Οδηγός Καλλιέργειας Κάνναβης από τη Royal Queen Seeds

By Steven Voser

Αναφορά Καλλιέργειας Purple Punch Automatic

Purple Punch Auto


Η ποικιλία Purple Punch είναι ένα δημοφιλές σύγχρονο υβρίδιο που συνδυάζει τη γενετική της Larry OG και της Granddaddy Purple. Η Purple Punch Automatic της Royal Queen Seeds υπόσχεται τα ίδια αρώματα και χαλαρωτικά αποτελέσματα με την πρωτότυπη, αλλά σε έναν απλό, γρήγορο και συμπαγή αυτόματο σπόρο. Αναρωτιέστε αν η Purple Punch Automatic αξίζει μια θέση στον κήπο σας; Διαβάστε την πλήρη αναφορά μου για την καλλιέργειά της παρακάτω για να μάθετε.

Οδηγός Καλλιέργειας Purple Punch Automatic: Λίστα Εξοπλισμού

Όπως και με μερικούς από τους άλλους οδηγούς μου καλλιέργειας, αποφάσισα να χρησιμοποιήσω ένα αρκετά απλό σύστημα για να καλλιεργήσω την Purple Punch Auto. Ορίστε τι χρησιμοποίησα:

 •  Κουτί: Secret Jardin DS120W 120 × 60 × 178
 •  Φώτα: MIGRO 200+
 •  Εξαερισμός: Blauberg Turbo - E 100
 •  Φίλτρο: Prima Klima filter PK 100/125
 •  Ανεμιστήρας: Oscillating Koala Fan
 •  Υγραντήρας: Beurer LB 45
 •  Χώμα: Biobizz Light Mix
 •  Γλάστρα: AirPot 11 λίτρων
 •  Θρεπτικά Συστατικά: Biobizz και RQS Organic Nutrition
 •  Διάλυμα pH: Plagron Lemon Kick

Σημείωση: Το νερό της περιοχής μου είναι αρκετά βασικό, γι' αυτό χρησιμοποιώ το Plagron Lemon Kick για να μειώσει το pH του μεταξύ 6 και 6.5. Αφήνω επίσης το νερό μου να καθίσει ανενόχλητο σε ανοιχτά δοχεία για τουλάχιστον 24 ώρες πριν το χρησιμοποιήσω για να το απαλλάξω από το χλώριο (το οποίο βλάπτει τις ρίζες και τους φυσικούς οργανισμούς του εδάφους).

Αναφορά Καλλιέργειας Purple Punch Automatic: Στάδιο Σπορόφυτου (Εβδομάδα 1)

Επέλεξα να βλαστήσω τους σπόρους μου, Purple Punch Auto, απευθείας στο καλλιεργητικό τους μέσο. Αν και σε καμία περίπτωση δεν είναι απαραίτητο, έχω διαπιστώσει ότι η βλάστηση των αυτόματων σπόρων απευθείας στο έδαφος (και όχι σε χαρτοπετσέτες ή νερό) βοηθά στην ελαχιστοποίηση του στρες κατά τη διάρκεια της πολύ σημαντικής φάσης των σπορόφυτων.

Για να ξεκινήσω, ετοίμασα 2 x 11 λίτρα γλάστρες AirPots με το ακόλουθο μείγμα καλλιεργητικού μέσου:

Σημείωση: Για να βεβαιωθώ ότι όλα τα συστατικά του καλλιεργητικού μέσου μου αναμειγνύονται καλά, γέμισα πρώτα τις γλάστρες μου μέχρι τη μέση με το μείγμα Biobizz και μετά πρόσθεσα τα θρεπτικά συστατικά, το Rhizobacter και το Mycorrhiza. Έπειτα τα ανακάτεψα όλα μαζί με το χέρι και σταδιακά πρόσθεσα περισσότερο χώμα, φροντίζοντας να ανακατευτούν όλα ομοιόμορφα. Μόλις το χώμα μου ήταν έτοιμο, το μούλιασα με ρυθμισμένο από άποψη pH, μη χλωριούχο νερό.

