Οδηγός Καλλιέργειας Κάνναβης από τη Royal Queen Seeds

Οι Καλύτεροι Σπόροι Κάνναβης Για Εξωτερική Καλλιέργεια Ανάλογα Με Το Κλίμα

Juanita la Lagrimosa

Ο ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ—Η ΓΕΝΕΤΙΚΗ

Cannabis Genetics
Cannabis Genetics
 

Η γενετική αποτελεί παράγοντα-κλειδί όσον αφορά στις δυνατότητες των σπόρων κάνναβης και αυτό είναι γεγονός. Ανεξάρτητα από το πόσο θαυματουργό είναι το σκεύασμα θρεπτικών συστατικών χρησιμοποιείτε ή το πόσο τέλεια φροντίζετε τον κήπο σας, τα αποτελέσματα θα βασίζονται στη γενετική. Εάν ξεκινάτε με σπόρους κακής ποιότητας, μην περιμένετε τεράστιες αποδόσεις ή υψηλή ποιότητα ανθών. Επιλέγοντας προσεκτικά μόνο υψηλής ποιότητας, θηλυκοποιημένους σπόρους, ο καλλιεργητής κάνναβης μπορεί να αποφύγει τους περιορισμούς στην ποιότητα που συνδέονται με την κακή γενετική. Η καλλιέργεια κάνναβης σε εξωτερικούς χώρους απαιτεί μια ακόμη πιο αυστηρή διαδικασία επιλογής.

Πλέον, η συντριπτική πλειονότητα των ποικιλιών κάνναβης στην αγορά έχουν προσαρμοστεί και δημιουργηθεί ειδικά για καλλιέργεια σε εσωτερικούς χώρους. Βέβαια, θεωρητικά, η κάνναβη μπορεί να αναπτυχθεί οπουδήποτε. Έτσι, στην πράξη αυτό δεν ισχύει για όλες τις ποικιλίες κάνναβης. Η μαριχουάνα ευδοκιμεί στο ηλιόλουστο κλίμα του νότου. Ωστόσο, πολλές εκπληκτικές, ανθεκτικές ποικιλίες μπορούν να καλλιεργηθούν σε πιο δροσερά, βόρεια γεωγραφικά πλάτη.

Ήρθε η ώρα να λερώσουμε τα χέρια μας καλλιεργώντας κλασική μαριχουάνα στην ύπαιθρο. Αν συνδυάσετε τη σωστή κάνναβη με το τοπικό κλίμα, θα έχετε κάνει το πρώτο βήμα για μια επιτυχημένη υπαίθρια συγκομιδή.

ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ: ΠΟΣΟ ΗΛΙΟ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΣΑΣ;

Climate zones
Climate zones
 

Η πρώτη σας δουλειά είναι να προσδιορίσετε πόση ημερήσια ηλιακή ακτινοβολία θα λαμβάνουν τα φυτά της κάνναβης σας κατά τη διάρκεια της καλλιεργητικής περιόδου. Μόλις γνωρίζετε το χρονικό πλαίσιο με το οποίο πρέπει να εργαστείτε, μπορείτε να αρχίσετε να εξετάζετε ποιες είναι οι καλύτερες ποικιλίες για τις ανάγκες σας. Παρακολουθήστε την τοπική πρόγνωση καιρού και κάντε μια μικρή διαδικτυακή έρευνα. Βρείτε ακριβή δεδομένα ως προς τις ώρες της καθημερινής ηλιοφάνειας, τις ώρες ανατολής και ηλιοβασιλέματος, τις θερμοκρασίες κατά την ημέρα και τη νύχτα, τους κύριους ανέμους και τη συχνότητα των υετών.

Ίσως βρίσκεστε κάπου κοντά στη Μεσόγειο. Αν ναι, θα έχετε την πολυτέλεια να καλλιεργήσετε Sativa που αργούν να ανθίσουν σε εξωτερικό χώρο από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο που θα γίνει η συγκομιδή. Ίσως ζείτε στη Βόρεια Ευρώπη και έχετε μόνο ένα σύντομο παράθυρο καλοκαιρίας 8-10 εβδομάδων που θα σας φτάσει για να αποκτήσετε μερικά ανθεκτικά φυτά Ruderalis. Ή μπορεί να βρίσκεστε κάπου στη μέση και χρειάζεστε ευπροσάρμοστα υβρίδια για μια θερινή σοδειά.

