Οδηγός Καλλιέργειας Κάνναβης από τη Royal Queen Seeds

Αναφορά Καλλιέργειας Sweet Skunk Automatic

Sweet Skunk Automatic Grow Report

Sweet Skunk Automatic Grow Report


Η Sweet Skunk Automatic έχει τραβήξει την προσοχή σας; Παρακάτω, θα μάθετε πώς ακριβώς πέτυχα μια εξαιρετική σοδειά από αυτήν την ποικιλία. Θα σας καθοδηγήσω σε κάθε εβδομάδα του κύκλου ανάπτυξης, εξηγώντας όλα όσα έκανα για να εξασφαλίσω ένα υγιές και παραγωγικό φυτό.

Αναφορά Καλλιέργειας Sweet Skunk Automatic: Λίστα Εξοπλισμού

 • Κουτί: Secret Jardin DS120W 120 × 60 × 178
 • Φώτα: MIGRO 200+
 • Εξαερισμός: TT Silent-M100
 • Φίλτρο: Prima Klima filter PK 100/125
 • Ανεμιστήρας: Oscillating Koala Fan
 • Υγραντήρας: Beurer LB 45
 • Χώμα: Biobizz Light Mix
 • Γλάστρα: 11l Air-Pot
 • Σπόρος: Royal Queen Seeds
 • Θρεπτικά Συστατικά: RQS Organic Nutrition

Αναφορά Καλλιέργειας Sweet Skunk Automatic: Στάδιο Σπορόφυτου (Εβδομάδα 1)

Καλώς ήρθατε στην αρχή του σταδίου ανάπτυξης! Φυσικά, μια επιτυχημένη ανάπτυξη ξεκινά πάντα με επιτυχημένη βλάστηση. Κατά τη διάρκεια αυτής της πολύ σημαντικής περιόδου, έφτιαξα ένα υψηλής ποιότητας καλλιεργητικό μέσο, φύτρωσα τους σπόρους μου και ρύθμισα το περιβάλλον και τον φωτισμό της καλλιέργειάς μου.

 • Βλάστηση: Αντί να σπείρω απευθείας στο υπόστρωμα, αποφάσισα να βλαστήσω τον σπόρο μου σε έναν Κύβο Φύτευσης RQS. Τα μικροθρεπτικά συστατικά και τα ενεργά βιολογικά στοιχεία μέσα σε αυτόν τον κύβο αυξάνουν τις πιθανότητες επιτυχούς βλάστησης και της ανάπτυξης ενός υγιούς δενδρυλλίου. Πρόσθεσα υγρασία στον κύβο μου με μια συσκευή νέφωσης, τοποθέτησα τον σπόρο μου στην τρύπα και τον κράτησα υγρό (αλλά όχι μούσκεμα) μέχρι να εμφανιστεί ο βλαστός.
 • Μέσο ανάπτυξης: Ενώ περίμενα να βλαστήσει ο σπόρος μου, δημιούργησα ένα καλλιεργητικό μέσο που περιέχει βιολογικά και οργανικά θρεπτικά συστατικά. Για να ξεκινήσω, πρόσθεσα 5 λίτρα Biobizz Light Mix στη γλάστρα μου με χωρητικότητα 11 λίτρων. Έπειτα, ανακάτεψα καλά τα παρακάτω υλικά:

Μόλις είχε αναμιχθεί επαρκώς, πρόσθεσα άλλα 5 λίτρα Biobizz Light Mix και χρησιμοποίησα τα χέρια μου για να ανακατέψω τα πάντα μαζί για άλλη μια φορά. Μεταφύτευσα τον κύβο μου στο Air-Pot 11 λίτρων αφού οι πρώτες ρίζες αναδύθηκαν από αυτό.

 • Φωτισμός: Κρέμασα τις δύο λάμπες MIGRO 200+ από το επάνω μέρος του κουτιού καλλιέργειας χρησιμοποιώντας τους παρεχόμενους ιμάντες ανάρτησης. Τοποθέτησα κάθε ένα από τα φώτα 35cm οριζόντια από τη μέση γραμμή για να εξασφαλίσω ομοιόμορφη εξάπλωση σε όλο τον χώρο καλλιέργειας και 35cm κάθετα από το χείλος της γλάστρας για να εξασφαλίσω τη βέλτιστη ανάπτυξη. Άρχισα να τα λειτουργώ για 24 ώρες κάθε μέρα μόλις ξεπρόβαλαν οι βλαστοί από τον κύβο φύτευσης.
 • Κατάσταση φυτού: Στο τέλος της βλαστικής φάσης, το φυτό μου είχε φτάσει σε ύψος περίπου 4cm και είχε αναπτύξει το πρώτο του ζεύγος αληθινών φύλλων.
Sweet Skunk Automatic Grow Report