Βλάστηση των Σπόρων Purple Punch Automatic

Αφού ετοίμασα το χώμα μου, έκανα μια μικρή τρύπα (περίπου 2 εκατοστά) στη μέση κάθε γλάστρας. Για να προωθήσω την ταχύτερη βλάστηση και την ισχυρότερη ανάπτυξη των ριζών, πασπάλισα επίσης 1g Royal Queen Seeds Easy Roots Mycorrhiza Mix μέσα στην τρύπα, πριν προσθέσω τους σπόρους και τους σκεπάσω απαλά με χώμα. Έπειτα έβαλα λίγο περισσότερο νερό για να προωθήσω την έναρξη της βλάστησης, έβαλα ετικέτα στις γλάστρες και τις μετέφερα στο νέο τους σπίτι στο Butterfly Farm.

Για να εξασφαλίσω την ταχύτερη βλάστηση και να προωθήσω την ανάπτυξη ισχυρών σπορόφυτων, έστησα την ντουλάπα μου κατά τη φάση της φύτευσης όπως περιγράφω:

 • Φωτισμός: Κράτησα τα φώτα μου 35cm πάνω από το χείλος των AirPots μου και τα είχα σε λειτουργία 24 ώρες για να μεγιστοποιήσω τη φωτοσύνθεση από νωρίς.
 • Περιβάλλον: Καθ' όλη τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας, διατήρησα τη θερμοκρασία στη σκηνή μου μεταξύ 23 και 25°C και τη σχετική υγρασία στο 45–60%. Τόσο η θερμοκρασία όσο και η RH στη σκηνή μου ήταν λίγο χαμηλά τις δύο πρώτες ημέρες, αλλά κατάφερα να αυξήσω και τις δύο μέχρι την 4η ημέρα.
 • Θρεπτικά συστατικά: Καθόλου.
 • Νερό: Ψέκασα τους σπόρους μου πολλές φορές κατά τη διάρκεια των πρώτων τριών ημερών για να διασφαλίσω ότι το χώμα τους δεν θα στεγνώσει.

Ο πρώτος σπόρος Purple Punch Auto φύτρωσε την τέταρτη ημέρα. Καθώς ο δεύτερος σπόρος δεν φύτρωσε, φύτρωσα έναν εφεδρικό σπόρο σε ένα βαμβάκι με νερό. Την 7η μέρα, καθώς ο δεύτερος σπόρος δεν είχε ακόμη φυτρώσει, φύτεψα τον εφεδρικό σπόρο, που είχε βλαστήσει, στη γλάστρα του. Την 9η ημέρα, ο νέος σπόρος είχε ξεπροβάλει από το χώμα. Και οι δύο σπόροι φαίνονταν δυνατοί, είχαν ψηλώσει προς το φως, είχαν πολύ λίγα λευκά σημάδια και εμφάνιζαν λαμπερούς πράσινους κοτυληδόνες. Δεκατρείς ημέρες μετά τη βλάστηση, και τα δύο σπορόφυτα Purple Punch Auto είχαν αναπτύξει δύο σετ αληθινών φύλλων και εισήλθαν επίσημα στη βλαστική τους φάση.

Purple Punch Automatic Grow Report

Ημερολόγιο Καλλιέργειας Purple Punch Automatic: Στάδιο Ανάπτυξης (Εβδομάδες 2, 3 και 4)

Και τα δύο φυτά μου Purple Punch Automatic βλάστησαν για συνολικά τρεις εβδομάδες. Παρακάτω έχω περιγράψει τη διαδικασία ανάπτυξης για κάθε εβδομάδα με περισσότερες λεπτομέρειες.

