The RQS Blog

.


By Max Sargent


Δεν χρειάζεται να περιμένετε μια ζωή για να καπνίσετε τη σοδειά της κάνναβης που καλλιεργείτε σε εξωτερικούς χώρους. Το βροχερό φθινόπωρο και οι όλο και πιο κρύες νύχτες μπορούν να βλάψουν τα φυτά σας ακριβώς στην κρίσιμη στιγμή τους. Παρακάτω, θα σας παρουσιάσουμε τις καλύτερες πρώιμες ποικιλίες εξωτερικών χώρων, ώστε να μπορείτε να συγκομίσετε γρήγορα και να αποφύγετε τα στοιχεία του καιρού. Ως ποικιλίες γρήγορης ανθοφορίας, το Royal Cheese, το Speedy Chile, το Honey Cream και το Candy Kush είναι μερικά από τα καλύτερα για αυτόν τον σκοπό. Ωστόσο, οι παρακάτω ποικιλίες κοντράρουν αυτούς τους θρύλους όσον αφορά τη ταχύτητα και τη συνολική ποιότητα.

Συνεχίστε να διαβάζετε για να ανακαλύψετε συμβουλές καλλιέργειας για αυτές τις γρήγορες ποικιλίες. Θα μάθετε επίσης για το γενετικό τους υπόβαθρο, το προφίλ γεύσης, το περιεχόμενο σε THC και το ανέβασμα τους!

Grape Ape

Εάν σκοπεύετε να καλλιεργήσετε το Grape Ape σε εξωτερικούς χώρους, να έχετε κατά νου ότι η κάνναβη δεν συμπαθεί τον παγετό. Στοχεύστε να σπείρετε τους σπόρους περίπου δύο εβδομάδες πριν από τον τελευταίο παγετό και δυναμώστε τα σπορόφυτα σας σε εσωτερικούς χώρους μέχρι να αναπτύξουν μερικά σετ αληθινών φύλλων. Μεταφυτέψτε τα σε ένα θερμοκήπιο ή κάτω από καλύμματα προστασίας για να τα προφυλάξετε από τυχόν όψιμους παγετούς στην αρχή της σεζόν.

Το Grape Ape θα αποκτήσει το μεγαλύτερο μέρος του μεγέθους του κατά τη βλαστική φάση. Αν καλλιεργηθεί σε γλάστρα 11 λίτρων, θα φτάσει σε ύψος το πολύ 190 εκατοστών. Κάνετε μια ελαφριά αποφύλλωση περίπου μία εβδομάδα πριν τα φυτά σας εισέλθουν στο στάδιο της ανθοφορίας για να αραιώσει το πυκνό φύλλωμα του indica και να επιτρέψετε μεγαλύτερη διείσδυση του φωτός και αερισμό. Ως μια από τις καλύτερες πρώιμες ποικιλίες εξωτερικού χώρου, το Grape Ape θα ολοκληρώσει το στάδιο της ανθοφορίας σε μόλις 7-9 εβδομάδες. Ξεπλύνετε τα φυτά για 2-3 εβδομάδες πριν τη συγκομιδή για να βελτιώσετε τη γεύση τους. Προετοιμαστείτε να συγκομίσετε έως και 600 g/φυτό γύρω στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Το Grape Ape κατάγεται από τις μητρικές ποικιλίες Afghani, Mendocino Purps και Skunk #1. Αυτό το ισχυρό indica υβρίδιο προσφέρει ανέβασμα με σωματική χαλάρωση και ηρεμία, το οποίο τροφοδοτείτε από περιεκτικότητα σε THC που φτάνει το 20%. Γεύσεις βατόμουρου και skunk συνοδεύουν κάθε χρήση.

