Οδηγός Καλλιέργειας Κάνναβης από τη Royal Queen Seeds

By Steven Voser

Όλοι γνωρίζουμε ότι η κάνναβη αναπτύσσεται καλύτερα σε περιοχές με ζεστά καλοκαίρια και άφθονη ηλιοφάνεια. Ωστόσο, επειδή είναι μια τόσο ευέλικτη και ανθεκτική καλλιέργεια, ίσως αναρωτιέστε αν είναι δυνατόν να καλλιεργήσετε κάνναβη με κρύο καιρό. Ευτυχώς είναι εφικτό, αλλά υπάρχουν μερικές βασικές συμβουλές και κόλπα που θα πρέπει να έχετε υπόψη σας.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας καθοδηγήσουμε σε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την καλλιέργεια της κάνναβης κατά τους ψυχρούς χειμερινούς μήνες.


Ξεκινήστε Σωστά από την Αρχή - Επιλέξτε την Τέλεια Γενετική

Κάθε καλλιέργεια κάνναβης βασίζεται στη γενετική. Επομένως, εάν σχεδιάζετε μια χειμερινή ή με κρύες συνθήκες καλλιέργεια, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε για να επιτύχετε μια αξιοσέβαστη σοδειά είναι να επενδύσετε στη σωστή γενετική από την αρχή.

Ιδανικά, θα πρέπει να αναζητήσετε ποικιλίες με γενετική που συνδέονται με ψυχρότερες περιοχές του πλανήτη. Οι ποικιλίες Indica και οι τοπικές ποικιλίες από ορεινές περιοχές της Ασίας, για παράδειγμα, τείνουν να ταιριάζουν πολύ καλύτερα σε ψυχρότερες θερμοκρασίες από τις ποικιλίες Sativa.

Οι ποικιλίες αυτόματης άνθισης είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή για καλλιεργητές που ζουν ή καλλιεργούν σε ψυχρές περιοχές. Η Cannabis Ruderalis, η ποικιλία κάνναβης που διασταυρώνεται με ποικιλίες Indica και Sativa, δίνει στους απογόνους τiς ιδιότητες αυτόματης άνθiσης. Προέρχεται από την Κεντρική/Ανατολική Ευρώπη και τη Ρωσία και είναι γνωστό ότι είναι ιδιαίτερα ανθεκτική. Επιπλέον, το γεγονός ότι οι αυτόματης άνθiσης ποικιλίες μπορούν να φτάσουν από τον σπόρο στην συγκομιδή σε μόλις 8 εβδομάδες τις καθιστά ιδανικές για μια επιπλέον, πρώιμη συγκομιδή στις αρχές της άνοιξης ή στα τέλη του φθινοπώρου.

Πώς ο Κρύος Καιρός Επηρεάζει τα Φυτά Κάνναβης

Υπάρχουν 2 κύριοι λόγοι ανησυχίας, όταν πρόκειται για την καλλιέργεια κάνναβης με κρύο καιρό ή τον χειμώνα. Το πρώτο είναι το στρες στο ριζικό σύστημα του φυτού.

Οι υγιείς ρίζες είναι η καρδιά και η ψυχή ενός υγιούς φυτού κάνναβης και ο κρύος καιρός μπορεί να επηρεάσει άμεσα την υγεία των ριζών ενός φυτού.

Cómo afecta el frío a las plantas de marihuana

Μόλις η θερμοκρασία του εδάφους πέσει κάτω από τους 12°C, ο μεταβολισμός ενός φυτού κάνναβης αρχίζει να επιβραδύνεται σημαντικά. Έτσι, το φυτό θα δυσκολευτεί να απορροφήσει νερό, θρεπτικά συστατικά και οξυγόνο από το χώμα του και πολλές από τις ενζυματικές διεργασίες που χρειάζονται για να τροφοδοτήσουν την ανάπτυξή του θα σταματήσουν. Με την πάροδο του χρόνου, το φυτό πιθανότατα θα υποφέρει από καθυστερημένη ανάπτυξη ή μπορεί ακόμα και να αρχίσει να μαραίνεται.