Εβδομάδα 2

Μέχρι το τέλος της πρώτης εβδομάδας ανάπτυξης, τα φυτά μου Purple Punch Auto έδειχναν υγιή και δυνατά. Το Purple Punch #1 (το πρώτο φυτό που φύτρωσε) έφτασε σε συνολικό ύψος τα 11cm, ενώ το Purple Punch #2 (ο εφεδρικός σπόρος) έφτασε στα 7cm. Δείτε πώς πέτυχα αυτήν την ανάπτυξη κατά τη διάρκεια της εβδομάδας:

 • Φωτισμός: Ίδιος με την εβδομάδα 1 (24ωρος κύκλος φωτός, με λάμπα 35cm από το χείλος των γλαστρών).
 • Περιβάλλον: Η θερμοκρασία στην ντουλάπα μου ήταν στους 23°C και χρησιμοποίησα έναν υγραντήρα για να διατηρήσω την RH μεταξύ 50 και 60%.
 • Θρεπτικά συστατικά: Εφάρμοσα το Biobizz Root-Juice την 3η ημέρα. Κάθε φυτό έλαβε 1ml Root-Juice διαλυμένο σε 1l νερό.
 • Νερό: Πότισα και τα δύο φυτά Purple Punch Auto μία φορά την 7η ημέρα. Κάθε φυτό έλαβε 1.5 λίτρο νερό (με pH 6.3).
Purple Punch Automatic Grow Report

Εβδομάδα 3

Η δεύτερη εβδομάδα ανάπτυξης ήταν αρκετά απλή. Είδα μια σταθερή ανάπτυξη και από τα δύο φυτά Purple Punch Auto, ακόμη και μερικά μικρά άνθη που άρχισαν να σχηματίζονται μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Και τα δύο φυτά μου διπλασιάστηκαν σε μέγεθος, με το Purple Punch #1 να φτάνει τα 23cm και το Purple Punch #2 να φτάνει τα 15cm. Το Purple Punch #1 ανέπτυξε κάποιες φωτεινές κίτρινες αποχρώσεις στις άκρες των φύλλων του (δείτε τις εικόνες), για την αιτία των οποίων δεν είμαι ακόμη σίγουρος.

 • Φωτισμός: Ίδιος με την εβδομάδα 1.
 • Περιβάλλον: Η θερμοκρασία στην ντουλάπα μου κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ήταν στους 23.5–25°C και η RH ήταν 40–49%.
 • Θρεπτικά συστατικά: Καθόλου.
 • Νερό: Πότισα και τα δύο φυτά Purple Punch Auto την 14η ημέρα.
Purple Punch Automatic Grow Report

Εβδομάδα 4

Τα φυτά μου Purple Punch Auto συνέχισαν να αναπτύσσονται δυναμικά κατά την τελευταία εβδομάδα ανάπτυξής τους. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, το Purple Punch #1 είχε ύψος 50cm, ενώ το Purple Punch #2 είχε ύψος 30cm (ένα αποδεκτό ύψος, δεδομένου ότι αυτός ο σπόρος ξεκίνησε με καθυστέρηση). Και τα δύο φυτά είχαν επίσης αναπτύξει τα πρώτα τους άνθη μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Το Purple Punch #1 συνέχισε να έχει τα κίτρινα σημάδια στα φύλλα του, τα οποία νομίζω ότι μπορεί να είναι γενετικά αφού τα άλλα δύο φυτά στη ντουλάπα δεν έδειξαν παρόμοια σημάδια.

 • Φωτισμός: Ίδιος με την εβδομάδα 1, αλλά μειωμένος στο 80%.
 • Περιβάλλον: Η θερμοκρασία στη σκηνή μου ήταν περίπου στους 24°C. Η RH έπεσε από το 40% στο 35% κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, έτσι έβαλα ξανά έναν υγραντήρα.
 • Νερό/Θρεπτικά συστατικά: Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, τάισα/πότισα τα φυτά μου σε τρία διαφορετικά στάδια:

Την 15η ημέρα, διέλυσα 1 x RQS Easy Grow θρεπτικό δισκίο σε 6 λίτρα νερό και πότισα κάθε φυτό με 2 λίτρα. Την 18η ημέρα, πότισα τα φυτά μου χωρίς πρόσθετα θρεπτικά συστατικά και την 21η ημέρα, πότισα ξανά τα φυτά μου, αυτή τη φορά χρησιμοποιώντας General Hydroponics CaMg+ (1.5ml/l), Biobizz Bio Heaven (2ml/l), Bio Grow (2ml/l), Acti Vera (2 ml/l) και Alg-A-Mix (2 ml/l).