Grape Ape
23_genetic background_1 Afghani x Mendocino Purps x Skunk 1
33_Yield indoors_1 450 - 500 gr/m2
31_plant height outdoor_1 60 - 100 cm
25_flowering time_1 7 - 9 Εβδομάδες
29_THC_1 THC: 20%
28_Type Blend_1 Sativa 10% Indica 90%
34_yield outdoor_1 500 - 600 gr/plant
32_plant height outdoors_1 160 - 190 cm
27_harvest period_1 Τέλη Σεπτέμβρη
22_Effect_1 Ηρεμία, Σωματική Χαλάρωση, Υπνηλία

Αγορά Grape Ape

Sweet ZZ

Βλαστήστε τους σπόρους Sweet ZZ σε εσωτερικό χώρο για να βελτιώσετε τα ποσοστά των επιτυχιών. Μόλις περάσει ο τελευταίος παγετός και τα φυτά σας φτάσουν σε ύψος περίπου 10 cm, μεταφυτέψτε τα σπορόφυτα σε μεγαλύτερες γλάστρες ή απευθείας στο έδαφος. Σκοπεύστε στο να τοποθετήσετε τα φυτά Sweet ZZ στο πιο ηλιόλουστο σημείο του κήπου σας. Πριν το τέλος της βλαστικής φάσης, τα φυτά σας θα φτάσουν γύρω στα 140 εκατοστά, αν τα καλλιεργήσετε χωρίς τεχνικές εκπαίδευσης.

Μη μείνετε πίσω στην αποφύλλωση, καθώς το μικρό μέγεθος εξαιτίας της γενετικής indica του Sweet ZZ μπορεί γρήγορα να αναπτύξει πολύ πυκνό φύλλωμα. Καθώς οι μέρες αρχίζουν να γίνονται μικρότερες στα μέσα Ιουλίου, το Sweet ZZ θα αρχίσει να ανθίζει. Κάντε ένα κόπο να κόψετε τα κιτρινισμένα φύλλα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου για να εκτρέψετε τους πόρους προς τα άνθη. Προετοιμαστείτε για συγκομιδή έως και 550 g/φυτό περίπου 7-9 εβδομάδες μετά την έναρξη της ανθοφορίας, γύρω στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Ως απόγονος του Grape Ape και του Grapefruit, το Sweet ZZ διαθέτει ένα εξαιρετικά γλυκό και φρουτώδες προφίλ τερπενίων. Με περιεκτικότητα σε THC που φτάνει το 22%, μπορείτε να περιμένετε ένα ήρεμο και χαλαρωτικό ανέβασμα από αυτό το υβρίδιο που κυριαρχεί η ndica.

Sweet ZZ stages

Sweet ZZ
23_genetic background_1 Grape Ape x Grapefruit
33_Yield indoors_1 550 - 600 gr/m2
31_plant height outdoor_1 80 - 140 cm
25_flowering time_1 7 - 9 Εβδομάδες
29_THC_1 THC: 22%
28_Type Blend_1 Sativa 20% Indica 80%
34_yield outdoor_1 500 - 550 gr/plant
32_plant height outdoors_1 160 - 200 cm
27_harvest period_1 Τέλη Σεπτέμβρη
22_Effect_1 Ηρεμία, Καθήλωση

Αγορά Sweet ZZ

Punch Pie

Χρησιμοποιήστε ένα θερμαινόμενο εκκολαπτήριο σπόρων για να φυτρώσετε γρήγορα τους σπόρους σας Punch Pie σε εσωτερικούς χώρους. Κρατήστε τα κάτω από ισχυρά φώτα LED μέχρι να αναπτύξουν το πρώτο σετ αληθινών φύλλων. Στη συνέχεια, μεταφυτεύστε τα σε γλάστρες 10 εκατοστών γεμάτες με χώμα και μια δόση μυκόρριζων μυκήτων και κρατήστε τα καλά φωτισμένα μέχρι να φτάσουν σε ύψος περίπου 10 εκατοστών. Μόλις βεβαιωθείτε ότι έχουν περάσει οι τελευταίοι παγετοί, μεταφυτέψτε τα φυτά σας στην πιο ηλιόλουστη περιοχή του κήπου σας. Το Punch Pie αντιστέκεται καλά στη μούχλα, καθιστώντας δυνατό να το καλλιεργήσετε χωρίς τεχνικές εκπαίδευσης, θα αναπτύξει ένα μεγάλο κεντρικό ανθό και θα φτάσει σε ύψος τα 150 εκατοστά.