Σε ορισμένες ποικιλίες, ο κρύος καιρός μπορεί επίσης να πυροδοτήσει ερμαφροδιτισμό, που σημαίνει ότι το φυτό θα αναπτύσσει και σάκους γύρης αλλά και άνθη, οδηγώντας το σε αυτό-γονιμοποίηση που έχει ως αποτέλεσμα δραματικά μειωμένες σοδειές.

Cómo afecta el frío a las plantas de marihuana

Η μούχλα είναι ο δεύτερος λόγος ανησυχίας κατά την καλλιέργεια κάνναβης με κρύο καιρό, ειδικά εάν υπάρχει υγρασία στον αέρα.

Η υγρασία από τις βροχοπτώσεις, το χιόνι ή τους παγετούς μπορεί να συσσωρευτεί και να παγιδευτεί στα φύλλα ή τα άνθη ενός φυτού, προκαλώντας προβλήματα μούχλας που μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολο να απαλλαγείτε από αυτά. Αυτό, με τη σειρά του, μπορεί να σαπίσει τα άνθη των φυτών σας πολύ πριν είναι έτοιμα για συγκομιδή.

Cómo afecta el frío a las plantas de marihuana

Πόσο Κρύο Αντέχει η Κάνναβη;

Αυτό οδηγεί σε μία άλλη απορία: Πόσο αντέχουν στο κρύο τα φυτά της κάνναβης πριν προκύψουν προβλήματα; Λοιπόν, για να απαντήσουμε σε αυτή την ερώτηση, πρέπει πρώτα να εξετάσουμε την ιδανική θερμοκρασία για τα φυτά της κάνναβης.

Κατά κανόνα, για να είναι ευτυχισμένα τα φυτά σας απαιτούνται θερμοκρασίες μεταξύ 20-25°C, ανάλογα με το στάδιο του κύκλου ζωής τους. Στα φυτά που βρίσκονται στο στάδιο της βλάστησης, για παράδειγμα, αρέσουν πιο ζεστές θερμοκρασίες καθώς είναι συνήθως σε αυτό το στάδιο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Κατά τον ίδιο τρόπο, τα φυτά που βρίσκονται στο στάδιο της ανθοφορίας τείνουν να ευδοκιμούν σε ελαφρώς χαμηλότερες θερμοκρασίες, καθώς συνήθως βρίσκονται σε αυτό το στάδιο γύρω στις αρχές του φθινοπώρου. Εν τω μεταξύ, η ιδανική θερμοκρασία χώματος για υγιή, σταθερή ανάπτυξη των ριζών είναι μεταξύ 15-20°C.

Το να μην ακολουθήσετε κατά γράμμα αυτές τις ιδανικές θερμοκρασίες, ωστόσο, δε θα σκοτώσει τα φυτά σας. Εξάλλου, η κάνναβη που αναπτύσσεται στη φύση δεν εκτίθεται πάντα σε αυτό το ιδανικό φάσμα θερμοκρασιών. Ωστόσο, εάν καλλιεργείτε σε εσωτερικό χώρο και έχετε τη δυνατότητα να ελέγχετε σχολαστικά κάθε στάδιο της ανάπτυξής τους, η διατήρηση αυτών των θερμοκρασιών θα εξασφαλίσει ότι τα φυτά σας θα αναπτυχθούν στον μέγιστο δυνατό βαθμό.

Κερδίζοντας μια Επιπλέον Πρώιμη Σοδειά

Ένας από τους λόγους για τους οποίους μπορεί να σκέφτεστε να καλλιεργήσετε κάνναβη κατά τους πιο κρύους μήνες του έτους είναι για να κερδίσετε μια επιπλέον σοδειά, είτε πριν είτε μετά την καλλιεργητική περίοδο. Εάν αυτός είναι ο λόγος, συνιστούμε να φυτέψετε αυτόματης άνθισης ποικιλίες και να τις βλαστήσετε είτε αργά το φθινόπωρο ή, κατά προτίμηση, αργά το καλοκαίρι.

Ανάλογα με τον χρόνο ανθοφορίας της συγκεκριμένης ποικιλίας που καλλιεργείτε, τα φυτά σας θα μπορούσαν να είναι έτοιμα για συγκομιδή είτε στα μέσα του χειμώνα (αν φυτέψατε τους σπόρους σας το φθινόπωρο) είτε στα μέσα του φθινοπώρου (εάν τους φυτέψατε το καλοκαίρι).