Purple Punch Automatic Grow Report

Αναφορά Καλλιέργειας Purple Punch Automatic: Στάδιο Ανθοφορίας (Εβδομάδες 5–11)

Και τα δύο φυτά μου Purple Punch Automatic άρχισαν να ανθίζουν προς το τέλος της 4ης εβδομάδας μετά τη βλάστησή τους. Ολόκληρο το στάδιο της ανθοφορίας τους διήρκεσε 7 εβδομάδες. Ακολουθεί μια πιο προσεκτική ματιά στη φάση άνθισης της Purple Punch Auto.

Εβδομάδα 5

Μέχρι το τέλος της 5ης εβδομάδας, τα φυτά μου Purple Punch Auto είχαν ψηλώσει αρκετά, με το Purple Punch #1 να φτάνει τα 66cm και το Purple Punch #2 να φτάνει τα 54cm. Και τα δύο φυτά ανέπτυξαν επίσης πολλά υγιή φύλλα, και ενώ γνωρίζω ότι σε ορισμένους καλλιεργητές αρέσει να κάνουν αποφύλλωση στα φυτά τους, όμως επέλεξα να μην το κάνω ακόμη.

Και τα δύο φυτά μου Purple Punch φάνηκαν επίσης να ανταποκρίνονται καλά στα θρεπτικά συστατικά που τους έδινα την εβδομάδα 4, ειδικά σε σύγκριση με ένα φυτό Watermelon που είχαν για παρέα τους, το οποίο φαινόταν λίγο στρεσαρισμένο μετά το τελευταίο πότισμα. Το Purple Punch #1 συνέχισε να έχει κίτρινα σημάδια στις άκρες των φύλλων, κάτι που συνεχίζω να πιστεύω ότι είναι ένα γενετικό χαρακτηριστικό.

 • Φωτισμός: Μείωσα τον κύκλο φωτός μου σε 20/4. Η λάμπα μου συνέχισε να βρίσκεται 35cm πάνω από το ύψος των φυτών μου.
 • Περιβάλλον: Η θερμοκρασία στην ντουλάπα μου έφτασε τους 25°C κατά τη διάρκεια της λειτουργίας των φώτων και τους 20°C κατά τη διάρκεια που έσβηναν τα φώτα. Η σχετική υγρασία παρέμεινε μεταξύ 40 και 43%.
 • Νερό/Θρεπτικά συστατικά: Πότισα τα φυτά μου σε τρεις ξεχωριστές φάσεις, δίνοντάς τους 2 λίτρα νερό κάθε φορά. Την 21η ημέρα, τα πότισα με 1.5 ml/l General Hydroponics CaMg+. Την 25η ημέρα, πότισα ξανά, αυτή τη φορά προσθέτοντας 1ml/l CaMg+ και 1ml/l Biobizz Bloom. Την 27η μέρα πότισα τα φυτά μου χωρίς θρεπτικά συστατικά.
Purple Punch Automatic Grow Report

Εβδομάδα 6

Αυτήν την εβδομάδα, τα φυτά μου συνέχισαν να ανθίζουν υπέροχα και το Purple Punch #2 τελικά έφτασε το Purple Punch #1 όσον αφορά στο μέγεθος, που σημαίνει ότι επιτέλους είχα μία ωραία, ομοιόμορφη κορυφογραμμή στην ντουλάπα μου. Το γεγονός ότι το Purple Punch #1 δεν είχε ψηλώσει καθόλου κατά τη διάρκεια της εβδομάδας είναι μια καλή ένδειξη ότι έχει μπει για τα καλά στη φάση της ανθοφορίας του και ότι εστιάζει όλη του την ενέργεια στην ανάπτυξη των λουλουδιών. Και τα δύο φυτά είχαν μία ωραία, παχιά δομή (την οποία σκέφτομαι να αραιώσω ελαφρώς) και άρχισαν να αναπτύσσουν ωραία στρογγυλά άνθη.