Κάνετε έντονη αποφύλλωση κατά τη πρώτη εβδομάδα του σταδίου της ανθοφορίας για να αυξήσετε την έκθεση στο φως στους χαμηλότερους ανθούς. Σκεφτείτε να στηρίξετε τα κλαδιά για να τα προστατέψετε από τις καταιγίδες στα τέλη του καλοκαιριού. Ξεκινήστε να ξεπλένετε τα φυτά σας την έκτη εβδομάδα της ανθοφορίας και προετοιμαστείτε για συγκομιδή έως και 750 g/φυτό στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Η κληρονομιά του Punch Pie το καθιστά έναν από τους καλύτερους θηλυκοποιημένους σπόρους για υπαίθρια καλλιέργεια. Αυτή η συνεργασία μεταξύ του Tyson 2.0 και της RQS προέρχεται από τις ανθεκτικές γονικές ποικιλίες Purple Punch και Purple Kush. Προσφέρει περιεκτικότητα σε THC που φτάνει το 22%, γεύσεις βατόμουρου και καραμέλας, καθώς και μια αίσθηση ευφορίας και σωματικής χαλάρωσης.

Punch Pie
23_genetic background_1 Purple Punch x Purple Kush
33_Yield indoors_1 550 - 600 gr/m2
31_plant height outdoor_1 80 - 110 cm
25_flowering time_1 7 - 9 Εβδομάδες
29_THC_1 THC: 22%
28_Type Blend_1 Sativa 10% Indica 90%
34_yield outdoor_1 650-750 gr/plant
32_plant height outdoors_1 120 - 150 cm
27_harvest period_1 Τέλη Σεπτέμβρη
22_Effect_1 Ευφορία, Ηρεμία, Σωματική Χαλάρωση, Υπνηλία

Αγορά Punch Pie

Gelato 44

Μπορείτε να φυτέψετε τους σπόρους Gelato 44 απευθείας στις τελικές τους γλάστρες, μόλις περάσει ο τελευταίος παγετός. Εξετάστε το ενδεχόμενο να το καλύψετε με κάποιο θόλο για να επιταχύνετε το χρόνο βλάστησης. Αφαιρέστε τον θόλο μόλις εμφανιστούν οι βλαστοί κατά τη διάρκεια της ημέρας για να αποφύγετε την απόσβεση, αλλά να το βάλετε και πάλι κατά τη διάρκεια της νύχτας ως προστατευτικό έναντι πιθανών παγετών. Χορηγήστε με ψεκασμό στο κάτω μέρος των φύλλων βιολογικά φύκια, γαλάκτωμα ψαριών και τσάι από κόμποστ εβδομαδιαίως για να τονώσετε την ανάπτυξη των φύλλων και να τα προστατέψετε από παθογόνα. Το Gelato 44 θα φτάσει τα 180 εκατοστά σε ύψος αν καλλιεργηθεί σε μεγάλη γλάστρα. Μπορείτε να περιορίσετε το μέγεθός του στα 140 εκατοστά χρησιμοποιώντας μια μικρότερη γλάστρα ή εφαρμόζοντας LST κατά τη διάρκεια της πρώιμης ανάπτυξης.

Αλλάξτε τα θρεπτικά συστατικά ώστε να έχουν υψηλότερη περιεκτικότητα σε κάλιο και φώσφορο καθώς τα προάνθη του αρχίζουν να αναπτύσσονται. Εάν καλλιεργείτε σε θερμοκήπιο, φροντίστε να παρέχετε καλή ροή αέρα κατά τη διάρκεια της ανθοφορίας για να μειώσετε τον κίνδυνο μούχλας. Προετοιμαστείτε για συγκομιδή έως και 600 g/φυτό στο τέλος της ανθοφορίας διάρκειας 8–9 εβδομάδων.

Ως φαινότυπος του αρχικού Gelato, αυτή η ποικιλία Tyson 2.0 προέρχεται από τον συνδυασμό των Sunset Sherbet και Thin Mint Girl Scout Cookies. Κρατήστε αυτά τα άνθη για το βράδυ, καθώς η περιεκτικότητά τους σε THC που φτάνει το 22% και τα γλυκά τερπένια θα σας μεταφέρουν σε μια κατάσταση ηρεμίας.