Σημειώστε ότι αυτή η τεχνική λειτουργεί μόνο σε περιοχές με ήπιο χειμώνα ή ζεστή άνοιξη. Μη δοκιμάσετε αυτήν την τεχνική εάν ζείτε σε μια περιοχή με σκληρούς, κρύους χειμώνες και ασταθείς ανοιξιάτικες θερμοκρασίες. Σε αυτές τις περιοχές, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ένα θερμοκήπιο για να προστατεύσετε τα φυτά σας από τα καιρικά φαινόμενα.

Τι Επιπτώσεις Έχουν οι Κρύες Θερμοκρασίες στα Φυτά Κάνναβης που Βρίσκονται στη Φάση της Ανθοφορίας;

Πολλοί καλλιεργητές εσωτερικού χώρου επιλέγουν να μειώσουν τις θερμοκρασίες στο δωμάτιο που καλλιεργούν κατά τη φάση της ανθοφορίας. Αυτό βοηθά στη μίμηση της φυσικής πτώσης της θερμοκρασίας στην οποία θα εκτεθούν τα φυτά όταν καλλιεργούνται σε εξωτερικό χώρο και μπορεί επίσης να συμβάλει στην προώθηση της ανάπτυξης των ανθών, καθώς το φυτό προετοιμάζεται για τον χειμώνα και εστιάζει στην αναπαραγωγή. Πολλοί καλλιεργητές διαπιστώνουν επίσης ότι η σταδιακή πτώση των θερμοκρασιών στον χώρο που καλλιεργούν μπορεί να βοηθήσει τα φυτά τους να παράγουν άνθη με μοβ αποχρώσεις.

Consejos para cultivar marihuana en climas fríos

Μπορείτε να Καλλιεργήσετε Κάνναβη σε Εξωτερικό Χώρο τον Χειμώνα;

Όχι. Εκτός και αν ζείτε σε περιοχή με πολύ ήπιους χειμώνες και λίγες βροχοπτώσεις, δεν συνιστάται η καλλιέργεια της κάνναβης σε εξωτερικό χώρο κατά τη διάρκεια του χειμώνα, καθώς συνήθως θα καταλήξετε με άρρωστα φυτά ή/και κακή σοδειά.

Εάν πάλι θέλετε να προσπαθήσετε να διατηρήσετε μερικά φυτά εξωτερικού χώρου κατά τη διάρκεια του χειμώνα, φροντίστε να ακολουθήσετε αυτές τις συμβουλές για να τα διατηρήσετε υγιή και να έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα:

  • Κρατήστε τις ρίζες των φυτών σας ζεστές. Η χρήση θερμικών χαλιών για να διατηρήσετε τις θερμοκρασίες του χώματός σας πάνω από 12°C μπορεί να βοηθήσει στην ελαχιστοποίηση της πίεσης στη ζώνη της ρίζας του φυτού σας και στην προώθηση της υγιούς βλαστικής ανάπτυξης και ανθοφορίας.
  • Προστατέψτε τα φυτά σας από τη βροχή ή το χιόνι. Θυμηθείτε, οποιαδήποτε υγρασία παγιδευτεί στα φύλλα ή στα άνθη του φυτού σας μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα μούχλας.
  • Να είστε ενημερωμένοι για τον καιρό και τις θερμοκρασίες. Εάν έχετε τα φυτά σας σε εξωτερικό χώρο, θυμηθείτε να τα φέρετε σε εσωτερικό χώρο, πριν οι εξωτερικές θερμοκρασίες είναι πολύ χαμηλές.

Αποφύγετε το Ελαφρύ Στρες ή την Επαναβλάστηση (Όταν Μεταφέρετε τα Φυτά σας σε Εσωτερικό Χώρο)

Εάν πρέπει να μεταφέρετε τα φυτά της κάνναβής σας σε εσωτερικό χώρο για να τα προστατέψετε από τον σκληρό χειμώνα, φροντίστε να το κάνετε προσεκτικά. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις ώρες ηλιοφάνειας κάθε μέρα και τις θερμοκρασίες και κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να διατηρήσετε αυτές τις συνθήκες στον εσωτερικό χώρο.