 • Φωτισμός: Ίδιος με την εβδομάδα 5.
 • Περιβάλλον: Οι θερμοκρασίες παρέμειναν στους 25°C όσο ήταν αναμμένα τα φώτα και στους 20°C κατά τη διάρκεια που έσβηναν τα φώτα. Η RH, από την άλλη, μειώθηκε σημαντικά από το 42% την 29η ημέρα στο 35% την 32η ημέρα, και στη συνέχεια πίσω στο 39% την 35η ημέρα.
 • Νερό/Θρεπτικά συστατικά: Πότισα τα φυτά μου Purple Punch Auto τρεις φορές την εβδομάδα 6. Την 29η ημέρα, διέλυσα 1 δισκίο RQS Easy Bloom σε 7 λίτρα νερού, το οποίο μοίρασα σε ίσες ποσότητες και στα τρία μου φυτά. Την ημέρα 32, έδωσα και στα δύο φυτά Purple Punch Auto περίπου 2 λίτρα νερού που περιείχε 1 ml/l Biobizz Bio Bloom. Τελικά, την 35η ημέρα, έδωσα σε όλα τα φυτά μου σκέτο νερό με ρυθμισμένο pH.
Purple Punch Automatic Grow Report

Εβδομάδα 7

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας 7, και τα δύο φυτά Purple Punch Auto είχαν ύψος 67cm (ελαφρώς ψηλότερα από την προηγούμενη εβδομάδα). Έδειχναν ωραία και υγιή, με σκούρο, ζωντανό φύλλωμα. Είχαν επίσης ωραία στρογγυλεμένα άνθη με μερικoύς κόκκινους ύπερους και μια ζαχαρώδη επικάλυψη από διαφανή, αλλά ήδη αρωματικά, τριχίδια.

 • Φωτισμός: Ίδιος με την εβδομάδα 6.
 • Περιβάλλον: Η θερμοκρασία στην ντουλάπα μου την έβδομη εβδομάδα ήταν περίπου στους 25°C όσο ήταν αναμμένα τα φώτα και στους 21°C όταν ήταν σβηστά τα φώτα. Η RH παρέμεινε στο 41% στην αρχή της εβδομάδας και έπεσε στο 39% στο τέλος.
 • Νερό/Θρεπτικά συστατικά: Την 37η ημέρα, αραίωσα 1 δισκίο RQS Easy Bloom Booster σε 7 λίτρα νερού, το οποίο μοίρασα ομοιόμορφα στα τρία φυτά της ντουλάπας. Την ημέρα 41, πότισα κάθε φυτό με 2 λίτρα νερό εμπλουτισμένο με 1 ml/l CaMg+ και 2 ml/l Biobizz Bio Bloom.
 • Περιποίηση: Αποφύλλωσα και τα τρία φυτά στην ντουλάπα μου την ημέρα 42. Αφαίρεσα το παλιό, μεγάλο φύλλωμα από τα κάτω κλαδιά των φυτών μου Purple Punch Auto, και αφαίρεσα το άρρωστο φύλλωμα από το Watermelon (το οποίο είχε αναπτύξει κίτρινα φύλλα με καφέ κηλίδες).
Purple Punch Automatic Grow Report

Εβδομάδα 8

Άλλη μια εβδομάδα άνθισης και πρέπει να πω ότι με εντυπωσιάζει πολύ η εμφάνιση και η μυρωδιά της Purple Punch Auto. Και τα δύο φυτά έχουν αναπτύξει κάποιο κίτρινο φύλλωμα, υποδηλώνοντας ότι πλησιάζουν στις τελευταίες εβδομάδες της ζωής τους. Τα άνθη τους συνεχίζουν να ωριμάζουν όμορφα, αναπτύσσοντας μεγάλους, διογκωμένους κάλυκες με μια παγωμένη επίστρωση από τριχίδια και περισσότερους κόκκινους ύπερους.