Ακολουθεί μια ανάλυση των διαφορετικών κλιματικών ζωνών με προτεινόμενες ποικιλίες κάνναβης που μπορείτε να καλλιεργήσετε σε εξωτερικό χώρο:

ΨΥΧΡΟ, ΒΟΡΕΙΟ ΚΛΙΜΑ

Cold temperature colored cannabis
Cold temperature colored cannabis
 

Οι βορειοευρωπαίοι καλλιεργητές από τη δυτική ακτή της Ιρλανδίας έως την ανατολική Πολωνία θα πρέπει να προτιμήσουν ποικιλίες κάνναβης που μπορούν να επιβιώσουν σε λιγότερο ιδανικές συνθήκες.

Οι ποικιλίες φωτοπεριόδου, καθώς και οι ποικιλίες αυτόματης άνθισης που έχουν δημιουργηθεί για να ευδοκιμούν σε ψυχρότερα κλίματα μπορούν να προσφέρουν κορυφαία ποιότητα σε εξωτερική καλλιέργεια. Με την ταχεία ανάπτυξή τους και με πιο σύντομους χρόνους ανθοφορίας, μπορείτε να φτάσετε στη συγκομιδή πολύ νωρίτερα σε σύγκριση με άλλες ποικιλίες. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να νικήσετε τη βροχή κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου και να αποφύγετε τη μούχλα στους πολύτιμους ανθούς σας. Ωστόσο, θα πρέπει να εφαρμόσετε τον κατάλληλο χρονοπρογραμματισμό, έτσι ώστε να αποφύγετε τον χειρότερο καιρό, καθώς καμία ποικιλία κάνναβης δεν μπορεί να εγγυηθεί καλά αποτελέσματα υπό εξαιρετικά δυσμενείς συνθήκες.

Θυμηθείτε να αναλύσετε τα δεδομένα του καιρού πριν επιλέξετε τους σπόρους σας. Εάν οι προβλέψεις σας καταδεικνύουν ότι θα έχετε λιγότερο από τρεις μήνες καλλιέργειας διαθέσιμους, τότε πραγματικά έχετε χρόνο για να καλλιεργήσετε μόνο πολύ γρήγορους σπόρους αυτόματης άνθισης, φυτεύοντας τους κατά το τέλος της άνοιξης/αρχές του καλοκαιριού. Παράλληλα, σας προτείνουμε να καλλιεργήσετε τα φυτά σας σε γλάστρες και όχι απευθείας στο χώμα, ώστε να μπορείτε να τα μεταφέρετε σε κάποιον εσωτερικό χώρο, εάν ο καιρός χειροτερεύσει απρόσμενα.

QUICK ONE

Η Quick One είναι μια από τις πρώτες ποικιλίες κάνναβης αυτόματης άνθισης που διατέθηκαν στην αγορά, ενώ κάποτε ήταν μια από τις πιο γρήγορες ποικιλίες που θα μπορούσατε να καλλιεργήσετε. Είναι ακόμα απίστευτα γρήγορη, αφού χρειάζεται μόνο 8–9 εβδομάδες από τη φύτευση έως τη συγκομιδή, γεγονός που την καθιστά μια εξαιρετική επιλογή για όσους έχουν μια σύντομη καλοκαιρινή περίοδο. Αυτό το συμπαγές φυτό δε θα γίνει ψηλότερο από 50–60cm, αλλά θα σας ανταμείψει με μια αξιοπρεπή απόδοση μέχρι και 150g/φυτό. Μπορεί να μην είναι η πιο ισχυρή κάνναβη, αλλά το 13% THC που περιέχει, προσφέρει μια χαλαρωτική επίδραση. Έχει ένα φρέσκο, βοτανικό άρωμα με νότες εσπεριδοειδών και μια ευχάριστα ήπια γεύση.

Quick One

Quick One Royal Queen Seeds

Genetic background Strong Indica x Ruderalis
Yield indoor 275 - 325 g/m2
Height indoor 50 - 60 cm
Flowering time 5 - 6 weeks
THC strength THC: 13% (aprox.) / CBD: Low
Blend 10% Sativa, 60% Indica, 30% Ruderalis
Yield outdoor 100 - 150 g/per plant (dried)
Height outdoor 60 - 100 cm
Harvest time 8 - 9 weeks after germination
Effect Physical