Αναφορά Καλλιέργειας Sweet Skunk Automatic: Βλαστικό Στάδιο (Εβδομάδα 2–4)

Πείτε αντίο στο στάδιο βλάστησης και καλή αρχή στη φάση ανάπτυξης! Το φυτό μου αύξησε αρκετά το μέγεθός του κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αναπτύσσοντας άφθονα οργανικά ηλιακά πάνελ—γνωστά και ως μεγάλα φύλλα. Δείτε τι έκανα τις πρώτες εβδομάδες για να διατηρήσω το φυτό μου υγιές και ακμαίο.

Εβδομάδα 2

Το φυτό μου αυξήθηκε σε μέγεθος την πρώτη εβδομάδα του βλαστικού σταδίου. Επειδή το καλλιεργητικό μου μέσο περιείχε ήδη άφθονα οργανικά θρεπτικά συστατικά, αποφάσισα να μη χορηγήσω άλλα—με εξαίρεση κάποια υποστήριξη του ριζικού συστήματος.

 • Φωτισμός: Διατήρησα τα φώτα μου σε λειτουργία για 24 ώρες κάθε μέρα και επανατοποθετούσα τις λάμπες μου ώστε να κρέμονται 35cm πάνω από την κορυφή του φυτού μου.
 • Θρεπτικά συστατικά: Πότισα με 1.5 λίτρο νερού με ρυθμισμένο pH στο 6.2 την 1η ημέρα της εβδομάδας. Την 6η ημέρα, χορήγησα στο φυτό μου 6ml χουμικό οξύ και ένα μείγμα φυκών αναμεμειγμένο σε 1.5 λίτρο νερού με ρυθμισμένο pH.
 • Περιβάλλον: Κατέγραψα μέση θερμοκρασία 24°C και σχετική υγρασία 50%.
 • Κατάσταση φυτού: Μέχρι το τέλος της εβδομάδας 2, το φυτό μου φαινόταν ακμαίο, έχοντας σκούρο πράσινο χρώμα και φαινόταν πολύ υγιές συνολικά.
Sweet Skunk Automatic Grow Report

Εβδομάδες 3 & 4

Εάν η εβδομάδα 2 κράτησε πίσω την ανάπτυξη, η εβδομάδα 3 σίγουρα την απελευθέρωσε. Η ανάπτυξη επιταχύνθηκε σοβαρά σε αυτό το σημείο! Κατά τη διάρκεια των υπόλοιπων δύο εβδομάδων ανάπτυξης, άρχισα να ταΐζω το φυτό μου με θρεπτικά συστατικά ανάπτυξης από την RQS για να εμπλουτίσω το καλλιεργητικό μέσο με άζωτο ειδικά για φυτά και άλλα βασικά μέταλλα.

 • Φωτισμός: Συνέχισα να έχω σε λειτουργία τις λάμπες μου για 24 ώρες κάθε μέρα, διατηρώντας απόσταση 35cm μεταξύ αυτών και της κορυφής του φυτού.
 • Θρεπτικά συστατικά: Πρόσθεσα μισό δισκίο RQS Easy Grow Booster σε 1.5 λίτρο νερό με ρυθμισμένο pH και το χορήγησα την 3η ημέρα της 3ης και 4ης εβδομάδας. Πότισα επίσης με 1.5 λίτρο νερό με ρυθμισμένο pH την ημέρα 6 και των δύο εβδομάδων.
 • Περιβάλλον: Κατέγραψα μέση θερμοκρασία 24°C και σχετική υγρασία 50%.
 • Κατάσταση φυτού: Στο τέλος της φάσης ανάπτυξης, το φυτό μου είχε φτάσει σε ύψος τα 30cm και είχε γίνει ένας μεγάλος και πυκνός θάμνος. Παρατήρησα ότι τα προάνθη άρχισαν να αναπτύσσονται στους κόμβους.
Sweet Skunk Automatic Grow Report

