Κατεβάστε τον Κατάλογο Σπόρων Κάνναβης μας σε PDF

Αν ψάχνετε για κορυφαίους σπόρους κάνναβης, τότε μάλλον η Royal Qeen Seeds είναι η εταιρία που χρειάζεστε. Καθώς θεωρείται μια από τις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες εταιρίες κάνναβης στην Ευρώπη, η Royal Queen Seeds σας παρέχει μια μεγάλη ποικιλία από γενετικά χαρακτηριστικά Indica, Sativa και Ruderalis για να διαλέξετε.

Μερικές από πιο διάσημες ποικιλίες της Royal Queen Seeds, όπως η Northern Lights, η White Widow, η Amnesia Haze και η Blue Mystic (ενδεικτικά μερικές από αυτές) έχουν κερδίσει το βραβείο High Times Cannabis Cup. Αν από την άλλη, εάν ψάχνετε για φαρμακευτικές ποικιλίες για θεραπευτικούς σκοπούς, μπορείτε να δοκιμάσετε την πλούσια σε CBD Painkiller XL, μία από τις πιο δημοφιλείς ποικιλίες μας.

Όλοι οι σπόροι παράγονται βιολογικά, διαλέγονται ένας-ένας με το χέρι και ελέγχονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, έτσι ώστε να διασφαλίσουμε την απαράμιλλη ποιότητα τους. Για να μάθετε περισσότερα για το κάθε προϊόν και να αγοράσετε τους δικούς σας σπόρους σήμερα, δείτε το κατάλογο μας παρακάτω!

Κατάλογος Σπόρων Κάνναβης

 

Cannabis Seed Catalogue
Download Catalog in PDF

Ειστε 18 χρονων ή ανω;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.