Buy Quick One

EASY BUD

Μια άλλη καλή επιλογή εάν χρειάζεστε μια σούπερ-γρήγορη ποικιλία αυτόματης άνθισης για να προλάβετε τον άσχημο καιρό είναι η Easy Bud. Πρόκειται για μια ποικιλία που μοιάζει πολύ με τη Royal Dwarf, αλλά παρουσιάζει μερικές γενετικές διαφορές. Έχει καλή απόδοση και παράγει μέτρια επίπεδα THC. Φυτέψτε τους σπόρους σας και σύντομα θα κάνουν την εμφάνισή τους οι όμορφοι ανθοί της, σε μόλις 8-9 εβδομάδες μετά τη βλάστηση. Με 12% THC, η Easy Bud είναι η τέλεια ποικιλία για να απολαύσετε μια ήπια επίδραση που δε θα σας καθηλώσει. Είναι αρκετά συμπαγής και φτάνει σε ύψος τα 60–100cm, ενώ παράλληλα να μπορεί να σας προσφέρει μέχρι και 80g ανθών με γεύση εσπεριδοειδών ανά φυτό.

Easy Bud

Easy Bud Royal Queen Seeds

Genetic background White Indica x Ruderalis
Yield indoor 275 - 325 g/m2
Height indoor 50 - 60 cm
Flowering time 5 - 7 weeks
THC strength THC: 12% (aprox.) / CBD: Low
Blend 15% Sativa, 55% Indica, 30% Ruderalis
Yield outdoor 30 - 80 g/per plant (dried)
Height outdoor 60 - 110 cm
Harvest time 8- 9 weeks after germination
Effect Physical

Buy Easy Bud

ΖΕΣΤΟ, ΞΗΡΟ, ΝΟΤΙΟ ΚΛΙΜΑ

Small, private grow in California
Small, private grow in California
 

Οι καλλιεργητές της Νότιας Ευρώπης έχουν τεράστιο πλεονέκτημα έναντι των καλλιεργητών της Βόρειας Ευρώπης. Η αφθονία του ήλιου προσφέρει μια μακρά περίοδο καλλιέργειας που μπορεί να είναι παραγωγική από τον Μάρτιο μέχρι τον Νοέμβριο. Οι επιλογές είναι ατελείωτες. Στην πραγματικότητα, το μοναδικό κριτήριο είναι οι προσωπικές σας προτιμήσεις στην κάνναβη.

Οι αρχάριοι καλλιεργητές μπορούν να αποκτήσουν εμπειρία με μερικές γκουρμέ ποικιλίες για θερμά κλίματα. Τα αυτο-ανθιζόμενα υβρίδια RQS νέας γενιάς είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για πιο έμπειρους καλλιεργητές που θέλουν να αποκτήσουν διπλή συγκομιδή σε μία μόνο σεζόν. Οι ποικιλίες Royal Haze Automatic και Northern Light Automatic έρχονται αμέσως στο μυαλό μας όταν πρόκειται για θερμά κλίματ. Το μόνο που πρέπει να αποφασίσετε είναι αν προτιμάτε Indica ή Sativa επιδράσεις.

Θα ήταν κρίμα να μην ασχοληθούμε με ορισμένες κορυφαίες ποικιλίες φωτοπεριόδου που ευδοκιμούν σε θερμότερο κλίμα. Τι θα λέγατε για κάποια οργανική ποικιλία που καλλιεργείται σε χώμα, όπως η OG Kush ή η Sour Diesel, που γίνονται μεγάλα δέντρα και προσφέρουν πολύ μεγάλη συγκομιδή; Ωστόσο, θα πρέπει πάντα να προσέχετε όταν καλλιεργείτε σε ζεστές κλιματικές ζώνες, καθώς τα φυτά σας ενδέχεται να μην μπορούν να διαχειριστούν τον πολύ καυτό ήλιο. Μπορεί να χρειαστεί να επενδύσετε σε ένα σκίαστρο, παρά σε ένα υπόστεγο που αποσκοπεί στο να αποφύγετε τη βροχή. Προσέξτε τα κύματα καύσωνα! Εδώ είναι οι αγαπημένες μας ποικιλίες για καλλιέργεια σε ένα ζεστό και ξηρό κλίμα:

ROYAL HAZE AUTO

Η δική μας Royal Haze Auto φέρνει την απλότητα στην οικογένεια Haze! Όντας μια ποικιλία αυτόματης άνθισης, διώχνει μακριά μια μεγάλη ταλαιπωρία που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι καλλιεργητές με τις ποικιλίες φωτοπεριόδου Haze, που δεν είναι άλλη από τον μεγάλο χρόνο ανθοφορίας τους. Αντ 'αυτού, η Royal Haze Auto μεταβαίνει από τον σπόρο στη συγκομιδή σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα μόλις 10-12 εβδομάδων. Είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή αν θέλετε να αποκτήσετε πολλαπλές σοδειές Haze σε μια καλοκαιρινή περίοδο—κάτι που δεν μπορείτε να επιτύχετε με τις αντίστοιχες ποικιλίες φωτοπεριόδου. Ετοιμαστείτε για μια εξαιρετική εμπειρία καπνίσματος με γεύση εσπεριδοειδών και βοτάνων, καθώς και μια εγκεφαλική, αναζωογονητική επίδραση Haze.