Εάν τα φυτά σας έχουν αρχίσει να ανθίζουν, θα πρέπει να είστε ακόμα πιο προσεκτικοί. Εάν τους δώσετε περισσότερο φως σε εσωτερικό χώρο από όσο λάμβαναν έξω, μπορεί να επιστρέψουν στη βλαστική τους φάση. Αυτή η διαδικασία είναι γνωστή ως επαναβλάστηση και προκαλεί ακραίο στρες στα φυτά.

Consejos para cultivar marihuana en climas fríos

Δημιουργήστε Συνθήκες Άνθισης σε Εξωτερικό Χώρο

Εάν δεν μπορείτε να μετακινήσετε τα φυτά σας σε εσωτερικό χώρο εγκαίρως για να τα σώσετε από τον χειμώνα, προγραμματίστε εκ των προτέρων και προετοιμαστείτε για να ανθίσετε τα φυτά σας σε εξωτερικό χώρο. Ο ευκολότερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να καλύψετε τα φυτά με ένα ανθεκτικό στο φως κάλυμμα ή ύφασμα (σαν μουσαμά) κατά τις νέες "νυχτερινές" ώρες τους. Αυτό θα τους δώσει την εντύπωση ότι οι εποχές αρχίζουν να αλλάζουν και θα μεταβούν στη φάση της ανθοφορίας ανάλογα.

Μετακίνηση των Φυτών σε Θερμοκήπιο

Τα θερμοκήπια σας δίνουν ουσιαστικά την ελευθερία να καλλιεργείτε κάνναβη όλο τον χρόνο, δεδομένου ότι έχετε επαρκή έλεγχο του φωτισμού, της θερμοκρασίας και της υγρασίας μέσα στο θερμοκήπιό σας. Εάν σκέφτεστε να χρησιμοποιήσετε ένα θερμοκήπιο για να καλλιεργήσετε τη δική σας κάνναβη, εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη:

  • Το αρχικό κόστος κατασκευής και εγκατάστασης ενός θερμοκηπίου μπορεί γρήγορα να αυξηθεί και συνήθως να είναι μεγαλύτερο από το κόστος δημιουργίας μιας εσωτερικής καλλιέργειας σε δωμάτιο/ντουλάπα.
  • Τα θερμοκήπια σάς επιτρέπουν να εκμεταλλευτείτε τη δύναμη του ήλιου όλο τον χρόνο (δεδομένου ότι η περιοχή σας έχει άφθονο ηλιακό φως).
  • Η καλλιέργεια σε θερμοκήπιο βοηθά να κρατήσετε τα φυτά σας μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Γιατί οι Καλλιεργητές Εσωτερικού Χώρου Παλιάς Σχολής Καλωσορίζουν τον Κρύο Καιρό

Τα φώτα παλιάς τεχνολογίας, HID, εκπέμπουν μεγάλη ποσότητα θερμότητας, καθώς και φως. Η διατήρηση των φυτών της κάνναβης στη βλαστική ανάπτυξη με μια λάμπα MH με κύκλο φωτός 18+ ωρών είναι στην πραγματικότητα ευκολότερη σε κρύο καιρό και αποτελεί μια απλή μέθοδο διατήρησης μητρικών φυτών ή/και μοσχευμάτων κατά τους χειμερινούς μήνες.

Η ανθοφορία με φωτισμό HPS και η βλάστηση με λάμπες MH συνήθως απαιτεί δυνατή ψύξη του αέρα. Ένας παλιάς σχολής καλλιεργητής μπορεί να γυρίσει τον κρύο καιρό προς όφελός του και να εξοικονομήσει χρήματα στον λογαριασμό του ηλεκτρισμού ταυτόχρονα. Μερικοί προσθέτουν ακόμα και επιπλέον φώτα για να αυξήσουν τη σοδειά, όταν ο καιρός είναι πιο δροσερός.

Γιατί Ο Καλλιεργητής Επόμενης Γενιάς Πρέπει να Αυξήσει τη Ζέστη τον Χειμώνα

Τα συστήματα φωτισμού LED αντικαθιστούν γρήγορα τους λαμπτήρες HID ως λαμπτήρες καλλιέργειας και τους επιλέγουν οι καλλιεργητές κάνναβης της επόμενης γενιάς, αλλά η τεχνολογία τους δεν έχει ακόμη τελειοποιηθεί. Τα φώτα LED λειτουργούν σε χαμηλότερες θερμοκρασίες, επειδή εκπέμπουν σχεδόν το 75% της ενέργειάς τους ως φως. Αυτό είναι φανταστικό τις περισσότερες φορές και συνήθως διευκολύνει τον περιβαλλοντικό έλεγχο στην ντουλάπα καλλιέργειας.

