στη συνέχεια, ετοίμασα 2 λίτρα νερού και πέτυχα pH 6.5 χρησιμοποιώντας ένα πεχάμετρο κι έναν ρυθμιστή pH. Συμπλήρωσα άλλο ένα λίτρο πέντε ημέρες αργότερα.

Βλάστηση: Έκανα μια μικρή τρύπα στη μέση της επιφάνειας του χώματος, τοποθέτησα τον σπόρο μου και τον κάλυψα με μια ελαφριά στρώση καλλιεργητικού μέσου. Στη συνέχεια, πότισα ξανά ελαφρά για να διασφαλίσω ότι ο σπόρος είχε μουλιάσει ώστε να προκληθεί η βλάστηση. Το βλαστάρι εμφανίστηκε τέσσερις ημέρες αργότερα.

Φωτισμός: Τοποθέτησα τον φωτισμό στην κορυφή του κουτιού καλλιέργειας και τον ανέβασα 35cm πάνω από το χείλος του Air-Pot. Τον άναψα μετά την εμφάνιση του βλαστού και άφησα την εγκατάσταση να λειτουργεί για 24 ώρες κάθε μέρα για να μεγιστοποιήσω τη φωτοσύνθεση και την ανάπτυξη των φυτών.

Θρεπτικά συστατικά: Η καλλιέργεια του φυτού έγινε με τη βοήθεια των θρεπτικών συστατικών. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το μέσο καλλιέργειας παρείχε όλα όσα χρειαζόταν το νεαρό μου δενδρύλλιο για να ευδοκιμήσει.

Περιβάλλον: Κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας, κατέγραψα μέση θερμοκρασία 26°C και σχετική υγρασία 40%.

Κατάσταση του φυτού: Στο τέλος της πρώτης εβδομάδας, το βλαστάρι εμφάνιζε υγιή πράσινα φύλλα κοτυληδόνων και είχαν αρχίζει να εμφανίζονται οι άκρες του πρώτου ζεύγους πραγματικών φύλλων. Το δενδρύλλιο διέθετε παχύ μίσχο και φαινόταν ισχυρό και ζωηρό.

Στάδιο Σπορόφυτου (Εβδομάδα 1)
Στάδιο Σπορόφυτου (Εβδομάδα 1)

Ημερολόγιο Καλλιέργειας Fat Banana Auto: Βλαστικό Στάδιο (Εβδομάδες 2–4)

Η επίσημη έναρξη της βλαστικής φάσης. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το φυτό μου μεγάλωσε σε ύψος και ανέπτυξε μια ισχυρή βάση από την οποία σύντομα θα ανθίσουν λουλούδια.

Εβδομάδα 2

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 2, άρχισα να παρέχω στο φυτό Fat Banana Auto θρεπτικό διάλυμα. Προσάρμοσα ελαφρώς τη θέση των φώτων μου και ρύθμισα τη θερμοκρασία και την υγρασία.

Φωτισμός: Συνέχισα να προσφέρω στο νεαρό δενδρύλλιο φως 24/7 για να διευκολύνω τη γρήγορη και φρενήρη ανάπτυξη. Ρύθμισα τα φώτα ώστε να βρίσκονται σε απόσταση 35cm από το υψηλότερο σημείο του δενδρυλλίου.

Θρεπτικά συστατικά: Άρχισα να ταΐζω το φυτό μου τη δεύτερη εβδομάδα. Δημιούργησα μια φόρμουλα πλούσια σε άζωτο με πολλά ιχνοστοιχεία για να τροφοδοτήσω την παραγωγή μεγάλων φύλλων. Το μείγμα μου είχε ως εξής ανά λίτρο νερού με ρυθμισμένο pH:

 • 4ml διεγερτικό ρίζας
 • 2ml εκχύλισμα αλόης βέρα
 • 2ml φόρμουλα αμινοξέων

Τροφοδότησα το φυτό με ένα λίτρο του διαλύματος τη δεύτερη ημέρα της εβδομάδας 2. Αυτή η ποσότητα διαπότισε πλήρως το μέσο καλλιέργειας χωρίς σημάδια συγκέντρωσης ή υπερβολικής αποστράγγισης.