Royal Haze Automatic

Royal Haze Automatic Royal Queen Seeds

Genetic background Amnesia Haze x Skunk x Ruderalis
Yield indoor 300 - 350 g/m2
Height indoor 65 - 85 cm
Flowering time 6 - 8 weeks
THC strength THC: 15% (aprox.) / CBD: Low
Blend 50% Sativa, 20% Indica, 30% Ruderalis
Yield outdoor 130 - 180 g/per plant (dried)
Height outdoor 120 - 150 cm
Harvest time 10-12 weeks after planting
Effect Cerebral and uplifting

Buy Royal Haze Automatic

NORTHERN LIGHT AUTO

Προέκυψε από την Αφγανική γενετική κάποια στιγμή στη δεκαετία του 1970. Η Northern Light έχει γίνει πλέον μια από τις πιο δημοφιλείς ποικιλίες κάνναβης. Η δική μας εκδοχή αυτόματης άνθισης αυτού του δημοφιλούς υβριδίου δεν προορίζεται μόνο για καλλιέργεια εσωτερικού χώρου, αλλά είναι καταπληκτική για καλλιέργεια και σε εξωτερικούς χώρους. Όχι ότι η αντίστοιχη ποικιλία φωτοπεριόδου δεν είναι εκπληκτική (είναι σίγουρα!), ωστόσο υπάρχουν καλλιεργητές που προτιμούν τον πιο σύντομο κύκλο ζωής 9–10 εβδομάδων της αυτόματης έκδοσης. Και, ας είμαστε ειλικρινείς, ποιος θέλει να περιμένει περισσότερο για τη συγκομιδή; Επιλέξτε την Northern Light Auto για να απολαύσετε μια χαλαρωτική επίδραση σε συνδυασμό με ένα ιδανικό επίπεδο διέγερσης.

Northern Light Automatic

Northern Light Automatic Royal Queen Seeds

Genetic background Northern Light x Ruderalis
Yield indoor 500 - 550 g/m2
Height indoor 80 - 120 cm
Flowering time 5 - 7 weeks
THC strength THC: 14% (aprox.) / CBD: Low
Blend 0% Sativa, 80% Indica, 20% Ruderalis/td>
Yield outdoor 170 - 220 g/per plant (dried)
Height outdoor 130 - 160 cm
Harvest time 9 - 10 weeks after planting
Effect Cerebral and uplifting

Buy Northern Light Automatic

OG KUSH

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για την ποικιλία OG Kush, μια από τις πιο εμβληματικές ποικιλίες κάνναβης όλων των εποχών. Αυτή η εξαιρετικά περιεκτική ποικιλία έχει κατά 75% Indica γενετικά χαρακτηριστικά και αναπτύσσεται ιδανικά σε εξωτερικούς χώρους κάτω από τον ήλιο. Ένα μόνο φυτό μπορεί να αποφέρει 500 γραμμάρια σε μόλις 8 εβδομάδες ανθοφορίας. Όταν τελικά μπορέσετε να απολαύσετε τα άνθη της, θα σας κατακλύσει ένα άρωμα εσπεριδοειδών και πεύκου, ενώ η γεύση της είναι αρκετά φρουτώδης. Η ιδιαίτερα χαλαρωτική δράση της καθιστά την OG Kush την τέλεια νυχτερινή ποικιλία για χαλάρωση και παρακολούθηση ταινιών.