Ωστόσο, τα LED μπορεί να λειτουργούν και να μην παράγουν καθόλου ζέστη κατά τους χειμερινούς μήνες. Η απλή λύση είναι να αυξήσετε τη θέρμανση. Δυστυχώς, αυτό μπορεί να αναιρέσει την εξοικονόμηση ηλεκτρικού ρεύματος που γίνεται με τη χρήση των LED χαμηλής ισχύος.

Η υψηλή σχετική υγρασία RH μπορεί επίσης να είναι ένα πρόβλημα με τα συστήματα LED με κρύο καιρό. Επομένως, μπορεί επίσης να χρειαστεί να προστεθεί ένας αφυγραντήρας στη φάση ανάπτυξης του φυτού και σίγουρα κατά τη φάση της ανθοφορίας.

Οι λαμπτήρες CFL είναι λίγο πολύ περιττοί κατά τη διάρκεια παρατεταμένων περιόδων κρύου καιρού, αφού ακόμα και οι διαθέσιμοι λαμπτήρες υψηλότερης ισχύος, με 300W, δεν μπορούν να παράγουν επαρκή θερμότητα για να ανταπεξέλθουν σε έναν παγωμένο χειμώνα.

Το σάπισμα των ανθών είναι μια πραγματική απειλή για τους καλλιεργητές που καλλιεργούν με κρύο καιρό και με φωτισμό επόμενης γενιάς, όπως οι λάμπες LED και CFL. Η υδροπονία και τα LED μπορεί να είναι μια καταστροφική συνταγή σε ψυχρές συνθήκες, καθώς τόσο η σήψη των ριζών όσο και η μούχλα των ανθών μπορεί να είναι πραγματικές απειλές εάν το νερό που χορηγείτε είναι κάτω από τη θερμοκρασία δωματίου και η RH υπερβαίνει το 60% κατά τη διάρκεια της ανθοφορίας.

Consejos para cultivar marihuana en climas fríos

Η διατήρηση του περιβαλλοντικού ελέγχου καθ' όλη τη διάρκεια του έτους είναι η μόνη μακροπρόθεσμη λύση. Παρακολουθείτε τα θερμόμετρα και κάντε παρεμβάσεις όταν κρίνεται απαραίτητο. Είναι πολύ πιο εύκολο να θερμάνετε ένα δωμάτιο καλλιέργειας τον χειμώνα, παρά να δροσίσετε μια καλλιέργεια HID το καλοκαίρι.

Οι καλλιεργητές παλιάς σχολής που χρησιμοποιούν HID μπορεί να είναι σε θέση να αποφύγουν τη θέρμανση κατά τη διάρκεια του σκοτεινού κύκλου, εάν ανάβουν τα φώτα τους τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Οι θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι συνήθως λίγο υψηλότερες, επομένως μπορεί να είναι εφικτό.

Οι λάτρεις των LED αντιμετωπίζουν την πιθανότητα να έχουν σε λειτουργία τη θέρμανση σχεδόν ασταμάτητα. Ίσως ένας συνδυασμός HID και LED είναι ο πιο έξυπνος συμβιβασμός σε ψυχρές συνθήκες για τον σύγχρονο καλλιεργητή κάνναβης σε εσωτερικό χώρο.

Σχεδόν ξεχάσαμε να αναφέρουμε ότι η καλλιέργεια της κάνναβης με κρύο καιρό έχει το τεράστιο πλεονέκτημα ότι αυξάνει τις πιθανότητες ορισμένων ποικιλιών να εμφανίσουν όμορφες λιλά και βαθύ μοβ αποχρώσεις που κάθε καλλιεργητής κάνναβης επιθυμεί όσο τίποτα άλλο.