Gelato 44
23_genetic background_1 Sunset Sherbet X Thin Mint Girl Scout Cookies
33_Yield indoors_1 400 - 450 gr/m2
31_plant height outdoor_1 80 - 120 cm
25_flowering time_1 8 - 9 Εβδομάδες
29_THC_1 THC: 22%
28_Type Blend_1 Sativa 25% Indica 75%
34_yield outdoor_1 550 - 600 gr/plant
32_plant height outdoors_1 140 - 180 cm
27_harvest period_1 Τέλη Σεπτέμβρη
22_Effect_1 Δημιουργικότητα, Ευφορία, Μεγάλη Διάρκεια, Σωματική Χαλάρωση

Αγορά Gelato 44

Green Crack Punch

Είστε έτοιμοι για τη τελευταία μας πρώιμη ποικιλία καλλιέργειας σε εξωτερικούς χώρους? Αυτή η ποικιλία ολοκληρώνει πολύ γρήγορα το στάδιο της ανθοφορίας, αλλά η επιτυχία ξεκινά από τη βλάστηση. Για καλύτερα αποτελέσματα, το Green Crack Punch επωφελείται από τη βλάστηση σε εσωτερικούς χώρους όπου οι σταθερές θερμοκρασίες υποκινούν τη γρήγορη ανάπτυξη των δενδρυλλίων. Μεταφυτεύστε τα σε εξωτερικούς χώρους όταν το δενδρύλλιο σας έχει δύο σετ αληθινών φύλλων και ένα παχύ στιβαρό κορμό.

Κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης, αυτή η ποικιλία απαιτεί λιγότερη αποφύλλωση και τεχνικές εκπαίδευσης από τις προαναφερθείσες. Τα μεγαλύτερα διαστήματα ανάμεσα στους κόμβους και τα λεπτότερα φύλλα εξασφαλίζουν τη καλύτερη διείσδυση του φωτός. Χωρίς τεχνικές εκπαίδευσης, θα φτάσει τα 220 εκατοστά σε ύψος, καθιστώντας την μια από τις μεγαλύτερες ποικιλίες που ανθίζουν τόσο γρήγορα.

Φροντίστε να στηρίξετε τα μακρύτερα κλαδιά του κατά τη διάρκεια της ανθοφορίας για να αποφύγετε ζημιές από καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους. Χρειάζονται μόνο 8-9 εβδομάδες για να αναπτυχθούν, να διογκωθούν και να ωριμάσουν τα άνθη του. Φροντίστε το καλά και θα λάβετε 600 γραμμάρια/φυτό μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Το Green Crack Punch κληρονόμησε την παραγωγικότητά του και το ευχάριστο ανέβασμα από τις μητρικές ποικιλίες Green Crack και Purple Punch. Η περιεκτικότητα σε THC της τάξης του 18% το κάνει μια ευχάριστη επιλογή, και το προφίλ τερπενίων του που εκπέμπει αρώματα εσπεριδοειδών και γλυκών φρούτων.

Green crack punch stages

Green Crack Punch
23_genetic background_1 Green Crack x Purple Punch
33_Yield indoors_1 450 - 500 gr/m2
31_plant height outdoor_1 90 - 160 cm
25_flowering time_1 8 - 9 Εβδομάδες
29_THC_1 THC: 18%
28_Type Blend_1 Sativa 60% Indica 40%
34_yield outdoor_1 550 - 600 gr/plant
32_plant height outdoors_1 180 - 220 cm
27_harvest period_1 Τέλη Σεπτέμβρη
22_Effect_1 Ευφορία, Ηρεμία

Αγορά Green Crack Punch

Οι Καλύτερες Ποικιλίες για Ταχύτερη Συγκομιδή σε Εξωτερικούς Χώρους

Οι ποικιλίες που αναφέρονται παραπάνω είναι ιδανικές για υπαίθριους καλλιεργητές που αναζητούν γρήγορα αποτελέσματα. Είτε έχετε να κάνετε με μια σύντομη καλλιεργητική περίοδο, είτε πρέπει να δώσετε προτεραιότητα στη διακριτικότητα, είτε απλά δεν θέλετε να περιμένετε τόσο πολύ για τη συγκομιδή, αυτές οι γενετικές είναι για εσάς. Σκεφτείτε ποιες γεύσεις και ανεβάσματα ταιριάζουν με τις προτιμήσεις σας, παραγγείλετε μερικούς σπόρους και προετοιμαστείτε για την επόμενη καλλιεργητική περίοδο!

Ειστε 18 χρονων ή ανω;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.