OG Kush

OG Kush

Genetic background Chemdawg x Lemon Thai x Pakistani Kush
Yield indoor 425 - 475 gr/m2
Height indoor 90 - 160 cm
Flowering time 7 - 9 weeks
THC strength THC: 19% (aprox.) / CBD: Medium
Blend 25% Sativa, 75% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 500 - 550 g/per plant (dried)
Height outdoor 180 - 220 cm
Harvest time October
Effect Relaxing and full of flavour

Buy OG Kush

SOUR DIESEL

Η Sour Diesel είναι άλλη μια θρυλική ποικιλία κάνναβης που κάθε "σοβαρός" καλλιεργητής πρέπει να καλλιεργήσει. Με καταγωγή από την ηλιόλουστη Καλιφόρνια, είναι καλά προσαρμοσμένη στα ξηρά και ηλιόλουστα κλίματα. Αυτή η κατά 70% Sativa ποικιλία μπορεί να φτάσει σε ύψος τα 2m και η ανθοφορία της διαρκεί πάνω από 10–11 εβδομάδες. Παρά την ελαφρώς παρατεταμένη περίοδο ανθοφορίας της, μπορεί να προσφέρει μια επική απόδοση μέχρι 600g/φυτό. Μεταξύ των κυριότερων χαρακτηριστικών της είναι η χαρακτηριστική γεύση και το άρωμα της που μοιάζει με ντίζελ, χαρακτηριστικά που είναι περιζήτητα από τους λάτρεις της κάνναβης. Παρέχει μια χαλαρωτική, αλλά καθαρή επίδραση.

Sour Diesel

Sour Diesel

Genetic background Original Diesel x (Northern light x Shiva x Hawaiian)
Yield indoor 2
Height indoor 90 - 160 cm
Flowering time 10 - 11 weeks
THC strength THC: 18% (aprox.) / CBD: Low
Blend 70% Sativa, 30% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor
Height outdoor 150 - 200 cm
Harvest time Late October
Effect Physical, clear high

Buy Sour Diesel

ΖΕΣΤΟ-ΥΓΡΟ ΠΑΡΑΚΤΙΟ ΚΛΙΜΑ

Warm climate cannabis
Warm climate cannabis
 

Ήλιος, θάλασσα και εξαιρετική υπαίθρια κάνναβη. Εάν ζείτε στη Μεσόγειο, μπορείτε να κακομάθετε τον εαυτό σας, καθώς έχετε πλήθος επιλογών. Ωστόσο, είναι πιθανώς ενδεδειγμένη η καλλιέργεια ποικιλιών κάνναβης που είναι ανθεκτικές στη μούχλα των μπουμπουκιών, ειδικά αν είστε αρχάριος καλλιεργητής. Δυστυχώς, οι τεράστιες και σφιχτές συστάδες κολλώδων ανθών και η υψηλή υγρασία δεν πάνε μαζί.

Για αυτά τα κλίματα, σας προτείνουμε τις ποικιλίες υψηλού επιπέδου της οικογένειας Haze. Ο ελαφρώς χαλαρότερος σχηματισμός των λουλουδιών και η μεγαλύτερη ανοχή στην υγρασία κάνουν τα υβρίδια Sativa την τέλεια επιλογή για τον παράκτιο καλλιεργητή. Φυσικά, η γενετική Sativa θα χρειαστεί λίγες παραπάνω εβδομάδες έως την άνθιση, ακόμη και στην περίπτωση των ποικιλιών Haze αυτο-άνθισης. Από την άλλη, μπορείτε να καλλιεργήσετε από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο, οπότε δεν υπάρχει λόγος βιασύνης. Άφθονος χρόνος για τη συγκομιδή της καλύτερης κάνναβης!

Αλλά μην εφησυχάζετε με τη γενετική Sativa, καθώς και αυτές οι ποικιλίες μπορούν να προσβληθούν από μούχλα και μύκητες. Ελέγξτε τον καιρό και να είστε έτοιμοι για τη συγκομιδή από τον Σεπτέμβριο και έπειτα, εάν οι βροχές έρθουν νωρίς. Ακολουθούν προτεινόμενες ποικιλίες Haze για καλλιέργεια σε ζεστό και υγρό κλίμα:

AMNESIA HAZE

Η ποικιλία Amnesia Haze της RQS προέρχεται από σπόρους "παλαιάς κοπής" Haze και θεωρείται μία από τις καλύτερες παραλλαγές. Πρόκειται για μια εξαιρετική επιλογή για καλλιέργεια σε ζεστές και υγρές συνθήκες. Αυτή η κατά 70% Sativa ποικιλία μπορεί να φτάσει σε ύψος τα 210cm, ενώ διατρέχει χαμηλό κίνδυνο εμφάνισης μούχλας, χάρη στα μεγάλα διαστήματα μεταξύ των κόμβων της που επιτρέπουν στον αέρα να κυκλοφορεί. Ωστόσο, θα πρέπει να λάβετε υπόψη ότι η ποικιλία Amnesia Haze δεν είναι για τους ανυπόμονους. Χρειάζεται περίπου τέσσερις μήνες ανάπτυξης και στη συνέχεια δύο επιπλέον εβδομάδες αποξήρανσης και ωρίμανσης, προτού μπορέσετε να απολαύσετε τελικά αυτήν την εξαιρετική ποικιλία. Από την άλλη πλευρά, η συγκομιδή 700g/φυτό σε καλές συνθήκες—και η θεαματική επίδρασή της λόγω της 22% περιεκτικότητάς της σε THC— θα σας κάνει να ξεχάσετε την μακρά αναμονή. 