Οι Πέντε Καλύτερες Ποικιλίες για Καλλιέργεια με Κρύο Καιρό

Με το καλύτερο σύστημα καλλιέργειας που θα καλύπτει τις ανάγκες σας, ελπίζουμε να επιτύχετε καλύτερα αποτελέσματα. Δεδομένου ότι φροντίζετε τόσο πολύ την εγκατάστασή σας, μπορεί επίσης να θέλετε να επιλέξετε προσεκτικά το μαγικό συστατικό. Όλοι αυτοί οι σπόροι είναι διαθέσιμοι για παραγγελία από εμάς τώρα.

CRITICAL

Θα βρείτε λίγα φυτά κάνναβης τόσο ανθεκτικά όσο η ποικιλία μας Critical. Θα αναπτυχθεί καλά ακόμα και στα ψυχρά κλίματα του βορρά. Ο χρόνος ανθοφορίας περίπου 7 εβδομάδων εξασφαλίζει γρήγορα αποτελέσματα. Το μικρό της ύψος είναι επίσης εύκολα διαχειρίσιμο σε συνθήκες περιορισμένου χώρου. Ένα φυτό Critical εσωτερικού χώρου θα φτάσει μόλις στα 80–140cm. Τα άνθη του έχουν ένα γλυκό, γήινο άρωμα και θα προσφέρουν σοδειά περίπου 550–600g/m².

Αυτό το υβρίδιο οφείλει τις Sativa ιδιότητές του στη γενετική Skunk και την κυρίαρχη Indica πλευρά του σε αφγανικές τοπικές ποικιλίες. Τα αφγανικά φυτά παίρνουν τη γενεαλογία τους από τα εξαιρετικά ισχυρά και ανθεκτικά φυτά των βουνών Hindu Kush. Επομένως, θα απολαύσετε ένα ελαφρύ μούδιασμα που χαλαρώνει τόσο το σώμα όσο και το μυαλό, εν μέρει χάρη στο THC που φτάνει περίπου το 18%. Δεν ξέρετε τι χάνετε μέχρι να δοκιμάσετε τους σπόρους μας Critical.

Critical

Critical
23_genetic background_1 Afghani x Skunk
33_Yield indoors_1 550 - 600 gr/m2
31_plant height outdoor_1 80 - 140 cm
25_flowering time_1 7 - 9 Εβδομάδες
29_THC_1 THC: 18%
28_Type Blend_1 Sativa 40% Indica 60%
34_yield outdoor_1 600 - 650 gr/plant
32_plant height outdoors_1 180 - 220 cm
27_harvest period_1 Τέλη Σεπτέμβρη
22_Effect_1 Βαρύ, Καθήλωση, Σωματική Χαλάρωση

Αγορά Critical

WHITE WIDOW

Η ποικιλία White Widow είναι γνωστή παγκοσμίως, ιδιαίτερα μεταξύ των ταξιδιωτών στο Άμστερνταμ. Το Άμστερνταμ και άλλες ολλανδικές πόλεις που επιτρέπουν στους τουρίστες να καπνίζουν κάνναβη έχουν πάντα White Widow στα μαγαζιά τους. Υπάρχει κάτι σε αυτήν την ποικιλία που την έκανε να έχει πολύ καλές πωλήσεις στην Ολλανδία. Ίσως είναι αυτή η μυρωδιά πεύκου. Ίσως είναι οι αισθησιακές επιδράσεις, επιτυγχάνοντας μια έντεχνη ισορροπία μεταξύ Sativa και Indica. Ίσως είναι η ισχυρή ψυχεδελική επίδραση αυτού του φυτού με επίπεδα THC πάνω από 19%.

Για πολλούς ήταν η πρώτη ποικιλία που κάπνισαν. Εξετάστε το ενδεχόμενο να προσθέσετε αυτήν την ποικιλία στην καλλιέργεια σας. Αν και μπορεί να χρειαστεί να καλύψετε τη μυρωδιά της, καθώς είναι αρκετά έντονη και μοιάζει με πικάντικα γήινα μπαχαρικά, τα φυτά εσωτερικού χώρου θα βοηθήσουν στη διατήρηση της διακριτικότητάς σας, φτάνοντας σε ύψος τα 60–100cm. Θα είστε πολύ χαρούμενοι όταν δείτε τη σοδειά σας να φτάνει έως και τα 450–500g/m².