Αναφορά Καλλιέργειας Sweet Skunk Automatic: Στάδιο Ανθοφορίας (Εβδομάδα 5–10)

Κατά τη διάρκεια του σταδίου της ανθοφορίας, εφάρμοσα αρκετές σημαντικές αλλαγές, συμπεριλαμβανομένου ενός διαφορετικού σχήματος θρεπτικών συστατικών για τη διευκόλυνση της ανθοφορίας και κάποια αποφύλλωση για τη βελτίωση της υγείας των φυτών. Παρατήρησα σημάδια ανεπάρκειας/ασθένειας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ωστόσο, το φυτό μου ξεπέρασε αυτή τη σύντομη περίοδο και κατέληξε να προσφέρει μια εξαιρετική σοδειά.

Εβδομάδα 5

Για να ξεκινήσω τη φάση της ανθοφορίας, άλλαξα τη στρατηγική σίτισης. Μείωσα τη χορήγηση αζώτου και πρόσθεσα υψηλότερα επίπεδα καλίου και φωσφόρου για να βοηθήσω την ανάπτυξη των ανθών.

 • Φωτισμός: Συνέχισα να λειτουργώ τις λάμπες μου για 24 ώρες κάθε μέρα σε απόσταση 35cm από την κορυφή του φυτού.
 • Θρεπτικά συστατικά: Δεν ήθελα μόνο καλά άνθη. Ήθελα τα άνθη να στάζουν ρητίνη και να είναι γεμάτα κανναβινοειδή. Για να το επιτύχω αυτό, πρόσθεσα RQS Easy Bloom Booster Tablets στο πρόγραμμα διατροφής μου για να προσφέρω υψηλότερα επίπεδα φωσφόρου και καλίου. Με τα μακροθρεπτικά συστατικά στη θέση τους, συμπεριέλαβα επίσης τα RQS Easy Plus Micronutrients για να καλύψω τυχόν κενά. Αυτό το προϊόν περιέχει βόριο, σίδηρο, μαγγάνιο, ψευδάργυρο, μολυβδαίνιο, ασβέστιο, μαγνήσιο και βιταμίνες Β για τη διευκόλυνση των βασικών φυσιολογικών λειτουργιών.

Την 1η ημέρα της εβδομάδας, πρόσθεσα το ένα τρίτο ενός δισκίου Easy Bloom Booster σε 1.5 λίτρο νερό με ρυθμισμένο pH και το χορήγησα στο φυτό μου. Την 5η ημέρα της εβδομάδας, πρόσθεσα το ένα τρίτο ενός δισκίου Easy Plus Micronutrients σε 1.5 λίτρο νερό με ρυθμισμένο pH και το χορήγησα ξανά στο φυτό μου.

 • Περιβάλλον: Κατέγραψα μέση θερμοκρασία 24°C και σχετική υγρασία 42%.
 • Κατάσταση φυτού: Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αποφύλλωσα το φυτό, αφαιρώντας τα περισσότερα από τα κάτω μεγάλα φύλλα και όσα εμπόδιζαν το φως να φτάσει στα σημεία που δημιουργούνται τα άνθη. Αυτό όχι μόνο βελτίωσε τη διείσδυση του φωτός, αλλά θα βοηθούσε στην ενίσχυση του αερισμού και στη μείωση των πιθανοτήτων ανάπτυξης μούχλας αργότερα στη φάση της ανθοφορίας. Στο τέλος της 5ης εβδομάδας, το φυτό μου είχε φτάσει σε ύψος τα 47cm.
Sweet Skunk Automatic Grow Report

Εβδομάδες 6 & 7

Οι επόμενες δύο εβδομάδες είχαν σκαμπανεβάσματα. Τα άνθη άρχισαν να αναπτύσσονται γρήγορα και καλύφθηκαν από τριχίδια και ύπερους. Ωστόσο, παρατήρησα ένα σημάδι ανεπάρκειας, ασθένειας ή βλάβης ιστού που ήταν ανησυχητικό στην αρχή. Ευτυχώς, κατάφερα να αφαιρέσω τον προσβεβλημένο ιστό και το πρόβλημα δεν επέστρεψε.