Περιβάλλον: Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 2, κατάφερα να διατηρήσω μια μέση θερμοκρασία 26°C (αρκετή για να κρατήσει το φυτό απόλυτα ευχαριστημένο) και μια σχετική υγρασία 50%.

Κατάσταση του φυτού: Μέχρι το τέλος της εβδομάδας 2, το φυτό Fat Banana Auto είχε αναπτύξει τρία σημαντικά ζεύγη πλούσιων αληθινών φύλλων και είχε ύψος 10cm.

Στάδιο Σπορόφυτου (Εβδομάδα 2)
Στάδιο Σπορόφυτου (Εβδομάδα 2)

Εβδομάδα 3

Το φυτό συνέχισε να αναπτύσσεται γρήγορα και φαινόταν εξαιρετικά υγιές. Κατά τη διάρκεια της 3ης εβδομάδας, ανέπτυξε περισσότερα μεγάλα φύλλα και κέρδισε κάποιο ύψος. Προσάρμοσα ελαφρώς τη διατροφή για να βελτιστοποιήσω περαιτέρω την ανάπτυξη.

Φωτισμός: Τα φώτα συνέχισαν να λειτουργούν καθ' όλη τη διάρκεια του 24ώρου και κρατούσα την πηγή σε απόσταση 35cm από τον θόλο, καθώς το φυτό συνέχισε να ψηλώνει.

Θρεπτικά συστατικά: Πρόσθεσα περισσότερο άζωτο στο θρεπτικό διάλυμα για να ενισχύσω την ανάπτυξη των φύλλων. Το διάλυμά μου (ανά λίτρο νερού) είχε ως εξής:

 • 2ml εκχύλισμα αλόης βέρα
 • 2ml φόρμουλα αμινοξέων
 • 2ml υγρό εκχύλισμα ψαριού

Πότισα το φυτό με ένα λίτρο από αυτό το σκεύασμα την πρώτη και την τέταρτη ημέρα της τρίτης εβδομάδας.

Περιβάλλον: Διατήρησα σταθερή μέση θερμοκρασία 26°C και σχετική υγρασία 50%.

Κατάσταση του φυτού: Το φυτό Fat Banana Auto φαινόταν ευτυχισμένο, υγιές και ακμαίο στο τέλος της 3ης εβδομάδας. Έβγαλε πολλά νέα ζεύγη φύλλων και έφτασε σε ύψος τα 21cm. Όλη η νέα ανάπτυξη φαινόταν σκουροπράσινη και οι μίσχοι χοντροί και εύρωστοι.

Στάδιο Σπορόφυτου (Εβδομάδα 3)
Στάδιο Σπορόφυτου (Εβδομάδα 3)

Εβδομάδα 4

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας της βλαστικής φάσης, άρχισα να παρατηρώ την εμφάνιση των πρώιμων ανθών. Συνέχισα να παρέχω καλά επίπεδα αζώτου, αλλά εισήγαγα περισσότερες πηγές καλίου και φωσφόρου, καθώς και μικροθρεπτικά συστατικά, για να διευκολύνω τον σχηματισμό των ανθών.

Φωτισμός: Διατήρησα τον φωτισμό στο ίδιο πρόγραμμα 24 ωρών την ημέρα.