White Widow

White Widow
23_genetic background_1 White Widow S1
33_Yield indoors_1 450 - 500 gr/m2
31_plant height outdoor_1 60 - 100 cm
25_flowering time_1 8 - 10 Εβδομάδες
29_THC_1 THC: 19%
28_Type Blend_1 Sativa 50% Indica 50%
34_yield outdoor_1 550 - 600 gr/plant
32_plant height outdoors_1 150 - 190 cm
27_harvest period_1 Αρχές Οκτώβρη
22_Effect_1 Ισχυρά Αποτελέσματα, Καθήλωση

Αγορά White Widow

SKUNK XL

Το Skunk έχει γίνει διάσημο σε κάθε hotspot των χρηστών σε όλο τον κόσμο. Έχει μάλιστα στοχοποιηθεί από τα μέσα ενημέρωσης ως μια ιδιαίτερα ισχυρή μορφή κάνναβης υψηλής περιεκτικότητας σε THC. Στην πραγματικότητα, η περιεκτικότητα σε THC των ποικιλιών Skunk μπορεί να ποικίλλει πολύ. Το Skunk τείνει να εκτιμάται περισσότερο για την ευφορία που φέρνει, παράλληλα με την πλούσια, πικάντικη γεύση του. Η ποικιλία που διαθέτουμε, για παράδειγμα, έχει 17% THC και συνδυάζει επίσης αυξημένη ποσότητα CBD. Αυτό σημαίνει ότι η συγκεκριμένη ποικιλία μας θα πρέπει να σας προσφέρει χαλαρωτικές, χαρούμενες αισθήσεις. Είναι επίσης ισορροπημένη γενετικά μεταξύ Sativa και Indica.

Εάν αυτή η εμπειρία σας ακούγεται καλή, μπορείτε να την απολαύσετε σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα. Η περίοδος ανθοφορίας της Skunk XL μας είναι συνήθως 7–8 εβδομάδες. Εάν καλλιεργηθεί σε εξωτερικό χώρο, το φυτό μπορεί να φτάσει σε μέγιστο ύψος τα 2 μέτρα. Σε εσωτερικό χώρο, τα πράγματα γίνονται πιο διαχειρίσιμα, αφού φτάνει στα 60–100cm. Η ποικιλία αυτή μπορεί να αποδώσει μεταξύ 625–675g/φυτό σε εξωτερικό χώρο, ενώ η σοδειά σε εσωτερικό χώρο είναι περίπου 600–650g/m².

Skunk XL

Skunk XL
23_genetic background_1 Skunk 1 x Afghan
33_Yield indoors_1 600 - 650 gr/m2
31_plant height outdoor_1 60 - 100 cm
25_flowering time_1 8 - 9 Εβδομάδες
29_THC_1 THC: 17%
28_Type Blend_1 Sativa 50% Indica 50%
34_yield outdoor_1 625 - 675 gr/plant
32_plant height outdoors_1 160 - 200 cm
27_harvest period_1 Οκτώβριος
22_Effect_1 Διαύγεια, Ισορροπημένη, Καθήλωση

Αγορά Skunk XL

ROYAL DWARF

Η βραβευμένη σπεσιαλιτέ μας προσφέρει μεγάλη αξία για ένα τόσο μικρό φυτό. Η Royal Dwarf είναι μια συμπαγής υβριδική ποικιλία που προκαλεί ρίγη σε όλο το σώμα. Αυτό είναι το αποτέλεσμα του THC που ξεπερνά το 13% με ισχυρές επιδράσεις Sativa. Η γενετική αυτού του φυτού οφείλει επίσης πολλά στα γονίδια Ruderalis, τα οποία του δίνουν τη δύναμη, τη σταθερότητα και του μικρό μέγεθος, χαρακτηριστικά που επιτρέπουν στο φυτό κάνναβης να επιβιώσει στη φύση. Αυτή η ισχυρή γενετική προέκυψε από τη διασταύρωση της Skunk και της Easy Bud, ενώνοντας τα καλύτερα χαρακτηριστικά και των δύο και ιδιαίτερα τις γλυκόξινες γεύσεις εσπεριδοειδών.