 • Φωτισμός: Μείωσα τον κύκλο φωτός σε 20 ώρες σε λειτουργία και 4 ώρες μη λειτουργίας, αλλά συνέχισα να έχω τις λάμπες μου σε απόσταση 35cm πάνω από το φυτό.
 • Θρεπτικά συστατικά: Τη 2η ημέρα και των δύο εβδομάδων, τάισα το φυτό μου με το ένα τρίτο ενός δισκίου Easy Plus Micronutrients αναμεμειγμένο σε 1.5 λίτρο νερού με ρυθμισμένο pH. Την 6η ημέρα και των δύο εβδομάδων, τάισα ξανά το φυτό μου προσθέτοντας ⅓ ενός δισκίου Easy Bloom Booster σε 1.5 λίτρο νερού με ρυθμισμένο pH.
 • Περιβάλλον: Κατέγραψα μέση θερμοκρασία 24°C και σχετική υγρασία 40%.
 • Κατάσταση φυτού: Στο τέλος της εβδομάδας 7, το φυτό μου έφτασε στο τελικό ύψος των 49cm. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, παρατήρησα λίγο κιτρίνισμα στις άκρες πολλών φύλλων, μαζί με μαύρα στίγματα. Λαμβάνοντας υπόψη ότι είχα ταΐσει γενναιόδωρα το φυτό μου, το εξέλαβα ως κάποιο είδος παθογόνου. Αποφύλλωσα όλη την επηρεασμένη περιοχή και το πρόβλημα δεν επέστρεψε.
Sweet Skunk Automatic Grow Report

Εβδομάδα 8

Η εβδομάδα 8 σηματοδότησε την τελευταία εβδομάδα σίτισης. Το φυτό μου άρχισε πραγματικά να πυκνώνει κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Τα άνθη άρχισαν να διογκώνονται σημαντικά και μια έντονη μυρωδιά τερπενίων διαπέρασε τον αέρα.

 • Φωτισμός: Συνέχισα να λειτουργώ τις λάμπες μου για 20 ώρες κάθε μέρα σε απόσταση 35cm πάνω από το φυτό.
 • Θρεπτικά συστατικά: Επειδή το φυτό μου φαινόταν ως επί το πλείστον υγιές και καλά ανεπτυγμένο, συγκρατήθηκα ως προς τη χορήγηση μικροθρεπτικών συστατικών και εφάρμοσα μια τελευταία δόση θρεπτικών συστατικών ανθοφορίας. Πρόσθεσα το ένα τρίτο ενός δισκίου Easy Bloom Booster σε 1.5 λίτρο νερό με ρυθμισμένο pH και το χορήγησα τη 2η ημέρα της εβδομάδας. Την 6η ημέρα, διέκοψα όλα τα θρεπτικά συστατικά και αντ' αυτού πότισα με 1.5 λίτρο νερό με ρυθμισμένο pH.
 • Περιβάλλον: Κατέγραψα μέση θερμοκρασία 24°C και σχετική υγρασία 40%.
 • Κατάσταση φυτού: Όλα φαίνονταν υπέροχα! Τα άνθη μύριζαν απίστευτα και μερικά από τα στίγματα άρχισαν να γίνονται πορτοκαλί—σημάδι αυξανόμενης ωριμότητας.
Sweet Skunk Automatic Grow Report

Εβδομάδες 9 & 10 (Ξέπλυμα)

Παρέλειψα όλα τα θρεπτικά συστατικά και ξέπλυνα τα φυτά μου με σκέτο νερό για να βελτιώσω την απαλότητα και τη γεύση τους.

 • Φωτισμός: Τα φώτα παρέμειναν σε λειτουργία για 20 ώρες την ημέρα σε απόσταση 35cm από την κορυφή του φυτού.
 • Θρεπτικά συστατικά: Πότισα με 1.5 λίτρο νερό με ρυθμισμένο pH τη 2η ημέρα κάθε εβδομάδας.
 • Περιβάλλον: Κατέγραψα μέση θερμοκρασία 24°C και σχετική υγρασία 38%.
 • Κατάσταση φυτού: Η μυρωδιά των ανθών γινόταν όλο και πιο έντονη, τα τριχίδια έγιναν πιο γαλακτώδη στην εμφάνιση και τα στίγματα έγιναν πορτοκαλί. Όλα αυτά τα σημάδια έδειχναν ότι ήρθε η ώρα να κόψω το φυτό μου.
Sweet Skunk Automatic Grow Report

Αναφορά Καλλιέργειας Sweet Skunk Automatic: Συγκομιδή (Εβδομάδα 11)