Θρεπτικά συστατικά: Για να βοηθήσω τη δημιουργία υγιών προ-ανθέων, συνέθεσα αυτόν τον συνδυασμό ανά λίτρο νερού με ρυθμισμένο pH:

 • 1.5 ml ασβέστιο/μαγνήσιο
 • 2ml εκχύλισμα αλόης βέρα
 • 2ml εκχύλισμα αμινοξέων
 • 2ml υγρό εκχύλισμα ψαριού
 • 1ml φόρμουλα ανθοφορίας
 • 1ml φόρμουλα φουλβικού και χουμικού οξέος
 • 1ml εκχύλισμα φυκιών

Χορήγησα ένα λίτρο από αυτό το μείγμα την πρώτη και την τέταρτη ημέρα της τέταρτης εβδομάδας. Επιπλέον, πότιζα το φυτό με ένα λίτρο σκέτο νερό κάθε μέρα που στέγνωνε το ανώτερο στρώμα του μέσου καλλιέργειας.

Περιβάλλον: Η θερμοκρασία μειώθηκε ελαφρώς στους 25°C και η σχετική υγρασία παρέμεινε στο 50%.

Κατάσταση του φυτού: Το φυτό είχε φτάσει σε ύψος 41cm στο τέλος της 4ης εβδομάδας, αναπτύσσοντας πυκνό, φυλλώδη θόλο και πολλά προάνθη στους κόμβους.

Στάδιο Σπορόφυτου (Εβδομάδα 4)
Στάδιο Σπορόφυτου (Εβδομάδα 4)

Ημερολόγιο Καλλιέργειας Fat Banana Auto: Φάση Ανθοφορίας (Εβδομάδες 5–9)

Η εβδομάδα 5 σηματοδότησε την έναρξη του σταδίου ανθοφορίας. Έκανα αλλαγές στην υγρασία και τη διατροφή για να αυξήσω το μέγεθος των μπουμπουκιών και να μειώσω τον κίνδυνο σήψης ή ασθένειας.

Εβδομάδα 5

Τα προάνθη στο φυτό άρχισαν να διογκώνονται και τα κλαδιά άρχισαν να τεντώνονται σημαντικά. Προσάρμοσα για άλλη μια φορά το προφίλ θρέψης για να διευκολύνω περαιτέρω τον σχηματισμό των λουλουδιών και προχώρησα σε μια ελαφριά αποφύλλωση.

Φωτισμός: Μετά την χορήγηση φωτός για 24 ώρες ημερησίως κατά τη διάρκεια της βλαστικής φάσης, μείωσα την έκθεση σε 20 ώρες φωτός και 4 ώρες σκοταδιού κατά τη διάρκεια του σταδίου της ανθοφορίας.

Θρεπτικά συστατικά: Το προφίλ των θρεπτικών στοιχείων για την πρώτη εβδομάδα της ανθοφορίας είχε ως εξής, ανά λίτρο νερού:

 • 1.5ml ασβεστίου/μαγνησίου
 • 2ml εκχύλισμα αλόης βέρα
 • 2ml φόρμουλα αμινοξέων
 • 1ml φόρμουλα ανθοφορίας
 • 1ml φόρμουλα φουλβικού και χουμικού οξέος
 • 2ml εκχύλισμα ζαχαρότευτλων

Χρησιμοποίησα ένα λίτρο από αυτό το σκεύασμα την πρώτη και την τέταρτη ημέρα της 5ης εβδομάδας. Επίσης, χορηγούσα ένα λίτρο σκέτο νερό κάθε ημέρα που δεν έδινα θρεπτικά συστατικά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Περιβάλλον: Κράτησα τη θερμοκρασία στους 25°C για να διατηρήσω το φυτό παραγωγικό, αλλά μείωσα ελαφρώς την υγρασία στο 40% για να αποτρέψω τον σχηματισμό μούχλας στα αναπτυσσόμενα άνθη.

Κατάσταση του φυτού: Αποφύλλωσα ελαφρά την κορυφή του θόλου κατά τη διάρκεια της εβδομάδας για να βελτιώσω τη διείσδυση του φωτός. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, το φυτό μου έφτανε τα 72cm και διέθετε πολλά άνθη, φορτωμένα με λαμπερούς λευκούς ύπερους.