Το βολικό ύψος αυτού του φυτού το καθιστά εύκολο να καλλιεργηθεί διακριτικά. Ακόμα και σε εξωτερικό χώρο, το φυτό σπάνια ξεπερνά τα 90cm, με το ύψος του σε εσωτερικό χώρο να φτάνει τα 40–60cm. Ο μέσος όρος της σοδειάς αυτού του φυτού είναι γύρω στα 30–80g/φυτό σε εξωτερικό χώρο ή 150–200g/m² σε εσωτερικό χώρο. Χρειάζονται 8–9 εβδομάδες από τον σπόρο στη συγκομιδή για να βιώσετε τις επιδράσεις αυτού του εύκολου στην καλλιέργεια φυτού.

Royal Dwarf

Royal Dwarf
23_genetic background_1 Skunk x Ruderalis
33_Yield indoors_1 150 - 200 gr/m2
31_plant height outdoor_1 40 - 70 cm
25_flowering time_1 6 - 7 Εβδομάδες
29_THC_1 THC: 13%
28_Type Blend_1 Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%
34_yield outdoor_1 30 - 80 gr/plant
32_plant height outdoors_1 50 - 90 cm
27_harvest period_1 9-10 εβδομάδες μετά την άνθιση
22_Effect_1 Δημιουργικότητα, Παρακίνηση

Αγορά Royal Dwarf

NORTHERN LIGHT AUTO

Η κλασική ποικιλία Indica, Northern Lights, είναι μια άλλη πολύ δημοφιλής ποικιλία των ολλανδικών καταστημάτων. Τα σημεία πώλησης στη Βόρεια Αμερική έχουν επίσης δει αυτήν την ποικιλία να έχει υψηλή ζήτηση. Οι Indica ιδιότητές της προσφέρουν μια ξεχωριστή γεύση. Οι πικάντικοι γήινοι τόνοι και οι νότες πεύκου θυμίζουν την αφγανική κληρονομιά του φυτού. Οι φρουτώδεις γεύσεις συνδυάζονται για να δημιουργήσουν ένα περίπλοκο και αισθησιακό προφίλ. Το μόνο πράγμα που θα μπορούσε να κάνει αυτήν την ποικιλία πιο ευχάριστη είναι η ταχύτερη ανάπτυξη. Και εκεί ήρθε η Royal Queen Seeds.

Ένα τόσο ελκυστικό φυτό, θα ήταν κρίμα να μην μπορεί να καλλιεργηθεί παντού. Γι' αυτό το έχουμε διασταυρώσει με γενετική Ruderalis για να δημιουργήσουμε την αποκλειστική μας ποικιλία Northern Light Auto. Τώρα, μπορείτε επίσης να απολαύσετε αυτήν την εμβληματική ποικιλία, η οποία όμως ωριμάζει μετά από περίοδο ανθοφορίας μόλις 5–7 εβδομάδων. Διαθέτει 14% THC και οδηγεί σε μια αναζωογονητική, ευχάριστα διαχειρίσιμη εμπειρία. Και οι αποδόσεις της όμως είναι αξιοπρεπείς για να ξεκινήσετε. Μπορείτε να αναμένετε 170–220g/φυτό σε εξωτερικό χώρο και 500–550g/m² σε εσωτερικό χώρο μόλις αυτό το φυτό είναι έτοιμο για συγκομιδή.


Northern Light

Northern Light Auto
23_genetic background_1 Northern Light x Ruderalis
33_Yield indoors_1 500 - 550 gr/m2
31_plant height outdoor_1 80 - 120 cm
25_flowering time_1 6 - 8 Εβδομάδες
29_THC_1 THC: 14%
28_Type Blend_1 Sativa 0% Indica 80% Ruderalis 20%
34_yield outdoor_1 170 - 220 gr/plant
32_plant height outdoors_1 130 - 160 cm
27_harvest period_1 10-12 εβδομάδες μετά την άνθιση
22_Effect_1 Διαύγεια, Χαρά

Αγορά Northern Light Auto

Ειστε 18 χρονων ή ανω;

Το περιεχόμενο στη σελίδα RoyalQueenSeeds.com είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες και απευθύνεται μόνο σε όσους ανήκουν στο ηλικιακό εύρος που αναφέρθηκε παραπάνω, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε τη νομοθεσία της χώρας σας.

Πατώντας το ΕΙΣΟΔΟΣ επιβεβαιώνετε πως
είστε
18 χρονών ή άνω.

Ευρετήριο Θεμάτων Οδηγού Καλλιέργειας

eKomi silver seal
4.7 στα 5
στα 37794 αξιολογήσεις