Amnesia Haze

Amnesia Haze

Genetic background Original Amnesia Haze
Yield indoor 600 - 650 gr/m2
Height indoor 80 - 140 cm
Flowering time 10 - 11 weeks
THC strength THC: 22% (aprox.) / CBD: Medium
Blend 70% Sativa, 30% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 650 - 700 g/per plant (dried)
Height outdoor 175 - 210 cm
Harvest time Late October
Effect Extremely high, long-lasting, body relaxing

Buy Amnesia Haze

SHINING SILVER HAZE

Η Shining Silver Haze είναι άλλη μια τρομερή ποικιλία Haze και η Royal Queen Seeds είναι υπερήφανη που την έχει στη συλλογή της. Βασισμένη σε μια από τις πρώτες κλασικές ποικιλίες Haze, τη θρυλική Super Silver Haze, η RQS ενίσχυσε περαιτέρω τα Sativa χαρακτηριστικά της για να ευχαριστήσει ακόμα και τους πιο επιλεκτικούς χρήστες. Με μικρό λόγο φύλλων/ανθών που εξασφαλίζει καλή κυκλοφορία του αέρα, μειώνεται σημαντικά ο κίνδυνος
ανάπτυξης μούχλας, γεγονός που την καθιστά ιδανική για υγρά εξωτερικά περιβάλλοντα. Αυτό το φυτό μπορεί να φτάσει σε ύψος τα 220cm, η ανθοφορία του διαρκεί 9-11 εβδομάδες και θα αποφέρει έως και 650g/φυτό. Κατά την κατανάλωση, προκαλεί μια άμεση εγκεφαλική ευφορία που γίνεται αισθητή άμεσα, χάρη στην 21% περιεκτικότητά της σε THC. Επιπλέον, προσφέρει μια ευχάριστη, γλυκιά γεύση, με άρωμα εσπεριδοειδών και γήινες νότες.

Shining Silver Haze

Shining Silver Haze

Genetic background Haze x (Skunk x Northern Light)
Yield indoor 2
Height indoor 80 - 120 cm
Flowering time 9 - 11 weeks
THC strength THC: 21% (aprox.) / CBD: Low
Blend 75% Sativa, 25% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor
Height outdoor 180 - 220 cm
Harvest time Late October
Effect Physical, clear high

Buy Shining Silver Haze

Χρησιμοποιήστε το Εργαλείο Εύρεσης Σπόρων μας για να Βρείτε τους Καλύτερους Σπόρους Κάνναβης για Εξωτερικό Χώρο

Πιθανότατα έχετε παρατηρήσει και έχετε εντυπωσιαστεί από την πληθώρα επιλογών αναφορικά με την αγορά σπόρων κάνναβης για εξωτερικό χώρο. Αν οι πολλές επιλογές σας μπερδεύουν, τότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Seed Finder της RQS. Αυτό το απλό, αλλά αποτελεσματικό, εργαλείο θα σας βοηθήσει να φιλτράρετε τις ποικιλίες που δεν σας ταιριάζουν και θα σας αφήσει με τους καλύτερους σπόρους μαριχουάνας εξωτερικού χώρου για το κλίμα και τις ανάγκες σας. Ακολουθήστε τη γραμμική διαδικασία και δηλώστε τις προτιμήσεις σας καθώς προχωράτε, επιλέγοντας το ύψος του φυτού, τη γενετική φωτοπεριόδου έναντι της γενετικής αυτόματης ανθοφορίας, το προφίλ γεύσης, τις επιδράσεις και πολλά άλλα. Στο τέλος, θα σας δείξουμε τους σπόρους κάνναβης εξωτερικού χώρου που θα ευδοκιμήσουν στον κήπο ή το θερμοκήπιό σας.

Video id: 706484416


Ειστε 18 χρονων ή ανω;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.

Grow Guide Topic Finder

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
eKomi silver seal
4.7 στα 5
στα 37823 αξιολογήσεις