Φάση Ανθοφορίας (Εβδομάδα 5)
Φάση Ανθοφορίας (Εβδομάδα 5)

Εβδομάδα 6

Τη δεύτερη εβδομάδα της ανθοφορίας, τα μπουμπούκια γέμισαν ελαφρώς. Το φυτό πήρε επίσης κάποιο ύψος και παρατήρησα περαιτέρω ανάπτυξη των ύπερων.

Φωτισμός: Διατήρησα ένα πρόγραμμα ανθοφορίας με 20 ώρες φωτισμού και 4 ώρες χωρίς φως.

Θρεπτικά συστατικά: Την πρώτη και την τέταρτη ημέρα της 6ης εβδομάδας εφάρμοσα το ακόλουθο μείγμα θρεπτικών στοιχείων. Συνέχισα επίσης να δίνω στο φυτό ένα λίτρο νερού με ρυθμισμένο pH κάθε 24 ώρες.

 • 1.5ml ασβεστίου/μαγνησίου
 • 2ml εκχύλισμα αλόης βέρα
 • 2ml φόρμουλα αμινοξέων
 • 1ml φόρμουλα ανθοφορίας
 • 1ml φόρμουλα φουλβικού και χουμικού οξέος
 • 2ml εκχύλισμα ζαχαρότευτλων
 • 2ml εκχύλισμα φυκιών

Περιβάλλον: Διατήρησα σταθερή τη θερμοκρασία στους 26°C. Η υγρασία αυξήθηκε ελαφρώς στο 48%, αλλά δεν δημιούργησε προβλήματα σε αυτό το στάδιο της ανθοφορίας.

Κατάσταση του φυτού: Πραγματοποίησα αποφύλλωση στο χαμηλότερο μέρος του φυτού. Με την αφαίρεση των παλαιότερων μεγάλων φύλλων, η ενέργεια κατευθύνθηκε προς τα αναπτυσσόμενα άνθη. Στο τέλος της 6ης εβδομάδας κατέγραψα το ύψος του φυτού που είχε φτάσει τα 88cm.

Φάση Ανθοφορίας (Εβδομάδα 6)
Φάση Ανθοφορίας (Εβδομάδα 6)

Εβδομάδα 7 & 8

Το στάδιο της ανθοφορίας συνέχισε να εξελίσσεται ομαλά. Τα μπουμπούκια έγιναν πιο συμπαγή, τα τριχίδια άρχισαν να συσσωρεύονται και το φυτό άρχισε να αναδίδει μια έντονη οσμή.

Φωτισμός: Συνέχισα το ίδιο πρόγραμμα φωτισμού με 20 ώρες φωτός και 4 ώρες σκοτάδι.

Θρεπτικά συστατικά: Αύξησα τις συγκεντρώσεις των θρεπτικών συστατικών για να πετύχω υψηλότερα επίπεδα φωσφόρου και καλίου, προσθέτοντας τα ακόλουθα ανά λίτρο νερού την πρώτη και τέταρτη ημέρα της 7ης και 8ης εβδομάδας:

 • 1.5ml ασβεστίου/μαγνησίου
 • 4ml εκχύλισμα αλόης βέρα
 • 4ml φόρμουλα αμινοξέων
 • 3ml φόρμουλα ανθοφορίας
 • 1ml φόρμουλα φουλβικού και χουμικού οξέος
 • 3ml εκχύλισμα ζαχαρότευτλων
 • 3ml εκχύλισμα φυκιών

Επίσης, αύξησα τον όγκο ποτίσματος σε 1.5 λίτρο κάθε 24 ώρες.

Περιβάλλον: Κατέγραψα μέση θερμοκρασία 25°C και σχετική υγρασία 45%.