 • Φωτισμός: Ίδιος με την εβδομάδα 7.
 • Περιβάλλον: Οι θερμοκρασίες ήταν 25°C όσο ήταν αναμμένα τα φώτα και στους 23°C κατά τη διάρκεια που έσβηναν τα φώτα. Η RH παρέμεινε περίπου στο 40% όλη την εβδομάδα με μικρές μόνο διακυμάνσεις.
 • Νερό/Θρεπτικά συστατικά: Την ημέρα 44, έδωσα και στα δύο φυτά 2 λίτρα με νερό ρυθμισμένο σε pH. Την ημέρα 46, τους έδωσα την τελευταία τους δόση θρεπτικών συστατικών, χρησιμοποιώντας Biobizz Bio Bloom (2ml/l). Από εδώ και πέρα, τα φυτά θα ποτίζονται μόνο με νερό μέχρι τη συγκομιδή.
Purple Punch Automatic Grow Report

Εβδομάδα 9

Από την εμφάνιση του Purple Punch Automatic αυτήν την εβδομάδα, υποθέτω ότι απέχουμε περίπου 2 εβδομάδες από τη συγκομιδή. Και τα δύο φυτά μου Purple Punch Auto φαίνονται πολύ υγιή, με περισσότερα κίτρινα φύλλα καθώς συνεχίζουν να καταναλώνουν τα αποθέματά τους σε θρεπτικά συστατικά για να τροφοδοτήσουν την ανάπτυξη των λουλουδιών τους. Τα άνθη και των δύο φυτών είναι ωραία και πυκνά, με διογκωμένους κάλυκες και αυξανόμενο αριθμό κόκκινων ύπερων. Τα άνθη είναι ωραία και σκληρά στην αφή και παράγουν ένα υπέροχο άρωμα. Χρησιμοποιώ ένα μικροσκόπιο για να παρακολουθώ προσεκτικά την ανάπτυξη των τριχιδίων, τα οποία είναι ακόμη ως επί το πλείστον διαυγή σε αυτό το στάδιο.

 • Φωτισμός: Ίδιος με την εβδομάδα 8.
 • Περιβάλλον: 25°C όσο ήταν αναμμένα τα φώτα και 22°C κατά τη διάρκεια που έσβηναν τα φώτα. Η RH ξεκίνησε στο 38% και έπεσε στο 34% μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
 • Νερό: Πότισα τα φυτά μου τρεις φορές αυτήν την εβδομάδα, δίνοντας σε κάθε φυτό 2.3 λίτρα τη φορά.
Purple Punch Automatic Grow Report

Εβδομάδα 10

Η ημέρα της συγκομιδής πλησιάζει γρήγορα και συνεχίζω να εντυπωσιάζομαι από την εμφάνιση και τη μυρωδιά των φυτών μου Purple Punch Auto. Όπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες αυτής της εβδομάδας, τα άνθη αυτών των φυτών παχαίνουν πολύ όμορφα και παίρνουν ακόμα και αυτές τις όμορφες μοβ αποχρώσεις που λατρεύουν τόσοι πολλοί καλλιεργητές. Τόσο το Purple Punch #1 όσο και το #2 παράγουν πολλή ρητίνη και το κιτρινισμένο φύλλωμά τους είναι καλό σημάδι ότι καταναλώνουν τα τελευταία αποθέματα θρεπτικών ουσιών και θα δημιουργήσουν έναν απαλό, καθαρό καπνό.

 • Φωτισμός: Ίδιος με την εβδομάδα 9.
 • Περιβάλλον: 25°C όσο ήταν αναμμένα τα φώτα και 22°C κατά τη διάρκεια που έσβηναν τα φώτα. Η RH ήταν 32% στην αρχή της εβδομάδας και 36% προς το τέλος.
 • Νερό/Θρεπτικά συστατικά: Πότισα τα φυτά μου δύο φορές αυτήν την εβδομάδα. Κάθε φυτό έλαβε 2.3 λίτρα νερού και τις δύο φορές.