Η ώρα της συγκομιδής —η κορυφαία στιγμή κάθε καλλιέργειας— είχε φτάσει! Έκοψα το φυτό μου από τη βάση του και το κρέμασα ανάποδα από την κορυφή του κουτιού καλλιέργειας. Έσβησα τα φώτα, άφησα τον ανεμιστήρα σε λειτουργία και άφησα το φυτό να στεγνώσει για 10 ημέρες. Σε αυτό το σημείο, χρησιμοποίησα ένα Καμπυλωτό Ψαλίδι για να κόψω τα άνθη μου και μετά τα τοποθέτησα σε Βάζα Αποθήκευσης με Πακέτα Ρύθμισης της Υγρασίας και τα άφησα να ωριμάσουν για 6 εβδομάδες. Συνολικά, έλαβα απόδοση 80g ξηρών ανθών.

Sweet Skunk Automatic Grow Report

Γενετικά Χαρακτηριστικά της Sweet Skunk Automatic

Η Sweet Skunk Automatic είναι μια γευστική και αναζωογονητική ποικιλία που αγγίζει το ευαίσθητο σημείο των περισσότερων χρηστών. Η ταλαντούχα ομάδα αναπαραγωγής της Royal Queen Seeds δημιούργησε αυτό το πολυ-υβρίδιο διασταυρώνοντας την Early Skunk, την Critical και ένα στέλεχος Ruderalis υψηλής απόδοσης. Ως άμεσος απόγονος της Skunk #1, η Early Skunk πέρασε ένα γενετικό προφίλ όπου κυριαρχούν η γενετική Indica και τα πικάντικα, skunky αρώματα. Ομοίως, η Critical συνεισέφερε τα λουλουδάτα αρώματα, μαζί με μια ανακουφιστική και χαλαρωτική επίδραση. Η προσθήκη της γενετικής Ruderalis έβαλε το κερασάκι στη τούρτα, προσφέροντας το χαρακτηριστικό της αυτόματης άνθισης. Συνολικά, η Sweet Skunk Automatic διαθέτει 60% γενετική Indica, 30% Ruderalis και 10% Sativa.

Χαρακτηριστικά Καλλιέργειας της Sweet Skunk Automatic

Γρήγορο. Κοντό. Διακριτικό. Αυτά τα τρία επίθετα συνοψίζουν τέλεια ένα φυτό Sweet Skunk Automatic και το κάνουν ιδανικό για καλλιεργητές που έχουν περιορισμένο χώρο ή ζουν σε μέρη με αυστηρούς νόμους. Σε εσωτερικούς χώρους, αυτή η ποικιλία φτάνει σε μικρό ύψος 40–80cm. Μπορείτε να την κρατήσετε στο χαμηλότερο άκρο του φάσματος χρησιμοποιώντας μικρές γλάστρες και τεχνικές εκπαίδευσης. Παρά το μικρό ύψος του, η ποιοτική του γενετική είναι σε θέση να παράγει έως και 450 g/m² κάτω από επαρκή φωτισμό. Σε εξωτερικούς χώρους, τα φυτά φτάνουν σε μεγαλύτερο ύψος, περί των 60–100cm και φτάνουν σε απόδοση τα 60–110g/φυτό. Ανεξάρτητα από το πού θα καλλιεργηθεί, θα φτάσει από τον σπόρο στη συγκομιδή σε μόλις 11 εβδομάδες.

Επίδραση και Γεύση της Sweet Skunk Automatic

Εξετάζοντας μόνο το όνομά της μπορείτε να καταλάβετε μερικά πράγματα. Τα πυκνά και ρητινώδη άνθη αυτής της ποικιλίας παράγουν ένα απολαυστικό προφίλ τερπενίων που κυριαρχείται από αντίθετες νότες γλυκύτητας, γης και skunk. Όσον αφορά στην επίδραση, η Sweet Skunk Automatic έχει 15% THC, με αποτέλεσμα μια εξαιρετικά ευχάριστη, αλλά όχι πολύ ισχυρή, επίδραση. Μπορείτε να κάνετε χρήση αυτής της ποικιλίας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και να περάσετε καλά, από νωρίς το πρωί με έναν καφέ έως αργά το βράδυ με μια παγωμένη μπύρα.

Ειστε 18 χρονων ή ανω;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.

Ευρετήριο Θεμάτων Οδηγού Καλλιέργειας

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
eKomi silver seal
4.7 στα 5
στα 37746 αξιολογήσεις