Κατάσταση του φυτού: Αφαίρεσα τα παλαιότερα μεγάλα φύλλα που μπλόκαραν το φως για να εκθέσω τα αναπτυσσόμενα μπουμπούκια σε περισσότερο φως. Κατέγραψα ύψος φυτού στα 95cm.

Φάση Ανθοφορίας (Εβδομάδα 7 & 8)
Φάση Ανθοφορίας (Εβδομάδα 7 & 8)

Εβδομάδα 9

Αφού αύξησα τα θρεπτικά συστατικά την προηγούμενη εβδομάδα και παρατήρησα την ωριμότητα των ανθών, αποφάσισα να αρχίσω να ξεπλένω το φυτό για να βελτιώσω την απαλότητα και τη γεύση πριν από τη συγκομιδή.

Φωτισμός: 20 ώρες σε λειτουργία, 4 ώρες εκτός λειτουργίας.

Θρεπτικά συστατικά: Σταμάτησα να χορηγώ θρεπτικά στοιχεία κατά τη διάρκεια του ξεπλύματος. Αντ' αυτού, πότιζα με 1.5 λίτρο νερού με ρυθμισμένο pH κάθε 24 ώρες.

Περιβάλλον: Κατέγραψα σταθερή θερμοκρασία 25°C και σχετική υγρασία 47%.

Κατάσταση του φυτού: Το φυτό παρέμεινε σε ύψος 95cm. Πραγματοποίησα έντονη αποφύλλωση, αφαιρώντας πολλά από τα κατώτερα μεγάλα φύλλα, καθώς και εκείνα που έριχναν σκιές πάνω στα μπουμπούκια στον ανώτερο θόλο.

Φάση Ανθοφορίας (Εβδομάδα 9)
Φάση Ανθοφορίας (Εβδομάδα 9)

Οδηγός Καλλιέργειας Fat Banana Automatic: Συγκομιδή (Τέλος της Εβδομάδας 9)

Προχώρησα στη συγκομιδή των ανθών του φυτού Fat Banana Auto στο τέλος της 9ης εβδομάδας, χρησιμοποιώντας ένα καμπυλωτό ψαλίδι κλαδέματος για να αφαιρέσω και να κόψω τα μπουμπούκια πριν ξεκινήσω τη διαδικασία αποξήρανσης και ωρίμανσης. Τοποθέτησα τα άνθη μου σε ένα καλάθι αποξήρανσης και τα μετέφερα σε ένα σκοτεινό δωμάτιο με καλή κυκλοφορία αέρα και σχετική υγρασία 45%.

Τα μπουμπούκια μου είχαν αποξηρανθεί πλήρως μετά από 10 ημέρες και η σοδειά ζύγιζε 70 γραμμάρια. Στη συνέχεια, μετέφερα τα μπουμπούκια σε βάζα ωρίμανσης για έξι εβδομάδες, ώστε να εξασφαλίσω έναν μαλακό και γευστικό καπνό.

Συγκομιδή (Τέλος της Εβδομάδας 9)
Συγκομιδή (Τέλος της Εβδομάδας 9)

Γνωρίστε τη Fat Banana Automatic

Η Fat Banana Automatic αποδεικνύει πόσο μακριά έχουν φτάσει τα φυτά αυτόματης άνθισης. Αυτή η ποικιλία ξεπερνά πολλές ποικιλίες φωτοπεριόδου όσον αφορά στην ισχύ, ενώ οι έντονες γλυκές και φρουτώδεις γεύσεις της είναι απαράμιλλες. Αν ψάχνετε για μια ποικιλία ταχείας ανάπτυξης που απαιτεί ελάχιστη παρέμβαση και μηδενική φασαρία, πρέπει να τη δοκιμάσετε.