Εβδομάδα 11

Συνολικά 80 ημέρες μετά τη βλάστηση, τα φυτά μου Purple Punch Automatic είναι τελικά έτοιμα για συγκομιδή. Ενώ αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα με τη βλάστηση ενός σπόρου, πρέπει να πω ότι αυτό το στέλεχος ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Ενώ τα φυτά αυτόματης άνθισης συχνά επικρίνονται για το μικρό τους μέγεθος και την έλλειψη ισχύος των επιδράσεών τους, η Purple Punch Auto της RQS φαίνεται να κερδίζει και στα δύο αυτά μέτωπα. Παρόλο που ομολογώ ότι δεν μπορώ να επιβεβαιώσω τη δραστικότητα αυτού του στελέχους, καθώς πρέπει ακόμα να αποξηράνω και να περιποιηθώ τα άνθη μου, η τεράστια ποσότητα ρητίνης στα λουλούδια και το υπέροχο άρωμά τους με γεμίζουν σιγουριά, ότι θα είναι υπέροχο κατά τη χρήση του.

Αφού έβγαλα τις τελευταίες μου φωτογραφίες με τα φυτά, τα έκοψα στο κάτω μέρος των μίσχων τους και τα κρέμασα ανάποδα μέσα στην ντουλάπα μου για να στεγνώσουν στους 25°C και με σχετική υγρασία λίγο κάτω από το 40%.

Purple Punch Automatic Grow Report

Purple Punch Automatic Κριτική Μετά τη Συγκομιδή

Μετά από περίπου δύο εβδομάδες αποξήρανσης, τώρα συσκευάζω τα άνθη μου Purple Punch Auto στα βάζα τους. Μέχρι τώρα, πρέπει να πω ότι αυτή ήταν η αγαπημένη μου ποικιλία για καλλιέργεια στο Butterfly Farm. Με ύψος να φτάνει περίπου τα 70cm, αυτά τα φυτά λειτούργησαν τέλεια στη μικρή μου ντουλάπα και θα τα συνιστούσα σε οποιονδήποτε έχει διάταξη παρόμοιου μεγέθους.

Τα φυσικά χαρακτηριστικά και των δύο φυτών Purple Punch Automatic φαίνονταν αρκετά παρόμοια, αλλά τα άνθη τους ήταν αρκετά διαφορετικά, με το ένα φυτό να παράγει μικρότερα, πιο πυκνά άνθη και το άλλο να παράγει ελαφρώς πιο μεγάλα άνθη. Είτε έτσι είτε αλλιώς, τα άνθη είχαν όλα μια συμπαγή δομή και άφθονη αρωματική ρητίνη. Μετά από μια γρήγορη γευστική δοκιμή, μπορώ σίγουρα να πω ότι οι υποθέσεις μου σχετικά με την ισχύ και τη γεύση της Purple Punch Auto ήταν σωστές, αφού αυτό το συμπαγές φυτό αυτόματης άνθισης παράγει μια ισχυρή επίδραση, ιδανική για χαλάρωση. Η Purple Punch Auto μπορεί να υπερηφανεύεται για το γλυκό άρωμα μούρων και τις πολύ αξιοπρεπείς σοδειές, περίπου 70g αποξηραμένων ανθών ανά φυτό.

Συνολικά, θα συνιστούσα αυτήν την ποικιλία σε σχεδόν κάθε καλλιεργητή/χρήστη. Τα χαρακτηριστικά ανάπτυξης της Purple Punch Auto είναι ιδανικά για μικρούς χώρους εσωτερικής καλλιέργειας και τα αρώματα, η γεύση και η ισχύς της είναι πολύ καλής ποιότητας.

Purple Punch Auto
Purple Punch x Old Skunk Auto
350 - 400 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 8 Εβδομάδες
THC: 19%
20% Sativa, 75% Indica, 5% Ruderalis
80 - 130 gr/plant
80 - 120 cm
9-10 εβδομάδες μετά την άνθιση
Σωματική Χαλάρωση

Αγορά Purple Punch Auto

Ειστε 18 χρονων ή ανω;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.

Grow Guide Topic Finder

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
eKomi silver seal
4.7 στα 5
στα 37835 αξιολογήσεις