 • Γενετική της Fat Banana Automatic

Η Fat Banana Auto προέρχεται από διασταύρωση των γονικών ποικιλιών Fat Banana και Cookies Auto. Και οι δύο ποικιλίες κληροδότησαν πολύτιμα χαρακτηριστικά που έκαναν τους απογόνους ισχυρούς και μοναδικούς. Η αρχική Fat Banana έφερε στο τραπέζι υψηλά επίπεδα THC και φρουτώδεις γεύσεις, ενώ η Cookies Auto συνέβαλε με τον γρήγορο χρόνο ανάπτυξης και προσφέροντας τα ζαχαρούχα τερπένιά της. Συνολικά, η Fat Banana Automatic διαθέτει γονίδια 70% indica, 20% sativa και 10% ruderalis.

Fat Banana Auto
23_genetic background_1 Fat Banana x Cookies Auto
33_Yield indoors_1 375 - 450 gr/m2
31_plant height outdoor_1 70-100 cm
25_flowering time_1 7 - 8 Εβδομάδες
29_THC_1 THC: 22%
28_Type Blend_1 Sativa 20% Indica 70% Ruderalis 10%
34_yield outdoor_1 90 - 175g/plant
32_plant height outdoors_1 80 - 120 cm
27_harvest period_1 9-10 εβδομάδες μετά την άνθιση
22_Effect_1 Διαύγεια, Ηρεμία

Αγορά Fat Banana Auto

 • Χαρακτηριστικά Καλλιέργειας της Fat Banana Automatic

Μπορείτε να καλλιεργήσετε τη Fat Banana Automatic σχεδόν οπουδήποτε και θα ευδοκιμήσει. Αν εμπνευστείτε από την παραπάνω αναφορά καλλιέργειας, μπορείτε να επιτύχετε εξαιρετικά αποτελέσματα σε μικρούς εσωτερικούς χώρους. Τα φυτά θα φτάσουν σε ύψος 70–100cm και αποδίδουν 375–450g/m². Αν αποφασίσετε να την καλλιεργήσετε σε εξωτερικό χώρο στον κήπο σας ή σε μια κρυφή καλλιέργεια, θα δείτε να φυτά να φτάνουν τα 120cm και να αποδίδουν έως και 175g/φυτό. Θα πρέπει να έχετε έτοιμα τα βάζα αποθήκευσης μετά από 9–10 εβδομάδες από τη βλάστηση.

 • Γεύσεις και Επιδράσεις της Fat Banana Automatic

Μετά την αποξήρανση και την ωρίμανση των ανθών σας, προετοιμάστε τους γευστικούς σας κάλυκες για κύματα νόστιμων τερπενίων. Θα απολαύσετε γεύσεις μπανάνας, καθώς και γήινες και φρουτώδεις νότες με κάθε εισπνοή. Όσον αφορά στις επιδράσεις, η Fat Banana Automatic προσφέρει μια καταπραϋντική και καθηλωτική εμπειρία. Με 22% THC θα χαλαρώσει τους μυς σας και θα σας βάλει σε διάθεση για μεγάλες συζητήσεις. Κρατήστε αυτήν την ποικιλία για τεμπέλικα απογεύματα και βράδια που δεν έχετε πολλά άλλα να κάνετε.

Fat Banana Automatic: Σωματική Χαλάρωση και Φρουτώδης Ευφορία στα Χέρια Σας

Προετοιμάστε ένα ελαφρύ μείγμα χώματος, ρυθμίστε τα φώτα σας και βάλτε έναν σπόρο Fat Banana Automatic στο χώμα. Δεν θα το μετανιώσετε! Σε μερικές εβδομάδες, θα απολαύσετε ευφορικές επιδράσεις και φρουτώδη τερπένια. Δεν χρειάζεται καν να ανησυχείτε για τον χώρο. Όπως έχει αποδειχθεί, αυτή η ποικιλία ευδοκιμεί σε μικρούς και συμπαγείς χώρους και είναι ιδανική για όσους επιθυμούν μια κρυφή ή διακριτική καλλιέργεια. Καλή καλλιέργεια!

Ειστε 18 χρονων ή ανω;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.